قیمت طلا امروز




 سایت جماران / ۲ ساعت قبل

طلا چرا امروز گران شد؟

قیمت طلا در معاملات امروز چهارشنبه با افزایش محدودی همراه شد و فلز زرد در بازار جهانی در محدوده بالاتر از 4,300 دلار در هر اونس معامله شد.
 طلا چرا امروز گران شد؟
به گزارش جماران، بر اساس آخرین داده‌های بازار، قیمت هر اونس طلا به 4,339.74 دلار رسید که نسبت به معاملات قبلی 4.82 دلار معادل 0.11 درصد افزایش نشان می‌دهد.

همچنین قیمت نقره در بازار جهانی به 62.791 دلار در هر اونس رسید و 0.529 دلار افزایش یافت. طلا چرا امروز گران شد؟

بازار طلا در معاملات روز چهارشنبه پس از افت قابل توجه جلسه قبل، بخشی از کاهش قیمت خود را جبران کرد. بر اساس گزارش رویترز، افت بازده اوراق خزانه‌داری آمریکا از سطوح بالای اخیر، زمینه را برای بازگشت نسبی تقاضا در بازار طلا فراهم کرده است.

کاهش بازده اوراق معمولاً به نفع طلاست، زیرا طلا برخلاف اوراق قرضه سود دوره‌ای پرداخت نمی‌کند و پایین آمدن بازده دارایی‌های بدون ریسک می‌تواند هزینه فرصت نگهداری فلز زرد را کاهش دهد.

از سوی دیگر، دلار آمریکا نیز در معاملات چهارشنبه در نزدیکی پایین‌ترین سطوح چند ماه اخیر قرار گرفت. شاخص دلار در محدوده 99.65 نوسان داشت و سرمایه‌گذاران در انتظار انتشار جزئیات نشست اخیر فدرال رزرو بودند. نگاه بازار به فدرال رزرو

یکی از مهم‌ترین رویدادهای مورد توجه معامله‌گران طلا در روز چهارشنبه، انتشار صورت‌جلسه نشست سیاست‌گذاری فدرال رزرو است. فعالان بازار به دنبال نشانه‌هایی درباره مسیر آینده نرخ بهره آمریکا هستند؛ موضوعی که می‌تواند جهت کوتاه‌مدت بازار طلا را تعیین کند.

بر اساس ارزیابی‌های بازار در ابتدای معاملات چهارشنبه، احتمال ثابت ماندن نرخ بهره در نشست سپتامبر بیشتر از احتمال افزایش نرخ بهره برآورد شده است. کاهش انتظارات برای افزایش نرخ بهره معمولاً عاملی حمایتی برای قیمت طلا محسوب می‌شود. تنش‌های ژئوپلیتیکی همچنان در کانون توجه

تحولات خاورمیانه نیز همچنان یکی از عوامل مهم اثرگذار بر بازارهای جهانی است. افزایش قیمت نفت و نگرانی درباره عرضه انرژی، از یک سو تقاضا برای دارایی‌های امن را تقویت می‌کند و از سوی دیگر می‌تواند نگرانی‌های تورمی و احتمال سیاست‌های پولی سختگیرانه‌تر را افزایش دهد.

در مجموع، قیمت جهانی طلا در معاملات امروز چهارشنبه با رشد محدود به 4,339.74 دلار رسیده است و بازار در ادامه روز بیش از همه به تحولات نرخ بازده اوراق، ارزش دلار و پیام‌های جدید فدرال رزرو واکنش نشان خواهد داد.

 



 «زیرمیزی» در تهران به زایمان هم رسید؛ نظام پزشکی گردن بیمه‌ها انداخت

«زیرمیزی» در تهران به زایمان هم رسید؛ نظام پزشکی گردن بیمه‌ها انداخت

«زیرمیزی» گرفتن از پزشکان که به یک تخلف رایج تبدیل شده، حالا در تهران به عمل معمولی «زایمان» هم سرایت کرده؛ این در حالی است که رئیس نظام پزشکی مشکلات ساختاری بیمه ها از جمله پوشش ناکافی هزینه ها و تاخیر در پرداخت مطالبات مراکز درمانی را تشدیدکننده زیرمیزی عنوان می‌کند.

 جزئیات سهم «سوابق تحصیلی» در «کنکور» امسال

جزئیات سهم «سوابق تحصیلی» در «کنکور» امسال

شاید برای داوطلبان کنکور تراز فقط یک عدد در کارنامه باشد، اما همین عدد می‌تواند فاصله میان قبولی و مردودی در یک رشته و دانشگاه را رقم بزند؛ عددی که با توجه به عملکرد سایر داوطلبان، در سال‌های اخیر با توجه به «سوابق تحصیلی» محاسبه می‌شود و همین موضوع، تراز و شیوه محاسبه آن را به یکی از پرسش‌های جدی داوطلبان کنکور تبدیل کرده است.

 عکس ها / اولین واکنش مهسا طهماسبی به ازدواج دوم همسر سابقش  + فیلم جنجالی عروسی

عکس ها / اولین واکنش مهسا طهماسبی به ازدواج دوم همسر سابقش + فیلم جنجالی عروسی

تصویری از اینستاگرام مهسا طهماسبی بازیگر ایرانی مشاهده می کنید.

 بورس تهران ۸۰ هزار واحد ریخت

بورس تهران ۸۰ هزار واحد ریخت

شاخص کل بورس تهران در دقایق ابتدایی معاملات امروز با افت ۸۰ هزار واحدی به رقم ۵ میلیون و ۸۶۶ هزار واحد کاهش یافت.

 [محمدرضا نادری گیسور] به یاد قائد شهید انقلاب

[محمدرضا نادری گیسور] به یاد قائد شهید انقلاب

چهل روز گذشت؛ اما داغِ آن وداع هنوز تازه است و پایانی ندارد. روزی که پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب روی دست امواج باشکوه انسانی بدرقه شد...

 اختلال موقت در سامانه تأمین اجتماعی؛ سوابق بیمه شدگان حذف نشده است

اختلال موقت در سامانه تأمین اجتماعی؛ سوابق بیمه شدگان حذف نشده است

اجتماعی رکنا: در پی اختلال گسترده در سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی از صبح امروز، برخی بیمه شدگان از عدم نمایش بخشی از سوابق بیمه ای خود خبر داده بودند؛ موضوعی که نگرانی هایی درباره احتمال از بین رفتن سوابق بیمه ای ایجاد کرد.

 سایه قبض ۴۰۰ میلیونی بر سر کشاورزان

سایه قبض ۴۰۰ میلیونی بر سر کشاورزان

رئیس اتاق اصناف کشاورزی ایران با اشاره به کاهش مبلغ بسیاری از قبوض برق کشاورزی پس از پیگیری‌های انجام‌شده، گفت: این اصلاحات موقتی است و تا زمانی که مبنای تعیین الگوی مصرف تغییر نکند، مشکل کشاورزان به‌صورت ریشه‌ای حل نخواهد شد.

 تشکیل پرونده دادگستری آمریکا برای ۱۷ ایرانی به اتهام حملات سایبری/ جایزه ۱۰ میلیون دلار برای اطلاعات در باره این افراد

تشکیل پرونده دادگستری آمریکا برای ۱۷ ایرانی به اتهام حملات سایبری/ جایزه ۱۰ میلیون دلار برای اطلاعات در باره این افراد

وزارت دادگستری آمریکا می گوید این 17 ایرانی عضو ، بیش از ۳۱ ترابایت داده‌های دانشگاهی و مالکیت فکری را از دانشگاه‌ها و همچنین حساب‌های ایمیل کارکنان شرکت‌های...