قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱ ساعت قبل

توفیق اجباری ترامپ در بازار انرژی پاک

دنیای اقتصاد: با وجود تلاش‌های دولت آمریکا برای محدودیت انرژی‌های تجدیدپذیر، دوران ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ اکنون شاهد شکوفایی غیرمنتظره انرژی‌های پاک است.
 توفیق اجباری ترامپ در بازار انرژی پاک

به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد-کسری غفوری: با وجود تلاش‌های دولت آمریکا برای محدودیت انرژی‌های تجدیدپذیر، دوران ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ اکنون شاهد شکوفایی غیرمنتظره انرژی‌های پاک است. رشد پرشتاب تقاضای برق، سرمایه‌گذاران را به سمت توسعه ظرفیت‌های جدید سوق داده است. بر اساس داده‌های اس‌اندپی گلوبال انرژی، ظرفیت انرژی‌های پاک در سال جاری میلادی با ثبت رکوردی جدید به ۴۵ گیگاوات می‌رسد که معادل میانگین مصرف کل برق در کشوری مانند ترکیه و حدود ۲۵ درصد بیشتر از رکورد سال ۲۰۲۴ است.

به نوشته فایننشال تایمز، تحلیلگران معتقدند عوامل متعددی در این جهش نقش داشته‌اند. ماجراجویی نظامی واشنگتن علیه ایران بازارهای جهانی انرژی را ملتهب کرد و قیمت سوخت را افزایش داد. این موضوع در کنار رشد شدید تقاضای برق از سوی دیتاسنترهای هوش مصنوعی و شتاب توسعه‌دهندگان برای استفاده از معافیت‌های مالیاتی رو به پایان، موتورهای محرک این شکوفایی هستند. در عین حال دولت ترامپ نیز در مواجهه با نیازهای فزاینده انرژی کشور رویکردی عمل‌گرایانه در پیش گرفته است.

ایزت بنسوسان مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری زیرساخت انرژی کاپتونا معتقد است هرچند ترامپ در کارزار انتخاباتی خود وعده مقابله با تجدیدپذیرها را داد اما دولتمردان متوجه شده‌اند که نمی‌توانند بدون این منابع به کار خود ادامه دهند، زیرا هیچ چشم‌اندازی برای توقف رشد تقاضای برق وجود ندارد. پیش‌بینی‌های اس‌اندپی نشان می‌دهد ظرفیت جدید انرژی خورشیدی و بادی در سال ۲۰۲۶ به ترتیب حدود یک‌سوم و نزدیک به ۵۰ درصد جهش خواهد کرد.

با این حال تیلور راجرز سخنگوی کاخ سفید بر تولید بی‌سابقه نفت و گاز در دولت ترامپ تاکید دارد و مدعی است ترامپ به وعده خود برای آزادسازی ظرفیت‌های انرژی آمریکا عمل کرده و به پرداخت …



 ادعای ترامپ: کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی‌ای که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده را علیه ایران اجرا می‌کنم
۵ دقیقه قبل / روزنامه ستاره صبح

ادعای ترامپ: کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی‌ای که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده را علیه ایران اجرا می‌کنم

به گزارش انتخاب، رئیس‌جمهور آمریکا ادعا کرد: «هیچ‌کس بیش از من به جمهوری اسلامی ایران فرصت نداده است تا به یک توافق دست پیدا کند. متأسفانه، آن‌ها از این فرصت استفاده نکردند. بنابراین، امروز اعلام می‌کنم که کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی‌ای که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده است! این، جنگ اقتصادی و انزوایی در مقیاسی بی‌سابقه خواهد بود.

وی مدعی شد: نیروی دریایی آن‌ها از بین رفته، نیروی هوایی‌شان نابود شده، کارخانه‌های نظامی‌شان اکنون به ویرانه تبدیل شده‌اند، پول ملی‌شان بی‌ارزش است و کشورشان به یک تار مو بند است.

ترامپ ادعا کرد: امروز همچنین اعلام می‌کنم که هر کشوری که به مؤسسات مالی، شرکت‌ها، فرودگاه‌ها یا نهادهای دولتی خود اجازه دهد هر نوع شریان حیاتی یا کمک نجات‌بخشی به ایران ارائه کنند، خودشان نیز با پیامدهای اقتصادی بسیار سنگین مواجه خواهند شد. قاچاق نفت، خطوط مبادله ارزی (Swap Lines)، انتقالات نقدی، صرافی‌ها، ثبت کشتی‌ها، شرکت‌های پوششی — همه این‌ها باید همین حالا متوقف شوند. خودتان می‌دانید چه کسانی هستید. این یک «دی-دی» [روز پیروزی] اقتصادی (D-Day) خواهد بود و ما نیاز داریم همه متحدانمان در کنار ایالات متحده آمریکا بایستند تا تهدید ایران را منزوی و شکست دهند.

رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد: این اقدامات تاریخی آن‌ها و توانایی‌شان برای گسترش تروریسم در سراسر جهان را فلج خواهد کرد. ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت. از توجه شما به این موضوع سپاسگزارم.



Warning: Undefined array key "url" in /var/www/vista/v5/news/blk/nd.php on line 212

 پیام حملات اسرائیل در فرودگاه ابوالظهور برای ترکیه: سوریه را ترک کنید! - تسنیم
۱۳ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

پیام حملات اسرائیل در فرودگاه ابوالظهور برای ترکیه: سوریه را ترک کنید! - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، عبدالباری عطوان، سردبیر روزنامه فرامنطقه‌ای رای الیوم و تحلیلگر برجسته فلسطینی، سرمقاله جدید این روزنامه الکترونیکی را به حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه و بمباران فرودگاه ابوالظهور در حومه ادلب در شمال سوریه اختصاص داده و نوشت: تشدید حملات هوایی و زمینی در عمق خاک سوریه توسط نیروها و تانک‌های ارتش اشغالگر اسرائیل در این روزها تأیید می‌کند که هدف، سوریه است، صرف نظر از رژیم حاکم، چه یک جنبش مقاومت باشد و چه یک دولت همسو با صهیونیسم جهانی و پروژه‌های تجاوزکارانه و توسعه‌طلبانه آن.

اسرائیل به دنبال اشغال کامل سوریه با حمایت آمریکاست

عطوان افزود: آنچه اسرائیل با حمایت ایالات متحده می‌خواهد، یک سوریه مطیع، ضعیف، عاری از هویت ملی و نیروهای مسلح و قرار گرفتن آن تحت اشغال صهیونیست‌ها، درست مانند بلندی‌های جولان که دونالد ترامپ، رئیس جمهور فعلی آمریکا ، در دوره اول ریاست جمهوری‌اش به دوست و مربی خود بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اشغالگر هدیه داد.

در ادامه این مقاله آمده است که سه‌شنبه شب، دفتر نخست وزیری رژیم اشغالگر، مسئولیت هشت حمله هوایی انجام شده توسط جنگنده‌های اسرائیلی به فرودگاه نظامی ابوالظهور در استان ادلب، در نزدیکی حومه حلب، که منجر به خسارات مادی قابل توجهی شد را پذیرفت. تهدید نتانیاهو علیه ترکیه و حمایت ترامپ از حمله اسرائیل به سوریه آیا ترکیه و رژیم اسرائیل در سوریه درگیر می‌شوند؟

پیام حملات صهیونیست‌ها به فرودگاه ابوالظهور برای ترکیه و اردوغان

بر اساس این یادداشت، پیش از این، رژیم اشغالگر به بهانه وجود مواضع نظامی ایران در سوریه، این کشور را بمباران می‌کرد و اکنون پایگاه‌های ترکیه را بهانه کرده است. فرودگاه نظامی ابوالظهور که توسط جنگنده‌های صهیونیستی هدف قرار گرفت، محل استقرار نیروهای نظامی ترکیه است. این بدان معناست که این حملات هوایی، پیام اولیه‌ای به رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه و ارتش او، به فاصله کوتاهی از امضای اتحاد سه جانبه با عربستان و پاکستان موسوم به توافق مکه است.

سردبیر روزنامه رای الیوم تصریح کرد: اولین پیامی که رژیم صهیونیستی می‌خواهد به ترکیه و به ویژه شخص اردوغان ارسال کند، این است که جایی …



Warning: Undefined array key "url" in /var/www/vista/v5/news/blk/nd.php on line 212

 ناامیدی ترامپ؛ پشت پرده تهدیدهای مکرر علیه ایران - تسنیم
۱۹ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

ناامیدی ترامپ؛ پشت پرده تهدیدهای مکرر علیه ایران - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه پاسایر نویه پرسه در مطلبی به دلایل پشت پرده تهدیدهای جدید دونالد ترامپ، رئیس دولت تروریستی آمریکا علیه ایران مبنی بر به راه انداختن جنگ اقتصادی علیه این کشور پرداخته و نوشت: ترامپ، به خاطر سخنان تندش و اغلب عقب‌نشینی پس از تهدیدهای جنگ‌طلبانه‌اش شناخته می‌شود. اما این بار پشت قدرت‌نمایی او چه چیزی نهفته است؟

ترامپ چند بار ایران را با نیروی ویرانگر و تحریم‌های اقتصادی تهدید کرده است و سپس لحن جنگ‌طلبانه خود را ملایم‌تر کرده است. در عین حال، بارها از طرف وی صحبت از پیشرفت فرضی در مذاکرات برای یک توافق دیپلماتیک بدون هیچ موفقیت قابل مشاهده‌ای شده است.

در این شرایط این بار ترامپ در Truth Social غر می‌زند که یک جنگ اقتصادی در ابعاد بی‌سابقه‌ای علیه ایران رخ خواهد داد. سخنان تند او، بار دیگر، بیش از هر چیز، نشانگر یک مسئله و آن ناامیدی فزاینده است. ترامپ پس از شکست در جنگ نظامی: «علیه ایران جنگ اقتصادی اعلام می‌کنم»

هیچ پیشرفت قابل توجهی نه در بازگشایی تنگه هرمز، که برای تجارت جهانی نفت، گاز و کود حیاتی است، و نه در دستیابی به توافقی برای پایان دادن به جنگ تقریباً شش ماهه وجود ندارد.

اکنون، ترامپ هر کشوری را که با ایران تجارت کند، با تحریم‌های اقتصادی تهدید می‌کند. با این حال، رئیس جمهور جمهوری‌خواه آمریکا گام‌های مشخصی را که دولت ایالات متحده قصد دارد فراتر از تحریم‌های اعمال شده علیه تهران بردارد، باز گذاشته است. او همچنین از هیچ کشور خاصی نام نبرد.

اندکی پیش از آن، وزارت امور خارجه امارات متحده عربی، متحد واشنگتن، تعلیق تمام روابط تجاری و تراکنش‌های مالی با ایران را تا اطلاع ثانوی اعلام کرده بود. این در حالی است که دو کشور مشارکت تجاری قابل توجهی دارند و تجارت دوجانبه آنها سالانه به ده‌ها میلیارد دلار آمریکا می‌رسد.

تعلیق معاملات تجاری و مالی به طور قابل توجهی به روابط اقتصادی بین دو کشور آسیب خواهد رساند. وال استریت ژورنال نوشت، قطع این روابط دشوار خواهد بود، زیرا بسیاری از فعالیت‌ها عمداً پنهان می‌شوند.

گرگوری برو، تحلیلگر ایران در گروه اوراسیا هم در پلتفرم آنلاین X نوشت: همچنین باید دید که آیا سایر کشورها …



Warning: Undefined array key "url" in /var/www/vista/v5/news/blk/nd.php on line 212

 تحلیلگر سیاسی آمریکایی: یوسی کوهن با اطلاعات جعلی، ترامپ را به جنگ با ایران کشاند + فیلم
۴۲ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

تحلیلگر سیاسی آمریکایی: یوسی کوهن با اطلاعات جعلی، ترامپ را به جنگ با ایران کشاند + فیلم

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، جنک اویغور با اشاره به لایه‌های پنهان تصمیمات سیاسی ایالات متحده، تصریح کرد که یوسی کوهن از طریق دسترسی به «اتاق وضعیت» و ارائه گزارش‌های جعلی، ترامپ را متقاعد کرد که حمله به ایران اقدامی آسان خواهد بود و منجر به تغییر فوری رژیم می‌شود.

وی تأکید کرد که تمامی این ادعاها، به‌ویژه در مورد ناتوانی ایران در کنترل تنگه هرمز، چیزی جز دروغ نبودند.

این تحلیلگر آمریکایی در بخشی از اظهارات خود به ابعاد گسترده‌تر نفوذ رژیم صهیونیستی اشاره کرد و مدعی شد که کوهن اکنون از طریق تصاحب برخی شرکت‌های آمریکایی، در حال نفوذ به سیستم‌های دفاعی ایالات متحده است.

اویغور در پایان با انتقاد از رسانه‌های جریان اصلی (Mainstream Media)، خاطرنشان کرد که این حقایق هرگز در رسانه‌های رسمی منتشر نمی‌شوند، زیرا این رسانه‌ها در واقع نقش «محافظان بزرگ اسرائیل» را ایفا می‌کنند و از افشای چنین واقعیت‌هایی جلوگیری می‌کنند.

کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی



Warning: Undefined array key "url" in /var/www/vista/v5/news/blk/nd.php on line 212

 الحدث به نقل از منابع آگاه: ترامپ دستور داده مذاکرات با ایران برای چند هفته متوقف شود
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

الحدث به نقل از منابع آگاه: ترامپ دستور داده مذاکرات با ایران برای چند هفته متوقف شود

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از انتخاب، الحدث به نقل از منابع آگاه مدعی شد: ترامپ دستور داده است مذاکرات با ایران برای چند هفته متوقف شود و احتمال تمدید این توقف نیز وجود دارد.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید
به کانال بله هم میهن بپیوندید
به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید



Warning: Undefined array key "url" in /var/www/vista/v5/news/blk/nd.php on line 212

پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 بازگشت ترامپ به میز مذاکره با کره شمالی
سایت تابناک

بازگشت ترامپ به میز مذاکره با کره شمالی

توجه مجدد ترامپ به کره شمالی ممکن است نشان‌دهنده اشتیاق او برای به ثمر رساندن یک کودتای بزرگ در سیاست خارجی و تقویت تصویر خود به عنوان یک صلح‌طلب باشد، زیرا...
 واکنش حماس به ترور فرماندهان پلیس غزه توسط رژیم صهیونیستی
سایت ایران آنلاین

واکنش حماس به ترور فرماندهان پلیس غزه توسط رژیم صهیونیستی

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس، جنایات رژیم صهیونیستی و کشتار فرماندهان ارشد پلیس غزه را به‌شدت محکوم کرد.
 پیشنهاد اردوغان برای کاهش تنش میان ایران و آمریکا
روزنامه آرمان امروز

پیشنهاد اردوغان برای کاهش تنش میان ایران و آمریکا

آرمان امروز : دفتر رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه عصر چهارشنبه پس از مکالمه تلفنی بین اردوغان و سانای تاکایچی، نخست‌وزیر ژاپن، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: رئیس‌جمهور اردوغان اظهار داشت که تنها راه‌حل اختلاف بین ایران و آمریکا از طریق مذاکره است و ما به عنوان ترکیه، از تلاش‌های دیپلماتیک برای صلح و ثبات پایدار [ ]
 حمله موشکی به پایتخت اوکراین
خبرگزاری ایسنا

حمله موشکی به پایتخت اوکراین

شهردار کی‌یف از حمله موشکی بالستیک روسیه به این شهر خبر داد.
 متحد دیرینه علیه زلنسکی
روزنامه دنیای اقتصاد

متحد دیرینه علیه زلنسکی

دنیای اقتصاد: میخایلو فدوروف، وزیر دفاع سابق اوکراین، در بزرگ‌ترین چالش داخلی که ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور، از زمان آغاز تهاجم تمام‌عیار روسیه در سال ۲۰۲۲ با آن روبه‌رو بوده است، خواستار انتخابات در زمان جنگ شد. فدوروف در یک سخنرانی تکان‌دهنده که در یوتیوب منتشر شد، گفت که دموکراسی در اوکراین «نمی‌تواند توسط روسیه گروگان گرفته شود». الجزیره در گزارش دیروز چهارشنبه نوشت، فدوروف گفت که اوکراین باید «یک مکانیسم قانونی، ایمن و واقع‌بینانه» برای شروع مجدد روند کامل دموکراتیک خود «حتی در شرایط یک جنگ طولانی» پیدا کند. قانون اوکراین در حال حاضر انتخابات را در زمان جنگ ممنوع می‌کند و از زمان آغاز تهاجم …
 گفتگوی رئیس جدید موساد با وزیر خارجه سوریه
سایت تابناک

گفتگوی رئیس جدید موساد با وزیر خارجه سوریه

رویترز اعلام کرد که رئیس جدید موساد و وزیر خارجه دولت خودخوانده سوریه درباره حضور نظامی ترکیه در سوریه گفتگو کرده‌اند.
 سئول: کره‌شمالی احتمالا ۸۰ تا ۱۲۰ سلاح هسته‌ای دارد
سایت ایران آنلاین

سئول: کره‌شمالی احتمالا ۸۰ تا ۱۲۰ سلاح هسته‌ای دارد

وزیر دفاع کره‌جنوبی اعلام کرد برآوردهای معمول، شمار تسلیحات هسته‌ای کره‌شمالی را بین ۸۰ تا ۱۲۰ مورد نشان می‌دهد؛ رقمی به‌مراتب بالاتر از عدد ۵۷ سلاح هسته‌ای که رئیس‌جمهور آمریکا به‌تازگی مطرح کرده است.
 ترامپ برای هرمز جایگزین پیدا کرد!
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ترامپ برای هرمز جایگزین پیدا کرد!

دونالد ترامپ در اظهاراتی تازه مدعی شد کشورها در حال یافتن جایگزین‌هایی برای تنگه هرمز هستند و از ایالت‌های تگزاس، آلاسکا و لوئیزیانا به‌عنوان گزینه‌های جایگزین نام برد؛ اظهاراتی که با واکنش رسانه‌های ایرانی و انتقاد از عملکرد آمریکا در قبال تنگه هرمز همراه شده است.