قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

هادی جوهری: ترنج از مرز ۱۰۰ همت دارایی تحت مدیریت عبور کرد

هادی جوهری، مدیرعامل مشاور سرمایه‌گذاری ترنج، از رشد ۱۳۰ درصدی دارایی تحت مدیریت این شرکت طی یک سال گذشته خبر داد و اعلام کرد ترنج از مرز ۱۰۰ هزار میلیارد تومان دارایی تحت مدیریت عبور کرده است.
 هادی جوهری: ترنج از مرز ۱۰۰ همت دارایی تحت مدیریت عبور کرد

وی با اشاره به ترکیب صندوق‌های این مجموعه گفت: «ترنج با ۱۰ صندوق سرمایه‌گذاری، از درآمد‌ثابت تا سهامی، تلاش کرده سبدی متنوع از کم‌ریسک تا پرریسک برای سرمایه‌گذاران فراهم کند. در سال‌های اخیر هدف ما فقط افزایش تعداد صندوق‌ها نبوده؛ بلکه کوشیده‌ایم هر صندوق در نوع خود با کیفیت بالا مدیریت شود و تعادلی میان بازدهی، مدیریت ریسک و نقدشوندگی برقرار باشد.»

جوهری افزود: تعداد مشتریان حقیقی و حقوقی ترنج از ابتدای فعالیت به یک میلیون نفر رسیده و این موضوع مسئولیت بزرگی ایجاد کرده است. به گفته او، همزمان با این رشد، زیرساخت‌های پشتیبانی توسعه یافته و محتواهای آموزشی و گزارش‌های تحلیلی دوره‌ای در اختیار سرمایه‌گذاران قرار گرفته است.

مدیرعامل ترنج در ادامه به عملکرد صندوق‌ها در سال گذشته اشاره کرد و گفت: «صندوق مختلط زیتون به ۷ همت رسیده و بزرگ‌ترین صندوق مختلط بازار است. صندوق اهرمی نارنج با عبور از بازدهی ۴۰۴ درصد، بالاترین بازدهی دارایی‌های مالی ایران را کسب کرده است. صندوق طلای رز ترنج با رشد ۹۰۰ درصدی دارایی تحت مدیریت، بیشترین درصد رشد را در میان صندوق‌های طلا داشته و صندوق درآمد ثابت افران نیز جزو بالاترین بازدهی‌ها بوده و مورد توجه سرمایه‌گذاران حقیقی قرار گرفته است.» این مطلب برایم مفید است 0 نفر این مطلب را پسندیده اند …



4
 رشد ۵۶ درصدی درآمدهای عملیاتی «تملت» در ۶ ماهه نخست
۱ ساعت قبل / سایت بورس 24

رشد ۵۶ درصدی درآمدهای عملیاتی «تملت» در ۶ ماهه نخست

به گزارش کدال نگر بورس24 ، شرکت تامین سرمایه بانک ملت  که نماد آن در تابلوی بازار سرمایه ایران تملت می باشد، صورت های مالی 6 ماهه منتهی به تیر ماه سال 1405  را بر روی سامانه کدال منتشر کرد. این شرکت در مدت زمان مورد بررسی 2594 میلیارد تومان درآمد عملیاتی شناسایی کرد که در مقایسه با درآمد عملیاتی 1658 میلیارد تومانی محقق شده در دوره مشابه سال گذشته افزایش 56 درصدی داشت.

با بررسی بیشتر صورت های مالی منتشر شده این واحد تجاری مشخص می شود سود عملیاتی نیز تا پایان تیر ماه به رقم 1607 میلیارد تومان رسید و افزایش 46 درصدی را به ثبت رساند. سود خالص هم با افزایش 52 درصدی از 1015 میلیارد تومان به 1539 میلیارد تومان افزایش یافت و به این ترتیب شرکت 6 ماهه خود را با رشد پشت سر گذاشت.

گفتنی است آخرین سرمایه ثبت شده واحد تجاری 7800 میلیارد تومان گزارش شده که با احتساب آن سود محقق شده هر سهم برابر با 197 ریال بود.


2
 وام ۷۰۰ میلیونی بازنشستگان و معلمان با بازپرداخت ۶۰ ماهه
۱ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

وام ۷۰۰ میلیونی بازنشستگان و معلمان با بازپرداخت ۶۰ ماهه

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ وام ۷۰۰ میلیونی بازنشستگان و معلمان با بازپرداخت ۶۰ ماهه  از طریق طرح «اعتبار ملی» بانک ملی ایران در دسترس مشمولان قرار گرفته است و  وام ۷۰۰ میلیونی بازنشستگان و معلمان  با سه نرخ سود ۱۴، ۱۸ و ۲۳ درصد و بازپرداخت ۱۲ تا ۶۰ ماهه، یکی از انعطاف‌پذیرترین تسهیلات بانکی کشور محسوب می‌شود.  وام ۷۰۰ میلیونی بازنشستگان و معلمان  در شرایطی ارائه می‌شود که بازنشستگان و معلمان با درآمد ثابت، نیازمند تأمین مالی برای هزینه‌های ضروری مانند خرید مسکن، خودرو، درمان و تعمیرات منزل هستند و  وام ۷۰۰ میلیونی بازنشستگان و معلمان  با بازپرداخت ۶۰ ماهه، فشار اقساط ماهانه را به حداقل رسانده و امکان برنامه‌ریزی مالی بلندمدت را برای این قشر فراهم کرده است .  وام ۷۰۰ میلیونی بازنشستگان و معلمان  اگرچه عنوانی جذاب دارد، اما باید توجه داشت که این تسهیلات صرفاً ویژه بازنشستگان و معلمان نیست و تمامی مشتریان بانک ملی با شرایط اعتبارسنجی مناسب و میانگین حساب کافی، امکان استفاده از آن را دارند و  وام ۷۰۰ میلیونی بازنشستگان و معلمان  صرفاً به این معناست که این دو گروه نیز مانند سایر مشتریان واجد شرایط می‌توانند از این طرح بهره‌مند شوند .

اندیشه معاصر نوشت:   وام ۷۰۰ میلیونی بازنشستگان و معلمان با بازپرداخت ۶۰ ماهه  در حالی ارائه می‌شود که قسط ماهانه آن با نرخ سود ۱۴ درصد و بازپرداخت ۶۰ ماهه، حدود  ۱۶ میلیون و ۲۸۸ هزار تومان  است که برای بسیاری از بازنشستگان و معلمان با حقوق ماهانه متوسط، رقمی سنگین محسوب می‌شود .  وام ۷۰۰ میلیونی بازنشستگان و معلمان  برای دریافت سقف‌های بالای تسهیلات، نیازمند میانگین حساب قوی، رتبه اعتباری خوب و سابقه بانکی سالم است و متقاضیانی که این شرایط را ندارند، ممکن است سقف وام کمتری دریافت کنند . همچنین  وام ۷۰۰ میلیونی بازنشستگان و معلمان  از طریق اپلیکیشن «بام» بانک ملی قابل ثبت‌نام و پیگیری است و متقاضیان باید پیش از اقدام، از نداشتن چک برگشتی یا بدهی معوق بانکی اطمینان حاصل کنند . در ادامه،  وام ۷۰۰ میلیونی بازنشستگان و معلمان ، جدول شرایط و اقساط و نحوه ثبت‌نام را به‌طور کامل بررسی می‌کنیم. جدول شرایط وام ۷۰۰ میلیونی بازنشستگان و معلمان (طرح اعتبار ملی بانک ملی) عنوان جزئیات سقف تسهیلات تا ۷۰۰ میلیون تومان نرخ سود انتخابی ۱۴، ۱۸ یا ۲۳ درصد مدت بازپرداخت ۱۲، ۲۴، ۳۶، ۴۸ یا ۶۰ ماه نحوه دریافت غیرحضوری از طریق اپلیکیشن «بام» ضمانت بر اساس رتبه اعتباری؛ امکان ضامن کمتر برای رتبه‌های بالا شرط اصلی میانگین حساب مناسب و رتبه اعتباری خوب مبلغ قسط (۶۰ ماه، سود ۱۴%) حدود ۱۶,۲۸۸,۰۰۰ تومان وام ۷۰۰ میلیونی بازنشستگان و معلمان؛ طرح اعتبار ملی بانک ملی چیست؟

وام ۷۰۰ میلیونی بازنشستگان و معلمان  در قالب طرح «اعتبار ملی» بانک ملی ایران ارائه می‌شود که یک تسهیلات امتیازی مبتنی بر میانگین حساب است  .  وام ۷۰۰ میلیونی بازنشستگان و معلمان  با این روش به متقاضیان این امکان را می‌دهد که با ایجاد میانگین حساب و کسب امتیاز، درخواست وام دهند و مراحل را تا حد زیادی از مسیرهای غیرحضوری مانند اپلیکیشن «بام» دنبال کنند  .

وام ۷۰۰ میلیونی بازنشستگان و معلمان  اگرچه عنوانی اختصاصی ندارد، اما بازنشستگان و معلمان نیز مانند سایر مشتریان واجد شرایط می‌توانند از این طرح استفاده کنند  .  وام ۷۰۰ میلیونی بازنشستگان و معلمان  با سه نرخ سود ۱۴، ۱۸ و ۲۳ درصد و بازپرداخت ۱۲ تا ۶۰ ماه، انعطاف‌پذیری بالایی برای متقاضیان فراهم کرده است تا بتوانند بر اساس توان بازپرداخت ماهانه خود، مدل مناسب‌تری را انتخاب کنند  . شرایط دریافت وام ۷۰۰ میلیونی بازنشستگان و معلمان

برای  دریافت وام ۷۰۰ میلیونی بازنشستگان و معلمان  در قالب طرح اعتبار ملی، متقاضیان باید شرایط زیر را داشته باشند :

شرایط اصلی:

میانگین حساب مناسب:  مبلغ وام بر اساس میانگین حساب ایجادشده و مدت زمان خواب سپرده تعیین می‌شود. حداقل زمان ایجاد میانگین حدود ۱ ماه و حداکثر ۱۲ ماه است  .

رتبه اعتباری خوب:  متقاضی باید دارای رتبه اعتباری قابل‌قبول باشد. هرچه رتبه اعتباری بالاتر باشد، نیاز به ضامن کمتر خواهد بود  .

سابقه بانکی سالم:  نداشتن چک برگشتی یا بدهی معوق بانکی از شرایط ضروری است و در صورت وجود، درخواست رد می‌شود  .

ضامن مناسب:  نوع ضمانت به رتبه اعتباری متقاضی بستگی دارد. در صورت رتبه اعتباری بالا، ممکن است نیاز به ضامن کمتر شود  . نحوه دریافت وام ۷۰۰ میلیونی بازنشستگان و معلمان از سامانه بام

نحوه دریافت وام ۷۰۰ میلیونی بازنشستگان و معلمان  به صورت کاملاً غیرحضوری و از طریق اپلیکیشن «بام» انجام می‌شود. مراحل زیر را دنبال کنید :

مرحله اول: بررسی رتبه اعتباری

قبل از هر اقدامی، از نداشتن چک برگشتی یا بدهی معوق بانکی اطمینان حاصل کنید  .

مرحله دوم: ایجاد میانگین حساب

برای ۱ تا ۳ ماه، میانگین حساب را هدفمند بسازید و واریزهای مرتب داشته باشید. هرچه میانگین حساب و مدت سپرده‌گذاری بیشتر باشد، مبلغ وام بالاتر خواهد بود  .

مرحله سوم: ثبت درخواست از طریق اپلیکیشن «بام»

وارد اپلیکیشن «بام» بانک ملی شوید.

گزینه طرح «اعتبار ملی» را انتخاب کنید.

مبلغ وام، نرخ سود و مدت بازپرداخت را انتخاب کنید.

درخواست خود را ثبت کرده و مراحل اعتبارسنجی را طی کنید  .

مرحله چهارم: تکمیل ضمانت

بر اساس رتبه اعتباری، ضامن معرفی کنید. ضامن باید در اپلیکیشن «بام» فعال باشد تا ضمانت را به صورت دیجیتال امضا کند  .

مرحله پنجم: دریافت وام

پس از تأیید بانک، مبلغ تسهیلات به حساب شما واریز می‌شود. زمان واریز پس از تکمیل مراحل و تأیید نهایی، معمولاً سریع (کمتر از ۳ ساعت) اعلام شده است  . اقساط وام ۷۰۰ میلیونی بازنشستگان و معلمان

مبلغ اقساط  وام ۷۰۰ میلیونی بازنشستگان و معلمان  بر اساس سقف تسهیلات، نرخ سود انتخابی و مدت زمان بازپرداخت محاسبه می‌شود. جدول زیر نشان‌دهنده اقساط برای نرخ‌های مختلف است  : نرخ سود مدت بازپرداخت قسط ماهانه (تقریبی) ۱۴ درصد ۶۰ ماه ۱۶,۲۸۸,۰۰۰ تومان ۱۴ درصد ۴۸ ماه بیشتر از ۶۰ ماه ۱۸ درصد ۶۰ ماه بیشتر از نرخ ۱۴ درصد ۲۳ درصد ۶۰ ماه بیشتر از نرخ ۱۸ درصد جمع‌بندی نهایی

وام ۷۰۰ میلیونی بازنشستگان و معلمان با بازپرداخت ۶۰ ماهه  در قالب طرح اعتبار ملی بانک ملی با سقف ۷۰۰ میلیون تومان، نرخ سود انتخابی ۱۴، ۱۸ یا ۲۳ درصد و بازپرداخت ۱۲ تا ۶۰ ماه، یکی از انعطاف‌پذیرترین تسهیلات بانکی کشور است  .  وام ۷۰۰ میلیونی بازنشستگان و معلمان  از طریق اپلیکیشن «بام» به صورت غیرحضوری قابل دریافت است و برای  دریافت وام ۷۰۰ میلیونی ، متقاضی باید میانگین حساب مناسب، رتبه اعتباری خوب و سابقه بانکی سالم داشته باشد  . مبلغ اقساط برای سقف ۷۰۰ میلیون تومان، نرخ ۱۴ درصد و بازپرداخت ۶۰ ماهه، حدود  ۱۶ میلیون و ۲۸۸ هزار تومان  است . بازنشستگان و معلمان محترم می‌توانند با مراجعه به اپلیکیشن «بام» و بررسی شرایط، از  وام ۷۰۰ میلیونی بازنشستگان و معلمان  بهره‌مند شوند .

 

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا ، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 


2
 پای اسپانیایی‌ها به بیرجند باز شد
۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

پای اسپانیایی‌ها به بیرجند باز شد

نورنیوز-گروه اقتصادی: مرتضی ذاکریان روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در شرایطی که خراسان جنوبی با محدودیت منابع بودجه عمومی، پهناوری جغرافیایی و نیازهای گسترده توسعه‌ای روبه‌رو است استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذاری خارجی می‌تواند مسیر تحقق توسعه پایدار و استقلال اقتصادی را هموار کند.

وی افزود: کشورمان پس از پیروزی انقلاب اسلامی، استقلال سیاسی خود را بازیابی کرد و در ادامه با وجود جنگ تحمیلی، فشارها و تحریم‌ها، استقلال نظامی نیز با تکیه بر خودکفایی در این عرصه محقق شد اکنون نیز تحقق استقلال اقتصادی ضرورتی مهم برای کشور به شمار می‌رود.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی بیان کرد: دستیابی به استقلال اقتصادی نیازمند هم‌افزایی و همگرایی همه ارکان حکمرانی است و این هدف با توجه به منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت دنبال می‌شود.

ذاکریان با اشاره به نامگذاری سال جاری با عنوان «اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی» گفت: تجلی عینی اقتصاد مقاومتی را می‌توان در خراسان جنوبی مشاهده کرد زیرا این استان با وجود محدودیت‌های اعتباری تلاش کرده است از ظرفیت‌های متنوعی از جمله سرمایه‌گذاری خارجی برای پیشبرد برنامه‌های توسعه‌ای بهره گیرد.

وی با اعلام صدور نخستین مجوز سرمایه‌گذاری برای یک تبعه اسپانیایی در خراسان جنوبی تصریح کرد: این سرمایه‌گذاری در حوزه استخراج و فرآوری کانسارهای معدنی انجام خواهد شد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی ادامه داد: استان در دوره اخیر و در شرایط جنگ تحمیلی سوم موفق به جذب سرمایه‌گذارانی از چهار کشور جدید شده است که اسپانیا آخرین مورد آن به شمار می‌رود.

وی عنوان کرد: پیش از این نیز برای نخستین‌بار سرمایه‌گذارانی از کشورهای امارات متحده عربی، ترکیه و عمان وارد خراسان جنوبی شده‌اند و اکنون اسپانیا نیز به جمع کشورهای دارای سرمایه‌گذاری در استان پیوسته است. ۴۰ درصد پروژه‌های خارجی خراسان جنوبی در دو سال اخیر اجرا شد

ذاکریان با مقایسه عملکرد حوزه سرمایه‌گذاری خارجی در دو سال اخیر با ۲ دهه گذشته استان عنوان کرد: خراسان جنوبی از زمان انفکاک از خراسان بزرگ در سال ۱۳۸۳ تا سال ۱۴۰۳، یک دوره ۲۰ ساله را پشت سر گذاشته است و اکنون آمارهای سرمایه‌گذاری خارجی در دو سال اخیر روند قابل توجهی را نشان می‌دهد.

وی یادآور شد: از مجموع پروژه‌های سرمایه‌گذاری خارجی در حال اجرا و بهره‌برداری استان، ۴۰ درصد مربوط به دو سال اخیر و ۶۰ درصد مربوط به ۲۰ سال گذشته است.

ذاکریان افزود: همچنین حدود ۳۷ درصد از اشتغال ایجادشده در این پروژه‌ها در دو سال اخیر محقق شده و ۶۳ درصد آن به ۲۰ سال گذشته اختصاص دارد.

وی بیان کرد: در میان پروژه‌هایی که مجوز سرمایه‌گذاری خارجی دریافت کرده‌اند نیز ۵۵ درصد پروژه‌ها مربوط به دو سال اخیر و ۴۵ درصد مربوط به ۲۰ سال گذشته است. پروژه‌های مصوب سرمایه‌گذاری خارجی ۶۸ درصد افزایش یافت

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی با اشاره به آخرین آمار سرمایه‌گذاری خارجی خراسان جنوبی گفت: مجموع پروژه‌های مصوب سرمایه‌گذاری خارجی استان تاکنون به ۶۴ پروژه رسیده که ۲۶ پروژه از این تعداد مربوط به دوره استقرار دولت چهاردهم است.

وی افزود: این آمار، رشد ۶۸ درصدی پروژه‌های مصوب سرمایه‌گذاری خارجی در دولت چهاردهم را نشان می‌دهد.

ذاکریان ادامه داد: تعداد پروژه‌های سرمایه‌گذاری خارجی بهره‌برداری‌شده نیز از ۱۶ پروژه به ۲۷ پروژه افزایش یافته که بیانگر رشد ۶۹ درصدی در این بخش است.

وی تاکید کرد: این پروژه‌ها بدون استفاده از منابع بودجه عمومی دولت، تسهیلات بانکی و تخصیص ارز دولتی اجرا شده و منابع مالی آن‌ها از محل آورده سرمایه‌گذاران خارجی از خارج کشور تامین شده است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی بیان کرد: اکنون سرمایه‌گذاران خارجی از ۱۲ کشور در خراسان جنوبی حضور دارند که چین، افغانستان، آفریقای جنوبی و آلمان از جمله این کشورها هستند و در دوره اخیر نیز ترکیه، عمان، امارات متحده عربی و اسپانیا به این فهرست افزوده شده‌اند. اعتبارات خراسان جنوبی در دو سال چهار برابر شد

وی با اشاره به روند افزایش اعتبارات دریافتی استان از مرکز عنوان کرد: مجموع اعتبارات استانی و اعتبارات اخذشده از تهران در سال مالی ۱۴۰۲، ۲ هزار و ۹۹۰ میلیارد تومان بود.

ذاکریان افزود: این رقم در سال مالی ۱۴۰۳ به ۶ هزار و ۷۱۰ میلیارد تومان رسید و در سال مالی ۱۴۰۴ نیز تاکنون به ۱۱ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است.

وی بیان کرد: با وجود باقی‌ماندن حدود ۳۵ روز تا پایان سال مالی، اعتبارات استان در فاصله ۲ سال از کمتر از سه هزار میلیارد تومان به بیش از ۱۱ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان رسیده است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی تاکید کرد: این اعتبارات باید به اثر تبدیل شود اثری که در زندگی مردم، افزایش اشتغال جوانان، پایداری فرصت‌های شغلی، تحکیم بنیان خانواده، توسعه زیرساخت‌ها و افزایش رضایتمندی عمومی قابل مشاهده باشد.

وی با اشاره به وضعیت اشتغال استان تصریح کرد: خراسان جنوبی در سال ۱۴۰۴ به عنوان استان دارای پایین‌ترین نرخ بیکاری کشور شناخته شد و این موفقیت در فصل بهار ۱۴۰۵ نیز تداوم یافت.

ذاکریان افزود: این دستاورد حاصل تعامل، همگرایی و هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی، سرمایه‌گذاران بومی و مردم استان در مسیر اجرای سیاست‌های اشتغال‌زایی است. توسعه خراسان جنوبی با اقتصاد اتصال محقق می‌شود

وی با تاکید بر ضرورت ایجاد زنجیره ارزش در خراسان جنوبی یادآور شد: توسعه استان در گرو دنبال کردن اقتصاد اتصال است به این معنا که معدن به صنعت متصل شود، فرآوری جای خام‌فروشی را بگیرد کشاورزی به اشتغال با درآمد سرانه و ارزش افزوده بالاتر پیوند بخورد و اعتبارات نیز به آثار ملموس در زندگی مردم تبدیل شود.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی افزود: منابع و اعتبارات زمانی ارزشمند هستند که نتیجه آن‌ها در معیشت، رفاه، کیفیت زندگی و رضایتمندی مردم نمایان شود.

وی با اشاره به نقش رسانه‌ها در توسعه استان اظهار کرد: رسانه امروز یکی از قدرتمندترین ابزارهای اثرگذاری در جهان است و گستره نفوذ آن با بسیاری از ابزارهای دیگر قابل مقایسه نیست.

ذاکریان ادامه داد: اصحاب رسانه خراسان جنوبی نیز این ظرفیت را به خوبی شناخته‌اند و آن را در مسیر منافع ایران اسلامی و توسعه استان به کار گرفته‌اند.

وی با قدردانی از خبرنگاران، روزنامه‌ها و پایگاه‌های خبری استان گفت: بررسی اخبار ماه‌های اخیر خراسان جنوبی نشان می‌دهد که محتوای منتشرشده بیش از گذشته به موضوعاتی همچون امیدآفرینی، جذب سرمایه‌گذار، اقتصاد، صنعت و توسعه اختصاص یافته است و این روند باید با قوت ادامه یابد.

 


2
 سقوط قیمت طلا بعد از جهش ۴ درصدی؛ اونس ۴۴۹۵ دلار شد
۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

سقوط قیمت طلا بعد از جهش ۴ درصدی؛ اونس ۴۴۹۵ دلار شد

جهان صنعت نیوز، قیمت هر اونس طلا برای تحویل فوری با ۰.۶ درصد کاهش، به ۴۴۹۵ دلار و ۶۹ سنت رسید، در حالیکه پیشتر تا مرز  ۴۵۲۵ دلار و ۷۹ سنت پیش رفته بود که بالاترین سطح از دوم ژوئن بود.

قیمت‌ این فلزگرانبها روز چهارشنبه بیش از چهار درصد افزایش یافت.

قیمت هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا با ۰.۲ درصد افزایش، به ۴۵۵۳ دلار و ۳۰ سنت رسید.

ارزش دلار  نزدیک به پایین‌ترین سطح سه ماه اخیر خود در نوسان بود.

ایلیا اسپیواک، رئیس بخش کلان جهانی در شرکت «تستی‌لایو» گفت: بدیهی است که شاهد جهش بزرگی در قیمت طلا بوده‌ایم و پس از چنین حرکت عظیمی، بازارها تا حدی به مرحله هضم و تثبیت این وضعیت نیاز خواهند داشت. محدوده قیمتی ۴۴۰۰ تا ۴۵۰۰ دلار شکسته شده است. اگر قیمت‌ها بالاتر از این محدوده باقی بمانند، احتمالا روند صعودی قیمت طلا ادامه خواهد یافت.

در همین حال، کل بدهی معوق آمریکا برای اولین بار از ۴۰ تریلیون دلار فراتر رفت و هشدارهای جدیدی را در مورد بحران مالی به همراه داشت.

ادوارد مایر، تحلیلگر موسسه مارکس، گفت: افزایش نگرانی‌ها درباره ثبات مالی بازار با توجه به استقراض و بدهی و عدم توانایی در کاهش هزینه‌های مالی، عاملی بسیار مثبت برای قیمت طلا محسوب می‌شود.

بر اساس صورت‌جلسه‌ای که روز چهارشنبه منتشر شد، در نشست ماه گذشته بانک مرکزی آمریکا، نگرانی‌ها در مورد تورم تشدید شد و تعدادی از سیاست‌گذاران برای افزایش نرخ بهره آمادگی داشتند.

بر اساس گزارش رویترز، طبق ابزار دیده‌بان فدرال شرکت CME، معامله‌گران احتمال ثابت ماندن نرخ بهره توسط فدرال رزرو آمریکا در ماه آینده را ۶۷ درصد و احتمال افزایش آن را ۳۳ درصد پیش‌بینی می‌کنند.

در حالی که طلا به طور سنتی به عنوان یک پوشش ریسک تورمی دیده می‌شود، جذابیت خود را به عنوان یک دارایی بدون بازده در محیطی با نرخ بهره بالا از دست می‌دهد.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۰.۲ درصد افزایش، به ۶۷ دلار و هفت سنت رسید. بهای هر اونس پلاتین با ۱.۳ درصد کاهش، به ۱۸۰۲ دلار و ۲۹ سنت رسید و هر اونس پالادیوم با ۰.۲ درصد کاهش، به ۱۳۲۸  دلار و ۶ سنت رسید. طلا و ارز برچسب هاسقوط قیمت طلا قیمت طلا
شناسه : 606729
لینک کوتاه : لینک کپی شد


2
 جهش سود عملیاتی و خالص «وسین» در ۳ ماهه
۲ ساعت قبل / سایت بورس 24

جهش سود عملیاتی و خالص «وسین» در ۳ ماهه

به گزارش کدال‌نگر بورس24 ، شرکت بیمه سینا در گزارش عملکرد ۳ ماهه منتهی به خرداد ۱۴۰۵، از تحقق درآمد حق بیمه ناخالص ۶ هزار و ۱۸۴ میلیارد تومانی خبر داد که رشدی ۱۰۱ درصدی را نشان می‌دهد. حق بیمه خالص این شرکت نیز به ۵ هزار و ۶۲۴ میلیارد تومان رسید که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰67 درصد رشد داشته است.

درآمدهای بیمه‌ای این شرکت با رشد 105 درصدی به ۵ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان رسید. همچنین سود عملیاتی «وسین» با رشد قابل‌توجه ۳80 درصدی به ۶۷۰ میلیارد تومان بالغ شد و سود خالص شرکت نیز با ثبت رقم 374 میلیارد تومان، افزایش 374 درصدی را تجربه کرد.