قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

بازداشت یک زن به اتهام طراحی حمله به پارلمان ایالتی در آمریکا

اقتصادنیوز: اف‌بی‌آی اعلام کرده که یک زن را در نیویورک به اتهام طراحی برای حمله به ساختمان کنگره ایالتی دستگیر کرده است.
 بازداشت یک زن به اتهام طراحی حمله به پارلمان ایالتی در آمریکا

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، اداره تحقیقات فدرال آمریکا (FBI) روز پنجشنبه زنی را که متهم به طراحی حمله به ساختمان پارلمان ایالتی نیویورک در شهر آلبانی است، بازداشت کرد.

بر اساس دادخواست کیفری تنظیم‌شده، اف‌بی‌آی اعلام کرد جسیکا بویِ 35 ساله در ارتباطات آنلاین خود با گروه داعش بیعت کرده و از ماه ژوئیه برنامه‌ریزی برای انجام این حمله را آغاز کرده بود.

در این دادخواست آمده است که بوی درباره برنامه‌های خود با مخبران اف‌بی‌آی گفتگو کرده و هفته‌ها به نظارت و شناسایی ساختمان پارلمان پرداخته بود؛ از جمله اینکه از زاویه‌ها و دیدگاه‌های مختلف، از جمله یک «سالن دیده‌بانی در همان نزدیکی»، اقدام به عکاسی کرده بود.

بر اساس این دادخواست، وی در تاریخ 5 اوت موادی را برای ساخت بمب از یک ابزارفروشی خریداری کرد و طی دو هفته بعد با مخبران به طراحی نقشه ادامه داد.

طبق دادخواست موجود، مخبران روز چهارشنبه با بوی ملاقات کرده و یک جلیقه/دستگاه انفجاری خنثی‌شده (مشق) و یک قبضه اسلحه کمری غیرفعال را همراه با دستورالعمل نحوه منفجر کردن مواد منفجره در اختیار او قرار دادند. …




 اخبار جدید

 مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد واریز شد
۹ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد واریز شد

سازمان هدفمندی یارانه‌ها اعلام کرد مستمری شهریورماه مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی(ره) واریز شد.

 سودی که سود نیست + فایل صوتی
۸ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

سودی که سود نیست + فایل صوتی

ناترازی بانک‌های ایران دیگر مساله‌ای صرفا بانکی نیست؛ به یکی از عوامل مهم بی‌ثباتی پولی، تورم و انتقال زیان از شبکه بانکی به کل اقتصاد تبدیل شده است. با این حال، استمرار این وضعیت فقط ناشی از ضعف مدیریت بانک‌ها یا مشکلات ساختاری اقتصاد نیست. تعارض میان ضرورت نظارت بانک مرکزی و برخی ملاحظات کوتاه‌مدت دولت نیز می‌تواند در تداوم آن نقش داشته باشد.

 سردمداران ورود و خروج حقیقی‌ها - ۱۴۰۵/۰۶/۲۱
۸ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

سردمداران ورود و خروج حقیقی‌ها - ۱۴۰۵/۰۶/۲۱

خروج | ورود | حقیقی | سردمداران

 مودی: خوشحالم با پزشکیان در دهلی دیدار کردم؛ به‌دنبال دوستی برد-برد هستیم
۱۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

مودی: خوشحالم با پزشکیان در دهلی دیدار کردم؛ به‌دنبال دوستی برد-برد هستیم

نارندرا مودی (نخست‌ وزیر هند) در پست ایسستاگرامی خود با ابراز خوشحالی از دیدار مسعود پزشکیان در دهلی نو بر بر دوستی مبتنی بر برد - برد تاکید کرد.

 تهدید سفره خانوار ایرانی
۸ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تهدید سفره خانوار ایرانی

بررسی آمارهای بودجه خانوار نشان می‌دهد سفره ایرانیان طی بیش از یک دهه گذشته به‌طور معناداری کوچک‌تر شده است. هزینه سرانه خوراک خانوار در سال۱۴۰۳، آخرین سالی که داده‌های رسمی منتشرشده، حدود ۴۳درصد کمتر از سال ۱۳۹۰ بوده است. در این مدت، هزینه سرانه ماهانه خوراک به قیمت واقعی از حدود ۲‌میلیون و ۶۶۰هزار تومان به حدود یک‌میلیون و ۵۰۰هزار تومان کاهش یافته است. این افت پس از دو شوک اقتصادی در ابتدای دهه۱۳۹۰ و سال۱۳۹۷ رخ داده که همزمان با تشدید تحریم‌ها بوده است. با توجه به ثبت تورم نقطه‌به‌نقطه خوراکی بالای ۱۰۰ درصد در سال گذشته، انتظار می‌رود فشار بر سبد غذایی خانوارها پس از سال۱۴۰۳ نیز افزایش یافته باشد. تضعیف سفره خانوارها در میان دهک‌های درآمدی یکسان نبوده است. دهک اول با کاهش ۵۴درصدی هزینه خوراک بیشترین آسیب را دیده، درحالی‌که افت این هزینه در دهک دهم حدود ۳۵ درصد بوده است.

 چرا ژاپن و کره جنوبی دچار ابرتورم نمی‌شوند؟
۱۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چرا ژاپن و کره جنوبی دچار ابرتورم نمی‌شوند؟

دنیای اقتصاد: بسیاری از افراد در شرایطی که گرانی شدید و زیاد می‌شود، تصور می‌کنند اقتصاد وارد دوران «ابرتورمی» شده است.

شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - 12 September 2026