قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

روایت رویترز از پیام هشدارآمیز ایران به آمریکا و اسرائیل/جنگ در آخرین لحظه متوقف شد

رویترز در گزارشی مدعی شد پیام هشدارآمیز تهران به آمریکا و متحدانش، مسیر تحولات را به سمت دیپلماسی و دوری از جنگ سوق داد.
 روایت رویترز از پیام هشدارآمیز ایران به آمریکا و اسرائیل/جنگ در آخرین لحظه متوقف شد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

خبرگزاری رویترز به نقل از پنج منبع مدعی است که ایران به کشورهای حوزه خلیج فارس هشدار داده است که هرگونه حمله جدید آمریکا به خاک این کشور، واکنشی را در پی خواهد داشت که زیرساخت‌های حیاتی انرژی در سراسر منطقه را هدف قرار می‌دهد.

این منابع مدعی شدند که این هشدار از طریق مجموعه‌ای از تماس‌های دیپلماتیک سطح بالا پس از تهدید دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در ۲۸ ژوئیه مبنی بر حمله به شبکه و زیرساخت‌های انرژی ایران، صورت گرفته است. دو مقام ارشد ایرانی، دو منبع در حوزه خلیج فارس و یک دیپلمات ارشد منطقه‌ای آگاه از این بحث‌ها گفتند که عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، با همتایان خود در عربستان سعودی، ترکیه و قطر و همچنین عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان، صحبت کرده است.

این در حالی است که «این پنج منبع» همه به دلیل حساسیت موضوع نخواستند نامشان فاش شود. …




 اخبار جدید

 آنچه بی‌بی‌سی را به‌هم ریخت؛ اجازه ندارد این نام را بیاورد!
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آنچه بی‌بی‌سی را به‌هم ریخت؛ اجازه ندارد این نام را بیاورد!

فتح‌باب یمنی‌ها استراتژی و تاکتیک‌های بی‌بی‌سی را به‌هم ریخته است. آن‌قدر صادقانه و خالصانه پیش می‌روند که هر تدبیر حیله‌گرانه‌ای مقابل آنان از پای درمی‌آید!

 ایران پایگاه امریکا در بحرین را با خاک یکسان کرد
۲ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

ایران پایگاه امریکا در بحرین را با خاک یکسان کرد

رئیس‌جمهور امریکا هرگونه خسارت به تجهیزات و پایگاه‌های امریکا در حملات ایران را رد کرده و روز پنج‌شنبه یک بار دیگر گفت که «هیچ آسیبی، هیچ»، اما هنگ کائو، سرپ...

 محمودی اصل: اگر محاصره ادامه یابد قیمت دلار و طلا بسیار بالاتر خواهد رفت | بورس می‌تواند کاهنده تورم باشد
۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

محمودی اصل: اگر محاصره ادامه یابد قیمت دلار و طلا بسیار بالاتر خواهد رفت | بورس می‌تواند کاهنده تورم باشد

اقتصادنیوز: یک تحلیلگر و کارشناس مسائل اقتصادی با اشاره به سقف قیمتی طلا و سکه بیان کرد: بازار طلا و سکه فعلاً در حال نزدیک شدن به سقف‌های قیمتی خود هستند و در محدوده سقف‌های تجربه شده قبلی قرار دارند. اما اگر محاصره اقتصادی تداوم یابد، ارقامی که برای دلار متصور هستیم بسیار بالاتر خواهد بود و متناسب با آن، قیمت طلا نیز افزایش خواهد یافت.

 صدر پشت درهای بسته!
۱۲ دقیقه قبل / سایت خبرآنلاین

صدر پشت درهای بسته!

لغو دیدار پرسپولیس و خیبر، سرخ‌ها را از فرصتی طلایی برای صدرنشینی پیش از تعطیلی لیگ محروم کرد.

 متن‌های بی‌صاحب
۲ ساعت قبل / روزنامه شرق

متن‌های بی‌صاحب

فردین علیخواه، جامعه‌شناس، در متنی به چگونگی استفاده روزانه از هوش مصنوعی اشاره کرده و در عین حال به بازدهی و نتیجه استفاده از این ابزار پرداخته است. بخش‌هایی از یادداشت او در ادامه می‌آید.

 پرواز در مخمصه
۳ ساعت قبل / روزنامه شرق

پرواز در مخمصه

آمریکا روز هشتم سپتامبر ۳۶ نهاد و شرکت را تحریم کرد که ۲۷ شرکت آن ایرلاین‌های ایرانی هستند.‌ در این فهرست نام شرکت‌های هواپیمایی مانند آسمان، آتا، ایران‌ایرتور، کیش‌ایر، کارون، قشم‌ایر، ساها، سپهران، تابان، وارش، زاگرس و... دیده می‌شود.

شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - 12 September 2026