قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

عکسی از چنگیز وثوقی روی تخت بیمارستان

اقتصادنیوز: چنگیز وثوقی به دلیل بیماری‌های قلبی و مشکلات ناشی از کهولت سن در بیمارستان بستری شده است.
 عکسی از چنگیز وثوقی روی تخت بیمارستان

 

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، از شب گذشته تصویری از حسین فرح‌بخش - تهیه‌کننده و کارگردان سینما - در بیمارستان و عیادت از چنگیز وثوقی منتشر شده که این سینماگر درباره وضعیت بازیگر ۷۹ ساله سینما و تلویزیون بیان کرد: بیش از یک هفته است که چنگیز وثوقی به دلیل بیماری‌های قلبی و کمی عفونت و همچنین مشکلات ناشی از کهولت سن در بیمارستان است و مشغول مداوا است. وثوقی که سال‌هاست همانند گذشته در بازیگری فعالیت ندارد، برادر بهروز وثوقی، دیگر بازیگر مشهور سینماست که متولد سال ۱۳۲۶ است.

چنگیز وثوقی فعالیت‌اش را در سال ۱۳۵۱ با بازی در نقش کوتاهی در «بلوچ»، ساختهٔ مسعود کیمیایی آغاز کرد و در فیلم‌ها و سریال‌های چون «سربداران»،«ابراهیم خلیل‌الله»، «دختری در قفس»، «عروس خوش‌قدم»، «شاهرگ»، «حرفه‌ای»، «حادثه در کندوان»، «چشمان بسته» و ... به ایفای نقش پرداخت.

همچنین بخوانید ژیلا هدائی درگذشت امیر حجازی درگذشت علی ملک درگذشت بهروز رضوی درگذشت





 وام 23 درصدی بالای 50 درصد برای شما تمام می‌شود
۷ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

وام 23 درصدی بالای 50 درصد برای شما تمام می‌شود

برای نمونه، در یک تسهیلات ۱۰۰ میلیون تومانی، ممکن است پس از کسر برخی هزینه‌ها، مبلغ واقعی در اختیار متقاضی به حدود ۸۵ تا ۹۰ میلیون تومان برسد.

 آموزه‌های مکتب کلاسیک در اقتصاد ایران؛ زیاده‌روی در مداخله ؛ کاستی در تنظیم‌گری
۴ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

آموزه‌های مکتب کلاسیک در اقتصاد ایران؛ زیاده‌روی در مداخله ؛ کاستی در تنظیم‌گری

آرمان امروز : عبدالعظیم آق‌آتابای؛ پژوهشگر اقتصادی در یادداشتی اختصاصی برای تازه‌های اقتصاد به جایگاه آموزه‌های مکتب کلاسیک در اقتصاد ایران و نقد ظرفیت آن برای حل مسائل ساختاری اقتصاد کشور پرداخت. در شرایطی که اقتصاد ایران با چالش‌های هم‌زمان تورم مزمن، ناترازی‌های مالی و فشارهای ارزی روبه‌روست، بازخوانی «مکتب کلاسیک» به‌عنوان نخستین نظام نظری [ ]

 خشکسالی‌های خطرناک و دگردیسی در نحوه تجارت اروپا | مشاغل با اثرات خشکسالی دست‌وپنجه نرم می‌کنند
۸ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

خشکسالی‌های خطرناک و دگردیسی در نحوه تجارت اروپا | مشاغل با اثرات خشکسالی دست‌وپنجه نرم می‌کنند

اقتصادنیوز:تداوم افزایش شدید هوا در اروپا ممکن است موجب دگردیسی عمده در اقتصادو تجارت این قاره شود.

 فرصت نفتی برای ایران
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرصت نفتی برای ایران

یک تحلیلگر بین‌المللی نفت و انرژی گفت: برداشت گسترده آمریکا و کشورهای عضو آژانس بین‌المللی انرژی از ذخایر راهبردی در پی اختلال تنگه هرمز، ذخایر نفت آمریکا را به پایین‌ترین سطح در چهار دهه اخیر رسانده و این موضوع، آسیب‌پذیری واشنگتن را آشکار کرده و فرصتی برای افزایش قدرت چانه‌زنی ایران در مذاکرات ایجاد کرده است.

 نبض شاخص - ۱۴۰۵/۰۵/۳۱
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

نبض شاخص - ۱۴۰۵/۰۵/۳۱

k: شاخص | نبض

 پول‌شویی و خانه‌های لوکس + فایل صوتی
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

پول‌شویی و خانه‌های لوکس + فایل صوتی

وقتی از عوامل افزایش قیمت مسکن سخن می‌گوییم، معمولا فهرستی آشنا از تورم تا نرخ بهره، هزینه ساخت، قیمت زمین، کمبود عرضه و رشد نقدینگی پیش روی ما قرار می‌گیرد. اما عاملِ پول‌شویی کمتر دیده ‌شده است. این عامل نیز می‌تواند در شکل‌گیری قیمت‌ها نقش داشته باشد؛ عاملی که نه در آمارهای معمول بازار مسکن به‌سادگی دیده می‌شود و نه لزوما در مدل‌های متعارف سیاستگذاری مسکن جایگاه روشنی دارد.