قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

نارضایتی بی‌سابقه کشورهای عربی از ترامپ به روایت واشنگتن پست/ ترامپ جنگ ایران را آغاز کرد، ما تاوان می‌دهیم

اقتصادنیوز: در پی ماه‌ها جنگ و تداوم حملات ایران و گروه‌های همسو با تهران، نارضایتی کشورهای عربی حوزه خلیج فارس از سیاست‌های دونالد ترامپ به اوج رسیده است؛ یک مقام عربی می‌گوید واشنگتن جنگ را آغاز کرده، اما کشورهای منطقه هزینه آن را می‌پردازند.
 نارضایتی بی‌سابقه کشورهای عربی از ترامپ به روایت واشنگتن پست/ ترامپ جنگ ایران را آغاز کرد، ما تاوان می‌دهیم

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایلنا، واشنگتن‌پست در گزارشی نوشت: نارضایتی کشورهای عربی حوزه خلیج‌فارس از سیاست‌های دولت دونالد ترامپ در قبال ایران به بالاترین سطح خود رسیده است؛ نارضایتی‌ای که پس از ماه‌ها جنگ، حملات موشکی و پهپادی و تشدید پیامدهای امنیتی و اقتصادی در منطقه افزایش یافته است.

این روزنامه به نقل از مقام‌های عرب و غربی گزارش داد عربستان، امارات، قطر، کویت و بحرین درباره توانایی واشنگتن برای پایان دادن به جنگ و ارائه یک راهبرد روشن و پایدار تردید دارند. تهدیدهای مکرر ترامپ برای حمله به ایران و عقب‌نشینی‌های بعدی او به بهانه پیشرفت در مذاکرات نیز بر نگرانی کشورهای منطقه افزوده است.

یک دیپلمات در منطقه خلیج‌فارس در گفت‌وگو با واشنگتن‌پست گفت: «ترامپ این جنگ را آغاز کرد و ما هزینه آن را می‌پردازیم.» به گفته او، خشم کشورهای منطقه از واشنگتن از زمان حمله آمریکا و اسرائیل به ایران در فوریه به بالاترین سطح رسیده است.

با وجود وابستگی امنیتی کشورهای خلیج فارس به آمریکا و اتکای آنها به تسلیحات و اطلاعات نظامی واشنگتن، برخی دولت‌های منطقه اکنون درباره ادامه میزبانی از پایگاه‌های نظامی آمریکا تردید می‌کنند. امضای توافق دفاعی مشترک میان عربستان، ترکیه و پاکستان نیز از سوی یک مقام اروپایی، نشانه‌ای از تلاش برای تنوع‌بخشی به شرکای امنیتی و ارسال پیام به واشنگتن ارزیابی شده است.

تحلیلگران می‌گویند کشورهای خلیج فارس احساس می‌کنند درگیر جنگی شده‌اند که منافع آنها اقتضا نمی‌کرد، اما اکنون دولت ترامپ نیز در پایان دادن به آن با مشکل مواجه است. فراس مقصد، تحلیلگر گروه اوراسیا، سیاست واشنگتن در قبال ایران را «متزلزل و غیرقابل پیش‌بینی» توصیف کرده و آنا جیکوبز از مؤسسه کشورهای عربی خلیج فارس نیز گفت اعتماد به آمریکا کاهش یافته و متحدان واشنگتن احساس می‌کنند سیاست‌های این کشور آنها را «ناامن‌تر، نه امن‌تر» کرده است.

عربستان در این میان بیشترین فشار را متحمل شده و علاوه بر حملات ایران و گروه‌های همسو با تهران در عراق، با حملات انصارالله یمن به تأسیسات انرژی و تهدید علیه مسیر کشتیرانی در باب‌المندب نیز مواجه است.

به گفته مقام‌های غربی، مواضع کشورهای خلیج فارس در قبال جنگ به‌تدریج تغییر کرده؛ زیرا برخلاف انتظار، درگیری نه به سقوط …





 پالایشی یکم ۳۱ درصد زیر ارزش ذاتی | پالایش بخریم یا نه؟
۲ ساعت قبل / سايت نبض بورس

پالایشی یکم ۳۱ درصد زیر ارزش ذاتی | پالایش بخریم یا نه؟

حباب منفی ۳۱ درصدی صندوق پالایش و قرارگرفتن نسبت قیمت آن به سهام پالایشی بزرگ در محدوده کف‌های تاریخی، در چنین شرایطی، این سؤال مطرح می‌شود که آیا پالایش ارز...

 ولی افتاد مشکل‌ها
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

ولی افتاد مشکل‌ها

دنیای اقتصاد: دکتر تیمور رحمانی؛ عضو هیات علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران در سرمقاله امروز روزنامه دنیای اقتصاد نوشت: چهار سال سردرگمی نظام سیاست‌گذاری در حوزه بنزین، ناشی از عدم به رسمیت شناختن «قیمت» و سازوکارهای بازار است.

 نقش کلیدی بورس در تأمین مالی بازسازی بنگاه‌های آسیب‌دیده
۱ ساعت قبل / سایت ایبنا

نقش کلیدی بورس در تأمین مالی بازسازی بنگاه‌های آسیب‌دیده

کارشناس بازار سرمایه گفت: واقعی‌سازی نرخ‌ها و استفاده از ظرفیت‌های بازار سرمایه، امکان تأمین مالی، بازسازی صنایع و افزایش سرمایه‌گذاری را تقویت خواهد کرد.

 مانع ریزش قیمت دلاری مسکن به زیر ۱۰۰۰ دلار
۲ ساعت قبل / سایت فردای اقتصاد

مانع ریزش قیمت دلاری مسکن به زیر ۱۰۰۰ دلار


 بورس در ارتفاعات جدید
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بورس در ارتفاعات جدید

دنیای اقتصاد: بازار سهام در معاملات امروز با عبور شاخص کل از مرز روانی ۶.۱ میلیون واحد، ارتفاع جدیدی را تجربه کرد؛ با این حال، افزایش عرضه‌ها در ادامه معاملات، بخشی از رشد نماگر اصلی بازار را پس گرفت. شاخص کل در ساعات ابتدایی معاملات امروز تا محدوده ۶میلیون و ۱۵۴ هزار واحد نیز پیشروی کرد، اما در ادامه با عقب‌نشینی مواجه شد.

 پیشنهاد یک نماینده مجلس: به‌جای واریز پول برای کالابرگ بهتر است به مردم کالا بدهند
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

پیشنهاد یک نماینده مجلس: به‌جای واریز پول برای کالابرگ بهتر است به مردم کالا بدهند

نماینده مجلس می‌گوید از همان روز اول تاکید ما این بود که در قالب کالابرگ، باید خودِ کالا در اختیار مردم قرار بگیرد، نه اینکه پول پرداخت شود.



«حتی یک دلار» هم به دست ایران نرسید؛ شفاف‌سازی کنید دارایی‌ها کجاست؟
سایت اطلاعات آنلاین

«حتی یک دلار» هم به دست ایران نرسید؛ شفاف‌سازی کنید دارایی‌ها کجاست؟

قالیباف از آزادسازی میلیاردها دلار از اموال بلوکه شده ایران سخن می‌گوید، اما رئیس کل بانک مرکزی تأکید می‌کند «حتی یک دلار» هم در اختیار ایران قرار نگرفته است! مردم هم نمی‌دانند که بالاخره پول‌های ایران کجاست و چه میزان از آن واقعاً قابل دسترس است؟
از رسانه ها/ ضعف ساختار نظارت بر بازار رو‌به‌رشد طلای آنلاین
سایت شفقنا

از رسانه ها/ ضعف ساختار نظارت بر بازار رو‌به‌رشد طلای آنلاین

شفقنا- روزنامه خراسان نوشت:  ورشکستگی یک پلتفرم فروش آنلاین طلا به‌دلیل خالی‌فروشی و لغو فعالیت آن با حدود ۲۰۰ هزار کاربر، بار دیگر ضعف ساختار نظارت بر بازار رو‌به‌رشد طلای آنلاین را به کانون توجه آورده است؛ بازاری که بسیاری از مردم برای حفظ ارزش پس‌اندازهای خرد خود، از چند سوت تا چند گرم، به آن [ ]
«صندوق‌ ارزی»؛ راه حلی برای بازار ارز
روزنامه آرمان امروز

«صندوق‌ ارزی»؛ راه حلی برای بازار ارز

بابک سالاروند آرمان امروز : در اقتصادی که ارزش پول ملی دائماً در معرض فرسایش قرار دارد، سرمایه‌گذار بیش از آنکه به دنبال سود باشد، به دنبال راهی برای حفظ ارزش دارایی است. اینجاست که ایده صندوق‌های ارزی در بورس جذاب می‌شود؛ ابزاری که به سرمایه‌گذار اجازه می‌دهد بدون خرید و نگهداری مستقیم ارز، در [ ]
تعمیرات میلیاردی روی دست مردم - همدلی
روزنامه همدلی

تعمیرات میلیاردی روی دست مردم - همدلی

مونا ربیعیان خبرنگار وقتی هزینه تعمیر خودرو از توان خانوارها خارج شده، هر ابهام درباره کیفیت سوخت می‌تواند به یک بحران تازه معیشتی تبدیل شود.ماجرای ورود متانول به چرخه تولید و اختلاط بنزین، در شرایطی به یکی از نگرانی‌های تازه رانندگان تبدیل شده که هزینه نگهداری و تعمیر خودرو در سال‌های اخیر به‌شدت افزایش [ ]
جاماندگان یارانه بنزین
سایت ایران آنلاین

جاماندگان یارانه بنزین

هر بار که نازل جایگاه سوخت در باک یک خودرو قرار می‌گیرد، بخشی از یارانه عمومی کشور نیز به همان باک سرازیر می‌شود. هرچه مصرف بیشتر باشد، سهم از این یارانه هم بیشتر است. اما میلیون‌ها نفر که خودرویی ندارند، هرگز در این صف قرار نمی‌گیرند؛ آنها فقط وقتی با بنزین روبه‌رو می‌شوند که کرایه تاکسی را می‌پردازند یا افزایش هزینه حمل‌ونقل را در قیمت کالاها می‌بینند.
بنزین؛ اصلاح قیمت یا آزمون تاب‌آوری اجتماعی؟
سایت صفحه اقتصاد

بنزین؛ اصلاح قیمت یا آزمون تاب‌آوری اجتماعی؟

کاهش ناترازی انرژی یک ضرورت است و نمی‌توان با شعار و تعویق، مسئله مصرف و کمبود بنزین را برای همیشه حل‌نشده باقی گذاشت. اما اصلاح قیمت، لزوماً تنها راه اصلاح مصرف نیست و مهم‌تر از آن، نحوه اجرای اصلاحات است.