قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۹ ساعت قبل

خبری از معافیت نیست؟

دنیای اقتصاد: تیم فوتبال امید ایران از اواخر شهریور ماه باید در مسابقات آسیایی ناگویا به مصاف حریفان خود برود. تیم ایران در این مسابقات با امارات، چین و کره‌شمالی هم‌گروه است و در اولین دیدار خود نیز در تاریخ 25 شهریورماه به مصاف امارات می‌رود. در این شرایط و درحالی‌که کمتر از یک ماه به آغاز مسابقات ناگویا باقی مانده، از روز پنج‌شنبه شایعه حضور احتمالی علیرضا بیرانوند در تیم امید به عنوانی یکی از سهمیه‌های بزرگسالان مطرح شده است؛ ایده‌ای که به نظر می‌رسد فقط برای حل مشکل سربازی علیرضا بیرانوند مطرح شده، اما بررسی‌ها نشان می‌دهد این راهکار عملی نیست و به هیچ عنوان بیرانوند نمی‌تواند جایی در لیست تیم امید در ناگویا داشته باشد و کادر فنی این تیم نیز علاقه‌ای به این موضوع ندارد.
 خبری از معافیت نیست؟

به گزارش خبرگزاری تسنیم، کادرفنی تیم فوتبال امید در اردیبهشت‌ماه طبق مقررات بازی‌های آسیایی، لیست اولیه ۵۰ نفره خود را به شورای المپیک آسیا اعلام کرده که در آن لیست نام علیرضا بیرانوند وجود ندارد. بنابراین حتی در صورت موافقت فدراسیون فوتبال و کادرفنی تیم امید، قوانین مسابقات اجازه حضور بیرانوند در تیم امید ایران در ناگویا را نمی‌دهد.

ضمن اینکه با حضور دروازه‌بانانی مانند محمد خلیفه که سابقه حضور در جام‌جهانی دارد، همچنین ادیب زارعی و چند دروازه‌بان جوان خوب دیگر، کادر فنی تیم امید نظری روی اضافه شدن بازیکن بزرگسال در خط دروازه ندارد و بیشتر هدف حسین عبدی و کادرش آمادگی تیم امید برای مسابقات انتخابی المپیک است. تنها بازیکن بزرگسال حاضر در لیست تیم امید برای ناگویا، امیرحسین حسین‌زاده است که باید دید باشگاه تراکتور با حضور این بازیکن در تیم امید موافقت خواهد کرد یا خیر.

براساس این گزارش، علیرضا بیرانوند که به پایان مهلت معافیت تحصیلی خود از خدمت سربازی نزدیک می‌شود، از یکم مهرماه باید راهی خدمت شود و ظاهرا راهکاری برای تعویق این اتفاق وجود ندارد. این موضوعی است که سردار زاهدی معاون نظام وظیفه عمومی در آبان‌ماه سال ۱۴۰۴ عنوان و تاکید کرد بیرانوند از مهرماه سال ۱۴۰۵ سرباز خواهد بود. این مطلب برایم مفید است 0 نفر این مطلب را پسندیده اند کپی شد



۱۲ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

جدول پخش زنده مسابقات امروز 31 مرداد؛ از والیبال ایران - کوبا تا رقابت رئال مادرید

نورنیوز-گروه ورزشی: برنامه پخش زنده مسابقات ورزشی امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵، مجموعه‌ای از دیدارهای مهم فوتبال، والیبال، کشتی، فرمول یک و اسنوکر را شامل می‌شود و علاقه‌مندان به ورزش می‌توانند زمان دقیق مسابقات مورد نظر خود را در جدول زیر دنبال کنند. در فوتبال، چند دیدار حساس از لیگ‌های معتبر اروپا برگزار می‌شود که تقابل دورتموند و بایرن مونیخ و همچنین بازی اسپانیول و رئال مادرید از مهم‌ترین مسابقات امروز هستند. در والیبال نیز تیم ملی ایران از ساعت ۱۴:۳۰ مقابل کوبا قرار می‌گیرد؛ دیداری که برای علاقه‌مندان به ورزش‌های ملی اهمیت ویژه‌ای دارد. مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جوانان جهان و رقابت‌های فرمول یک هلند نیز بخش دیگری از برنامه ورزشی امروز را تشکیل می‌دهند. در ادامه، جدول پخش زنده بازی‌های شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ و ساعت برگزاری مهم‌ترین مسابقات امروز را مشاهده می‌کنید. فوتبال

⏰ ساعت ۱۵:۰۰ | هال سیتی - منچستریونایتد

⏰ ساعت ۱۵:۰۰ | میلوال - نوریچ

⏰ ساعت ۱۷:۳۰ | اورتون - کریستال پالاس

⏰ ساعت ۱۷:۳۰ | ایپسویچ - ساندرلند

⏰ ساعت ۱۷:۳۰ | ناتینگهام فارست - لیدز یونایتد

⏰ ساعت ۱۷:۳۰ | وستهم - چارلتون

⏰ ساعت ۱۷:۳۰ | شباب الاهلی - الظفره

⏰ ساعت ۱۸:۳۰ | اتلتیک بیلبائو - سویا

⏰ ساعت ۲۰:۰۰ | برنتفورد - تاتنهام

⏰ ساعت ۲۰:۰۰ | اینتر - مونزا

⏰ ساعت ۲۰:۰۰ | اودینزه - کومو

⏰ ساعت ۲۱:۰۰ | والنسیا - سلتاویگو

⏰ ساعت ۲۱:۳۰ | نایمخن - اکسلسیور

⏰ ساعت ۲۱:۳۰ | الاهلی - ابها

⏰ ساعت ۲۱:۳۰ | دهوک - الطلبه

⏰ ساعت ۲۲:۰۰ | دورتموند - بایرن مونیخ

⏰ ساعت ۲۲:۰۰ | فنرباغچه - قونیه اسپور

⏰ ساعت ۲۲:۱۵ | جنوا - ناپولی

⏰ ساعت ۲۳:۰۰ | اسپانیول - رئال مادرید

بامداد یکشنبه

⏰ ساعت ۰۳:۰۰ | اینتر میامی - تورنتو

اتومبیل‌رانی؛ فرمول یک

⏰ ساعت ۱۳:۳۰ | فرمول یک هلند - مسابقه سرعتی

⏰ ساعت ۱۷:۳۰ | فرمول یک هلند - دور تعیین خط والیبال

⏰ ساعت ۱۱:۳۰ | تونس - ونزوئلا

⏰ ساعت ۱۴:۳۰ | کوبا - رومانی

⏰ ساعت ۱۴:۳۰ | برزیل - لهستان

⏰ ساعت ۱۴:۳۰ | ایران - کوبا

⏰ ساعت ۱۷:۳۰ | مصر - ترکیه

⏰ ساعت ۱۷:۳۰ | چین تایپه - الجزایر کشتی آزاد قهرمانی جوانان جهان

⏰ ساعت ۱۱:۳۰ | مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جوانان جهان

⏰ ساعت ۱۸:۳۰ | مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جوانان جهان

اسنوکر

بامداد یکشنبه

⏰ ساعت ۰۵:۰۰ | مسابقات آزاد ووهان چین


۲۷ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

محمدحسین میثاقی رأی کمیته انضباطی درباره یاسر آسانی را لو داد!

بحث وضعیت قراردادی یاسر آسانی پس از شکایت باشگاه مس شهربابک همچنان ادامه دارد و این بار حجت‌الله بهمنی، سخنگوی سازمان لیگ، درباره سابقه ثبتی این بازیکن توضیحاتی ارائه کرد.

بهمنی در پاسخ به سؤالی درباره وضعیت پرونده‌های کسری طاهری، دانیال ایری و یاسر آسانی گفت: «رسیدگی به تمام این پرونده‌ها برعهده کمیته انضباطی است. در حال حاضر پنجره نقل‌وانتقالاتی استقلال تهران و استقلال خوزستان بسته است. استقلال خوزستان اقداماتی انجام داده و احتمالاً طی یکی دو روز آینده پنجره این باشگاه باز خواهد شد.»

سخنگوی سازمان لیگ سپس به وضعیت آسانی پرداخت و گفت: «یاسر آسانی یک قرارداد دوساله در سازمان لیگ دارد. سال نخست این قرارداد گذشته و اکنون سال دوم آن در حال سپری شدن است. این قرارداد میان باشگاه و بازیکن بسته شده و اگر مشکلی نیز به وجود آمده باشد، به روابط میان همان دو طرف مربوط می‌شود.»

محمدحسین میثاقی در ادامه از بهمنی پرسید آیا استقلال برای فصل جدید قرارداد دیگری با آسانی در سازمان لیگ ثبت کرده است که سخنگوی این سازمان پاسخ داد: «خیر، قرارداد جدیدی ثبت نشده است. آسانی همان قرارداد دوساله‌ای را دارد که فصل قبل بسته شد و اکنون وارد سال دوم آن شده است.»

این توضیح نشان می‌دهد استقلال برای استفاده دوباره از آسانی اقدامی جهت ثبت قرارداد تازه انجام نداده و حضور او را ادامه همان قرارداد قبلی می‌داند. در سوابق سازمان لیگ نیز نام این بازیکن همچنان براساس قرارداد دوساله ثبت‌شده با آبی‌ها قرار دارد.

میثاقی سپس به نقل از مسئولان کمیته انضباطی توضیح داد که فسخ مورد ادعای آسانی در سازمان لیگ ثبت نشده است. براساس این روایت، تا زمانی که بازیکن فسخ خود را در مراجع داخلی ثبت نکرده باشد، کمیته انضباطی آن را مبنای پایان رابطه قراردادی نمی‌داند.

باشگاه مس شهربابک پس از شکست چهار بر صفر برابر استقلال از حضور آسانی شکایت کرده است. محور اعتراض این باشگاه به نامه فسخ و بازگشت بازیکن در شرایط بسته بودن پنجره نقل‌وانتقالاتی استقلال مربوط می‌شود، اما آسانی پس از بازگشت به تهران با همان قرارداد قبلی در مسابقات به میدان رفته است.

به گفته مجری فوتبال برتر، جمع‌بندی فعلی مسئولان کمیته انضباطی این است که ثبت نشدن فسخ، امضا نشدن قرارداد جدید و ادامه بازی آسانی برای استقلال، مانعی برای حضور او ایجاد نمی‌کند. با این حال، احتمال دارد مس شهربابک پس از طی مراحل داخلی موضوع را در دادگاه حکمیت ورزش دنبال کند و در آن مرجع برداشت حقوقی متفاوتی از نامه فسخ شکل بگیرد.

بنابراین تا زمان صدور رأی رسمی کمیته انضباطی، آسانی از نگاه سازمان لیگ بازیکنی با قرارداد معتبر دوساله محسوب می‌شود و مشکلی برای همراهی استقلال ندارد. نتیجه نهایی شکایت مس شهربابک نیز پس از بررسی مستندات باشگاه‌ها و وضعیت حقوقی نامه‌های مبادله‌شده مشخص خواهد شد.


۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

یحیی گل‌محمدی در عراق؛ مقصد تازه فوتبالیست‌های ایرانی

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، 

در میان لیگ‌های خارجی که بازیکنان ایرانی در آن فعالیت می‌کنند، نام لیگ عراق برای مخاطبان فوتبال ایران تازگی دارد. هرچند پیش از این نیز برخی بازیکنان ایرانی به‌صورت مقطعی راهی فوتبال عراق شده بودند، اما حالا شرایط متفاوت است و حضور چهره‌های شناخته‌شده ایرانی، توجه بیشتری را به این لیگ جلب کرده است.

در گذشته، بیشتر بازیکنان ایرانی که به عراق می‌رفتند، به دلیل نزدیکی جغرافیایی و فرهنگی با این کشور راهی لیگ عراق می‌شدند؛ اما حالا داستان تغییر کرده است. حضور مربیان و بازیکنان ایرانی باعث شده فوتبال عراق به یکی از گزینه‌های قابل توجه برای فوتبالیست‌های کشورمان تبدیل شود.

فوتبال در عراق شباهت‌های زیادی به ایران دارد. این رشته در فرهنگ مردم این کشور ریشه دارد و هواداران نیز ارتباط عمیقی با تیم‌های محبوب خود دارند. شاید لیگ عراق از نظر امکانات و کیفیت فنی قابل مقایسه با لیگ‌های عربستان، قطر و امارات نباشد، اما شور و هیجان روی سکوها و علاقه هواداران به فوتبال، فضای متفاوتی را در این کشور ایجاد کرده است. از منصوریان تا گل‌محمدی؛ موج تازه ایرانی‌ها

روند حضور چهره‌های ایرانی در لیگ عراق فصل گذشته با حضور علیرضا منصوریان روی نیمکت الطلبه آغاز شد؛ اتفاقی که نشان داد فوتبال عراق می‌تواند برای مربیان ایرانی نیز یک مقصد جدی باشد.

این روند در فصل جدید سرعت بیشتری گرفته است. یحیی گل‌محمدی، سرمربی سابق پرسپولیس، هدایت دهوک عراق را بر عهده گرفته تا حالا دو مربی شناخته‌شده فوتبال ایران در لیگ این کشور فعالیت کنند.

حضور گل‌محمدی در کنار منصوریان تنها بخش کوچکی از این موج تازه است. برخی بازیکنان شاغل در لیگ برتر ایران نیز با توجه به حضور این مربیان، راهی فوتبال عراق شده‌اند تا تجربه جدیدی را در دوران حرفه‌ای خود دنبال کنند.

به نظر می‌رسد لیگ عراق در حال فاصله گرفتن از تصویری است که پیش از این به‌عنوان مقصدی موقت برای برخی بازیکنان ایرانی داشت. حضور مربیان باتجربه و بازیکنان ایرانی می‌تواند این لیگ را به مقصدی جدی‌تر برای فوتبالیست‌های کشورمان تبدیل کند؛ مسیری که اگر ادامه پیدا کند، نام لیگ عراق در فوتبال ایران دیگر چندان غریبه نخواهد بود.

انتهای پیام/




 تداوم صدرنشینی تیم والیبال زیر ۱۷ سال ایران با شکست پاکستان
۱۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تداوم صدرنشینی تیم والیبال زیر ۱۷ سال ایران با شکست پاکستان

تیم والیبال زیر ۱۷ سال پسر ایران در دومین دیدار خود در قهرمانی جهان دوحه موفق به شکست پاکستان شد و در صدر جدول گروه پنجم مرحله مقدماتی باقی ماند.

 حکم فیفا برای فینال جام جهانی: پاردس نقره‌داغ شد!
۱۸ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

حکم فیفا برای فینال جام جهانی: پاردس نقره‌داغ شد!

کمیته انضباطی فیفا در پی درگیری و اتفاقات رخ‌داده در فینال جام جهانی میان اسپانیا و آرژانتین، احکام سنگینی را صادر کرد.

 ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد
۲۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس درخواست جدایی از سرخپوشان را نداده است.

 علیرضا عنایت‌زاده هافبک پرسپولیس به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست
۱۹ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

علیرضا عنایت‌زاده هافبک پرسپولیس به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست

علیرضا عنایت‌زاده، هافبک ۲۲ ساله پرسپولیس، به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست تا فصل آینده را در این تیم سپری کند.

 آمار درخشان ستاره‌ای که قلعه‌نویی او را خط زد!
۳۰ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آمار درخشان ستاره‌ای که قلعه‌نویی او را خط زد!

اللهیار صیادمنش این روزها عملکرد بسیار خوبی در ترکیب تیم لخ‌پوزنان دارد.

 جانشین بیرانوند در تراکتور مشخص شد + عکس | بازی با پرسپولیس آخرین دیدار؟
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جانشین بیرانوند در تراکتور مشخص شد + عکس | بازی با پرسپولیس آخرین دیدار؟

در صورت نهایی شدن مشمولیت بیرانوند، تراکتور بدون نیاز به جذب گلر جدید، یک دروازه‌بان آماده در اختیار دارد.