قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

جزئیات صدور احکام بازنشستگی اعلام شد/ این افراد باید 5 سال بیشتر خدمت کنند

مدیرکل امور فنی صندوق بازنشستگی کشوری، در خصوص نحوه صدور احکام بازنشستگی بر اساس ماده ۲۹ قانون برنامه هفتم، توضیحاتی داد.
 جزئیات صدور احکام بازنشستگی اعلام شد/ این افراد باید 5 سال بیشتر خدمت کنند

محمد سلیمانی گفت: در اجرای ماده ۲۹ قانون برنامه هفتم کشور، افرادی که پیش از تاریخ لازم‌الاجرا شدن این قانون (۱۴۰۳/۰۵/۰۳) کمتر از ۱۵ سال سابقه خدمت داشته‌اند، برای بازنشستگی باید پنج سال بیشتر خدمت کنند.

وی افزود: در مورد افرادی که در این تاریخ بیش از ۲۸ سال تمام سابقه خدمت قابل قبول برای بازنشستگی داشته‌اند، سنوات الزامی خدمت آنان برای بازنشستگی افزایش نمی‌یابد.

سلیمانی ادامه داد: ماده ۲۹ قانون برنامه هفتم پیشرفت، به‌ منظور کاهش ناترازی صندوق‌های بازنشستگی و تقویت توان صندوق‌ها در انجام تکالیف محوله، مقرر داشته است برای افرادی که در تاریخ لازم‌الاجرا شدن این قانون بین ۲۵ تا ۲۸ سال تمام سابقه خدمت قابل قبول برای بازنشستگی دارند، به‌ ازای هر سال تا زمان بازنشستگی، دو ماه؛ برای افرادی که بین ۲۰ تا ۲۵ سال سابقه خدمت دارند، به‌ازای هر سال تا زمان بازنشستگی، سه ماه؛ و برای مستخدمینی که در تاریخ مذکور بین ۱۵ تا ۲۰ سال تمام سابقه خدمت دارند، به‌ازای هر سال تا زمان بازنشستگی، چهار ماه به سابقه الزامی خدمت برای بازنشستگی آنان اضافه می‌شود.

مدیرکل امور فنی صندوق بازنشستگی کشوری افزود: بر اساس ماده ۲۹ قانون برنامه هفتم پیشرفت، افزایش سابقه خدمت در نظر گرفته‌شده برای احراز شرایط بازنشستگی، با رسیدن آقایان به ۶۲ سالگی و خانم‌ها به ۵۵ سالگی متوقف می‌شود.

وی تصریح کرد: همچنین خانم‌هایی که براساس مستند قانونی بازنشستگی، شامل مشمولین ماده ۱۰۳ قانون مدیریت خدمات کشوری و قانون اصلاح مقررات بازنشستگی و وظیفه قانون استخدام کشوری مصوب ۱۳۶۸/۱۲/۱۳، با ۲۵ و ۲۰ سال سابقه خدمت شرایط بازنشستگی را احراز می‌کنند و در تاریخ لازم‌الاجرا شدن این قانون، شرایط بازنشستگی بر اساس مستند مربوطه را داشته‌اند، مشمول افزایش سابقه الزامی نمی‌شوند.

سلیمانی …



 دفتر زلنسکی درخواست وزیر دفاع سابق برای برگزاری انتخابات را رد کرد
۶ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

دفتر زلنسکی درخواست وزیر دفاع سابق برای برگزاری انتخابات را رد کرد

جوان آنلاین: به نقل از خبرگزاری «نووستی»، میخائیل پودولیاک، مشاور ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین امروز اعلام کرد که برگزاری انتخابات در این کشور به دلیل ممنوعیت حقوقی و قانونی امکان‌پذیر نیست.

به گزارش تسنیم، این مقام دفتر زلنسکی در واکنش به درخواست میخائیل فدوروف، وزیر دفاع پیشین اوکراین در خصوص لزوم برگزاری انتخابات در آینده نزدیک، این ادعا را مطرح و با این نظریه مخالفت کرد. فدوروف یک روز قبل یادآور شده بود که این کشور با بحران مدیریتی جدی مواجه شده و خواستار برگزاری هرچه زودتر انتخابات ریاست جمهوری در اوکراین شد.

پودولیاک امروز در مصاحبه با روزنامه ایتالیایی «رپوبلیکا» در این باره گفت: «هر یک از شرکت‌کنندگان در حیات سیاسی کشور، و نه فقط فدوروف، حق اظهار نظر دارند. ولی باید این واقعیت را نیز در نظر داشت که موانع بر سر راه برگزاری انتخابات در اوکراین حتی بیشتر از قبل شده است. در شرایط فعلی تضمین امنیت مردم در جریان انتخابات عملاً امکان‌پذیر نیست و این در حالی است که ممنوعیت حقوقی قانونی در این زمینه نیز همچنان باقی است.»

او تأکید کرد، بدین ترتیب باید پذیرفت که در حال حاضر شرایط لازم برای برگزاری انتخابات گسترده در اوکراین وجود ندارد.

دوره ریاست‌جمهوری ولودیمیر زلنسکی در تاریخ ۲۰ ماه مه ۲۰۲۴ به پایان رسید. قرار بود رئیس‌جمهور جدید ۳۱ مارس آن سال انتخاب شود، ولی انتخابات با استناد به قانون حکومت نظامی و بسیج عمومی لغو شد.

ولادیمیر پوتین پیشتر به تناقض حقوقی مربوط به ادامه حضور زلنسکی در قدرت در اوکراین طی دو سال گذشته اشاره کرده و گفته بود اگر فرض شود که او در سال ۲۰۲۴ اختیارات خود را به‌طور قانونی تمدید کرده باشد، قانون اساسی به او اجازه شرکت در انتخابات جدید را نخواهد داد.



 برای نخستین‌بار در ایران؛  ارسال رایگان همه پیام‌های تراکنش بانک ملی در بله
۱۴ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

برای نخستین‌بار در ایران؛ ارسال رایگان همه پیام‌های تراکنش بانک ملی در بله

کد خبر: 787318 | ۱۴۰۵/۰۵/۲۹ ۱۴:۲۲:۰۷ اعتمادآنلاین |

  بانک ملی ایران برای نخستین‌بار امکان دریافت و مشاهده رایگان پیام‌های تراکنش‌های بانکی را در اپلیکیشن بله برای مشتریان خود فراهم کرد؛ خدمتی که می‌تواند تجربۀ دریافت اطلاعات بانکی را برای میلیون‌ها مشتری این بانک تغییر دهد.

به گزارش روابط عمومی بانک ملی ایران، با فعال شدن این خدمت، مشتریان بانک ملی ایران می‌توانند بدون پرداخت هزینه، پیام‌های تراکنش همۀ حساب‌های ملی خود را به‌صورت یکجا در بله دریافت و پیگیری کنند. کاربران برای استفاده از این امکان کافی است در بخش «خدمات» اپلیکیشن بله، گزینه «تراکنش‌های بانک ملی» را انتخاب کرده و همۀ حساب‌های بانک ملی خود را به این بخش اضافه کنند.

پس از اضافه شدن حساب‌ها، پیام‌های تراکنش مربوط به حساب‌های ثبت‌شده در بله در اختیار کاربر قرار می‌گیرد و او می‌تواند پیام‌های تراکنش‌ خود را در همین اپلیکیشن مشاهده و پیگیری کند. تکمیل خدمات اطلاع‌رسانی بانک ملی در اپلیکیشن بله

با اضافه شدن سرویس تراکنش‌های بانک ملی، مجموعۀ خدمات اطلاع‌رسانی بانک ملی ایران در بله تکمیل‌ شده است. مشتریان این بانک می‌توانند بخشی از مهم‌ترین اطلاعات و پیام‌های بانکی خود را از طریق بله دریافت کنند؛ تجربه‌ای که علاوه‌ بر دسترسی آسان‌تر، هزینۀ دریافت پیام‌های تراکنش را نیز برای مشتریان حذف می‌کند.

بله همچنین امکان دریافت رمزهای یکبار مصرف بانکی (OTP) را برای مشتریان بانک ملی فراهم کرده است. این رمزها که برای ورود به برخی خدمات بانکی، انجام تراکنش‌هایی مانند انتقال وجه و تأیید عملیات بانکی استفاده می‌شوند در بله به شماره تلفن همراه مشتریان ارسال می‌شوند. به این ترتیب، کاربران می‌توانند بخشی از پیام‌ها و اطلاعات مهم بانکی خود را نیز از طریق بله دریافت کنند.



 نمایشگاه «کوچه‌ها» هم‌راستا با «ماه هنر»
۳۴ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

نمایشگاه «کوچه‌ها» هم‌راستا با «ماه هنر»

در نمایشگاه «کوچه‌ها» آثاری از مریم سالور،افسانه مدیرامانی و مریم شکرچیان با نگاه به عناصر شهری به نمایش درمی‌آید. 

در بخشی از بیانیه‌‌ی این نمایشگاه نوشته شده:«کوچه، مادر و جریان‌ساز شهر است. کوچه‌‌ها در مفهوم سنتی با پیچ‌وخم‌های آشنا و دیوارهای خشتی یا آجری، سایه‌بان و  پناهگاهی در برابر بادهای کویری بودند و زندگی را در مقیاس زیست انسانی سامان می‌دادند. معاشرت‌های برخاسته از کوچه‌ها، شکل‌گیری اقتصاد محلی،فرهنگ حاصل از کافه یا نهادهای مذهبی و.... همگی به شهر بدل شدند. اکنون حتی تامل بر تغییر نام کوچه‌ها نیز روایتی از روند قصه‌ی سیاسی و اجتماعی هر شهر را بیان می‌کند. درخت، در، پنجره و همسایگی همگی در کوچه جای گرفته‌اند و همین عناصر خاطره‌های شهر را دربردارند. کوچه انعکاس شهر می‌شود و از این روی ادبیات ایرانی از جمله اشعار شعرایی مانند احمد شاملو، فروغ فرخزاد و... یا ترانه‌های ماندگار از هنرمندان در حوزه‌ی موسیقی همچون شهریار قنبری بارها و بسیار با کوچه در هم تنیده شده است». 

علاقه‌مندان به بازدید از آثار نمایشگاه «کوچه ها» می‌توانند هر روز از ساعت ۱۶ تا ۲۰ و روزهای عادی ۱۵ تا ۲۰ در باگالری حضور یابند. 

نشانی باگالری:  بلوار ارتش، خیابان نخل، خیابان بهاران، بن‌بست نسترن، پلاک ۱، ساختمان مدرن پلازا، طبقه ۶، واحد ۶۰۲ و ۶۰۳

‌‎انتهای پیام/



 دیدار تاریخی وزیر خارجه سوریه از پاکستان پس از ۱۹ سال
۳۸ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

دیدار تاریخی وزیر خارجه سوریه از پاکستان پس از ۱۹ سال

صفحه سیاست- محمد اسحاق دار، معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان، در اسلام‌آباد با اسعد الشیبانی، وزیر امور خارجه سوریه دیدار و گفتگو کرد.

 براساس بیانیه وزارت خارجه پاکستان، دو طرف در این دیدار مجددا بر روابط برادرانه و ریشه‌دار میان پاکستان و سوریه تأکید کردند. به نقل از آناتولی، دو طرف راه‌های توسعه و گسترش همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های مورد علاقه مشترک را مورد بررسی قرار دادند.

وزیران خارجه پاکستان و سوریه همچنین درباره تحولات منطقه‌ای به‌صورت عمیق و مفصل گفت‌وگو کردند.

وزیران خارجه دو کشور بر "پیوندهای برادری دیرینه و ریشه‌دار" میان دو کشور تاکید کردند.

شیبانی نخستین وزیر امور خارجه سوریه است که پس از ۱۹ سال به پاکستان سفر می‌کند. قرار است وزیر امور خارجه سوریه در جریان این سفر با مقام‌های پاکستانی دیدار کرده و روابط دو کشور و راه‌های گسترش همکاری‌های دوجانبه را بررسی کند.

 



 دادستان تهران: اموال غیرمرتبط با پرونده توقیف نشود
۴۴ دقیقه قبل / سایت جماران

دادستان تهران: اموال غیرمرتبط با پرونده توقیف نشود

به گزارش جماران، جلسه نظارت بر عملکرد ضابطان قضایی با حضور علی صالحی، دادستان عمومی و انقلاب تهران، و جمعی از فرماندهان و مسئولان نهاد‌های امنیتی و انتظامی برگزار شد. 

این جلسه در چارچوب برنامه‌های دوره‌ای نظارت بر عملکرد ضابطان و برابر دستورالعمل‌های ابلاغی برگزار شد و در جریان آن، موضوعات مرتبط با نحوه اجرای دستورات قضایی، کیفیت کشف و تعقیب جرایم، رعایت حقوق شهروندی، حفظ کرامت افراد، تسریع در تعیین‌تکلیف پرونده‌های رسوبی و تقویت اقدامات پیشگیرانه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

صالحی در ابتدای این جلسه با تبریک حلول ماه ربیع‌الاول و ایام فرخنده ولادت نبی مکرم اسلام (ص)، از زحمات شبانه‌روزی نیرو‌های امنیتی، نظامی و انتظامی در تأمین امنیت مراسم‌های اخیر و ایام جنگ تحمیلی سوم قدردانی کرد و گفت: علی‌رغم مشکلات عدیده از جمله اصابت موشک به برخی اماکن نظامی و انتظامی، با تلاش این عزیزان، امنیت شهر و شهروندان به هیچ وجه مختل نشد که جای تقدیر و سپاس دارد.

داستان تهران در این جلسه بر ضرورت رعایت کامل موازین قانونی و حفظ کرامت شهروندان، اجرای دقیق مقررات در بازرسی از منازل و اماکن، خودداری از توقیف اقلام غیرمرتبط با پرونده، تعیین‌تکلیف فوری اموال و اسناد مکشوفه، و برخورد قاطع و بدون اغماض با جرایم سازمان‌یافته علیه عفت عمومی تأکید کرد.

  تأکید بر رعایت قانون در بازرسی از منازل و اماکن

صالحی با اشاره به اهمیت رعایت حقوق افراد در فرآیند بازرسی از منازل و اماکن، بر اجرای دقیق مقررات قانونی و مفاد دستورات قضایی تأکید و اظهار کرد: در این جلسه بر ضرورت حفظ کرامت افراد و رعایت دقیق اصل ۲۵ قانون اساسی تأکید شد و به ضابطین ابلاغ شد که در فرآیند بازرسی، صرفاً اشیا، اسناد و مدارکی مورد بررسی و اقدام قرار گیرد که با موضوع جرم ارتباط داشته و نسبت به آنها دستور قضایی موردی صادر شده باشد. ضابطین باید حدود و چارچوب دستور قضایی را به‌صورت دقیق رعایت کنند و از بررسی، توقیف یا نگهداری اقلامی که ارتباطی با موضوع پرونده و جرم مورد رسیدگی ندارند، جداً خودداری شود.

  تعیین‌تکلیف فوری اموال و اسناد مکشوفه

صالحی در ادامه …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 تغییرات اقلیمی؛ بزرگ‌ترین تهدید امنیتی اروپا | آتش‌سوزی‌های گسترده ابزاری بالقوه و مخرب برای تروریسم و جنگ متقارن هستند!
سایت اقتصادنیوز

تغییرات اقلیمی؛ بزرگ‌ترین تهدید امنیتی اروپا | آتش‌سوزی‌های گسترده ابزاری بالقوه و مخرب برای تروریسم و جنگ متقارن هستند!

اقتصادنیوز: آمادگی و سازگاری می‌تواند شمار قربانیان و میزان خسارت را کاهش دهد، اما نمی‌تواند برای همیشه با تشدید گرما، خشکسالی، سیلاب و آتش‌سوزی مقابله کند. اروپا سریع‌تر از هر قاره دیگری در حال گرم شدن است و سیاست‌ها و تعهدات اقلیمی کنونی آن برای سازگاری کامل با افزایش احتمالی دمای متوسط جهانی بین ۲.۴ تا ۳.۹ درجه سانتی‌گراد در این قرن کافی نخواهد بود.
 کشت خشخاش ممنوع است
سایت دیدارنیوز

کشت خشخاش ممنوع است

حسین ذوالفقاری؛ نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است و هیچ بحثی در ستاد درباره کشت خشخاش وجود...
 گلکسی S26 FE؛ پرچمدار اقتصادی سامسونگ با قیمت ۷۹۹ دلار در راه بازار
سایت رکنا

گلکسی S26 FE؛ پرچمدار اقتصادی سامسونگ با قیمت ۷۹۹ دلار در راه بازار

رکنا اقتصادی: گلکسی S26 FE در آستانه رونمایی قرار دارد؛ گوشی جدید سامسونگ با نمایشگر ۶.۷ اینچی ۱۲۰ هرتزی، تراشه اگزینوس ۲۵۰۰، دوربین سه‌گانه ۵۰ مگاپیکسلی و پشتیبانی نرم‌افزاری هفت‌ساله عرضه خواهد شد. گزارش‌ها از قیمت پایه ۷۹۹ دلاری این گوشی در بازار آمریکا حکایت دارند؛ رقمی که نسبت به نسل قبل افزایش قابل توجهی دارد.
 آخرین قیمت طلا و سکه؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405
سایت هم میهن

آخرین قیمت طلا و سکه؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405

جدیدترین قیمت طلا و سکه در بازار تهران مشخص شد.
 اجاره آپارتمان در گران‌ ترین مناطق تهران چقدر آب می‌ خورد؟ | رهن کامل از ۲.۵ میلیارد تومان
سایت رکنا

اجاره آپارتمان در گران‌ ترین مناطق تهران چقدر آب می‌ خورد؟ | رهن کامل از ۲.۵ میلیارد تومان

رکنا اقتصادی: بازار اجاره در شمال تهران همچنان فاصله قابل‌توجهی با مناطق مرکزی پایتخت دارد؛ بررسی فایل‌های اجاره در محله‌هایی مانند الهیه، زعفرانیه، محمودیه، قیطریه و فرمانیه نشان می‌دهد مستاجران برای یک واحد یکخوابه در گران‌ترین مناطق تهران، برای رهن کامل دست‌کم به ۲.۵ میلیارد تومان نیاز دارند و در قراردادهای ترکیبی، اجاره ماهانه برخی واحدها به ۱۸۰ میلیون تومان می‌رسد.
 نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات
سایت روزنو

نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات

او در ادامه از مسعود پزشکیان تقدیر می‌کند و می‌گوید که دستش را می‌بوسم که شجاعانه و فداکارانه تفاهم‌نامه اسلام‌آباد را امضا کرد. خاتمی از این رهگذر وارد تحلی...
 کامبیز نوروزی: طرح مقابله با نفوذ جلوی آزادی بیان و آزادی‌های فردی را می گیرد
سایت هم میهن

کامبیز نوروزی: طرح مقابله با نفوذ جلوی آزادی بیان و آزادی‌های فردی را می گیرد

یک حقوقدان گفت: این طرح جلوی نفوذ بیگانه را نمی‌گیرد، بلکه جلوی آزادی بیان و آزادی‌های فردی و اجتماعی افراد را می‌گیرد و به نظر من مقصود پنهانی از این طرح، محدودیت شدید آزادی بیان است
 سینما برای زنده ماندن به امنیت نیاز دارد
خبرگزاری ایسنا

سینما برای زنده ماندن به امنیت نیاز دارد

کانون کارگردانان سینمای ایران در پی طرح اخیر مجلس ، بیانیه‌ای منتشر کرد.