قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۴ ساعت قبل

اطلاعات محرمانه‌ای که ترامپ لو داد/ پیامدهای استراتژیک حرف‌های رئیس جمهور آمریکا درباره توان هسته‌ای کره شمالی چیست؟

دونالد ترامپ عددی دقیق و محرمانه از توان هسته‌ای پیونگ‌یانگ را لو داد: «او ۵۷ سلاح هسته‌ای بسیار قدرتمند دارد.»
 اطلاعات محرمانه‌ای که ترامپ لو داد/ پیامدهای استراتژیک حرف‌های رئیس جمهور آمریکا درباره توان هسته‌ای کره شمالی چیست؟

گاهی اوقات هر کسی ممکن است حواسش پرت شود و حرفی بزند که نباید بر زبان بیاورد؛ اما وقتی رئیس‌جمهور ایالات متحده باشید، افشای آمار محرمانه ارسنال هسته‌ای یک کشور متخاصم و اعتراف به کارآمدی آن تسلیحات می‌تواند پیامدهای استراتژیک سنگینی به همراه داشته باشد.

تام نیکولز در یادداشتی برای نشریه آتلانتیک به بررسی اظهارات اخیر دونالد ترامپ پرداخته است. ترامپ در جریان بازدید از عملیات بازسازی ضلع شرقی کاخ سفید، در پاسخ به پرسش یک خبرنگار درباره نامه‌نگاری‌هایش با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، ناگهان عددی دقیق و محرمانه از توان هسته‌ای پیونگ‌یانگ را لو داد: «او ۵۷ سلاح هسته‌ای بسیار قدرتمند دارد.» افشای آمار محرمانه؛ ساختگی یا لو رفتن اسناد؟

جامعه اطلاعاتی آمریکا معمولاً هرگز اعداد دقیقی از کلاهک‌های هسته‌ای کشورهای بسته ارائه نمی‌دهد و صرفاً به برآوردهای تقریبی (مانند ۶۰ کلاهک) بسنده می‌کند. جفری لوئیس، کارشناس کنترل تسلیحات، در ردگیری این اظهارات اشاره می‌کند که ترامپ یا این عدد را از خود ساخته، یا بخشی از گزارش‌های محرمانه را کج‌فهمی کرده و بر زبان آورده است: «ترامپ سعی دارد رازی را که شنیده به ما بگوید، اما واقعاً نمی‌توان فهمید منظور دقیق او چیست.»

با این حال، مسئله اصلی تنها افشای اطلاعات محرمانه نیست، بلکه بی‌تفاوتی عجیب ترامپ نسبت به خطرات این تسلیحات است. او به جای ابراز نگرانی از توانایی پیونگ‌یانگ برای هدف قرار دادن میلیون‌ها نفر در آسیا و خاک آمریکا، مدعی شد که همه چیز تحت کنترل است زیرا او با کیم «رابطه بسیار خوبی» دارد و توافق با او به هوش رئیس‌جمهور آمریکا بستگی دارد. استاندارد دوگانه: چرا کره شمالی بله، اما ایران نه؟

ترامپ هرگز توضیح نداده است که بر اساس چه منطقی تسلیحات هسته‌ای …



 روایت قالیباف از بی‌اعتنایی کشورهای منطقه به اظهارات خصمانه ترامپ
۴۵ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

روایت قالیباف از بی‌اعتنایی کشورهای منطقه به اظهارات خصمانه ترامپ

رئیس هیات مذاکره‌کننده ایران گفت: پیام‌های متعددی از کشورهای همسایه درباره شکل‌دهی به ترتیبات امنیتی و همکاری‌های اقتصادی جدید در منطقه دریافت کرده‌ایم.

 خبر معنادار قالیباف به زبان انگلیسی
۴۹ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

خبر معنادار قالیباف به زبان انگلیسی

رئیس مجلس شورای اسلامی در واکنش به تهدیدات ترامپ رئیس جمهور آمریکا علیه کشورهایی که به همکاری‌های تجاری و اقتصادی با ایران ادامه دهند، نوشت: پیام‌های متعدد برای شکل‌دهی ترتیبات امنیتی و اقتصادی جدید دریافت کرده‌ایم.

 ترامپ: دموکرات‌ها پیروز شوند من را استیضاح می‌کنند
۵۳ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

ترامپ: دموکرات‌ها پیروز شوند من را استیضاح می‌کنند

دونالد ترامپ در یک تجمع در کارولینای جنوبی گفت که در صورت پیروزی دموکرات‌ها در انتخابات میان‌دوره‌ای ماه نوامبر و به‌دست‌آوردن کنترل کنگره، آنها تلاش خواهند...