قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

ماجرای پیامک حذف کالابرگ چیست؟

اقتصادنیوز: عباس گودرزی سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس گفت: پیام ارسال شده برای برخی از زائران اربعین در مورد حذف یارانه و کالابرگ اختلال در سامانه بوده و به‌زودی رفع خواهد شد.
 ماجرای پیامک حذف کالابرگ چیست؟
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از جماران، عباس گودرزی؛ سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس، اظهار کرد: پیام ارسال شده برای برخی از زائران اربعین در مورد حذف یارانه و کالابرگ اختلال در سامانه بوده و به‌زودی رفع خواهد شد.

وی افزود: باتوجه‌به نگرانی برخی زائران اربعین در مورد پیام حذف یارانه و کالابرگ موضوع از معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی پیگیری شد و این اختلال سامانه‌ای به‌زودی رفع می‌شود و جایگزینی هیچ نگرانی نیست.

وی بیان کرد: ارسال پیام حذف یارانه و کالابرگ به این دلیل بوده که پالایشی در بین افرادی که از کشور خارج شده و زائران اربعین انجام نشده و این اختلال باعث رنجش خاطر زائران اربعین شده است‌.

سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس گفت: قرار شده از روز شنبه پیامی روی گوشی تلفن همراه مخاطبین ارسال شود و زائران حضور خودشان را اعلام کنند و نیازی به مراجعه حضوری به مکانی خاص نیست.

گودرزی افزود: این موضوع پیگیری خواهد شد و هیچ عمدی در کار نبوده و یک مشکل و اختلال سامانه‌ای بوده است.

  همچنین بخوانید تازه‌ترین خبر درباره میزان افزایش کالابرگ الکترونیکی/ تغییر رقم کالابرگ چه زمانی اعمال می‌شود؟ فراجا: ادعای قطع کالابرگ بخاطر نقص اطلاعات فراجا، کذب است اطلاعیه مهم وزارت رفاه درباره قطع کالابرگ برخی افراد حاضر در کشور/ چه کسانی از لیست خارج می شوند؟ چرا کالابرگ برخی افراد حاضر در داخل کشور قطع شد؟



 ۴۲ درصد سهام تودلی سایپا عرضه می‌شود

۴۲ درصد سهام تودلی سایپا عرضه می‌شود

دنیای اقتصاد: رئیس هیات‌عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) با اشاره به موضوع واگذاری سهام سایپا گفت: اگر مسائل اسفندماه سال گذشته و جنگ رمضان رخ نمی‌داد، بر اساس سیاست‌های اعلامی وزارت صمت، ۴۲ درصد از سهام عرضه می‌شد.

 اخبار طلا و ارز

اخبار طلا و ارز

بازار طلا و ارز همواره به عنوان یک بازار جذاب برای سرمایه گذاران خرد و کلان مطرح بوده است. تغییرات لحظه ای در کنار تحلیل های کارشناسی به مخاطبان این امکان را می دهد تا تصمیمات درستتری در این بازار بگیرند. در سرویس طلا و ارز اقتصاد نیوز ، علاوه بر انتشار ق

 سهم خرید استانی پالایشگاه اصفهان

سهم خرید استانی پالایشگاه اصفهان

دنیای‌ اقتصاد – اصفهان: مدیرعامل، معاونان و مدیران ارشد شرکت پالایش نفت اصفهان در نشست مشترک با اعضای انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت استان اصفهان، بر تقویت همکاری با سازندگان داخلی و استفاده از ظرفیت شرکت‌های بومی تاکید کردند.

 قیمت طلا امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد 1405/ کاهش قیمت طلا

قیمت طلا امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد 1405/ کاهش قیمت طلا

اقتصادنیوز: قیمت طلا امروز با کاهش 70 دلاری نسبت به روز گذشته، 4334 (چهار هزار و سیصد و سی و چهار) دلار نرخ‌گذاری شد.

  خودروسازان؛ نگران توسعه «مسیر موازی واردات»

 خودروسازان؛ نگران توسعه «مسیر موازی واردات»

در شرایطی که خودروسازان داخلی نسبت به توسعه تردد خودروهای خارجی در مناطق آزاد و تمدید مجوزهای آن ابراز مخالفت کرده‌اند، پلیس راهور فراجا از سازوکاری خبر داده که می‌تواند حضور خودروهای خارجی در این مناطق را از یک تردد کوتاه‌مدت به حضور بلندمدت تبدیل کند.

 مطالبات قطعه‌سازان از صنعت خودرو به ۱۷۰ همت رسید

مطالبات قطعه‌سازان از صنعت خودرو به ۱۷۰ همت رسید

دنیای اقتصاد: رئیس انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه‌سازان خودرو کشور با اشاره به اینکه مطالبات قطعه‌سازان از صنعت خودرو به ۱۷۰همت رسیده است، گفت: فاصله قیمت کارخانه تا بازار به ۸۰۰هزار ‌میلیارد تومان رسیده است که عملا سودی را عاید خودروساز نمی‌کند.

 الزامات رفع گره‌های تجاری

الزامات رفع گره‌های تجاری

دنیای اقتصاد: تداوم اختلال در مسیرهای تجاری، از انباشت کالا در بنادر تا صف طولانی کامیون‌ها در مرز بازرگان، هزینه و زمان تجارت خارجی را افزایش داده است. در این شرایط، گمرک از تمدید مجوزهای اضطراری و بازنگری در فرآیندهای ترخیص برای کاهش گره‌های تجاری خبر می‌دهد.

 جنگ آبراه‌ها در راه است؟ | قمار اوکراین و دوری تهران از دام پهن شده

جنگ آبراه‌ها در راه است؟ | قمار اوکراین و دوری تهران از دام پهن شده

اقتصادنیوز: تنش‌های ایران و اوکراین اگر باعث ادغام جبهه‌های نبرد در اروپا و خاورمیانه نشود، دست‌کم جغرافیای بی‌ثباتی را گسترش می‌دهد.