قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۵ ساعت قبل

رایزنی عبدالعاطی و البوسعیدی درباره تنگه هرمز/ موضع مصر و عمان درباره تحولات منطقه چیست؟

وزیران خارجه مصر و عمان درباره تحولات منطقه به ویژه تنگه هرمز گفت‌وگو کردند.
 رایزنی عبدالعاطی و البوسعیدی درباره تنگه هرمز/ موضع مصر و عمان درباره تحولات منطقه چیست؟
بدر عبدالعاطی، وزیر امور خارجه مصر و بدر بن حمد البوسعیدی، وزیر امور خارجه عمان، امروز (سه‌شنبه) در یک گفت‌وگوی تلفنی درباره روابط دوجانبه و آخرین تحولات منطقه‌ای رایزنی کردند.

طبق گزارش صدی البلد، دو وزیر ضمن تمجید از عمق و ماهیت روابط برادرانه و تاریخی میان مصر و عمان، بر روند رو به رشد این روابط تأکید کردند.

آن‌ها بر تمایل خود برای تقویت هرچه بیشتر همکاری‌های دوجانبه در حوزه‌های گوناگون، در جهت تحقق منافع دو کشور تأکید کردند.

در این گفت‌وگو همچنین درباره تحولات جاری منطقه‌ای به‌ویژه بیانیه مشترک قریب الوقوع ایران و عمان درباره بازگشایی تنگه هرمز و تلاش‌های عمان در این راستا و نیز اهمیت تضمین امنیت و آزادی کشتیرانی در این تنگه صحبت شد.

آنها تأکید کردند چنین اقداماتی به کاهش تنش‌ها و ایجاد فضایی مساعد برای بازگشت به میز مذاکره در چارچوب تفاهم‌نامه مذکور کمک خواهد کرد و در نهایت به دستیابی به توافقی جامع و پایدار منجر خواهد شد که ضمن رفع نگرانی‌های مختلف، امنیت و ثبات منطقه را تقویت می‌کند.

وزیران خارجه مصر و عمان درباره اهمیت حیاتی باز نگه داشتن تنگه هرمز برای کشتیرانی بین‌المللی گفت‌وگو و تأکید کردند پیامدهای وضعیت کنونی بر اقتصاد جهانی، امنیت انرژی، زنجیره‌های تأمین و تجارت بین‌الملل نیز تأثیر می‌گذارد.

آن‌ها همچنین بر لزوم تداوم تلاش‌های دیپلماتیک برای کاهش تنش‌ها، تضمین آزادی کشتیرانی و پرهیز از هرگونه اقدامی که تنش‌های منطقه‌ای را تشدید کند، تأکید کردند.

این دو وزیر توافق کردند که در دوره آتی، رایزنی و هماهنگی نزدیکی در خصوص تحولات منطقه‌ای داشته باشند و از تمامی تلاش‌ها برای کاهش تنش و اولویت دادن به راهکارهای سیاسی و دیپلماتیک برای حفظ امنیت و ثبات منطقه حمایت کنند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است. این مطلب برایم مفید است 0 نفر این مطلب را پسندیده اند کپی شد



 چگونه جنگ‌‌ ایران و اوکراین به شوک انرژی تبدیل شدند؟

چگونه جنگ‌‌ ایران و اوکراین به شوک انرژی تبدیل شدند؟

اقتصادنیوز: جنگ‌های ایران و اوکراین دیگر شوک‌های موازی نیستند. آن‌ها اکنون در حال ترکیب هم‌افزایی هستند و پیامدهایشان اقتصاد و سیاست را در سراسر جهان متاثر ساخته است.

 مرشایمر: ترامپ ناچار است خواسته‌های ایران را بپذیرد!+ جزئیات

مرشایمر: ترامپ ناچار است خواسته‌های ایران را بپذیرد!+ جزئیات

استاد علوم سیاسی دانشگاه شیکاگو با اشاره به ناکامی راهبردهای نظامی و اقتصادی واشنگتن علیه ایران گفت آمریکا دیگر ابزار تازه‌ای برای افزایش فشار بر تهران در اختیار ندارد و در حالی که تشدید جنگ برای واشنگتن پرهزینه و خطرناک است، ابتکار عمل در مناقشه به دست ایران افتاده است.

 روز ۱۷۲ جنگ | ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران را متوقف کنید | بقائی ادعای امارات مبنی بر پرتاب موشک از سوی ایران را رد کرد

روز ۱۷۲ جنگ | ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران را متوقف کنید | بقائی ادعای امارات مبنی بر پرتاب موشک از سوی ایران را رد کرد

سخنگوی وزارت خارجه ادعای امارات مبنی بر پرتاب موشک از سوی ایران به سوی این کشور را رد کرد.

 این کشور اروپایی دو دیپلمات ایرانی را اخراج می‌کند | اقدام متقابل ایران

این کشور اروپایی دو دیپلمات ایرانی را اخراج می‌کند | اقدام متقابل ایران

وزیر امور خارجه فرانسه ژان نوئل بارو به‌جای پاسخگویی در قبال اقدامات دیپلمات‌های خود، روز سه‌شنبه اعلام کرد که دو دیپلمات ایرانی را از فرانسه اخراج خواهد کرد.,

 سیر را در یخچال نگذارید؛ قانون طلایی نگهداری سیر

سیر را در یخچال نگذارید؛ قانون طلایی نگهداری سیر

سیر یکی از آن مواد غذایی است که تقریباً در هر آشپزخانه‌ای پیدا می‌شود؛ اما خیلی‌ها آن را درست نگهداری نمی‌کنند.

 دونالد  ترامپ

دونالد ترامپ


 فیلم | غنی‌نژاد: لیبرال‌ها بزرگترین منتقدان وضع موجودند | دخانچی: نظام حکمرانی ما دستوری است

فیلم | غنی‌نژاد: لیبرال‌ها بزرگترین منتقدان وضع موجودند | دخانچی: نظام حکمرانی ما دستوری است

اقتصادنیوز: محور اصلی مناظره موسی غنی‌نژاد و میلاد دخانچی این است که آیا می‌توان از دل میراث علی شریعتی و پروژه روشنفکری دینی، قرائتی تازه و قابل‌دفاع از «چپ» بیرون کشید، یا اینکه این عناوین صرفاً بازتولید همان سنت شکست‌خورده چپ با زبانی جدید هستند.

 فوری/ نتانیاهو ترکیه را تهدید کرد+ جزئیات

فوری/ نتانیاهو ترکیه را تهدید کرد+ جزئیات

رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل پس از حدود ۲۴ ساعت رسماً مسئولیت حمله اخیر در سوریه را پذیرفت.