قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

اپل امسال آیفون ۱۸ را عرضه نمی‌کند

اپل ظاهراً قصد دارد برای نخستین‌بار عرضه مدل‌های مختلف آیفون را از یکدیگر جدا کند؛ بر اساس اطلاعات جدید، آیفون ۱۸ معمولی تا سه‌ماهه نخست ۲۰۲۷ عرضه نخواهد شد و امسال تنها مدل‌های Pro، Pro Max و آیفون تاشوی جدید معرفی می‌شوند.
 اپل امسال آیفون ۱۸ را عرضه نمی‌کند

شرکت اپل ظاهراً قصد دارد برنامه سنتی عرضه آیفون را تغییر دهد و آیفون ۱۸ معمولی را امسال روانه بازار نکند. طبق گزارش جدیدی که بر اساس اظهارات غیرمستقیم یکی از تأمین‌کنندگان اپل منتشر شده، مدل استاندارد آیفون ۱۸ تا سه‌ماهه نخست سال ۲۰۲۷ معرفی نخواهد شد.

شرکت Pegatron، یکی از تأمین‌کنندگان اپل، در جریان گزارش مالی سه‌ماهه دوم سال ۲۰۲۶ اعلام کرد یکی از مشتریانش قصد دارد برنامه معمول ارسال گوشی‌های هوشمند خود را تغییر دهد. بر اساس گزارشی از Economic Daily News، این تغییر به برنامه جدید اپل برای عرضه نسل بعدی آیفون مربوط می‌شود.

طبق این گزارش، اپل در سپتامبر ۲۰۲۶ مدل‌های آیفون ۱۸ پرو، آیفون ۱۸ پرومکس و آیفون تاشوی جدید با نام احتمالی آیفون اولترا را معرفی خواهد کرد؛ اما مدل استاندارد آیفون ۱۸ تا سه‌ماهه نخست سال ۲۰۲۷ به بازار نخواهد آمد.

این اتفاق تغییر قابل توجهی در استراتژی اپل محسوب می‌شود؛ زیرا از آیفون ۱۱ تا آیفون ۱۷، مدل‌های استاندارد، Pro و Pro Max همگی در ماه سپتامبر و تقریباً هم‌زمان معرفی شده‌اند. اپل عرضه آیفون ۱۸ را دو مرحله‌ای می‌کند

شایعه تغییر برنامه عرضه آیفون ۱۸ موضوع تازه‌ای نیست و طی یک سال گذشته گزارش‌های متعددی درباره آن منتشر شده است.

مینگ‌چی کو تحلیلگر شناخته‌شده زنجیره تأمین اپل، پیش‌تر اعلام کرده بود که اپل ممکن است عرضه مدل استاندارد آیفون ۱۸ را به بهار ۲۰۲۷ منتقل کند. Wayne Ma، خبرنگار سابق The Information، نیز گزارش مشابهی منتشر کرده بود.

در ماه ژوئن امسال نیز شرکت Largan Precision، یکی دیگر از تأمین‌کنندگان اپل، به‌صورت غیرمستقیم به تغییر برنامه عرضه آیفون‌های جدید اشاره کرده بود.

اکنون اظهارات Pegatron بار دیگر احتمال اجرای این استراتژی را تقویت کرده است.

بر اساس اطلاعات فعلی، اپل قصد دارد نسل بعدی آیفون‌ها را در دو مرحله عرضه کند. در مرحله نخست، مدل‌های گران‌قیمت‌تر در پاییز ۲۰۲۶ وارد بازار خواهند شد و مدل‌های ارزان‌تر یا استاندارد چند ماه بعد به بازار می‌رسند.

مدل استاندارد آیفون ۱۸ تنها محصولی نیست که احتمالاً تا سال آینده منتظر آن خواهیم ماند.

گزارش‌ها نشان می‌دهند آیفون ۱۸e و نسل دوم آیفون ایر نیز قرار است در حدود مارس ۲۰۲۷ معرفی شوند.

در مجموع، انتظار می‌رود تا پایان مارس ۲۰۲۷ شش مدل جدید از خانواده آیفون در دسترس قرار گرفته باشند؛ آیفون ۱۸ پرو، ۱۸ پرومکس و آیفون اولترا در سپتامبر ۲۰۲۶ و آیفون ۱۸ معمولی، ۱۸e و آیفون ایر ۲ در مارس ۲۰۲۷.

در این میان، آیفون اولترا احتمالاً مهم‌ترین محصول جدید اپل در نیمه دوم سال خواهد بود؛ زیرا این دستگاه به‌عنوان یک آیفون تاشو معرفی خواهد شد و می‌تواند نخستین ورود اپل به بازار گوشی‌های هوشمند تاشو باشد. چرا اپل برنامه عرضه آیفون را تغییر می‌دهد؟

منبع اصلی این گزارش دلیل مشخصی برای تصمیم اپل ارائه نکرده است. بنابراین نمی‌توان با قطعیت گفت چرا این شرکت تصمیم گرفته عرضه آیفون‌های جدید را از یک برنامه سالانه به دو مرحله تقسیم کند.

با این حال، نتیجه چنین تغییری این است که اپل می‌تواند محصولات رده‌بالای خود را در پاییز، زمانی که معمولاً بیشترین توجه بازار به آیفون‌های جدید معطوف است، عرضه کند و مدل‌های دیگر را چند ماه بعد در اختیار مشتریان قرار دهد.

در چنین شرایطی، پاییز ۲۰۲۶ برای علاقه‌مندان به محصولات رده‌بالای اپل اهمیت بیشتری خواهد داشت؛ چراکه آیفون ۱۸ پرو، آیفون ۱۸ پرو مکس و آیفون تاشوی احتمالی اپل همگی در یک بازه زمانی معرفی خواهند شد.

البته اپل هنوز این برنامه را رسماً تأیید نکرده است و تاریخ‌های اعلام‌شده همچنان بر اساس گزارش‌های زنجیره تأمین و اطلاعات منتشرشده از منابع غیررسمی هستند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است. این مطلب برایم مفید است 0 نفر این مطلب را پسندیده اند کپی شد





 حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم
۱ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم

امید‌های فوتبال ایران به سادگی ناامید می‌شود اگر بهترین فرصت را صرفاً به بهانه کسب نتیجه تقدیم بزرگسالان کنیم

 تلاطم بورس در مرز حساس
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تلاطم بورس در مرز حساس

بورس تهران پس از رشد 60درصدی از ابتدای سال، اکنون در آستانه ورود شاخص کل به کانال ۶‌میلیون واحدی با احتیاط بیشتری حرکت می‌کند. نزدیک شدن به این مرز روانی، از یک‌سو میل برخی معامله‌گران به شناسایی سود را افزایش داده و از سوی دیگر، بخشی از سرمایه‌گذاران همچنان به تداوم روند صعودی امیدوارند. همین وضعیت، بازار را در نقطه‌ای مردد قرار داده است. با وجود چهارمین هفته متوالی مثبت بورس، دو سناریو برای مسیر پیش‌روی بازار سهام مطرح است. در سناریوی نخست، عطش خریداران می‌تواند عرضه‌های ایجادشده در بازار را جذب کند و تداوم حضور ارزش معاملات در سطوح بالا نیز می‌تواند به عبور شاخص از مرز ۶‌میلیون واحد و رسیدن به ارتفاعات بالاتر منجر شود. اما در سناریوی دیگر، رشدهای اخیر زمینه شناسایی سود را فراهم می‌کند و کاهش قدرت تقاضا می‌تواند شاخص را وارد فصل جدیدی از نوسان و استراحت کند. کارشناسان معتقدند، واکنش بورس …

 حد و مرز دولت
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

حد و مرز دولت

نظریه‌های اقتصادی، کالاهای عمومی را با دو خصوصیت «رقابت‌ناپذیری» و «استثناناپذیری» تعریف می‌کنند؛ اما در دنیای واقعی، مرز این تعریف با خدمات ضروریِ غیرعمومی کاملا بهم می‌خورد. وظایفی چون امنیت و دفاع مرزی تعریف مشخصی دارند؛ با این همه، بخش زیادی از مداخله‌های دولتی در حوزه‌های آموزش، درمان و زیرساخت اتفاق می‌افتند؛ بخش‌هایی که شاید با تعاریف کهنه‌ کالای عمومی منطبق نباشند، اما چون منافع همگانی (آثار خارجی مثبت) دارند، حضور دولت را توجیه می‌کنند.

 23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!
۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!

رونالدو برای 25امین فصل متوالی در دوران حرفه‌ای خود، گلزنی کرد

 منشا صدای شنیده شده در تهران مشخص شد
۱ ساعت قبل / سایت خبرفوری

منشا صدای شنیده شده در تهران مشخص شد

صدایی که در دقایق اخیر در برخی نقاط تهران شنیده شد مربوط به جشن آغاز امامت حضرت ولی‌عصر (عج) است و ارتباطی با فعالیت پدافند ندارد.

 محمدرضا ظفرقندی: اگر هر مسیری جز یادداشت تفاهم طی شود، خسارت زیادی برای کشور ایجاد می‌کند
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

محمدرضا ظفرقندی: اگر هر مسیری جز یادداشت تفاهم طی شود، خسارت زیادی برای کشور ایجاد می‌کند

آرمان امروز : وزیر بهداشت گفت: اکنون موضوع مهم، پساجنگ است. حرکت در مسیر گذشته همان نتایج گذشته را رقم می‌زند؛ باید تغییرات جدی صورت گیرد و آن اتفاقات افتاده جبران شود. اگر فردی مثل آقای خاتمی بیانیه می‌دهد و صحبت می‌کند، باید قدر آن را دانست و به آن توجه شود. این افراد سرمایه‌های [ ]