قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۵/۳۰

تعلل بورس پشت مرز 6میلیونی

دنیای اقتصاد: بورس تهران در هفته گذشته اگرچه توانست با ثبت بازدهی ۳.۸درصدی، مسیر صعودی خود را ادامه دهد، اما در عبور از مرز روانی ۶میلیون واحد ناکام ماند. افزایش عرضه‌ها در نزدیکی این سطح، مانع از تداوم رشد شاخص کل شد؛ سطحی که از نگاه برخی تحلیلگران می‌تواند به مقاومتی مهم برای بازار تبدیل شود. در مقابل، آرام‌تر شدن فضای ریسک¬ها می‌تواند عبور از این مرز را تسهیل کند. با این حال، رشد نزدیک به ۱۴۰درصدی بازدهی یکساله بورس و سبقت آن از تورم، احتمال اصلاح کوتاه‌مدت نماگرهای سهامی را نیز افزایش داده است.
 تعلل بورس پشت مرز 6میلیونی

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد، شاخص کل بورس در هفته گذشته با رشد ۳.۸درصدی به سطح ۶میلیون واحد نزدیک شد، اما تلاش‌های مکرر برای عبور از این مرز با افزایش عرضه‌ها ناکام ماند. به نظر می‌رسد سطح ۶میلیون واحد در شرایط فعلی می‌تواند به یک مقاومت روانی برای بازار تبدیل شود. در صورت ثبات فضای ریسک¬های حاکم بر وضعیت متغیرهای اثرگذار بر روند بازارها، عبور از این سطح چندان دور از انتظار نیست.

از سویی، شاخص کل هموزن عملکرد بهتری نسبت به نماگر اصلی به ثبت رساند و با رشد ۵.۱درصدی، در محدوده یک‌میلیون و ۶۸۶هزار واحد قرار گرفت. نسبت شاخص کل به هموزن نیز به ۳.۵ واحد رسید؛ در حالی که این نسبت در ابتدای سال حدود ۴ واحد بود. کاهش این نسبت نشان می‌دهد نمادهای کوچک‌تر بازار همچنان عملکرد مطلوب‌تری نسبت به بزرگان بورس داشته‌اند.

به نفع طلا …




یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ - 13 September 2026