قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۴ ساعت قبل

۷۵ همت پول بیمه کجاست؟

کارشناس صنعت بیمه درباره رسوب حدود ۷۵ هزار میلیارد تومان از منابع صنعت بیمه در شبکه فروش گفت.
 ۷۵ همت پول بیمه کجاست؟

در حالی که صنعت بیمه در سه ماه نخست امسال با رشد ۱۲۴ درصدی حق‌بیمه‌ها، بیش از ۳۷۲ هزار میلیارد تومان حق‌بیمه تولید کرده، یک ابهام جدی درباره نقدینگی این صنعت مطرح شده است: رسوب حدود ۷۵ هزار میلیارد تومان از منابع صنعت بیمه در شبکه فروش.

این منابع مربوط به حق‌بیمه‌هایی است که در فرآیند وصول و تسویه، نزد برخی نمایندگان و کارگزاران باقی مانده و هنوز به شرکت‌های بیمه منتقل نشده است. اما پرسش مهم اینجاست که این رسوب دقیقاً ناشی از مشکلات سازوکار تسویه است یا بخشی از آن به تخلف برخی فعالان شبکه فروش مربوط می‌شود؟

اهمیت موضوع زمانی بیشتر می‌شود که هم‌زمان، برخی شرکت‌های بیمه با مشکلات نقدینگی و تأخیر در پرداخت خسارت مواجه‌اند. از سوی دیگر، فروش حدود ۳ هزار میلیارد تومان بیمه شخص ثالث بدون دریافت نقدینگی نیز بر ابهامات موجود درباره مدیریت منابع افزوده است.

اکوایران در گفت‌وگویی با سیامک سحرخیز، کارشناس صنعت بیمه، ابعاد این مسئله را بررسی کرده است؛ از اینکه عدد ۷۵ همت دقیقاً شامل چه مطالباتی می‌شود تا سهم نمایندگان و کارگزاران، هزینه اقتصادی این رسوب و ابزارهای نظارتی بیمه مرکزی برای بازگرداندن منابع.

در این گفت‌وگو همچنین این پرسش مطرح می‌شود که آیا مشکل صنعت بیمه صرفاً با اخطار به شرکت‌ها حل خواهد شد یا به اصلاحات ساختاری در فرآیند وصول حق‌بیمه و پرداخت خسارت نیاز است؟

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است. این مطلب برایم مفید است 0 نفر این مطلب را پسندیده اند کپی شد



۵۷ دقیقه قبل / سایت برترینها

این نوشیدنی خطر سرطان را کاهش می‌دهد

همشهری: چای به تنهایی نمی‌تواند از سرطان جلوگیری کند یا خطر ابتلا به آن را کاهش دهد. با این حال می‌تواند یک افزودنی مغذی به عنوان یک الگوی غذایی سالم باشد.

دکتر آمار ریواری، رئیس بخش انکولوژی پرتودرمانی در «لومینیس هلت» می‌گوید: چای حاوی تعدادی از ترکیبات گیاهی است که خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی دارند و برخی مطالعات ارتباطی بین مصرف چای و کاهش خطر ابتلا به برخی سرطان‌ها پیدا کرده‌اند.

او در ادامه هشدار می‌دهد که شواهد انسانی متناقض است و ما نمی‌توانیم بگوییم نوشیدن چای به خودی خود از سرطان جلوگیری می‌کند.

به گفته ریواری، افزودن یک یا دو فنجان چای سبز به برنامه روزانه، احتمالا به‌تنهایی تغییر چشمگیری در خطر ابتلا به سرطان ایجاد نمی‌کند، اما می‌تواند انتخابی سالم برای نوشیدن باشد.

در این مطلب به آنچه درباره ارتباط احتمالی میان چای سبز و خطر سرطان وجود دارد، می‌پردازیم.

کمک به محافظت از سلول‌ها در برابر آسیب

پلی‌فنول‌های موجود در چای می‌توانند به عنوان آنتی‌اکسیدان عمل کنند و به خنثی‌سازی رادیکال‌های آزاد و محدود کردن تجمع گونه‌های فعال اکسیژن که می‌توانند به سلول‌ها آسیب برسانند، کمک کنند.

با گذشت زمان، آسیب DNA انباشته شده می‌تواند به ایجاد سرطان کمک کند. پلی‌فنول‌های چای با کمک به کاهش استرس اکسیداتیو و آسیب سلولی ناشی از آن، از نظر تئوری ممکن است به محافظت در برابر برخی از تغییراتی که در ایجاد سرطان نقش دارند، کمک کنند.

کمک به کاهش التهاب

پژوهش‌های آزمایشگاهی نشان می‌دهند که ترکیبات آنتی‌اکسیدانی مانند EGCG در چای سبز ممکن است با مهار مسیرهای التهابی و کاهش تولید مولکول‌های التهابی، بر برخی از فرایندهای ایجاد سرطان تأثیر بگذارند. EGCG با کمک به کنترل پیام‌رسانی التهابی، می‌تواند از نظر تئوری محیطی ایجاد کند که برای سرطان مساعد نباشد.

اختلال در رشد سلول‌های سرطانی

کاتچین‌های موجود در چای سبز ممکن است بر تکثیر سلولی یا همان فرآیندی که طی آن سلول‌ها رشد کرده و تکثیر می‌شوند تأثیر بگذارند. از آنجا که تقسیم کنترل‌نشده سلول‌ها یکی از ویژگی‌های بارز سرطان است، کند کردن روند تکثیر سلولی. ممکن است به پیشگیری از پیدایش یا پیشرفت سلول‌های سرطانی کمک کند.


۱ ساعت قبل / سایت برترینها

تازه‌ترین خبر از معاوضه جنجالی پرسپولیس و فولاد

ورزش سه: در فاصله پنج روز تا پایان نقل و انتقالات تابستانی فوتبال ایران، باشگاه پرسپولیس همچنان به دنبال خرید هافبک دفاعی و مدافع چپ است. در این بین ابوالفضل رزاق‌پور مدافع چپ تیم فولاد گزینه شماره یک این تیم بود. با این حال باشگاه فولاد پیشنهادهای پرسپولیس برای جذب رزاق‌پور را رد کرد تا این بازیکن در جمع سرخپوشان خوزستانی ماندنی شود.

در ساعات گذشته این شایعه وجود داشت که فولاد قصد دارد رزاق‌پور را با تیوی بیفوما و مبلغ رضایتنامه معاوضه کند و او را به پرسپولیس بدهد اما این خبر صحت ندارد و باشگاه فولاد هیچ تصمیمی برای فروش این بازیکن در ازای بازیکنی دیگر یا مبلغ رضایتنامه ندارد. حمید مطهری سرمربی موفق فصل گذشته فولاد نیز تاکید قطعی برای حفظ این بازیکن نشان داده و قصد دارد با حضور او و رامین رضاییان، تیمش را به پیش ببرد.

به این ترتیب تیم پرسپولیس به دنبال خرید یک مدافع چپ دیگر در روزهای باقی مانده نقل و انتقالات خواهد بود. این تیم دو گزینه دیگر را برای پست دفاع چپ در نظر گرفته و امیدوار است که با انجام مذاکرات در روزهای آینده گزینه موردنظر خود را به خدمت بگیرد. باتوجه به وضعیت مصدومیت مکرر ابوالفضل جلالی پرسپولیس نیاز مبرمی به خرید مدافع چپ دارد.


۲ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

اعضای ناتو شرایط پیرامون تنگه هرمز را بررسی کردند

به نوشته الجزیره، مقامات ناتو تاکید کردند که این ابتکار به معنای استقرار رسمی نیروهای ناتو نیست و این ائتلاف را از تجاوز نظامی آمریکا و اسرائیل به ایران دور نگه می‌دارد.

تنگه هرمز یکی از مهم‌ترین گذرگاه‌های دریایی جهان به شمار می‌رود که خلیج فارس را به دریای عمان و دریای عرب متصل می‌کند و بخش قابل‌توجهی از تجارت جهانی انرژی از طریق آن انجام می‌شود؛ موضوعی که امنیت و ثبات کشتیرانی در آن را به مسأله‌ای با اهمیت بین‌المللی تبدیل کرده است.

پیش‌تر «محسن رضایی» دبیر شورای عالی امنیت ملی در پستی در شبکه اجتماعی ایکس نوشته بود: «تا زمانی که همه شرایط برآورده نشود، تنگه هرمز بسته خواهد ماند.»

دبیر شورای عالی امنیت ملی در این پیام تاکید کرد: «پیام ایران واضح است: تنگه هرمز تا زمانی که ایالات متحده به جنگ و محاصره پایان ندهد، دارایی‌های مسدود شده ایران را آزاد نکند و جنگ در سراسر منطقه از جمله در لبنان و غزه پایان نیابد، بازگشایی نخواهد شد. تا زمانی که همه شرایط برآورده نشود، تنگه هرمز بسته خواهد ماند.»

انتهای پیام




 تهدید اقتصادی ترامپ علیه ایران نخستین قربانی خود را گرفت
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تهدید اقتصادی ترامپ علیه ایران نخستین قربانی خود را گرفت

در حالی که دونالد ترامپ از آغاز یک کارزار مالی علیه ایران با عنوان «روز D اقتصادی» سخن گفته، بازارهای آمریکا با افت شاخص‌های سهام و افزایش بازده اوراق قرضه مواجه شدند و قیمت نفت نیز به بالاترین سطح نزدیک به یک ماه گذشته رسید.

 شریعتی: دولت می.خواهد بلای خصوصی‌سازی ایران‌خودرو را بر سر سایپا هم بیاورد | جهان نیوز
۲ ساعت قبل / سایت جهان نیوز

شریعتی: دولت می.خواهد بلای خصوصی‌سازی ایران‌خودرو را بر سر سایپا هم بیاورد | جهان نیوز

اختصاص سهمیه بنزین به خودرو، یارانه انرژی را ناعادلانه کرده است، زیرا ۴۷ درصد خانوارها خودرو ندارند.

 مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت ابطال شد
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت ابطال شد

دنیای اقتصاد: سخنگوی شورای رقابت گفت: هیات عمومی دیوان عدالت اداری مصوبه شماره ۴۷۳ شورای رقابت و اصلاحات بعدی آن درباره نحوه محاسبه مبالغ پیش‌پرداخت خودرو را ابطال کرده است.

 چرا ترقی‌خواهان، دموکرات‌های سنتی را شکست می‌دهند؟
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چرا ترقی‌خواهان، دموکرات‌های سنتی را شکست می‌دهند؟

دنیای‌اقتصاد: تحلیلگران رسانه‌ای بارها با سردرگمی تلاش کرده‌اند بفهمند چرا نامزدهای مترقی در آمریکا با وجود بودجه‌های انتخاباتی بسیار کمتری که دارند، دموکرات‌های سنتی را در انتخابات مقدماتی شکست می‌دهند. پاسخ این معما چندان پیچیده نیست. مترقی‌ها برخلاف دموکرات‌های تشکیلات‌گرا درباره مشکلات واقعی خانواده‌های طبقه کارگر صحبت می‌کنند و برای آنها راه‌حل‌های عملی دارند. این مشکلات طیف گسترده‌ای را شامل می‌شود که از فساد در نظام مالی انتخابات و نابرابری بی‌سابقه ثروت تا بحران سیستم درمان، تهدیدهای هوش مصنوعی و سیاست خارجی مخرب را دربرمی‌گیرد.

 راغفر: اعلام قیمت بنزین ۸۷ هزار تومانی نوعی فضاسازی برای پذیرش قیمت‌های پایین‌تر است | تصمیماتی که زمینه انفجار اجتماعی ایجاد کنند بسیار پرهزینه است
۳ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

راغفر: اعلام قیمت بنزین ۸۷ هزار تومانی نوعی فضاسازی برای پذیرش قیمت‌های پایین‌تر است | تصمیماتی که زمینه انفجار اجتماعی ایجاد کنند بسیار پرهزینه است

حسین راغفر معتقد است اعلام چنین رقمی با هدف ایجاد شوک روانی و آماده کردن افکار عمومی برای پذیرش نرخ‌هایی مانند ۴۰ هزار تومان انجام شده است، اما حتی چنین عملیات روانی نیز نمی‌تواند آثار منفی افزایش قیمت بنزین را از بین ببرد.

 زنگ هشدار تجارت از امارات
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

زنگ هشدار تجارت از امارات

هفته گذشته امارات اعلام کرد همه روابط تجاری و مالی با ایران را متوقف می‌کند. این خبر از آنجا اهمیت دارد که این کشور در طول سالیان گذشته یکی از مهم‌ترین و بزرگ‌ترین شرکای تجاری ایران بوده و نقشی اساسی در دور زدن تحریم‌ها به‌خصوص در بخش مبادلات بانکی را برای ما بر عهده داشته است. قطع مسیر تجاری امارات، به‌عنوان یکی از مهم‌ترین ‌هاب‌های لجستیک، مالی و صادرات مجدد ایران، می‌تواند هزینه و ریسک تجارت خارجی کشور را افزایش دهد؛ اگرچه فعالان اقتصادی از امکان جایگزینی این مسیر سخن می‌گویند، اما پراکندگی مقاصد، افزایش مسافت و محدودیت‌های ناشی از جنگ و تحریم، جایگزینی سریع این شریک تجاری را با تردید مواجه کرده است.