قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

پزشکیان: خدمت به مردم باید محور رقابت احزاب باشد/ دشمنان بر ایجاد اختلاف از درون و تشدید شکاف‌ها حساب باز کرده‌اند

رئیس‌جمهور گفت: نقشه دشمن برای فروپاشی کشور دیگر صرفاً نظامی نیست و آنها بر ایجاد اختلاف از درون حساب باز کرده‌اند؛ بنابراین همه جریان‌های سیاسی باید با کنار گذاشتن منیت‌ها و اختلافات، در مسیر حل مسائل مردم، تقویت معیشت، اشتغال، مسکن و درمان و حفظ عزت و سربلندی کشور به میدان بیایند.
 پزشکیان: خدمت به مردم باید محور رقابت احزاب باشد/ دشمنان بر ایجاد اختلاف از درون و تشدید شکاف‌ها حساب باز کرده‌اند

مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور در نشستی با دبیران کل احزاب و فعالان سیاسی که پیش از ظهر امروز، دوشنبه ۱۹مرداد ماه ۱۴۰۵ برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره رهبر شهید انقلاب اسلامی و تجلیل از راهبری حکیمانه، رهنمودها و جهت‌گیری‌های ایشان در دوره زعامت و رهبری، ابراز امیدواری کرد با استعانت از خدای متعال بتوان مسیر و راه این عزیزان را صادقانه پی گرفت و کشور را از چالش های پیش رو عبور داد. رئیس‌جمهور در ادامه با تجلیل از جانفشانی، ایثارگری و فداکاری نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در صحنه دفاع از کشور و اقتدارآفرینی در برابر تهاجم دشمنان در جنگ اخیر، اظهار داشت: وقتی آمریکا و اروپا سپاه پاسداران را تحریم می‌کنند، این مسئله نشان می‌دهد که نقطه اقتدار و قوت ما کجاست و دشمنان از چه ظرفیتی هراس دارند. خبر مرتبط پروژه عزل و استعفای پزشکیان روی میز دلواپسان/ چه کسی ابتدا استارت استعفا را زد؟

پروژه عزل و استعفای پزشکیان هر بار با شکلی تازه روی میز دلواپسان قرار می‌گیرد، یک‌بار به‌صورت پخش شایعه و بار دیگر با ریختن کفن‌پوشان به خیابان و شعارها علیه رئیس‌جمهور.

پزشکیان افزود: اگر این عزیزان و نیروهای نظامی کشور وجود نداشتند، افتخاری که امروز از آن برخورداریم، حاصل نمی‌شد. نیروهای مسلح با وجود تفاوت سلیقه‌ها و دیدگاه‌هایی که ممکن است میان ما وجود داشته باشد، جانانه از کشور دفاع می‌کنند و در میدان ایستاده‌اند.

رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه نباید اختلاف دیدگاه‌ها و تفاوت سلیقه‌ها به زمینه‌ای برای ایجاد چالش علیه نیروهای مسلح تبدیل شود، گفت: اگر تاکنون جمهوری اسلامی …



 کنایه پزشکیان به مخالفان دولت: کنار گود ایستادن و حرف زدن خیلی راحت است + ویدئو
۲۷ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ۲۴

کنایه پزشکیان به مخالفان دولت: کنار گود ایستادن و حرف زدن خیلی راحت است + ویدئو

مسعود پزشکیان در سخنانی در مراسم تجدید میثاق با آرمان های امام خمینی (ره)، گفت: از زمانیکه دولت سر کار آمد جنگ، تحریم و ترور و فشارهای بسیار روبه رو بوده است. دشمنان می‌خواستند ایران را ونزوئلا کنند اما به قدرتی تبدیل شد که دنیا در مقابل این ایستادگی، همبستگی و انسجام حیرت کرد.

 خنده‌های پزشکیان در مراسم روز پزشک + تصاویر
۵۲ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

خنده‌های پزشکیان در مراسم روز پزشک + تصاویر

مراسم گرامیداشت روز پزشک با حضور دکتر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، علیرضا زاکانی، شهردار تهران و دکتر محمد رئیس‌زاده، رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران، در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد.