قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

مقام اسرائیلی: آمریکا، تل آویو را در جریان مذاکرات با ایران قرار نمی‌دهد/ فاصله میان صلح و جنگ در تصمیمات ترامپ بسیار اندک است

یک مقام ارشد رژیم صهیونیستی مدعی شد که آمریکا اطلاعات مربوط به مذاکرات با ایران را در اختیار تل‌آویو قرار نمی‌دهد.
 مقام اسرائیلی: آمریکا، تل آویو را در جریان مذاکرات با ایران قرار نمی‌دهد/ فاصله میان صلح و جنگ در تصمیمات ترامپ بسیار اندک است

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از یک مقام ارشد این رژیم مدعی شد که دولت آمریکا، تل‌آویو را از جزئیات مذاکرات با ایران مطلع نمی‌کند و اسرائیل اطلاعات مربوط به این گفت‌وگوها را عمدتاً از طریق منابع اطلاعاتی خود و غیرمستقیم به دست می‌آورد.

این مقام صهیونیستی همچنین ادعا کرد که مسیر دیپلماسی میان تهران و واشنگتن بار دیگر با جدیت دنبال می‌شود و «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا و مشاورانش خواهان دستیابی به توافق هستند و ایران نیز این موضوع را درک و مواضعش را سخت‌تر کرده است.

وی در ادامه طرح این ادعاها، گفت که ارتش اسرائیل در بالاترین سطح آماده‌باش قرار دارد و در حال رایزنی با فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا (سنتکام) است.

این مقام صهیونیست همچنین با توصیف «ابهام‌آمیز بودن تصمیم‌گیری‌های ترامپ» مدعی شد که فاصله میان صلح و جنگ در تصمیمات رئیس‌جمهوری آمریکا بسیار اندک است و باید منتظر تحولات آینده ماند.

این ادعاها در حالی مطرح می‌شود که برخی رسانه‌های عبری‌زبان پیش‌تر گزارش داده بودند عقب‌نشینی ترامپ از اقدام نظامی علیه ایران، خشم مقام‌های سیاسی و امنیتی رژیم صهیونیستی را برانگیخته و آنها معتقدند از روند تصمیم‌گیری واشنگتن درباره ایران کنار گذاشته شده‌اند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است. این مطلب برایم مفید است 0 نفر این مطلب را پسندیده اند کپی شد



۳۷ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

تلاش اسرائیل برای فرار از مسئولیت؛ واکنش تند لهستان و استرالیا

صفحه سیاست-

به گزارش الجزیره،‌ این وزارتخانه روز پنجشنبه در بیانیه‌ای اقدامات انجام شده تا به امروز از سوی رژیم اسرائیل را محکوم کرد و خواستار روشن شدن کامل علل و شرایط پیرامون این حمله شد. این وزارتخانه خاطرنشان کرد که این پرونده همچنین توسط دفتر دادستانی منطقه‌ای در پرزمیشل در حال بررسی است و افزود که لهستان از اسرائیل انتظار دارد همه توضیحات و شواهد درخواستی را در اختیار بازرسان لهستانی قرار دهد.

وزارت خارجه لهستان تأکید کرد که شرایط کشته شدن این افراد باید «کاملاً روشن شود» و تلاش‌های مقامات اسرائیلی «برای فرار از پاسخگویی قانونی و اخلاقی» را نمی‌پذیرد.

این موضع‌گیری پس از آن صورت گرفت که ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد پس از بررسی پرونده حمله به کاروان سازمان «آشپزخانه مرکزی جهانی» در غزه، قصد ندارد علیه نظامیان و فرماندهان دخیل در این حادثه پرونده کیفری تشکیل دهد.

در این حمله که اول آوریل ۲۰۲۴ (۱۳ فروردین ۱۴۰۳) انجام شد، هفت امدادگر از جمله «زومی فرانکوم» شهروند استرالیایی، هدف حملات نظامیان صهیونیستی قرار گرفتند.

در پی این تصمیم، استرالیا نیز سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد.

ارتش رژیم صهیونیستی این حمله را ناشی از اشتباه در شناسایی هدف دانسته و مدعی شده است که با وجود «نقص‌های جدی عملیاتی»، شواهدی برای سوءرفتار کیفری وجود ندارد.

 


۵۶ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

حمله اسرائیل به سوریه، پیامی راهبردی به ترکیه و تلاش برای بستن کریدورهای هوایی به ایران

صفحه سیاست-

به گزارش بامداد  شبکه فاکس نیوز به نقل از رسانه های رژیم صهیونیستی افزود که این نگرانی شامل استقرار احتمالی رادارها و سامانه های دفاع هوایی در فرودگاه ابوالظهور و اطراف آن می‌شود که می‌تواند عملیات نیروی هوایی رژیم اسرائیل در سوریه را محدود و مسیرهای هوایی آن به ایران را پیچیده کند. به گزارش فاکس نیوز، رژیم اسرائیل اطلاعاتی در مورد تلاش‌های سوریه برای بازسازی قابلیت‌های نظامی خود در اختیار واشنگتن قرار داده است.

این گزارش اشاره کرد که نگرانی‌های رژیم صهیونیستی شامل استقرار احتمالی سامانه های دفاع هوایی پیشرفته، رادارها و موشک‌اندازها به همراه پهپادهای پیشرفته است.

این نگرانی‌ها برای رژیم اسرائیل از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، زیرا استقرار یک سامانه دفاع هوایی در سوریه می‌تواند توانایی تل آویو را برای انجام عملیات نظامی در حریم هوایی سوریه محدود کند و همچنین ممکن است بر کریدورهای هوایی که برای رسیدن به اهداف در ایران به آنها متکی است، تاثیر بگذارد. پیام رژیم اسرائیل به ترکیه

فاکس نیوز گزارش داد که یک هیات ترکیه‌ای به تازگی از پایگاه نظامی سوریه بازدید کرده است، در حالی که تل آویو پیش از این پیام‌هایی به آنکارا ارسال کرده بود مبنی بر اینکه اجازه نخواهد داد ارتش سوریه به گونه‌ای بازسازی شود که برتری هوایی اسرائیل را به خطر بیندازد.

بر اساس این گزارش، روزنامه «یدیعوت آحارانوت» معتقد است که حمله اخیر اسرائیل ناشی از این نگرانی‌ها، پس از شناسایی تلاشی برای بازسازی باند فرودگاه ابو الظهور سوریه با کمک ترکیه بوده است.

این روزنامه افزود که اسرائیل قصد ندارد درگیر جنگ با ترک‌ها یا سوری‌ها شود اما در عین حال، نمی‌تواند اجازه دهد برتری هوایی اسرائیل به خطر بیافتد به ویژه با توجه به تنش‌های جاری با ایران.

«رون بن یشای»‌ تحلیلگر نظامی روزنامه یدیعوت آحارونوت معتقد است که این حمله حامل پیامی راهبردی به ترکیه است، مشابه حمله اسرائیل به یک فرودگاه سوریه در آوریل گذشته.

بن ییشای گفت:‌ در حالی که نیروهای نظامی ترکیه به همراه مهندسان و پیمانکاران در مسیر فرودگاه الظهور بودند، نیروی هوایی اسرائیل باند فرودگاه و اطراف آن را بمباران کرد و به ترکیه نشان داد که اسرائیل حضور در یک مکان استراتژیک را تحمل نخواهد کرد.

وی افزود که تل آویو همچنین می‌خواهد پیامی ارسال کند که اگر رادارها و سکوهای موشکی هوشمند ساخته شوند، بر آزادی عمل نیروی هوایی اسرائیل در حریم هوایی سوریه و همچنین کریدورهای هوایی برای حمله به غرب ایران تاثیر خواهد گذاشت.

از سوی دیگر، روزنامه صهیونیستی «معاریو» هدف حمله اسرائیل به فرودگاه الظهور سوریه را کشیدن ترمز «رجب طیب اردوغان»‌ رئیس جمهور ترکیه دانست و افزود که این اقدام،‌ خشم آنکارا و واشنگتن را برانگیخته است.

این روزنامه معتقد است که این تحولات نشان دهنده بحران امنیتی سه جانبه رو به افزایش بین رژیم صهیونیستی، ترکیه و سوریه است، پس از آنکه آنکارا به شدت توجیهات اسرائیل را رد و این رژیم را به دنبال بهانه‌هایی برای بمباران کشورهای همسایه و بی‌ثبات کردن منطقه متهم کرد.

در مقابل، روزنامه معاریو به نقل از منابع آمریکایی نوشت که واشنگتن معتقد است زمان حمله اسرائیل تصادفی نبوده و ممکن است انگیزه‌های سیاسی داخلی به ویژه با توجه به انتخابات کنست که قرار است اکتبر آینده برگزار شود، در این امر دخیل بوده باشد.

این روزنامه با استناد به گزارشی از اکسیوس، نوشت که برخی در دولت آمریکا از دمشق خواسته‌اند خویشتنداری کند، زیرا معتقدند که رسیدگی به تنش‌های مرزی پس از انتخابات اسرائیل آسان‌تر خواهد بود. ترش واشنگتن از افزایش تنش‌ها

این تحولات، معضل رو به رشد آمریکا را آشکار می‌کند، زیرا دولت ترامپ به دنبال حفظ روابط خود با رژیم اسرائیل، ترکیه و نظام جدید سوریه و جلوگیری از تبدیل رقابت بین آنها به یک رویارویی منطقه‌ای گسترده‌تر است.

به نوشته معاریو، دولت سوریه پیش از این تصریح کرده بود که بازسازی فرودگاه ابوالظهور برای اهداف تهاجمی در نظر گرفته نشده و تلاش کرده است تا یک مکانیسم هماهنگی امنیتی مشترک در اردن ایجاد کند.

با این حال، اسرائیل از فعال کردن آن خودداری کرد و به عملیات نظامی خود در جنوب سوریه ادامه داد.

در تلاش برای جلوگیری از تشدید بیشتر تنش، معاریو گزارش داد که واشنگتن به دنبال ایجاد سازوکار ویژه‌ای برای جلوگیری از درگیری بین اسرائیل، ترکیه و سوریه و جلوگیری از تبدیل شدن تنش به یک درگیری منطقه‌ای گسترده‌تر است.

در این زمینه، رادیو اسرائیل اعلام کرد که حمله اخیر به فرودگاه الظهور سوریه، تاکنون نزدیک‌ترین حمله اسرائیل به مرز ترکیه بوده است، اما با توجه به نقش آمریکا در مهار تنش، وقوع رویارویی جدید بین دو طرف دور شد.

رادیو رژیم صهیونیستی با بیان اینکه اسرائیل، یک ایران جدید در سوریه نمی‌خواهد، نتیجه گیری کرد که آنچه در حال وقوع است، فصل جدیدی از دیپلماسی حمله را نشان می‌دهد.

 


۲ ساعت قبل / سایت مشرق

ترامپ، از جنگ ایران و غزه پول درمی‌آورد!

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی جهان بین اظهارات هانتر بایدن، پسر جو بایدن را منتشر کرد که معتقد است:

دونالد ترامپ بزرگ‌ترین تهدید وجودی است، چون همه‌چیز را از هم پاشانده و عملاً شبیه یک رئیس باند جنایتکار رفتار می‌کند. او مدعی است ترامپ از جنگ ایران و از جنگ غزه پول درمی‌آورد و از مرگ و ویرانی هزاران نفر سود می‌برد.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.




 وعده هولناک به زنان زندانی | اظهارات تکان‌دهنده وزیر نتانیاهو در سلول زنان
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

وعده هولناک به زنان زندانی | اظهارات تکان‌دهنده وزیر نتانیاهو در سلول زنان

بازدید سرزده و جنجالی یکی از تندروترین وزرای کابینه نتانیاهو از سلول‌های زنان، با یک مکالمه تکان‌دهنده به پایان رسید.

 اعتراف معاون ترامپ به فشار ایران به آمریکا
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اعتراف معاون ترامپ به فشار ایران به آمریکا

جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا گفت: قیمت نفت همچنان بالاست و مردم این موضوع را هنگام سوخت‌گیری در پمپ‌بنزین‌ها احساس می‌کنند، اما قیمت‌ها نسبت به بالاترین سطح خود کاهش قابل توجهی داشته است.

 هیچکس نمی‌داند چه کسی ایران را رهبری می‌کند |  ما در ایران بسیار فعال بودیم...
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هیچکس نمی‌داند چه کسی ایران را رهبری می‌کند | ما در ایران بسیار فعال بودیم...

کابوس تسلط منطقه‌ای تهران، رئیس‌جمهور آمریکا را به تناقض‌گویی بی‌سابقه‌ای واداشته است.

 هیفا وهبی با استایل لاکچری در عربستان + عکس
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

هیفا وهبی با استایل لاکچری در عربستان + عکس

هیفا وهبی با یک استایل لاکچری و چشمگیر در جده ظاهر شد و توجه‌ها را به خود جلب کرد.

 مسکو: سیاست إعمال فشار، به آمریکا اجازه تحقق اهدافش در قبال ایران را نخواهد داد
۷ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

مسکو: سیاست إعمال فشار، به آمریکا اجازه تحقق اهدافش در قبال ایران را نخواهد داد

میخائیل اولیانوف، نماینده دائم روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین اعلام کرد سیاست إعمال فشار آمریکا به این کشور اجازه نخواهد داد اهداف خود در قبال ایران را محقق کند.

 فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر
۱۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر

بازی پرسپولیس و تراکتور به طور قطع بدون حضور تماشاگران به صورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد.