قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۳۹ ساعت قبل

استقرار مشکوک نیروهای آمریکایی در این منطقه / پیش از وقوع فاجعه کنار بکشید

اقتصادنیوز: جو کنت، رئیس سابق مرکز ملی مبارزه با تروریسم آمریکا با تاکید بر اینکه اکنون زمان خروج نیروهای آمریکایی است نوشت: «اکنون وقت آن است که پیش از وقوع فاجعه کنار بکشیم.»
 استقرار مشکوک نیروهای آمریکایی در این منطقه / پیش از وقوع فاجعه کنار بکشید
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از اطلاعات، جو کنت، رئیس سابق مرکز ملی مبارزه با تروریسم آمریکا در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت استقرار نیروهای آمریکایی در یک منطقه متخاصم، در شرایطی که آنها دست به عملیات تهاجمی نمی‌زنند و صرفاً به این دلیل در آنجا باقی مانده‌اند که رئیس‌جمهور هنوز تصمیم به خروج نگرفته است، به دشمنان آمریکا برتری می‌دهد.

او نوشت: «در چنین شرایطی، دشمن می‌تواند به نیروهای ما حمله کند و رئیس‌جمهور را وادار سازد میان کشیده شدن دوباره به یک درگیری یا عقب‌نشینی در حالی که شکست خورده است، یکی را انتخاب کند.»

کنت با اشاره به افغانستان افزود: «در سال ۲۰۲۰، رئیس‌جمهور ترامپ هوشمندانه با طالبان به توافقی رسید که به نیروهای ما اجازه می‌داد در آوریل یا مه ۲۰۲۱ از افغانستان خارج شوند.»

او سپس دولت بعدی آمریکا را هدف انتقاد قرار داد و نوشت: «وقتی بایدن به قدرت رسید، تصمیم گرفت نیروهای ما را تا بیستمین سالگرد ۱۱ سپتامبر در افغانستان نگه دارد، زیرا می‌خواست یک خروج نمادین و "طبق شرایط خودش" داشته باشد؛ امری که تنها از غرورش ناشی می‌شد.»

کنت در ادامه شرایط افغانستان را با وضعیت کنونی در قبال ایران مقایسه کرد و نوشت: «اکنون می‌بینیم که رئیس‌جمهور ترامپ در ایران تله‌ای مشابه برای خودش ایجاد می‌کند. ترامپ می‌داند که هیچ راه‌حل نظامی برای این جنگ وجود ندارد و ایرانی‌ها دیپلماسی را رد کرده‌اند.»

او افزود: «ترامپ به جای اینکه از افتادن در تله تشدید تنش و فرو رفتن در باتلاقی عمیق‌تر خودداری کند، نیروهای ما را در برد موشک‌ها و پهپادهای ایران باقی گذاشته و تصور می‌کند ما می‌توانیم زمان ازسرگیری درگیری را کنترل کنیم.»

کنت بار دیگر با بازگشت به تجربه افغانستان نوشت: «بایدن تصور می‌کرد می‌تواند تا زمانی که به نتیجه مورد نظرش برسد، طالبان را از حمله به ما در افغانستان بازدارد و در همین حال نیروهای ما را در افغانستان در معرض خطر باقی گذاشت.»

او ادامه داد: «طالبان تبعیت نکرد و در نتیجه، ما ۱۳ نفر از بهترین نیروهای خود را از دست دادیم و مجبور شدیم خونین و تحقیرشده از جنگی عقب‌نشینی کنیم که یک سال قبل تصمیم گرفته بودیم به آن پایان دهیم.» ماندن در تیررس ایران، دست بالا را به ایرانی‌ها می‌دهد

کنت از ترامپ خواست تجربه دولت بایدن در افغانستان را مدنظر قرار دهد و نوشت: «رئیس‌جمهور ترامپ باید درباره غرور بایدن در سال ۲۰۲۱ و اینکه اکنون چگونه در ایران همان اشتباهات را تکرار می‌کنیم، تأمل کند.»

او هشدار داد: «باقی گذاشتن نیروهای ما در برد ایرانی‌ها، دست بالا را به ایران می‌دهد و می‌تواند ما را طبق شرایط آنها دوباره به جنگ بکشاند.»

کنت تأکید کرد اکنون زمان خروج نیروهای آمریکایی است و نوشت: «اکنون وقت آن است که پیش از وقوع فاجعه کنار بکشیم.»

او در ادامه استدلال کرد خروج نیروهای آمریکا از منطقه می‌تواند اهرم بیشتری برای واشنگتن در موضوع تنگه هرمز ایجاد کند.

او پیام خود را با توصیه‌ای صریح به ترامپ به پایان رساند: «در ماندن هیچ پیروزی‌ای وجود ندارد. همین حالا خارج شوید، از تله دوری کنید و قواعد بازی را از نو تنظیم کنید.» همچنین بخوانید فرمانده کل سپاه : مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو درآوردید قالیباف: ما در بعد نظامی و سیاسی جنگ پیروز شدیم/ یادداشت تفاهم، سند پیروزی ایران در میدان دیپلماسی است تریتا پارسی: مرحله سوم جنگ نزدیک است آخرین وضعیت 3 خلبان اسیر ایرانی در قطر



 فیلم | غنی‌نژاد: لیبرال‌ها بزرگترین منتقدان وضع موجودند | دخانچی: نظام حکمرانی ما دستوری است

فیلم | غنی‌نژاد: لیبرال‌ها بزرگترین منتقدان وضع موجودند | دخانچی: نظام حکمرانی ما دستوری است

اقتصادنیوز: محور اصلی مناظره موسی غنی‌نژاد و میلاد دخانچی این است که آیا می‌توان از دل میراث علی شریعتی و پروژه روشنفکری دینی، قرائتی تازه و قابل‌دفاع از «چپ» بیرون کشید، یا اینکه این عناوین صرفاً بازتولید همان سنت شکست‌خورده چپ با زبانی جدید هستند.

 گردشگری گلستان با ظرفیت و بی‌برنامه

گردشگری گلستان با ظرفیت و بی‌برنامه

استان گلستان با تکیه بر تنوع کم‌نظیر طبیعی، تاریخی و فرهنگی خود، یکی از مستعدترین پهنه‌های گردشگری کشور به شمار می‌رود

 خشم شدید ترامپ از عمان به دلیل توافق با ایران/ ای بی سی: کاخ سفید بر سر اولویت جنگ با ایران اختلاف دارد

خشم شدید ترامپ از عمان به دلیل توافق با ایران/ ای بی سی: کاخ سفید بر سر اولویت جنگ با ایران اختلاف دارد

ای‌بی‌سی‌نیوز نوشت: ترامپ در تضاد با ونس می‌گوید اولویت اول در ایران، سلاح‌های هسته‌ای است، نه قیمت نفت.

 دونالد  ترامپ

دونالد ترامپ


 این کشور اروپایی دو دیپلمات ایرانی را اخراج می‌کند | اقدام متقابل ایران

این کشور اروپایی دو دیپلمات ایرانی را اخراج می‌کند | اقدام متقابل ایران

وزیر امور خارجه فرانسه ژان نوئل بارو به‌جای پاسخگویی در قبال اقدامات دیپلمات‌های خود، روز سه‌شنبه اعلام کرد که دو دیپلمات ایرانی را از فرانسه اخراج خواهد کرد.,

 قیمت تتر امروز

قیمت تتر امروز

اقتصادنیوز:قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش 1.11 درصدی، به 187,450 (یکصد و هشتاد و هفت هزار و‌ چهارصد و پنجاه) تومان رسید.

 حمله آمریکا و اسرائیل به ایران

حمله آمریکا و اسرائیل به ایران


 ترامپ رویکردش با ایران را تغییر داده است | دستور به مقامات مذاکره کننده

ترامپ رویکردش با ایران را تغییر داده است | دستور به مقامات مذاکره کننده

شبکه خبری سی‌ان‌ان روز چهارشنبه به نقل از یک مقام آمریکایی مدعی شد که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا رویکرد خود در قبال ایران را تغییر داده و به نمایندگان ارشد دولت خود دستور داده تا گفت‌وگوهای ادعایی با ایران را متوقف کنند.