قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

3 جریان اصلی در وال‌استریت | پیش بینی کیتکو از چشم‌انداز کوتاه‌مدت طلا | گاوهای مین‌استریت در اقلیت هستند

اقتصادنیوز: بازار جهانی طلا در حالی وارد هفته‌ای سرنوشت‌ساز می‌شود که انتشار گزارش اشتغال آمریکا می‌تواند مسیر بعدی قیمت‌ها را مشخص کند. همزمان، اختلاف نظر تحلیلگران وال‌استریت و عقب‌نشینی خوش‌بینی سرمایه‌گذاران مین‌استریت، چشم‌انداز کوتاه‌مدت فلز زرد را بیش از پیش مبهم کرده است.
 3 جریان اصلی در وال‌استریت | پیش بینی کیتکو از چشم‌انداز کوتاه‌مدت طلا | گاوهای مین‌استریت در اقلیت هستند

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش اقتصادنیوز، بازار جهانی طلا پس از یک هفته پرنوسان، در شرایطی به استقبال مجموعه‌ای از مهم‌ترین داده‌های اقتصادی آمریکا می‌رود که معامله‌گران همچنان میان امید به کاهش فشارهای پولی و نگرانی از تداوم سیاست‌های انقباضی فدرال رزرو سرگردان هستند. حفظ حمایت روانی ۴ هزار دلار از یک سو و ناتوانی طلا در تثبیت بالای مقاومت ۴۱۰۰ دلار از سوی دیگر، باعث شده نبرد میان بازار گاوی و بازار خرسی وارد مرحله‌ای حساس شود.

در چنین فضایی، نگاه فعالان بازار به گزارش‌های اشتغال، شاخص‌های بخش تولید و خدمات و در نهایت آمار حقوق و دستمزد بخش غیرکشاورزی آمریکا دوخته شده است؛ داده‌هایی که می‌توانند انتظارات نسبت به مسیر نرخ بهره فدرال رزرو را تغییر دهند و تکلیف حرکت بعدی طلا را در روزها و هفته‌های آینده روشن کنند. همزمان، نتایج تازه‌ترین نظرسنجی کیتکو نیز از شکاف عمیق میان تحلیلگران وال‌استریت و کاهش خوش‌بینی سرمایه‌گذاران مین‌استریت حکایت دارد؛ موضوعی که بر تردیدها درباره چشم‌انداز کوتاه‌مدت فلز زرد افزوده است. …




 اخبار جدید

 تداوم ورود سرمایه‌گذاران حقیقی به بورس | سکه در نقش رقیب بورس ظاهر شد؟
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

تداوم ورود سرمایه‌گذاران حقیقی به بورس | سکه در نقش رقیب بورس ظاهر شد؟

معاملات بورس تهران در هفته گذشته با رشد ۹.۵درصدی شاخص کل همراه شد که دومین عملکرد برتر هفتگی این شاخص در سال جاری بود. سرمایه‌گذاران حقیقی حدود ۱۷همت پول وارد گردونه معاملات سهام کردند.

 سبد معیشت به ۱۰۰ میلیون رسید | حقوق بازنشستگان چقدر از زندگی را پوشش می‌دهد؟
۳ ساعت قبل / سایت نود اقتصادی

سبد معیشت به ۱۰۰ میلیون رسید | حقوق بازنشستگان چقدر از زندگی را پوشش می‌دهد؟

یک فعال کارگری تاکید کرد: حقوق بازنشستگان فقط ۲۰ تا ۳۰ درصد هزینه‌های زندگی را پوشش می‌دهد.

 سودی که سود نیست
۳۹ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

سودی که سود نیست

دکتر ولی الله سیف، رییس کل پیشین بانک مرکزی در سرمقاله امروز روزنامه دنیای اقتصاد نوشت: ناترازی بانک‌های ایران دیگر مساله‌ای صرفا بانکی نیست؛ به یکی از عوامل مهم بی‌ثباتی پولی، تورم و انتقال زیان از شبکه بانکی به کل اقتصاد تبدیل شده است.

 [سیدعلی دوستی موسوی] سیاست‌های تجاری و سرمایه اجتماعی
۱ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

[سیدعلی دوستی موسوی] سیاست‌های تجاری و سرمایه اجتماعی

در اقتصاد واردات‌محور ایران، سیاست‌های تجاری که از طریق تعیین تعرفه‌های وارداتی قیمت بسیاری کالاها در داخل کشور را تنظیم می‌کنند، به عنوان ابزاری مهم و حساس در تعیین روند و جهت شئون مختلف جامعه عمل می‌کنند.

 پیش بینی بورس شنبه 21 شهریور 1405 | محرک جدید بازار برای ادامه صعود | خریداران دوباره مانع اصلاح بازار می شوند؟
۱۵ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

پیش بینی بورس شنبه 21 شهریور 1405 | محرک جدید بازار برای ادامه صعود | خریداران دوباره مانع اصلاح بازار می شوند؟

اقتصادنیوز: برای معاملات شنبه می توان انتظار یک بازار سهام نوسانی و متعادل را داشت که همچنان تمایل آن به سمت رنگ سبز باشد. قرار داشتن شاخص ها در یک روند صعودی باعث می شود سناریوی ادامه حضور خریداران، در شرایط فعلی نسبت به سناریوی آغاز یک اصلاح عمیق وزن بیشتری داشته باشد.

 برنج در استان های شمالی کیلویی چند به فروش می رسد؟
۱۶ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

برنج در استان های شمالی کیلویی چند به فروش می رسد؟

کارشناس کشاورزی گفت: امسال با توجه به شرایط مساعد اقلیمی پیش بینی می‌شود که تولید برنج به بیش از ۲ میلیون تن برسد.

شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - 12 September 2026