قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۳۳ ساعت قبل

اجرای طرح بنزین 87 هزار تومانی در کرمان به روایت محمدرضا عارف/ نرخ چهارم بنزین بدون هماهنگی اجرا شد/ سهمیه اول بنزین کاهش می یابد؟

اقتصادنیوز: عارف درباره کاهش سهمیه دوم بنزین گفت: دولت قصد ندارد سهمیه اول بنزین را کاهش دهد، اما سهمیه دوم باید به‌تدریج کاهش یابد؛ زیرا راهبرد دولت این است که در بلندمدت به سمت آزادسازی قیمت‌ها حرکت کنیم.
 اجرای طرح بنزین 87 هزار تومانی در کرمان به روایت محمدرضا عارف/ نرخ چهارم بنزین بدون هماهنگی اجرا شد/ سهمیه اول بنزین کاهش می یابد؟
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور در نشست با جمعی از اصحاب رسانه گفت: اصلاح ساختاری در زمینه قیمت بنزین با جنگ رمضان متوقف شد، اما با تعدیل‌سازی در سهمیه‌ها در دو مرحله، ۱۰ میلیون لیتر صرفه‌جویی شد. در ادامه، با بررسی کارشناسی و تعامل با نهادهای امنیتی و سایر قوا، نرخ چهارمی برای بنزین تعیین شد.

وی با اشاره به اینکه مسئولان استان کرمان پیش از این با اجرای برخی اقدامات داوطلبانه، ۱۱ درصد مصرف سوخت را کاهش داده بودند، اظهار کرد: بنابراین قرار شد این طرح در استان کرمان به‌صورت پایلوت اجرایی شود. دولت اختیارات زیادی را به استان‌ها واگذار کرده است که البته این اختیارات باید با هماهنگی مرکز اجرایی شود. مشکلی که ایجاد شد این بود که مسئولان استان کرمان بدون هماهنگی تصمیم به اجرای سیاست نرخ چهارم برای بنزین گرفتند که ما بلافاصله پس از رسانه‌ای شدن آن توسط مسئولان استانی، دستور دادیم به دلیل عدم هماهنگی فعلاً اقدامی انجام نشود و مسئولان استان کرمان نیز همکاری لازم را انجام دادند. البته نرخی هم که برای بنزین اعلام شده بود با تصمیماتی که گرفته شده بود، تفاوت داشت. دولت معتقد است این سیاست‌ها نباید به‌صورت آنی اجرا شود، بلکه باید با نخبگان و رسانه‌ها مشورت شده و مردم نیز در جریان قرار گیرند.

عارف درباره کاهش سهمیه دوم بنزین نیز گفت: دولت قصد ندارد سهمیه اول بنزین را کاهش دهد، اما سهمیه دوم باید به‌تدریج کاهش یابد؛ زیرا راهبرد دولت این است که در بلندمدت به سمت آزادسازی قیمت‌ها حرکت کنیم. در این زمینه کارگروهی در دولت با حضور چندین وزیر تصمیمات اجماعی می‌گیرد که البته گاهی لازم است تصمیمات نهایی در جلسه سران قوا یا شورای عالی امنیت ملی گرفته شود. البته بابت عدم اطلاع‌رسانی در مورد کاهش سهمیه دوم بنزین از مردم عذرخواهی می‌کنیم.

معاون اول رئیس‌جمهوری درباره تغییر رئیس سازمان تأمین اجتماعی، اظهار کرد: سازمان تأمین اجتماعی یک سازمان بسیار حساس است که با ۵۰ میلیون نفر سر و کار دارد. دکتر سالاری نیز در این سازمان بسیار زحمت کشید و باید از او تشکر کرد.

وی درباره سازوکار انتخاب رئیس سازمان تأمین اجتماعی، یادآور شد: انتخاب رئیس این سازمان باید با نظر هیأت امنا باشد، ولی در سال ۸۲ مجلس شورای اسلامی این قانون را تصویب کرد که در شرایط اضطرار، بدون رأی هیئت امنا هم می‌توان این انتخاب را انجام داد. به محض اینکه به من درباره این تغییر اطلاع دادند، تذکر دادم که این کار در تعطیلات آخر هفته نباید انجام شود، ولی حکم صادر شده بود. البته این اقدام مورد تأیید دولت نبود و رئیس‌جمهور هم نسبت به آن تذکر داد. رئیس‌جمهوری همچنین دستور داد شرایط انتصاب مدیران خیلی دقیق و شفاف باشد تا از انتخاب‌های سلیقه‌ای پرهیز شود. معتقدیم تغییر هر مدیر باید در یک فضای صمیمی، محترمانه و با تعامل انجام شود.

  همچنین بخوانید عارف: دیگر فرصتی برای دعواهای داخلی نداریم هشدار جدی عارف به دولتمردان: دولت با اختلاف‌افکنی و تصمیمات خودسرانه تا عزل مدیران برخورد می‌کند/ با هیچ مسئولی تعارف نداریم توضیحات استاندار تهران درباره مصرف روزانه بنزین در تهران دستور ویژه عارف درباره تامین مسکن محرومین / باید ادای دین کنیم



 اسامی بدهکاران بزرگ بانک سرمایه

اسامی بدهکاران بزرگ بانک سرمایه

به گزارش فرکانس، نام شماری از بدهکاران بزرگ بانک سرمایه همچنان در پرونده‌های مرتبط با مطالبات این بانک دیده می‌شود؛ از حسین هدایتی و برادران ریخته‌گران گرفته تا رسول دانیال‌زاده و محمد امامی. بانک سرمایه همچنان مشمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت است و اصلاح ساختار مالی، کاهش زیان انباشته و وصول مطالبات معوق از مهم‌ترین [ ]

 جدول قیمت جدید کارخانه دناپلاس+مردادماه ۱۴۰۵

جدول قیمت جدید کارخانه دناپلاس+مردادماه ۱۴۰۵

گروه خودرو اقتصادآنلاین؛ افزایش قیمت کارخانه دنا در فهرست جدید ایران‌خودرو، یکی از قابل توجه‌ترین تغییرات قیمتی این خودروساز را رقم زده است. ایران‌خودرو در ۲...

 قیمت طلا امروز در بازار - نرخ گرم، مثقال و اونس جهانی

قیمت طلا امروز در بازار - نرخ گرم، مثقال و اونس جهانی

طلا امروز با افزایش ۰٫۰۰ درصدی، از ۱۹٬۳۰۴٬۰۰۰ (نوزده میلیون و سیصد و چهار هزار ) تومان به ۱۹٬۳۰۴٬۰۰۰تومان رسید.

 پاشنه آشیل محاصره دریایی ایران | برنامه‌ آمریکا برای ضربه زدن به صادرات نفت ایران

پاشنه آشیل محاصره دریایی ایران | برنامه‌ آمریکا برای ضربه زدن به صادرات نفت ایران

اقتصادنیوز: ناوهای آمریکایی به تعمیر و نگهداری منظم نیاز دارند و استقرار طولانی‌مدت آنها می‌تواند توان عملیاتی نیروی دریایی آمریکا را کاهش دهد. از سوی دیگر، ایران همچنان تنگه هرمز را در اختیار دارد و می‌تواند با استفاده از ابزارهای نامتقارن و فشار بر زیرساخت‌های انرژی منطقه، هزینه‌های ادامه جنگ را افزایش دهد.

  خودروسازان؛ نگران توسعه «مسیر موازی واردات»

 خودروسازان؛ نگران توسعه «مسیر موازی واردات»

در شرایطی که خودروسازان داخلی نسبت به توسعه تردد خودروهای خارجی در مناطق آزاد و تمدید مجوزهای آن ابراز مخالفت کرده‌اند، پلیس راهور فراجا از سازوکاری خبر داده که می‌تواند حضور خودروهای خارجی در این مناطق را از یک تردد کوتاه‌مدت به حضور بلندمدت تبدیل کند.

 ایست شاخص در آستانه مرز مهم

ایست شاخص در آستانه مرز مهم

بورس تهران در معاملات روز سه‌شنبه، یک قدم دیگر به فتح کانال 6‌میلیون‌واحدی نزدیک شد؛ اما افزایش عرضه‌ها در نزدیکی این مرز مهم، مانع از تداوم صعود شاخص کل تا پایان معاملات شد. دماسنج اصلی بازار سهام که در مقاطعی از دادوستدهای روز گذشته تا ارتفاع 5‌میلیون و 970هزار واحد نیز پیشروی کرده بود، در نهایت با رشد 0.84درصدی در سطح 5‌میلیون و 947هزار واحد آرام گرفت. همزمان، خروج حدود یک همت پول توسط سرمایه‌گذاران حقیقی و سرخپوش شدن 48درصد از نمادها نشان داد که بخشی از فعالان بازار در آستانه ورود شاخص به کانال 6‌میلیونی، ترجیح داده‌اند به شناسایی سود بپردازند.

 از جنگ تا هوش مصنوعی؛ پشت پرده جهش بازده اوراق بلندمدت جهان

از جنگ تا هوش مصنوعی؛ پشت پرده جهش بازده اوراق بلندمدت جهان

بازار اوراق قرضه جهان در هفته‌های اخیر شاهد موجی کم‌سابقه از افزایش بازده بوده است. بازده اوراق ۳۰ ساله آمریکا به بالاترین سطح از سال ۲۰۰۷ رسیده، اوراق بلندمدت آلمان به رکوردی از سال ۲۰۱۱ دست یافته و بازده اوراق بلندمدت بریتانیا نیز در بالاترین سطح خود از سال ۱۹۹۸ قرار گرفته است. اگرچه هر کشور با چالش‌های مالی خاص خود روبه‌رو است، اما نیروهای اصلی این روند، ماهیتی جهانی دارند و از تغییر انتظارات سرمایه‌گذاران نسبت به تورم، نرخ بهره و آینده اقتصاد جهانی ناشی می‌شوند.

 قربانیان بی‌ثباتی

قربانیان بی‌ثباتی

همان‌طور که آگاه هستید تحولات اخیر و تجربه تنش‌های نظامی و اجتماعی متناوب صنعت تبلیغات کشور را دچار چالش‌های متعددی کرده‌ و از پس هر کدام، این صنعت توقف‌های طولانی‌مدتی را تجربه کرده ‌است.