قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

اربعین رهبر شهید

مراسم بزرگداشت چهلمین روز تشییع و تدفین پیکر حضرت آیت‌الله العظمی سیدعلی حسینی‌خامنه‌ای، روز سه‌شنبه، ۲۷مردادماه۱۴۰۵، در مصلای امام خمینی(ره) تهران برگزار شد. این مراسم که به میزبانی دفتر رهبری ترتیب یافته بود، شاهد حضور گروه‌های مختلف مردم و جمعی از مقامات ارشد کشوری و لشکری بود که برای شرکت در این آیین مذهبی و رسمی در شبستان اصلی مصلی و مسیرهای منتهی به آن تجمع کرده بودند.
 اربعین رهبر شهید

به گزارش «ایسنا» شرکت‌کنندگان در این مراسم با در دست داشتن پرچم‌های ایران و پرچم‌های سرخ‌رنگی که عبارات «یا لثارات الحسین» و «یا لثارات الخامنه‌ای» بر آنها نقش بسته بود، در محل مصلای تهران حضور یافتند. همچنین در طول برگزاری مراسم، شعارهایی از سوی حاضران سر داده شد که از جمله آنها می‌توان به «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل»و «حرف ما یک کلام؛ انتقام، انتقام» اشاره کرد.

در این مراسم، طیف گسترده‌ای از مسوولان حضور داشتند. به گزارش مهر، فرزندان رهبر شهید انقلاب، حجج‌اسلام سیدمصطفی و سیدمیثم خامنه‌ای، در کنار آیت‌الله محمد محمدی گلپایگانی رئیس دفتر رهبر شهید و حجت‌الاسلام محمدجواد محمدی گلپایگانی حضور داشتند. در میان مقامات دولتی و حاکمیتی، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی‌اژه‌ای رئیس قوه قضائیه مشاهده شدند. همچنین محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور، محمد مخبر مشاور رهبر انقلاب و تعدادی از اعضای کابینه دولت سیزدهم و چهاردهم در این جمع حضور داشتند.

از دیگر چهره‌های حاضر در این مراسم می‌توان به سردار قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه، غلامرضا حداد عادل عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام وعلی نیکزاد نایب‌رئیس مجلس اشاره کرد. همچنین حضور حجت‌الاسلام سیدحسن خمینی تولیت حرم امام خمینی(ره)، مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران، عباسعلی کدخدایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و محسن‌هاشمی رفسنجانی رئیس سابق شورای شهر تهران در گزارش‌های خبری ثبت شده است. بخش‌هایی از این مراسم به سخنرانی و مرثیه‌سرایی اختصاص داشت. حجت‌الاسلام والمسلمین حاج‌علی‌اکبری، امام جمعه موقت تهران، در بخشی از سخنان خود به وضعیت مخالفان نظام اشاره کرد و گفت: «ترامپ پلید ملعون از ماشین غذا باید به ماشین زباله پناه ببرد.»

این اظهارات در حالی مطرح شد که فضای مراسم تحت تاثیر شعارهای مربوط به خونخواهی و انتقام قرار داشت. در ادامه، مهدی رسولی از مداحان حاضر در مراسم، به اجرای برنامه پرداخت. وی در بخشی از اشعار و گفته‌های خود چنین عنوان کرد: «خونخواهی آقا دلیل بعثت ماست؛ ما ظالم‌ستیزیم، باید که خون قاتل او را بریزیم.» این سخنان با واکنش و همراهی حاضران در شبستان مصلی مواجه شد. این مراسم تحت شعار «با تو در عهدیم تا صبح ظهور» برگزار شد. طبق اعلام برگزارکنندگان، انتخاب این شعار به‌دلیل همزمانی ایام چهلم با سالروز شهادت امام حسن عسکری(ع) و آغاز امامت حضرت ولی‌عصر (عج) صورت گرفته است. این شعار به‌عنوان محور اصلی برنامه‌های بزرگداشت در تهران و سایر نقاط کشور تعیین شده است.

بر اساس اطلاعیه رسمی صادرشده از سوی دفتر مقام معظم رهبری، مراسم‌های بزرگداشت چهلمین روز درگذشت رهبر شهید، به دستور حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای در سه شهر اصلی برگزار می‌شود. طبق این برنامه، مراسم شهر قم در روز چهارشنبه ۲۸مرداد پس از نماز مغرب و عشا در حرم حضرت فاطمه معصومه(س) برگزار خواهد شد. همچنین مراسم مشهد مقدس برای روز پنج‌شنبه ۲۹ مرداد، همزمان با شب شهادت امام حسن عسکری(ع)، در حرم مطهر رضوی پیش‌بینی شده است. علاوه بر این برنامه‌های متمرکز، گزارش‌ها حاکی از برگزاری مراسم‌های مشابه در اماکن مقدسه، میدان‌های اصلی شهرهای مختلف ایران و همچنین برخی از شهرهای سایر کشورهاست که توسط گروه‌های مردمی و نهادهای مذهبی سازماندهی شده است. این مطلب برایم مفید است 0 نفر این مطلب را پسندیده اند کپی شد



۵ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

محمدرضا ظفرقندی: اگر هر مسیری جز یادداشت تفاهم طی شود، خسارت زیادی برای کشور ایجاد می‌کند

به گزارش تجارت نیوز، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: کشور بدون انسجام ملی و بدون همه ایرانیان نمی‌تواند از بحران عبور کند.

محمدرضا ظفرقندی صبح امروز جمعه در سی‌ویکمین مجمع عمومی انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران، با بیان اینکه امروز کشور در شرایط سخت تاریخی قرار دارد، گفت: کشور در معرض بزرگ‌ترین حمله موشکی و هوایی تاریخ قرار گرفت که در طول تاریخ بی‌سابقه بود. رزمندگان، نیروهای نظامی و مردم رشادت کردند که باید قدردان آنها باشیم.

وی با بیان اینکه کادر سلامت در این ایام سختی‌های بسیاری کشید، گفت: فداکاری‌های کادر سلامت و صحنه‌هایی که خلق کردند، باید ثبت شود. اینکه یک پرستار در زمان حمله سه بچه را در آغوش می‌گیرد یا اینکه بیمارستانی بمباران می‌شود و پرستاران بچه‌ها را از پنجره بیمارستان خارج کرده و در حیاط نگه می‌دارند، نمونه‌ای از این فداکاری‌ها است.

وزیر بهداشت با بیان اینکه تیم ملی سلامت خوش درخشید و نقش‌آفرینی کرد، گفت: در آستانه روز پزشک هستیم و از همه آنها قدردانی می‌کنم؛ به‌خصوص در ایام جنگ و به‌ویژه در این جنگ که دشمنان هیچ‌یک از اصول انسانی و جنگی و سایر اصول را رعایت نکردند.

ظفرقندی گفت: ۶۶ هزار مجروح در این جنگ داشتیم، حدود ۷۰ بیمارستان آسیب دید و نزدیک به ۲۲۰ آمبولانس از بین رفت که همه اینها نشان‌دهنده وحشیگری دشمن است.

وی افزود: در شرایط فعلی «نه جنگ، نه صلح» باید به این سمت رفت که زحمات کشیده‌شده در راه یکی از بی‌نظیرترین تفاهم‌نامه‌ها و عزتمندترین تفاهم‌نامه‌هایی که در تاریخ ایران ثبت شده، مرکز ثقل جهت‌گیری‌های حاکمیت، نظام و دیپلماسی کشور باشد و اگر هر مسیری جز این طی شود، خسارت زیادی برای کشور ایجاد می‌کند.

وزیر بهداشت بیان کرد: اکنون موضوع مهم، پساجنگ است. حرکت در مسیر گذشته همان نتایج گذشته را رقم می‌زند؛ باید تغییرات جدی صورت گیرد و آن اتفاقات افتاده جبران شود. اگر فردی مثل آقای خاتمی بیانیه می‌دهد و صحبت می‌کند، باید قدر آن را دانست و به آن توجه شود. این افراد سرمایه‌های کشور هستند و نباید این صحبت‌ها مورد توهین قرار گرفته و مطالب آنها به سخره گرفته شود؛ چراکه این اقدام ضد انسجام ملی است.

وی تأکید کرد: کشور بدون انسجام ملی و بدون همه ایرانیان نمی‌تواند از این بحران عبور کند. هر کسی که برای ایران قدمی برداشته، قلمی، هنری و سرودی داشته یا پرچمی برافراشته، شایسته تقدیر است. امروز فرصت مناسبی است که بزرگانی همچون آقای خاتمی، علیرغم همه بی‌مهری‌هایی که با آنها شد، مورد تکریم قرار گیرند. جای تعجب است که این مسیر و تکریم در جایگاه اصلی خود انجام نشود. اگر مسیر درست طی نشود و همچون قبل باشد، در آینده پساجنگ دچار مشکلات زیادی می‌شویم.

وی گفت: باید در رسانه، اگر کسی علیه فرد دیگری حرف می‌زند، فرصت دفاع داشته باشد و اصول اخلاقی و ادبی رعایت شود. خدا نیامرزد کسی را که در رسانه ملی علیه افراد حرف زد، «بگم‌بگم» راه انداخت و فرصت پاسخ را به رسانه ملی نداد. اگر این نقیصه جبران نشود، از همه کسانی که برای ایران تلاش کردند تکریم نشود و جذب حداکثری صورت نگیرد، قطعاً مسیر گذشته به نتیجه نمی‌رسد.

وی افزود: باید رفتارهای قبلی درس عبرت باشد و دیگر ردصلاحیت باعث نشود که افراد از خدمت کردن منع شوند.

ظفرقندی در پایان گفت: امیدوارم بتوانیم نیازهای مردم را رفع کرده و معیشت آنها را بهبود دهیم و آرامش و شرایط عادی و قابل قبول را برای مردم فراهم کنیم. قطعا در این راستا حمایت احزاب و گروه‌ها و مردم، کارگشا و راهگشا خواهد بود.

منبع: ایسنا




 قالیباف بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» حضور یافت
۷ ساعت قبل / سایت تابناک

قالیباف بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» حضور یافت

رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان سفر به عراق، بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» و دیگر شهدای مقاومت عراق حاضر شد.

 تجلیل قالیباف از جانبازان و خانواده شهدای حمله اخیر سعودی_آمریکایی به پایگاه حشدالشعبی
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تجلیل قالیباف از جانبازان و خانواده شهدای حمله اخیر سعودی_آمریکایی به پایگاه حشدالشعبی

رئیس مجلس شورای اسلامی از جانبازان و خانواده شهدای حمله اخیر سعودی_آمریکایی به پایگاه حشدالشعبی تجلیل کرد.

 سرلشکر عبداللهی: پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر است
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

سرلشکر عبداللهی: پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر است

رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: هرگونه خطای محاسباتی و تهدیدات متعارف و نوین دشمنان با پاسخ های انقلابی، کوبنده، پشیمان‌ کننده و ویرانگر مواجه خواهد بود.

 سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است
۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است

سخنگوی دولت با رد مطالب منتشر شده درباره تعیین قیمت ۸۰ هزار تومانی برای بنزین، گفت: موضوع مدیریت مصرف سوخت همچنان در مرحله بررسی‌های کارشناسی قرار دارد و تاکنون هیچ عدد یا الگوی قیمتی به تصویب نرسیده است.

 عبور نفتکش‌هایی که ترامپ مدعی آن است | گزارش‌های سفارشی برای کنترل بازار نفت و انتخابات | هزینه سنگین تلاش برای عبور از مسیرهای غیرامن
۸ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

عبور نفتکش‌هایی که ترامپ مدعی آن است | گزارش‌های سفارشی برای کنترل بازار نفت و انتخابات | هزینه سنگین تلاش برای عبور از مسیرهای غیرامن

اقتصادنیوز:دولت ایالات متحده آمریکا پس از ناکامی در وادار کردن جمهوری اسلامی ایران به بازگشایی تنگه هرمز با استفاده از اهرم نظامی و فشار اقتصادی، بار دیگر به تلاش برای خبرسازی و انتشار اطلاعات جعلی برای کنترل بازارها روی آورده‌است.

 پزشکیان: منکر کمبود‌ها و کاستی‌ها نیستیم
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

پزشکیان: منکر کمبود‌ها و کاستی‌ها نیستیم

رئیس جمهور با تأکید بر جایگاه اثرگذار و مورد اعتماد جامعه پزشکی در نظام سلامت کشور، خواستار نقش آفرینی فعال پزشکان و کادر درمان در حل مشکلات مردم و ارتقای کی...