قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

سایه‌روشن - ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

علت حریق در شهرک صنعتی شمس‌آباد: در پی وقوع حادثه انفجار در یکی از واحدهای تولیدی شهرک صنعتی شمس‌آباد، بیژن سلیمان‌پور، معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری، اعلام کرد: با تلاش نیروهای سازمان آتش‌نشانی حریق در کوتاه‌ترین زمان ممکن اطفا شد. وی افزود: خوشبختانه در این حادثه مورد فوتی گزارش نشده و برابر اعلام اورژانس این حادثه تاکنون ۱۸مصدوم بر جای گذاشته است که ۴نفر از مصدومان پس از دریافت خدمات اولیه درمانی، برای ادامه روند درمان به مراکز درمانی منتقل شده‌اند.
 سایه‌روشن - ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

شروین تبریزی، سخنگوی سازمان اورژانس استان تهران از افزایش شمار مصدومان انفجار در شهرک صنعتی شمس آباد خبر داد و گفت: پایگاه اورژانس نیز تخریب شد. تبریزی گفت: حادثه حریق و انفجار در شهرک صنعتی شمس آباد ساعت ۱۲:۵۶ روز گذشته به اورژانس اعلام شد. وی افزود: بلافاصله ۷دستگاه آمبولانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و یک خودروی فرماندهی به مخل اعزام شدند. سخنگوی سازمان اورژانس استان تهران ادامه داد: این حادثه تاکنون کشته‌ای نداشته و ۱۸مصدوم داشته است که چهار نفر به بیمارستان منتقل شده‌اند و ۱۴نفر در محل خدمات درمانی دریافت کردند. وی افزود: متاسفانه یک پایگاه اورژانس در نزدیکی این محل فعال بوده که بر اثر موج انفجار پایگاه کاملا تخریب شده است؛ اما خوشبختانه کارشناسان اورژانس به ماموریت اعزام شده بودند و آسیبی ندیده‌اند./ ایسنا

وضعیت آب و هوای تهران در روزهای آینده: بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری و در بعضی ساعت‌ها همراه با افزایش وزش باد و ابر پیش‌بینی می‌شود. همچنین در این بازه زمانی، به‌ویژه در مناطق جنوبی و ارتفاعات استان، افزایش وزش باد و در برخی ساعات احتمال وزش باد شدید وجود دارد و در مناطق جنوبی گاهی گرد و خاک نیز دور از انتظار نیست. طبق پیش‌بینی‌های هواشناسی، از روز جمعه تا شنبه ۱۶ و ۱۷مردادماه، در نیمه شمالی استان تهران به‌ویژه ارتفاعات شرقی، گاهی رگبار، رعد و برق و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی شده است./ خبرآنلاین این مطلب برایم مفید است 0 نفر این مطلب را پسندیده اند کپی شد



۳ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

تکذیب شایعه بنزین ۸۰ هزار تومانی از سوی یک عضو دولت

ایران آنلاین:

  عباس پازوکی در پیامی در شبکه ایکس نوشت: در پی انتشار ادعای ساختگی برخی کانال‌های غیررسمی مبنی بر «اظهارات دکتر عارف درباره بنزین ۸۰ هزار تومانی»، بدین‌وسیله این ادعا به‌طور کامل تکذیب می‌شود.

به گزارش ایسنا، معاون اول رئیس‌جمهور هیچ‌گونه موضع‌گیری یا گمانه‌زنی عددی درباره نرخ‌های جدید بنزین نداشته‌اند. همان‌گونه که پیشتر نیز صراحتاً در جمع اصحاب رسانه تأکید شد، موضوع مدیریت مصرف سوخت در مرحله کارشناسی قرار دارد و هنوز هیچ رقم یا تصمیمی به جمع‌بندی نهایی نرسیده است. بدیهی است در صورت دستیابی به جمع‌بندی نهایی، جزییات موضوع به‌صورت شفاف از طریق ارکان رسمی اطلاع‌رسانی دولت با مردم در میان گذاشته خواهد شد.

انتهای پیام/


۱۰ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

روسیه: پیشنهادهای جدید صلح اوکراین باید با واقعیت‌های میدانی منطبق باشد

به گزارش تجارت نیوز، روسیه اعلام کرد آماده است پیشنهادهای جدید درباره چگونگی دستیابی به توافق برای پایان جنگ اوکراین را بررسی کند اما تاکید کرد هرگونه طرح صلح باید با «واقعیت‌های میدانی» منطبق باشد.

«سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه، در گفت‌وگویی با رسانه روسی «نیوز» که امروز منتشر شد، گفت ایالات متحده آمادگی خود را برای «گفت‌وگویی سازنده» نشان داده و به گفته او، واشنگتن درک بیشتری از مواضع روسیه پیدا کرده است.

ریابکوف افزود: «در این مرحله، مهم‌تر از هر چیز این است که واشنگتن تا چه اندازه قادر است بر تصمیم‌های رژیم کی‌یف و حامیان اروپایی آن تاثیر بگذارد؛ کسانی که همچنان رویای شکست راهبردی روسیه را در سر می‌پرورانند.»

این مقام روس در عین حال تصریح کرد که مسکو برای شنیدن ایده‌های جدید درباره روند صلح آمادگی دارد، مشروط بر اینکه این پیشنهادها شرایط و تحولات موجود در میدان جنگ را نادیده نگیرند.

اظهارات ریابکوف در حالی مطرح می‌شود که تلاش‌های دیپلماتیک برای یافتن راهی جهت پایان دادن به جنگ اوکراین ادامه دارد و نقش آمریکا در نزدیک کردن مواضع مسکو و کی‌یف همچنان یکی از محورهای اصلی مذاکرات است.

منبع: ایرنا


۲۴ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

لک علی‌آبادی، نماینده مجلس: توجیه علت کمبود دارو، درد مردم را درمان نمی‌کند/ دارو، خودرو نیست که بگویند مردم فعلا نخرند

دیدارنیوز: نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه توجیه علت کمبود دارو، درد مردم را درمان نمی‌کند، گفت: مجلس و به ویژه کمیسیون بهداشت موضوع تحقیق و تفحص از سازمان غذا و دارو را با جدیت دنبال می‌کنند و منتظر پاسخ مسئولان سازمان غذا و دارو هستیم، اما در کنار بررسی و تحقیق و شنیدن توضیحات مسئولان، باید یک اقدام عملی و فوری برای رفع کمبود دارو‌های خاص و کنترل قیمت دارو انجام شود؛ چرا که توجیه کردن، مشکل مردم را حل نمی‌کند.

روح‌الله لک علی‌آبادی، نایب‌رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، در واکنش به اظهارات رئیس سازمان غذا و دارو مبنی بر اینکه بروز کمبود‌های دارویی نتیجه تصمیمات مقطعی نیست بلکه علت اختلال در روند انتقال ارز به شرکت‌های خارجی بوده که باعث شد زنجیره‌ای از مشکلات در یک بازه شش‌ماهه شکل بگیرد و آثار آن در فروردین و اردیبهشت‌ماه نمایان شود، گفت: در حال حاضر کشور با مشکل کمبود و نبود برخی اقلام دارویی مواجه است و از سوی دیگر قیمت بعضی از دارو‌ها نیز به شکل سرسام‌آوری افزایش یافته است، توجیه کردن فایده‌ای ندارد و توجیه، مشکل مردم را حل نمی‌کند، ممکن است درباره علت کمبود‌ها توضیح داده شود و گفته شود که مشکل از تأمین ارز نبوده و در روند انتقال ارز به شرکت‌های خارجی اختلال ایجاد شده است، اما در نهایت مردم امروز با کمبود دارو و قیمت‌های بالا مواجه هستند و باید برای این وضعیت کاری انجام شود.

لک علی‌آبادی ادامه داد: باید برای رفع مشکلات حوزه دارو کار عملیاتی انجام شود، مردم نیاز به دارو دارند و نمی‌توان به بیماری که داروی خاص خود را پیدا نمی‌کند یا خانواده‌ای که توان پرداخت هزینه دارو را ندارد، صرفا درباره علت ایجاد مشکل توضیح داد.

دارو، خودرو نیست که بگویند مردم فعلا نخرند/ بیمار نمی‌تواند مصرف داروی خود را به آینده موکول کند

وی با تاکید بر اینکه دارو با سایر کالا‌ها تفاوت اساسی دارد، گفت: دارو مقوله‌ای نیست که بتوان آن را به آینده موکول کرد، نمی‌توان گفت خودرو است و مردم فعلا آن را نخرند و بعداً که قیمت پایین آمد، خریداری کنند؛ در مورد دارو چنین امکانی وجود ندارد، چرا که دارو مستقیما با جان و سلامت مردم ارتباط دارد و بیمار نمی‌تواند مصرف داروی خود را به آینده موکول کند.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: امروز خانواده‌ها برای تهیه دارو با مشکلات جدی مواجه هستند و بعضا تمام زندگی خود را هزینه می‌کنند تا بتوانند داروی مورد نیاز بیمار خود را تهیه کنند بنابراین وقتی درباره کمبود یا افزایش قیمت دارو صحبت می‌کنیم باید توجه داشته باشیم که این موضوع صرفا یک مسئله اقتصادی یا مربوط به بازار یک کالا نیست.

به نقل از رسانه مجلس، لک علی‌آبادی تصریح کرد: اینکه برخی اقلام دارویی در کشور وجود ندارد یا تهیه بعضی دارو‌ها با قیمت‌های بسیار بالا برای مردم همراه شده، مسئله‌ای نیست که بتوان نسبت به آن بی‌تفاوت بود یا حل آن را به آینده موکول کرد و باید برای این وضعیت چاره‌اندیشی جدی شود.

نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس دوازدهم در ادامه با اشاره به پیگیری موضوع تحقیق و تفحص از سازمان غذا و دارو در مجلس، گفت: در نشستی که در سازمان غذا و دارو داشتیم، تحقیق و تفحص یکی از مصوبات جلسه بود و این موضوع در کمیسیون بهداشت و درمان به صورت جدی در حال پیگیری است و نمایندگان به ویژه اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با جدیت این موضوع را دنبال می‌کنند.

نایب‌رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید بر اینکه در این موضوع نباید پیش‌داوری کرد، افزود: ما نمی‌خواهیم پیش‌داوری کنیم به همین دلیل منتظر پاسخ رئیس و مسئولان سازمان غذا و دارو هستیم تا موضوع را در کمیسیون مطرح و پاسخ‌های خود را ارائه کنند، اگر توضیحات سازمان قانع‌کننده باشد، طبیعتا مجلس نیز بر اساس آن نظر خواهد داد و تصمیم‌گیری خواهد کرد.

بررسی عملکرد سازمان غذا و دارو باید در کنار توجه به مشکلات واقعی مردم دنبال شود

این نماینده مجلس با بیان اینکه بررسی عملکرد سازمان غذا و دارو باید در کنار توجه به مشکلات واقعی مردم دنبال شود، گفت: فارغ از اینکه مسئولان سازمان چه توضیحاتی درباره علت ایجاد کمبود‌ها ارائه خواهند کرد، آن چیزی که امروز واقعا در کف جامعه وجود دارد، کمبود شدید دارو‌های خاص و همچنین قیمت‌های بالای دارویی است و باید اقدام و تصمیم عملی و فوری برای رفع کمبود دارو‌های خاص و کنترل قیمت دارو انجام شود.




 دانشگاه فرهنگیان کانون اصلی تربیت معلم و قلب نظام تعلیم و تربیت است
۱۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

دانشگاه فرهنگیان کانون اصلی تربیت معلم و قلب نظام تعلیم و تربیت است

وزیر آموزش و پرورش در یازدهمین اجلاس همکاران دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان، با تأکید بر جایگاه راهبردی دانشگاه فرهنگیان در نظام تعلیم و تربیت کشور، این دانشگاه را قلب نظام تعلیم و تربیت دانست و بر ضرورت حمایت همه‌جانبه از آن و تقویت مأموریت‌های تربیتی و فرهنگی دانشگاه تأکید کرد.

 وزارت دفاع: صنعت دفاعی ایران از دل تهدید متولد شد اما در تهدید متوقف نماند
۱۸ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

وزارت دفاع: صنعت دفاعی ایران از دل تهدید متولد شد اما در تهدید متوقف نماند

وزارت دفاع در بیانیه‌ای بیانیه به مناسبت ۳۱ مردادماه روز صنعت دفاعی تصریح کرد: ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی، یادآور مسیر پرافتخاری است که ملت ایران برای دستیابی به استقلال، خودکفایی و ساخت قدرت دفاعی کشور پیموده است؛ امروز با هدایت رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی با تکیه بر دانش بومی، مشارکت ملی و تجربه میدان‌های اخیر، برای ساخت ایرانی مقتدر و برخوردار از قدرت دفاعی روزآمد ادامه دارد.

 هشدار سرلشکر عبداللهی ؛  پاسخ ایران به تهدیدات نوین ویرانگر و پشیمان‌ کننده خواهد بود
۴۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار سرلشکر عبداللهی ؛ پاسخ ایران به تهدیدات نوین ویرانگر و پشیمان‌ کننده خواهد بود

رئیس ستادکل نیروهای مسلح در پیامی به سرپرست وزارت دفاع به مناسبت ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی هشدار داد: هرگونه خطای محاسباتی و تهدیدات متعارف و نوین دشمنان با پاسخ های انقلابی، کوبنده، پشیمان‌ کننده و ویرانگر مواجه خواهد بود.

 ماجرای جمع آوری کمک مالی برای پسر و عروس معصومه ابتکار چیست؟
۴۷ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ماجرای جمع آوری کمک مالی برای پسر و عروس معصومه ابتکار چیست؟

سید عیسی هاشمی، فرزند معصومه ابتکار، همسرش مریم طهماسبی و پسر نوجوانشان که از آوریل ۲۰۲۶ در بازداشت ICE به سر می‌برند، حالا برای تأمین هزینه‌های حقوقی و مقابله با اخراج از آمریکا به یک کمپین جمع‌آوری کمک مالی متکی شده‌اند. این کمپین تاکنون حدود ۴۰ هزار دلار جمع کرده و بیش از یک‌سوم تعداد و مبلغ کمک‌ها نیز به‌صورت بی‌نام ثبت شده است.

 قالیباف: برقراری امنیت بدون تداوم آن با اقتصاد، پایدار نخواهد بود
۱۱ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

قالیباف: برقراری امنیت بدون تداوم آن با اقتصاد، پایدار نخواهد بود

رئیس مجلس شورای اسلامی، امنیت و اقتصاد را لازم و ملزوم هم دانست و گفت: توسعه روابط دوجانبه ایران و عراق با نقشه راه دقیق می‌تواند در منطقه و بر کشورهای اسلامی به ویژه عربی اثر بگذارد.

 فوری/ فرودگاه بن‌گوریون اسرائیل تعطیل شد
۱۸ ساعت قبل / سایت اکوایران

فوری/ فرودگاه بن‌گوریون اسرائیل تعطیل شد

اعتصاب ناگهانی کارکنان و کمبود نیرو در فرودگاه بن‌گوریون، همزمان با شلوغ‌ترین روز سال، صدها پرواز و بیش از ۱۰۰ هزار مسافر را با اختلال گسترده مواجه کرد.