قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

جزئیاتی از تخفیف سود بازرگانی برای واردات کالا از فرودگاه امام/ خودرو و موبایل هم شامل این تخفیف هستند

تخفیف سود بازرگانی تا سقف 15 درصد برای واردات از منطقه آزاد شهر فرودگاهی امام(ره) اجرا شد.
 جزئیاتی از تخفیف سود بازرگانی برای واردات کالا از فرودگاه امام/ خودرو و موبایل هم شامل این تخفیف هستند

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

تخفیف سود بازرگانی تا سقف ۱۵ درصد برای کالاهای تجاری وارداتی از منطقه آزاد شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) از ابتدای سال ۱۴۰۵ اجرایی شده و بر اساس پیگیری‌ها، این مشوق شامل کالاهای استراتژیک از جمله خودرو و تلفن همراه نیز می‌شود.

 ذوقی، مدیر منطقه آزاد شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)، با اعلام این خبر گفت: این تسهیلات با همکاری دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و دستگاه‌های ذی‌ربط از ابتدای سال جاری عملیاتی شده و با هدف کاهش هزینه‌های واردات و افزایش جذابیت سرمایه‌گذاری و تجارت در این منطقه در حال اجرا است.

بر اساس پیگیری‌های انجام‌شده از معاونت حقوقی وزارت امور اقتصادی و دارایی، تخفیف سود بازرگانی علاوه بر سایر کالاهای مشمول، برای کالاهای استراتژیکی همچون خودرو و تلفن همراه نیز قابل اعمال خواهد بود.

 به‌تازگی سهمیه ورود کالای تجاری سال ۱۴۰۵ مربوط به منطقه آزاد شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) ابلاغ شده است که بر اساس آن، تخفیف سود بازرگانی تا سقف ۱۵ درصد در ردیف ۴۹ اظهارنامه‌های گمرکی اعمال می‌شود. …




 اخبار جدید

 بقائی: تحولات یمن ربطی به ایران ندارد/ مقصر اصلی در منطقه آمریکاست+ ویدئو
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

بقائی: تحولات یمن ربطی به ایران ندارد/ مقصر اصلی در منطقه آمریکاست+ ویدئو

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: تحولات یمن ربطی به ایران ندارد؛ آمریکا عامل اصلی اختلال در صلح است. برای کمک به گفتگو و صلح آمادگی اعلام کردیم؛ متأسفانه این اتفاق نیفتاد. آنچه در یمن رخ داد نشانه لبریز شدن کاسه صبر یمنی‌هاست؛ نمی‌توان یک‌طرفه دید و محاصره ظالمانه چندساله را نادیده گرفت. آمریکا بزرگترین مداخله‌کننده و عامل اختلال در هر روند گفتگو و حل‌وفصل مسالمت‌آمیز بوده است. آمریکا با متهم کردن ایران، به‌دنبال به‌هم‌ریختن اوضاع و ایجاد آشوب بین کشورهای اسلامی است.

 ۲۹ امتیاز جمشیدی و جعفری/ دقت بهتر، عامل برد بسکتبال ایران برابر چین‌تایپه
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

۲۹ امتیاز جمشیدی و جعفری/ دقت بهتر، عامل برد بسکتبال ایران برابر چین‌تایپه

تیم ملی بسکتبال ایران در دومین بازی خود در بازی‌های آسیایی ناگویا مقابل چین‌تایپه به پیروزی رسید. عملکرد بهتر در دقایق پایانی و استفاده بهتر از موقعیت‌های شوت‌زنی از عوامل اصلی پیروزی شاگردان مانولوپولوس بود.

 مصرف و هزینه بنزین دردهک‌های مختلف چگونه است؟
۱۳ دقیقه قبل / سایت تابناک

مصرف و هزینه بنزین دردهک‌های مختلف چگونه است؟

در سال ۱۴۰۳، میانگین هزینه ماهانه بنزین برای دهک اول تنها ۵۲ هزار تومان بوده، اما دهک دهم ماهانه ۲۳۵ هزار تومان برای بنزین هزینه کرده است.

 سیا ۷۱ سند محرمانه درباره ۱۱ سپتامبر را منتشر کرد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

سیا ۷۱ سند محرمانه درباره ۱۱ سپتامبر را منتشر کرد

سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) همزمان با بیست‌وپنجمین سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر، ۷۱ گزارش اطلاعاتی محرمانه مرتبط با این حادثه را از طبقه‌بندی خارج کرد.

 قیمت دلار امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ هنگام بازگشایی بازار / دلار آزاد ۲۳۶ هزار تومان را رد کرد
۲۴ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

قیمت دلار امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ هنگام بازگشایی بازار / دلار آزاد ۲۳۶ هزار تومان را رد کرد

قیمت دلار امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد.

 درگیری نیروهای امنیتی با افراد مسلح در سراوان
۴ دقیقه قبل / سایت تابناک

درگیری نیروهای امنیتی با افراد مسلح در سراوان

معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان از شناسایی و ضربه قاطع نیروهای انقلابی و حافظان امنیت به لانه یکی از گروهک‌های تروریستی در سراوان خبر داد.

شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - 12 September 2026