قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۳۱ ساعت قبل

طراح اصلی طرح مقابله با نفوذ کیست؟/ حاجی دلیگانی: بعید می‌دانم دولت با طرح مقابله با نفوذ مخالفت کرده باشد

حاجی دلیگانی درباره اینکه طراحان طرح مقابله با نفوذ چه کسانی هستند، بیان کرد: امضای خیلی از نمایندگان پای این طرح است و خودم هم آن را امضا کرده‌ام اما سرلیست طراح آن، آقای روح‌الله نجابت است.
 طراح اصلی طرح مقابله با نفوذ کیست؟/ حاجی دلیگانی:  بعید می‌دانم دولت با طرح مقابله با نفوذ مخالفت کرده باشد

حسینعلی حاجی‌دلیگانی، نماینده شاهین‌شهر در مجلس دوازدهم، درباره انتقادها نسبت به طرح مقابله با نفوذ  و مخالفت دولت با آن، اظهار کرد: تصور می‌کنم مخالفت‌هایی که نسبت به این طرح مطرح شده، ناشی از عدم مطالعه دقیق طرح و عدم استماع به توضیحاتی است که طراحان درباره آن ارائه کرده‌اند. اگر هر کدام از دوستانی که به هر حال فکر می‌کنند این طرح به ضرر کشور است یا آزادی‌های عمومی را کاهش می‌دهد، با طراحان این موضوع یا دستگاه‌هایی که بیشتر به آن‌ها مربوط می‌شود صحبت کنند، این ابهامات رفع خواهد شد.

نماینده شاهین‌شهر در مجلس با بیان اینکه من خودم که طرح را مطالعه کردم، دیدم که یک کار ضروری برای کشور است؛ گفت: کمااینکه قوانینی سخت‌تر از این را کشورهایی که خودشان را مهد آزادی می‌دانند، رعایت می‌کنند؛ از جمله در خود آمریکا که قانونی در این زمینه بالغ بر ۸۰ سال پیش در آنجا مصوب شده و در انگلستان و فرانسه نیز چنین قوانینی وجود دارد. عمده اتفاق در گذشته افتاده و بنابراین یک جهت‌گیری هم که این قانون دارد، شفافیت است. شفافیت به نظر من برای افراد مشکلی ایجاد نمی‌کند. نفوذ علیه همه منافع ملی کشور است و لازم بود که برای آن جرم‌انگاری شود

نایب رئیس کمیسیون اصل نود مجلس در پاسخ به این سوال که آیا این طرح قابلیت مقابله با نفوذ را دارد، گفت: هرکسی که ایران وطن دوست باشد، با نفوذ مخالف است. نفوذ مسئله‌ای مربوط به سلیقه یا جریان سیاسی خاص نیست. نفوذ علیه همه منافع ملی کشور است و لازم بود که برای آن جرم‌انگاری شود. ما پیش از این در قوانین، چنین موضوعی را جرم‌انگاری نکرده بودیم و چون جرم‌انگاری نشده بود، در اتفاقات مربوط به جنگ دوم و سوم نیز سوژه‌های خیلی روشن و شفافی آمدند و با نفوذشان یک‌سری کارهایی در داخل کشور کردند.

این نماینده مجلس افزود: اینکه برخی …



 کنایه پزشکیان به مخالفان دولت: کنار گود ایستادن و حرف زدن خیلی راحت است + ویدئو
۲۴ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ۲۴

کنایه پزشکیان به مخالفان دولت: کنار گود ایستادن و حرف زدن خیلی راحت است + ویدئو

مسعود پزشکیان در سخنانی در مراسم تجدید میثاق با آرمان های امام خمینی (ره)، گفت: از زمانیکه دولت سر کار آمد جنگ، تحریم و ترور و فشارهای بسیار روبه رو بوده است. دشمنان می‌خواستند ایران را ونزوئلا کنند اما به قدرتی تبدیل شد که دنیا در مقابل این ایستادگی، همبستگی و انسجام حیرت کرد.



 عکس: ثبت رکورد پله‌نوردی در برج میلاد به یاد شهدای مدرسه میناب
۱۴ دقیقه قبل / سایت تابناک

عکس: ثبت رکورد پله‌نوردی در برج میلاد به یاد شهدای مدرسه میناب

آرمان رحمانی، ورزشکار اهل جنوب، صبح امروز ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ موفق شد با ثبت یک رکورد جدید در پله‌نوردی برج میلاد، ادای احترامی به یاد شهدای عزیز مدرسه میناب انجام...

 حاجی دلیگانی: امارات باید کل سرزمین خود را برای سال‌ها در اختیار ایران قرار دهد
۳۰ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

حاجی دلیگانی: امارات باید کل سرزمین خود را برای سال‌ها در اختیار ایران قرار دهد

حاجی دلیگانی گفت: امارات باید تاوان خسارت‌های خود به ایران را بپردازد و حتی ممکن است کل سرزمین خود را برای سال‌ها در اختیار ایران قرار دهد.

 قیمت دام زنده امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵
۵ دقیقه قبل / روزنامه تعادل

قیمت دام زنده امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵

قیمت دام زنده امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد.

 شهربانو منصوریان: جنگ تمام شود از ایران می‌روم و پناهنده می‌شوم | ببینید
۴۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

شهربانو منصوریان: جنگ تمام شود از ایران می‌روم و پناهنده می‌شوم | ببینید

بخشی از گفتگوی شهربانو منصوریان درباره پناهندگی او در شبکه های اجتماعی مورد توجه قرار گرفت.

 پرواز شاخص بورس به کانال جدید!
۱۵ دقیقه قبل / سایت تابناک

پرواز شاخص بورس به کانال جدید!

شاخص بورس وارد کانال ۶.۱ میلیون واحد شد.

 افشاگری خبرگزاری معا؛ بازگشت مرد جنجالی به معادلات آینده غزه
۱۰ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

افشاگری خبرگزاری معا؛ بازگشت مرد جنجالی به معادلات آینده غزه

محمد دحلان رهبر «جریان اصلاح‌طلب» در جنبش فتح فلسطین بار دیگر در کانون توجهات مربوط به آینده نوار غزه و کرانه باختری قرار گرفته است.



سایت فرارو

صدای خجسته صدای واقعی خودم است

بومی‌سازی به سبک نتفلیکس
سایت فرارو

بومی‌سازی به سبک نتفلیکس

نتفلیکس نیز هرچند بعدها به سمت تولید انبوه حرکت کرد، اما موفقیت خود را مدیون تغییر یک پارادایم بود؛ اینکه پلتفرم، دیگر صرفا واسطه توزیع نیست، بلکه خود به استودیوی بزرگ تولید محتوا تبدیل می‌شود.
سایت ورزش ۳

زنگ خطر برای کشتی ایران به صدا درآمد!

چین در دوراهی، ایران در آزمون/ ترامپ می‌خواهد شبکه اقتصادی تهران - پکن را قطع کند
سایت فرارو

چین در دوراهی، ایران در آزمون/ ترامپ می‌خواهد شبکه اقتصادی تهران - پکن را قطع کند

پژوهشگر مسائل چین گفت: روز دی اقتصادی ترامپ، میزان تاب‌آوری روابط تجاری تهران و پکن را محک می‌زند و ایران باید به‌جای اتکا به حمایت مقطعی، به‌دنبال تعمیق پیوندهای اقتصادی و ایجاد منافع مشترک با چین باشد.
اعتراض عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت به اظهارات جدید محسن رضایی درباره توافق
سایت فرارو

اعتراض عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت به اظهارات جدید محسن رضایی درباره توافق

محمد عطریانفر گفت: برخی عزیزان، از جمله دبی شعام، اخیراً اظهاراتی مطرح کرده‌اند که دلالت بر نوعی تعارض دارد. به نظر من این تذکرات و تحلیل‌ها باید با دقت بیشتری مطرح شود.
پیمان جبلی به خط پایان رسید؟
سایت فرارو

پیمان جبلی به خط پایان رسید؟

هر زمان که موعد تغییر رئیس صداوسیما می‌رسد، برخی نام‌های ثابت نیز به‌عنوان کاندیداهای در اختیار گرفتن این پست به رسانه‌ها راه پیدا می‌کنند. در ۱۲ سال گذشته هیچ‌کدام از رؤسای صداوسیما دو دوره به کارشان ادامه ندادند.