قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

نحوه تصمیم‌گیری درباره اعلام شهادت رهبر انقلاب

دنیای‌اقتصاد: رئیس مجلس شورای اسلامی گزارشی از نحوه تصمیم‌گیری درباره زمان اعلام شهادت رهبر انقلاب و همچنین چگونگی شکل‌گیری جبهه خیابان در ساعات آغازین جنگ رمضان ارائه کرد.
 نحوه تصمیم‌گیری درباره اعلام شهادت رهبر انقلاب

به گزارش «ایسنا» محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، روز سه‌شنبه (۶مرداد) در جلسه شورای هماهنگی مجلس _که پیش از این بخشی از سخنرانی او منتشر شد _ ضمن ارائه جزئیاتی از ساعات آغازین جنگ رمضان و تصمیم‌گیری در خصوص نحوه اعلام شهادت رهبر معظم انقلاب گفت: ما چهار جبهه داریم که این چهار جبهه باید همراه هم کار کنند. جدا کردن این جبهه‌ها از یکدیگر یعنی تضعیف ایران؛ میدان نظامی، میدان دیپلماسی، میدان خدمت و میدان خیابان. 

وی در ادامه اظهار کرد: در تاریخ ۹اسفندی که جنگ رمضان آغاز شد، از همان لحظه‌ای که این اتفاق افتاد، شهادت آقا قطعی شد، شاید یک ساعت بعد بمباران که ما متوجه شدیم، دنبال کار افتادیم و تا توانستیم سران قوا و شهید لاریجانی را جمع کنیم، ساعت هشت شب شد. رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: در نهایت ساعت هشت شب دور هم جمع شدیم. می‌خواهم بگویم جبهه خیابان از کجا شکل گرفت. همه ما ۶ ،۷نفر در آنجا تصمیم گرفتیم که شهادت آقا را کی اعلام کنیم. جمع‌بندی قطعی شد که هشت صبح فردا، یعنی ساعت هشت صبح روز ۱۰اسفند که ماه مبارک رمضان هم بود، اعلام کنیم. تصمیم گرفته شد و در نهایت ساعت ۱۰ الی ۱۰ و نیم شب همه پراکنده شدیم. ساعت ۱۲ و نیم شب بود که تلویزیون‌های آن طرف آبی، شهادت رهبری را اعلام کردند؛ ما دیگر به کسی دسترسی نداشتیم، تصمیم گرفته شده بود و همه پراکنده شده بودیم. خلاصه با آقای لاریجانی حدود ساعت یک الی یک و نیم بامداد بود که یکدیگر را پیدا کردیم. ما دو نفر قرار گذاشته بودیم که مرتب با یکدیگر طبق طراحی‌هایی که کرده بودیم در ارتباط باشیم. 

قالیباف در ادامه تصریح کرد: خلاصه با آقای لاریجانی رحمت‌الله علیه، دوباره صحبت کردیم. قرار بود آیت‌الله آملی لاریجانی و آقای ذوالقدر از سحر با افراد مجمع تماس برقرار کرده و تلفنی رای آنان را اخذ می‌کردند تا فرد مورد نظر برای حضور در شورای رهبری انتخاب شود و شورای رهبری رسمیت پیدا کند. در نهایت قرار بود ۸صبح هم خبر شهادت رهبری اعلام شود و هم خبر شکل‌گیری شورای رهبری اعلام شود. وی در ادامه بیان کرد: ولی ما دیدیم اگر با این دست فرمان بخواهیم پیش برویم اصلا نمی‌شود. با آقای لاریجانی دوتایی تصمیم گرفتیم و گفتیم هرچه بادا باد. اکنون ما می‌بینیم چه اتفاقی دارد رخ می‌دهد. ما دو نفر تصمیم گرفتیم که در زمان سحر که مردم سر سفره سحری هستند، خبر شهادت رهبری را اعلام کنیم و همان موقع مردم به خیابان بیایند. وگرنه باور کنید ممکن بود در بحث خیابان اتفاقات دیگری رقم بخورد.

وی در ادامه با اشاره به تداوم شرایط پس از آن تصمیم و شکل‌گیری جبهه مردم افزود: الان ۱۵۰شب می‌گذرد و مردم همچنان در صحنه هستند. این میدان، میدان خیابان است. میدان خیابان، میدان خدمت، میدان دیپلماسی و مذاکره و میدان نظامی؛ در کنار هم هستند. هرکس اینها را از هم جدا کند، هرکس بگوید او هست این نیست، اشتباه است. این چهار میدان باید باهم باشند. باید مکمل هم باشند. متوازن باشند. خدا را شاهد می‌گیرم که در این ۱۵۰روز، یعنی این‌طور بگویم، از آن جنگ ۱۲روزه تا اینجا، من از موضوعات مهم این چهار جبهه لحظه‌ای درنگ نکردم. این مطلب برایم مفید است 0 نفر این مطلب را پسندیده اند کپی شد



دستور کار روشن برای ارتقای امنیت و ثبات ایران و عراق

نورنیوز-گروه سیاسی: محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی عصر پنجشنبه ۲۹ مرداد با حضور در مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین پیکر رهبر شهید انقلاب که در کربلای معلی، گفت: در این جلسه حاضر شدم سلام گرم رهبر انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای و ملت ایران را به شما برسانم.

وی گفت: ملت عراق در تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب اسلامی به تمام و کمال حق برادری را به جا آورد و جهان را حیرت زده کرد. من اینجا هستم تا از ملت قهرمان عراق تشکر کنم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که همگان باید بدانند که هر قدمی که دشمنان دو کشور برای دور کردن ما از یکدیگر برداشتند ما دو قدم به هم نزدیک‌تر شدیم، افزود: عمق پیوند دو کشور ریشه در تاریخ جغرافیا و اعتقاداتی به عظمت اهل بیت عصمت و طهارت (ع) دارد اما آنچه باعث شده است تهران و بغداد به هم نزدیک‌تر شوند، امتناع مشترک از این است که پایتخت‌های بیگانه سرنوشت مردمان ما را رقم بزنند

قالیباف ناکید کرد: در تاریخ درباره ما خواهند نوشت که ما دو ملت بودیم که نپذیرفتیم پاورقی روایت‌های دیگران شویم و سرنوشت مان را در پایتخت‌های دولت‌های غربی ننوشتند.

وی یادآور شد: اگر ما با مقاومت با ایستادگی ملت‌هایمان و با کمک یکدیگر توانستیم امنیت را در کشورهایمان برقرار کنیم باید حالا برای رفاه اقتصادی دو ملت و پیشرفت و توسعه دو کشورهم قسم شویم.

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما برای تکرار کلمات بدون پشتوانه اینجا نیستیم، دستور کار روشنی برای ارتقا امنیت و ثبات دو کشور، کوتاه کردن دست بیگانگان و تعریف پروژه‌هایی داریم که به بهبود زندگی دو ملت کمک می‌کند.

وی یادآور شد: ما دوستان و برادران سخت‌ترین روزها بوده‌ایم، در ناخوشی ها با هم ایستادیم و در موفقیت‌ها نیز کنار هم خواهیم بود، در یک کلام قدرت ما در برادری ماست. اخوت و قدرت ما ان‌شاء الله و اخرا تهبونها نصر من الله و فتح قریب و بشر المومنین و السلام علیکم و رحمة الله و برکاته

مراسم چهلمین روز تدفین پیکر رهبر شهید انقلاب در شهر کربلای معلی عصر روزپنجشنبه، ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و هیأت پارلمانی ایران شامل سارا فلاحی، شهین جهانگیری، محمدتقی نقدعلی و مهدی فلاح برگزار شد.

در این مراسم آیت الله سیدمجتبی حسینی، نماینده رهبر معظم انقلاب در عراق، سفیر ایران در بغداد، استاندار کربلا، جمعی از مقامات عراقی، جمع کثیری از رؤسای عشایر، قبایل و مردم عراق و زائران ایرانی در کربلا حضور داشتند.

رئیس مجلس شورای اسلامی به نمایندگی از رهبر انقلاب در این مراسم حضور دارد.


قالیباف به زیارت حرم امام حسین (ع) مشرف شد

به گزارش برنا، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس به همراه هیأت پارلمانی همراه، هنگامه غروب روز گذشته (پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵) پس از شرکت در مراسم اربعین تدفین پیکر رهبر شهید انقلاب در مسجد امام حسن عسگری (ع) در شهر کربلای معلی، به حرم حضرت سیدالشهدا علیه‌السلام مشرف شد و مضجع شریف امام حسین (ع) را زیارت کرد.

قالیباف همچنین ضمن دیدار با شیخ مهدی کربلایی نماینده آیت‌الله العظمی سیستانی در کربلا و اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء، دفتر یادبود عتبه حسینی را امضا کرد.

بدرقه رئیس مجلس از حرم امام حسین (ع) با شعار «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل»

پس از زیارت قالیباف از حرم امام حسین (ع)، جمع کثیری از زائران و مجاوران با سر دادن شعار‌های «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل»، «لبیک یا خمینی»، «لبیک یا خامنه‌ای»، «دست علی به همراهت» به ابراز احساسات پرداخته و رئیس مجلس را مشایعت کردند.

بر اساس این گزارش محمدتقی نقدعلی رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و عراق، مهدی فلاح نایب رئیس و شهین جهانگیری عضو این گروه و همچنین سارا فلاحی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، رئیس قوه مقننه را در این سفر همراهی می‌کنند.

انتهای پیام/


امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران

محدود کردن مبادلات مالی و تجاری با تهران، تشدید کنترل بر شبکه‌های مستقر در دبی و برخورد با مسیرهای دور زدن تحریم‌ها می‌تواند یکی از مهم‌ترین شریان‌های اقتصادی ایران را تحت فشار قرار دهد؛ هرچند ابوظبی همچنان می‌کوشد این فشار را به‌صورت تدریجی اعمال کرده و کانال‌های سیاسی با تهران را کاملا نبندد.

برای افزایش فشار بر ایران، آمریکا به همراهی امارات نیاز دارد. امارات در آن سوی خلیج فارس قرار دارد و با وجود اختلافات مکرر میان دو دولت، پیوندهای عمیق تجاری، تاریخی و فرهنگی با همسایه بزرگ‌تر خود، ایران، دارد.


ادعای جنجالی تانکر ترکرز درباره جزیره خارک/ احتمال حمله اسرائیل به ترکیه/ ترس ناتو از حمله ایران به بلغارستان

به گزارش خبر فوری، آخرین اخبار از مذاکرات ایران و آمریکا، احتمال جنگ و تحولات منطقه در روز 30 مرداد 1405 را بخوانید:

اسرائیل هیوم: در اسرائیل درباره فعال شدن ماده ۵ ناتو در صورت حمله به مواضع ترکیه بحث می‌شود

اسرائیل هیوم گزارش داد که محافل نظامی این رژیم اسرائیل درباره چگونگی فعال شدن ماده پنجم پیمان ناتو در صورت حمله به مواضع ترکیه بحث می‌کنند و استدلال می‌کنند که حملات اسرائیل به نیروهای ترکیه‌ای مستقر در خارج از این کشور، لزوماً منجر به دخالت ناتو نخواهد شد.

ادعای تانکر ترکرز: تولید نفت خام در ایران کاهش یافته/ ایران فشاری برای صادرات ندارد

تانکر ترکرز: دلیل اینکه دیگر در خارک شاهد بارگیری‌های زیادی نیستیم، این است که تولید نفت خام ایران در ماه‌های اخیر به سطحی کاهش یافته که فقط اندکی بالاتر از میزان مصرف/پالایش داخلی این کشور است. این یعنی ایران در حال حاضر فشار چندانی برای صادرات نفت ندارد.

اولین اقدام ناتو در بلغارستان از ترس حمله احتمالی ایران

خبرگزاری bta بلغارستان: شورای وزیران بلغارستان در یک بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد که رومن رادف، نخست وزیر با مارک روته، دبیرکل ناتو، گفتگوی تلفنی داشت.

طبق گزارش‌های رسانه‌های خارجی، این دو در مورد فضای امنیتی اروپا با تمرکز بر خطر احتمالی اقدامات تهاجمی ایران گفتگو کردند.

روته شخصاً حمایت کامل ناتو را تأیید کرد و از آمادگی نیروهای دفاعی اتحاد برای پاسخ به حمله احتمالی خبر داد. در بیانیه مطبوعاتی آمده است که هرگونه حمله به یک کشور عضو ناتو به طور قطعی به عنوان حمله‌ای علیه اتحاد تلقی خواهد شد و تمام اقدامات ناشی از پیمان آتلانتیک شمالی متعاقباً انجام خواهد شد./ خبرفوری

 

در حال تکمیل ...


تشرف رئیس مجلس و هیأت پارلمانی ایران به زیارت امام حسین(ع)

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و هیأت پارلمانی ایران در جریان سفر به عراق، با حضور در حرم مطهر امام حسین(ع) به زیارت پرداختند.

کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی




 توضیحات دیوان عدالت اداری درباره مصوبات شورای رقابت

توضیحات دیوان عدالت اداری درباره مصوبات شورای رقابت

دیوان عدالت اداری در خصوص دادنامه صادره در ارتباط با مصوبات شورای رقابت درباره پیش‌فروش خودرو توضیحاتی ارائه کرد.

 حاجی‌بابایی: وقتی قیمت نفت بالا می‌رود یعنی ما برنده‌ایم، وقتی پایین می‌آید، یعنی آمریکا موفق شده است

حاجی‌بابایی: وقتی قیمت نفت بالا می‌رود یعنی ما برنده‌ایم، وقتی پایین می‌آید، یعنی آمریکا موفق شده است

نایب‌رئیس دوم مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ایجاد مسیرهای جایگزین انتقال نفت با هدف تضعیف تنگه هرمز بخشی از جنگ علیه ایران است، گفت: وقتی قیمت نفت بالا می‌...

 کودتای ۲۸ مرداد، زخمی که ۷۳ سال بعد هنوز بر روابط ایران و آمریکا سایه انداخته است/ این واقعیت است که ایالات متحده در سیاست ایران مداخله کرد/ این امر، خوراک لازم برای روایتی به‌شدت ضدآمریکایی را فراهم کرد که ایالات متحده را مسئول شکست دموکراسی نوپای ایران

کودتای ۲۸ مرداد، زخمی که ۷۳ سال بعد هنوز بر روابط ایران و آمریکا سایه انداخته است/ این واقعیت است که ایالات متحده در سیاست ایران مداخله کرد/ این امر، خوراک لازم برای روایتی به‌شدت ضدآمریکایی را فراهم …

در سال ۱۹۵۳، آمریکا و بریتانیا با طراحی و حمایت از عملیاتی مخفیانه به سرنگونی دولت محمد مصدق کمک کردند؛ نخست‌وزیری که ملی‌کردن صنعت نفت را به نماد استقلال‌طلبی ایران تبدیل کرده بود. این مداخله نه‌تنها مسیر سیاست داخلی ایران را تغییر داد، بلکه به یکی از ماندگارترین سرچشمه‌های بی‌اعتمادی به واشنگتن تبدیل شد؛ رخدادی که برخی مورخان آن را از بدترین تصمیم‌های سیاست خارجی آمریکا می‌دانند.

 پشت پرده تردد نفتکش‌ها در هرمز / تنگه هرمز باز است؟

پشت پرده تردد نفتکش‌ها در هرمز / تنگه هرمز باز است؟

داده‌های ردیابی دریایی و برآوردهای بازار انرژی نشان می‌دهد تردد نفتکش‌ها در تنگه هرمز همچنان محدود است؛ وضعیتی که ریسک عرضه و هزینه حمل نفت را بالا نگه داشته است

 نامیرا | آخرین تقریظ در شبستان مصلی - تسنیم

نامیرا | آخرین تقریظ در شبستان مصلی - تسنیم

سال‌های سال همین راهروها میزبان مهمانی ویژه بودند، مهمانی کتاب خوان.

 چین: تحریم و فشار بیشتر آمریکا علیه ایران، به حل مشکلات کمک نخواهد کرد/ خواستار راه‌حل سیاسی و دیپلماتیک هستیم

چین: تحریم و فشار بیشتر آمریکا علیه ایران، به حل مشکلات کمک نخواهد کرد/ خواستار راه‌حل سیاسی و دیپلماتیک هستیم

دیپلمات ارشد چینی تأکید کرد: اعمال تحریم‌های بیشتر علیه ایران مشکل را حل نخواهد کرد.