قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

هزینه تبلیغات فولاد مبارکه واقعا چقدر است؟

هر ساله با انتشار صورت‌های مالی شرکت‌های بورسی در سامانه کدال جهت ارائه به مجامع عمومی، موجی از تحلیل‌ها از زبان برخی تحلیل‌گران بازار سرمایه و در رسانه‌های مختلف شکل می‌گیرد.
 هزینه تبلیغات فولاد مبارکه واقعا چقدر است؟

هر ساله با انتشار صورت‌های مالی شرکت‌های بورسی در سامانه کدال جهت ارائه به مجامع عمومی، موجی از تحلیل‌ها از زبان برخی تحلیل‌گران بازار سرمایه و در رسانه‌های مختلف شکل می‌گیرد.

یکی از بندهایی که همواره و در سال‌های گذشته نیز مورد سوءبرداشت رسانه‌ای قرار گرفته و این ابهام درباره آن هرساله تکرار می‌شود، ردیف هزینه‌های تبلیغات است. تحلیل‌گران شتاب‌زده معمولاً کل این ارقام را به پای هزینه‌های جاری روابط عمومی و رپورتاژ رسانه و یا تبلیغات رسانه ای می‌نویسند، در حالی که ساختار تفکیکی این سرفصل‌ها ماهیت کاملاً متفاوتی دارد.

بخش عمده‌ای از آنچه در گزارش‌های مالی گروه فولاد مبارکه به عنوان هزینه تبلیغاتی ثبت می‌شود، در واقع بودجه باشگاه سپاهان است. این بودجه در قالب یک قرارداد رسمی تبلیغاتی ثبت می گردد و ماهیت آن با هزینه‌های مرسوم تبلیغات تجاری کاملاً متفاوت است.

بخش دیگری از این ارقام، مربوط به سرفصل چاپ و انتشارات، گزارش‌های سالانه، مستندسازی‌های فنی است تجمیع این ارقام تحت یک عنوان کلی، برخی را به این خطای تحلیلی می‌اندازد که کل این بودجه صرفاً در بخش تبلیغات متمرکز شده است.

بنگاه‌های بزرگی مانند فولاد مبارکه به عنوان پیشرانان صنعت ملی، ساختار مالی کاملاً شفاف و تحت نظارتی دارند. تحلیل دقیق صورت‌های مالی در کدال، نیازمند عبور از عناوین کلی حسابداری و درک دقیق ماهیت هر سرفصل است. این مطلب برایم مفید است 0 نفر این مطلب را پسندیده اند کپی شد



۱۰ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

وزیر صمت: «صنعت سبز» امروز بخشی از منطق اقتصادی است/ آب را از دریای عمان و خلیج فارس تا اصفهان آوردیم تا از آب زاینده‌رود استفاده نکنیم و آب برای مردم بماند + فیلم

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو،‌ اتابک،‌ وزیر صنعت، معدن و تجارت در بیست و پنجمین همایش ملی صنعت سبز گفت: امروز معیار رقابت در صنعت فقط میزان تولید نیست، بلکه نگاه به میزان آب، میزان انرژی مصرفی، نحوه استفاده از برگشت پسماند و هزاران آیتم دیگر نیز مدنظر است؛ بنابراین تولید در فرآیند پیشرفت خود تغییراتی کرده که این تغییرات همان مواردی هستند که من عرض می‌کنم: باید محیط‌زیست مدنظر قرار گیرد.

وی افزود: در دولت چهاردهم، سند راهبرد ملی پیشرفت صنعتی و ارتقای زنجیره‌های ارزش کشور پس از شرکت در کمیته‌های مختلف و اخذ نظر بخش خصوصی و متخصصان، در سازمان برنامه و محافل علمی، در نهایت به تصویب هیئت دولت رسید و توسط معاون اول محترم رئیس‌جمهور به همه ابلاغ شد.

  کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی ناترازی که به دولت چهاردهم به ارث رسیده، کماکان صنایع ما را از لحاظ اقتصادی بسیار بسیار تحت فشار گذاشته/ افزایش قیمت انرژی این فشار را بیشتر کرده است

  کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی آب را از دریای عمان و خلیج فارس تا اصفهان آوردیم تا از آب زاینده‌رود استفاده نکنیم و آب برای مردم بماند

  کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

 


۱۸ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

تلاش اوکراین برای دریافت مجوز استفاده از اینترنت ماهواره‌ای در پهپادها

جوان آنلاین:  روزنامه فایننشال تایمز به نقل از منابع آگاه گزارش داد که اوکراین به دنبال اخذ مجوز (از آمریکا) برای استفاده از پهپادهای مجهز به سامانه استارلینک است.

فایننشال تایمز نوشت: در شرایط کمبود شدید سامانه‌های پدافندی، ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین در تلاش است از ایلان ماسک مالک استارلینک مجوز استفاده از آن برای هدایت حملات پهپادی به خاک روسیه را بگیرد.

این رسانه انگلیسی در عین حال به نقل از منابع آگاه افزود: دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا از این ایده حمایت نکرده و ایلان ماسک نیز این مجوز را نخواهد داد.


۲۸ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

حرفهای پزشکیان و قالیباف درباره اوضاع اقتصادی را جدی بگیریم/ معیشت فقط غذا خوردن نیست که بگوییم با یک لقمه نان و پابرهنه می جنگیم

روزنامه اطلاعات نوشت: آمریکا و اسرائیل، پس از جنگ دوم جهانی منازعات خونین و بی‌رحمانه در پنج قاره به راه انداخته و شرح کشتارها و تخریب این کشورها در جهان، فصل دردناکی از تاریخ است. به ویژه رژیم صهیونیستی (و حکومت راسیستی و فاشیستی) اسرائیل که یک روزِ خوش و آرام برای خاورمیانه در خاطر مردم باقی نگذاشته و جز وحشت و ترور و جاسوسی و نفوذِ ویروس وار و ارعاب و تخریب و کشتار و تهدید و اختلاف افکنی و تحقیر همسایگان فلسطینی و عربی، آرمانی نداشته و اهدافش را با پلیدترین وسیله‌ها توجیه و متحقق کرده و می‌کند. ما نیز اکنون و سالهاست هدف مستقیم و غیر مستقیم این رژیم منحوس بوده و اینک چشم در چشم ابلیس، رویاروی این دشمنان قرار گرفته‌ایم. 

در جنگهای مستقیم ۱۲ و ۴۰ روزه، رژیم صهیون کوشید با بهره‌گیری از ساز و برگ ارتش ایالات متحده و همراه کردن رئیس جمهور آمریکا، ایران را از سران اصلی حکومت و فرماندهان و تصمیم سازان ارشد تهی کند و با شورش داخلی و جنگ مسلحانه قومی و مزدوری، ایران را برای همیشه در تاریکی و تجزیه، تباه و تضعیف سازد. اما چنان پاسخ دندان شکن از قوای مسلح و ملت سلحشور و دولت ملی و خدمتگزار گرفت که عقب نشست تا راه دیگر را برگزیند. 

آن راه دیگر، تضعیف حداکثری اقتصاد و پول ملی و انزوای میهن و از طریق آن، فقر فراگیر و عادی سازی فلاکت و بدبختی در کشور بزرگ و قدرتمند ایران است. توطئه دشمن برای پیوست فقر و نکبت، اکنون جایگزین بمب و گلوله و موشک شده است و این نبرد اهداف بیشتر و صدماتی سهمگین برجای خواهد نهاد که اگر نتوانیم مقابله کنیم، تلفات آن برای چند نسل غیر قابل جبران خواهد بود.

بیان این مقدمات لازم بود تا اهمیت مقاومت در سطح ملی و دفع شعارهای فرقه‌ای و تفرقه را دوباره گوشزد کنم. باید تمام اقشار مردم، خود را برای انواع مقاومت و نبرد سخت آماده کنند. مردم همه باید صدایی داشته باشند و درد دلها و مشکلات و سخنشان در «همین سرزمین» شنیده شود، نه در بنگاهها و رسانه‌های مزدور و بیگانه. امروز صدای رئیس جمهور هم گاهی با اما و اگر، از دستگاه صداوسیما که قاعدتاً باید ملی باشد، پخش می‌شود. چه رسد به صدای بی صدایان و فریاد خاموشان و آه دردمندان! ولی خوشبختانه امیدهای بسیار ایجاد شده است که این منش ناپالوده و اکثریت گریز، دیگر شود و فرهنگ و سیاست و هنر و دولت و ملت، از امکانات حقیقی و حقوقی خود در این رسانه بزرگ بهره گیرند.

آمریکا در پی بهانه جویی و تنشهای خلیج‌فارس، نتوانست تنگه هرمز را تحت سلطه نیروهای نظامی درآورد و ترامپ یک پیروزی هالیوودی به مردم آمریکا و متحدان منطقه ای ارائه کند. پس محاصره سابق دریایی را به تحریم‌های اسبق الحاق و جوانب تازه و بی‌سابقه‌ای به آن افزود تا ایران را از هر منبع مالی و نفتی و نظامی و مواد اولیه تهی سازد. شرایط سخت دو سال گذشته، پس از هفت اکتبر، هیچ گاه همچون امروز حساس نبوده است. دولت به شکل اعجاب انگیزی تا امروز مشکلات جامعه و اقتصاد را در جنگ و بحران مدیریت کرده و اقتصاد کشور را نجات داده است. 

اما معیشت مردم فقط غذا خوردن نیست که برخی می‌گویند با یک لقمه نان و پابرهنه می‌جنگیم! ملت اگر بی‌رمق و فروپاشیده باشد، هیچ نیاز به دشمن ندارد. اولین شرط سنگربندی در خط اول جنگ، ساختن عقبه و دپوی تجهیزات و امکانات و اطمینان از امنیت زندگی و سلامت مردم است. حتی تهیه تسلیحات و تجهیز قوای جنگی هم در غیاب این امر ممکن نیست.

بنابراین، سخنان اخیر مسعود پزشکیان و محمدباقر قالیباف را باید هشداری مهم دانست و راهی برای برونرفت از دام آمریکا و مستعمراتش جستجو کرد. ما اهرمهای مهمی در اختیار داریم که در وقت مقتضی باید از آن استفاده کنیم؛ بهره‌گیری زودتر یا دیرتر از این اهرمها، شاید گشایشی هم در ظاهر و تبلیغات داشته باشد اما در حقیقت زیانبار خواهد بود.

متأسفانه، جماعتی در ایران هستند که بدون ارائه هیچ راه حلی، مدام بر طبل جنگ می‌کوبند و دولت و هرکسی را که از تفاهم و دیپلماسی سخن بگوید خائن خطاب می‌کنند. اینها باید پیوست جایگزین و اهداف و برنامه‌های خود را روشن بگویند و منتشر کنند. اگر هدفشان تضعیف یا سقوط دولت پزشکیان است، بدانند این دولت مستحضر به تایید رهبر انقلاب و نظام و برکشیده اکثریت مردم است. خیالات را کنار بگذارند، دولتهای کودتایی در ایران مستعجل و دست پرورده خارجی بوده اند. باید همه یکدل باشیم تا از این گذرگاه دشوار تاریخی عبور کنیم.

ظاهراً شرایط به گونه‌ای است که نه می‌توانیم وارد جنگ شویم و نه امکان توافق و مذاکره هست و نه ادامه وضع کنونی به مصلحت ملک و ملت است. ترامپ مطابق قانون دوسال و نیم دیگر در کاخ سفید خواهد بود و عاقلانه نیست که این وضع را به امید پایان زودهنگام دوره او ادامه دهیم. تضمینی هم نیست که بعد از او فرد معقولتری بر سر کار آید. پس باید ضمن موضع سرسختانه و حفظ برتری نظامی و ژئوپولیتیک، سیاستگران باتجربه و واسطه‌هایی بزرگ مانند چین را برای گفتگویی قدرتمندانه به میدان آوریم. 

مسائلی مانند بحران سوخت و فرو ریختن ارزش پول ملی، انفجار قیمتها و کمبود دارو و امثال آن می‌تواند دولت، حکومت و نیروهای انتظامی و بسیج را خدای ناکرده در برابر یک جامعه ناهنجار و ورشکسته و چندقطبی قرار دهد. از این توطئه و وضعیتی که یک بار به صورتی متفاوت و دیگرسان در دیماه سال قبل رخ داد حتماً می‌باید و می‌توان اجتناب کرد. تأثیر حاملهای انرژی بر قیمت‌ها چنان حساس و سریع است که افزایش چشمگیر قیمت یا کمبود قابل توجه در بازار، مثل افروختن آتش در شهرهاست. مدیریت ظریف و گفتگوی بسیار و صادقانه با مردم را می‌طلبد که آن هم از طریق سیما و صدا با شیوه مدیریت کنونی دشوار است. با این حال کارشناسان، وزرا و دلسوزان و رسانه‌های دیگر نا امید نشوند و تا جایی که ممکن است در مشورت دادن به دولت و راهگشایی تشریک مساعی کنند. 

اولویت در حال حاضر باید این باشد که از آشفتگی و اختلاف در تصمیم‌گیری یا عدم انسجام پرهیز شود. یکپارچگی لازم برای مواجهه با وضعیت موجود، امری حیاتی است. هشدار می‌دهم در زمانی که دشمن می‌کوشد کشور و ملت را محاصره و منزوی کند، کسانی دیگر نکوشند با اوهام عجیب و طرح‌های غریب، مردم و استادان و دانشمندان و خبرنگاران و سیاستگران و رسانه‌ها را نیز از داخل منزوی و محاصره کنند. نمی‌توان با دستهای بسته به جنگ شمشیر آخته رفت. دولت و ملت، ارتش و سپاه، همه باید از شعارهای بیهوده حذر کنند و مصلحت را قربانی فریب تندروها و افراد بی‌مسئولیت یا فرصت‌طلب نسازند. ولو اینکه سنگ بخورند و ناسزا بشنوند. سرور و پیامبر ما نیز از جاهلان در یثرب سنگ خورد و سخنهای بی‌پروا شنید. ما که غبار خاکش هم نیستیم. برای صلح واقعی و مصلحت ملک و ملت هراس به خود راه ندهید. همچون آن دُردانه خداوند باشید. 




 حرکت غیرمنتظره مسی بعد از مرگ پدرش | تنبیه فوق‌ستاره آرژانتینی
۴۰ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

حرکت غیرمنتظره مسی بعد از مرگ پدرش | تنبیه فوق‌ستاره آرژانتینی

ستاره آرژانتینی اینتر میامی به خاطر ضربه زدن به بازیکن فیلادلفیا توسط کمیته انضباطی لیگ آمریکا جریمه شد.

 مابه‌تفاوت ارز ۶ میلیون تن نهاده باید به خزانه بازگردد/ چرا مسیر حسابرسی را مسدود کردید؟
۲۵ دقیقه قبل / سایت تابناک

مابه‌تفاوت ارز ۶ میلیون تن نهاده باید به خزانه بازگردد/ چرا مسیر حسابرسی را مسدود کردید؟

سایه سنگین ابهامات مالی و پرونده‌های باز ارز ترجیحی، وزارت جهاد کشاورزی را در تنگنای پاسخگویی قرار داده است همچنین عدم همکاری این وزارتخانه با سازمان حسابرسی...

 سخنگوی وزارت دفاع: در برخی محصولات راهبردی جنگ بیش از سه برابر افزایش تولید داشتیم / هزینه تولید برخی تجهیزات دفاعی ایران تا ۲۰ برابر کمتر از نمونه خارجی است
۳۵ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

سخنگوی وزارت دفاع: در برخی محصولات راهبردی جنگ بیش از سه برابر افزایش تولید داشتیم / هزینه تولید برخی تجهیزات دفاعی ایران تا ۲۰ برابر کمتر از نمونه خارجی است

سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: در جریان دفاع مقدس چهل روزه، برخی محصولات راهبردی و اقلام مورد نیاز جنگ، بیش از سه برابر افزایش تولید داشتند.

 پزشکیان: جنگ را پایان دهیم
۲ دقیقه قبل / سایت تابناک

پزشکیان: جنگ را پایان دهیم

در این گزارش مروری داریم بر تیتر مهمترین روزنامه های صبح امروز 31 مرداد ماه. با ما باشید.

 قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۱۹۰ هزار تومان می‌شود؟
۵۷ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۱۹۰ هزار تومان می‌شود؟

قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد.

 پشتیبانی خیلی خوب دولت از نیروهای مسلح/ جنگ اخیر بیداری ژئوپلیتیکی ایرانیان را بدنبال داشت
۵۱ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

پشتیبانی خیلی خوب دولت از نیروهای مسلح/ جنگ اخیر بیداری ژئوپلیتیکی ایرانیان را بدنبال داشت

تهران-ایرنا- سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی ایران با تشریح دستاوردهای جنگ اخیر و تغییر دکترین نظامی، به پشتیبانی خیلی خوب دولت از نیروهای مسلح در دو جنگ اخیر اشاره کرد و بیداری ژئوپلیتیکی ایرانیان را از دستاوردهای این جنگ دانست.