قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

این راه‌های شمال تا اطلاع ثانوی مسدود شد

رئیس پلیس راه راهور فراجا از ممنوعیت تردد در مسیر شمال به جنوب محور چالوس و آزادراه تهران - شمال تا اطلاع ثانوی خبر داد.
 این راه‌های شمال تا اطلاع ثانوی مسدود شد
 سردار احمد کرمی‌اسد، با اشاره به آخرین وضعیت ترافیکی محورهای کشور اظهار کرد: به دلیل حجم بالای ترافیک و به‌منظور تسهیل در عبور و مرور مسافران و تخلیه بار ترافیکی، از صبح امروز تردد در مسیر شمال به جنوب محور چالوس و آزادراه تهران - شمال تا اطلاع ثانوی ممنوع شده است. این محدودیت تا زمان تخلیه بار ترافیکی و بازگشت شرایط تردد به حالت عادی ادامه خواهد داشت.

وی افزود: در محور چالوس مسیر (جنوب به شمال)، ترافیک سنگین در محدوده حدفاصل پل زنگوله تا سیاه‌بیشه گزارش شده است.

رئیس پلیس راه راهور فراجا ادامه داد: در آزادراه تهران - شمال نیز در مسیر جنوب به شمال، ترافیک سنگین در محدوده تونل شماره ۱۳ و حدفاصل تونل شماره ۱۷ تا ۱۸ وجود دارد.

سردار کرمی‌اسد با اشاره به وضعیت تردد در محور هراز گفت: در این محور مسیر جنوب به شمال، ترافیک سنگین در محدوده پلور تا لاسم و محدوده رینه گزارش شده و در مسیر رفت و برگشت نیز محدوده‌های سه‌راهی چلاو و کلرد دارای ترافیک سنگین است.

وی تصریح کرد: تردد در محور فیروزکوه، محور قدیم تهران - بومهن، آزادراه تهران - پردیس و آزادراه قزوین - رشت در مسیر رفت و برگشت روان است و محورهای شمالی کشور نیز فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند.

رئیس پلیس راه راهور فراجا درباره وضعیت تردد در محورهای منتهی به مرزهای اربعینی اظهار کرد: در تمامی محورهای منتهی به مرزها، از جمله محور حمیل - سرابله - ایلام، محور ایلام - مرز مهران، محور بستان - مرز چذابه، محور پیرانشهر - مرز تمرچین، محور خرمشهر - مرز شلمچه، محور قصرشیرین - مرز خسروی و محور مریوان - مرز باشماق، تردد روان گزارش شده است.

سردار کرمی‌اسد با اشاره به محورهای مسدود کشور گفت: محور بندرعباس - لار در محدوده کلمتعلی مسدود است و تردد در این مسیر از طریق راه جایگزین کهورستان - منبع آب - بندرعباس انجام می‌شود.

سردار کرمی‌اسد در پایان از رانندگان، مسافران و به‌ویژه زائران اربعین حسینی خواست پیش از آغاز سفر، آخرین وضعیت ترافیکی و محدودیت‌های جاده‌ای را از طریق مبادی رسمی پلیس راهور و سامانه‌های اطلاع‌رسانی دریافت کنند و با مدیریت زمان سفر، از تردد در ساعات اوج ترافیک خودداری کنند تا ضمن کاهش بار ترافیکی، سفری ایمن و روان را تجربه کنند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است. این مطلب برایم مفید است 0 نفر این مطلب را پسندیده اند کپی شد



 مواضع خاتمی؛ به نام صلح و به کام جنگ! - تسنیم

مواضع خاتمی؛ به نام صلح و به کام جنگ! - تسنیم

موضع امثال خاتمی نه تنها کشور را از جنگ خلاص نمی‌کند بلکه به چاه جنگهای مستمر و پی‌درپی می‌کشاند.

 پرش شگفت‌انگیز یونیتری

پرش شگفت‌انگیز یونیتری

دنیای اقتصاد: سهام شرکت یونیتری (Unitree)، یکی از بزرگ‌ترین سازندگان روبات‌های انسان‌نما در چین، در اولین عرضه عمومی سهام خود در روز چهارشنبه در شانگهای، در جدیدترین نشانه خوش‌بینی سرمایه‌گذاران نسبت به پیشرفت‌های فناوری چین، در ابتدا تا ۶۲۹ درصد افزایش یافت. به گزارش آسوشیتدپرس، این شرکت که در سال ۲۰۱۶ توسط کارآفرین وانگ شینگ در مرکز فناوری شرقی چین،‌ هانگژو، تاسیس شد، حدود 6.1‌میلیارد یوآن (۹۰۴‌میلیون دلار) در فهرست خود در بازار STAR به سبک نزدک بورس شانگهای جمع‌آوری کرد. قیمت هر سهم 150.8یوآن (22.36دلار) بود. سهام آن با ۴۶۰درصد افزایش به ۸۴۵یوآن (125.31دلار) رسید.

 نفت ونزوئلا در پالایشگاه‌های آمریکا

نفت ونزوئلا در پالایشگاه‌های آمریکا

دنیای اقتصاد: معاون وزارت انرژی آمریکا اعلام کرد اکنون نزدیک به نیمی از تولید نفت ونزوئلا به پالایشگاه‌های آمریکایی صادر می‌شود؛ پالایشگاه‌هایی که به‌طور خاص برای پردازش همین نوع نفت خام سنگین طراحی شده‌اند.

 عکس: نشست رئیس‌جمهور با زنان فعال و صاحب نظر در عرصه های مختلف

عکس: نشست رئیس‌جمهور با زنان فعال و صاحب نظر در عرصه های مختلف

دکتر مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، عصر امروز طی نشستی با زنان فعال و صاحبنظر در حوزه های گوناگون با عنوان «زنان امروز، ایران فردا» ضمن شنیدن دغدغه‌ها و پرسش‌های...

 آنالیز گل چهارم پرسپولیس به استقلال خوزستان؛ فراتر از فوتبال ایران!

آنالیز گل چهارم پرسپولیس به استقلال خوزستان؛ فراتر از فوتبال ایران!

پایگاه خبری فوتبالی- گل چهارم پرسپولیس به استقلال خوزستان یک گل تاکتیکی و سرعتی بود. گلی که نظیر آن در فوتبال ایران کمتر دیده شده است.به گزارش فوتبالی، پرسپولیس امروز و در دومین دیدارش در فصل جدید لیگ برتر موفق شد استقلال خوزستان را با نتیجه 4 بر یک شکست بدهد. با این برد پرسپولیس و استقلال در امتیاز 6 و تفاضل گل 5+ مساوی شدند اما پرسپولیس به دلیل گل زده بیشتر در صدر جدول قرار گرفت.گل‌های پرسپولیس را در این مسابقه محمد خدابنده‌لو (6)، علی علیپور (20)، ایگور سرگیف (48) و پوریا شهرآبادی (3+90) وارد ...,پرسپولیس,استقلال خوزستان,مارکو باکیچ,اوستون اورونوف,تیوی بیفوما,پوریا شهرآبادی,پیشنهاد سردبیر

 بازطراحی الگوی توسعه میدان نفتی سهراب با ملاحظات محیط زیستی

بازطراحی الگوی توسعه میدان نفتی سهراب با ملاحظات محیط زیستی

پس از صدور مجوز محیط‌ زیست طرح توسعه میدان نفتی سهراب، الگوی توسعه این میدان با هدف کاهش مداخلات در تالاب هورالعظیم بازطراحی شد.

 رشد قیمت شاهین در بازار آزاد/ + جدول مردادماه ۱۴۰۵

رشد قیمت شاهین در بازار آزاد/ + جدول مردادماه ۱۴۰۵

گروه خودرو اقتصادآنلاین؛ بازار خودرو امروز با موج افزایشی قیمت‌ها همراه شد و شاهین نیز در مسیر صعودی قرار گرفت. این رشد در شرایطی رخ داد که نوسان نرخ ارز همچ...

 همتی: تاکنون پول های بلوکه شده آزاد نشده است

همتی: تاکنون پول های بلوکه شده آزاد نشده است

k: پول بلوکه شده ایران | همتی