قیمت طلا امروز




 سایت جماران / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

فرمانده سپاه تهران: بسیج در کوتاه‌ترین زمان آماده مقابله با هر تهدیدی است/ به دنیا ثابت شد که آمریکا و رژیم صهیونیستی کاملاً آسیب‌پذیر و شکست‌پذیر هستند/ دشمن به آمادگی ۱۰۰ درصدی نیروهای بسیج و رده‌های مستقر در تهران و اطراف آن اذعان کرده است

سردار حسن حسن‌زاده فرمانده سپاه محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ با افشای اذعان محرمانه دشمنان به اقتدار نیروهای مسلح گفت: عوامل آمریکایی و صهیونیستی در گزارش‌ها و مخابره‌های محرمانه خود به صراحت به آمادگی ۱۰۰ درصدی نیروهای بسیج و رده‌های مستقر در تهران و اطراف آن اذعان کرده و به سران خود هشدار داده‌اند که مراقب باشند اشتباهات گذشته را در تهران تکرار نکنند، چرا که با ضربه‌ای بسیار مهلک و پشیمان‌کننده مواجه خواهند شد.
 فرمانده سپاه تهران: بسیج در کوتاه‌ترین زمان آماده مقابله با هر تهدیدی است/ به دنیا ثابت شد که آمریکا و رژیم صهیونیستی کاملاً آسیب‌پذیر و شکست‌پذیر هستند/ دشمن به آمادگی ۱۰۰ درصدی نیروهای بسیج و رده‌های مستقر در تهران و اطراف آن اذعان کرده است

فرمانده سپاه تهران بزرگ گفت: بسیج به واسطه ویژگی‌هایی همچون آموزش‌پذیری، انعطاف‌پذیری و آمادگی همه‌جانبه می‌تواند در کوتاه‌ترین زمان ممکن برای مقابله با هرگونه تهدیدی آماده شود.

به گزارش جماران، سردار حسن حسن‌زاده فرمانده سپاه محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ در بازدید از گردان‌های پدافند هوایی ارتقاءیافته لشکر ۲۷ محمد رسول الله (ص) و ارزیابی آمادگی آن‌ها با ادای احترام به مقام والای شهدای دفاع مقدس، شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، شهدای نبرد هرمز، جنگ رمضان و تهران بزرگ، یاد و خاطره امام راحل (ره) و فرماندهان و شهدای این لشکر پرافتخار را گرامی داشت.

وی با قدردانی از آمادگی‌های چشمگیر رزمی، حضور پرشور و مجاهدت‌های مستمر رزمندگان، پاسداران و بسیجیان در تمامی مأموریت‌های ابلاغی سپاه تهران بزرگ، اظهار داشت: امروز تنها بخشی از توانمندی‌ها و آمادگی‌های عظیم لشکر ۲۷ محمد رسول‌الله (ص) در این میدان به نمایش درآمده است و در صورت فراهم بودن شرایط، اجتماعی بس بزرگ‌تر و با عظمت بیشتر همراه با تمام امکانات و تجهیزات این لشکر برگزار می‌شد.

سردار حسن‌زاده با اشاره به آموزه‌های صریح و مستمر امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری درباره ماهیت جبهه استکبار عنوان کرد: دشمن اصلی همه مسلمین و بشریت، آمریکا و رژیم صهیونیستی هستند و امام راحل (ره) از آمریکا به عنوان «شیطان بزرگ» یاد کردند؛ دشمنی که هیچ‌گاه نمی‌توان و نباید به او اعتماد کرد، چرا که بارها ثابت شده دشمن کینه‌توز بشریت است.

وی با بیان اینکه دشمنان از ایام قبل از جنگ ۱۲ روزه تا به امروز به صورت رسمی و علنی اهداف شوم خود را اعلام کرده‌اند، تصریح کرد: استکبار جهانی با هدف تغییر نظام جمهوری اسلامی، نابودی نیروهای مسلح، از بین بردن نظام ولایی و نابودی نقطه مرکزی و محور اصلی مقاومت در جهان دست به طراحی‌های گسترده زد، اما در دستیابی به تمامی این اهداف ناکام ماند.

فرمانده سپاه تهران بزرگ با اشاره به انسجام و بصیرت بی‌نظیر ملت ایران گفت: برخلاف محاسبات و تحلیل‌های دشمنان، ملت ایران امروز منسجم‌تر، بابصیرت‌تر و با ایمانی راسخ‌تر پیرامون ولایت و جمهوری اسلامی ایستاده‌اند و وحدت و یک‌پارچگی آنان موجب شگفتی و تحیر جهانیان شده است.

وی با بیان اینکه ایستادگی ایران اسلامی پس از تمامی فشارهای نظامی، حملات پیاپی و شهادت رهبران، فرماندهان برجسته نظامی و دانشمندان هسته‌ای و موشکی الگویی خیره‌کننده بر جای گذاشته است، افزود: سران آمریکا و رژیم صهیونیستی امروز در برابر افکار عمومی، نخبگان و مردم خود هیچ پاسخی برای ناکامی‌های پیاپی خود ندارند.

سردار حسن‌زاده با اشاره به زیر سؤال رفتن اقدام‌های دونالد ترامپ ملعون از سوی افکار عمومی غرب اظهار کرد: از او سؤال می‌کنند که پس از ۴۷ سال از پیروزی انقلاب، نه تنها دستاوردی نداشته بلکه تسلط بر تنگه هرمز و ثبات اقتصاد جهانی را نیز دچار چالش کرده است؛ از این رو امروز ترامپ و نتانیاهو در یک سردرگمی شدید راهبردی به سر می‌برند و هیچ راهکاری برای برون‌رفت از این بن‌بست ندارند.

وی با اشاره به زوال ادعای ابرقدرتی غرب بیان داشت: آمریکا که خود را ارتش اول جهان می‌دانست و رژیم صهیونیستی که مدعی ارتش اول منطقه بود، در برابر اراده و ایمان ملت ایران و رزمندگان اسلام شکست خوردند و به دنیا ثابت شد که این قدرت‌ها کاملاً آسیب‌پذیر و شکست‌پذیر هستند.

فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ با تبیین مؤلفه‌های اصلی اقتدار ملی ایران عنوان کرد: قدرت پشتیبانی مردمی از نظام، ولایت و نیروهای مسلح، مهم‌ترین مؤلفه اقتدار ماست که حماسه حضور مستمر و بیش از ۱۶۰ شبانه‌روزی مردم در میادین طی ماه‌های اخیر، مصداق بارز یک معجزه الهی و عملیاتی نظیر کربلای ۵ به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه بسیج مردمی یکی دیگر از ارکان اصلی و استوار اقتدار ملی است، تصریح کرد: بسیج به واسطه ویژگی‌هایی همچون آموزش‌پذیری، انعطاف‌پذیری و آمادگی همه‌جانبه می‌تواند در کوتاه‌ترین زمان ممکن برای مقابله با هرگونه تهدیدی آماده شود و ساختارهای متناسب را ایجاد کند.

سردار حسن‌زاده با اشاره به هوشیاری گردان‌های رزمی، گردان‌های امام حسین (ع) و گروه‌های طرح لبیک یا امام خامنه‌ای افزود: در جنگ ۱۲ روزه، فتنه دی‌ماه و جنگ رمضان، نیروهای بسیج و انتظامی تمام معابر و میادین حساس تهران و کشور را تحت کنترل کامل قرار دادند و فرصت کوچک‌ترین جابه‌جایی و خباثت را از عوامل دشمن،

وی با افشای اذعان محرمانه دشمنان به اقتدار نیروهای مسلح گفت: عوامل آمریکایی و صهیونیستی در گزارش‌ها و مخابره‌های محرمانه خود به صراحت به آمادگی ۱۰۰ درصدی نیروهای بسیج و رده‌های مستقر در تهران و اطراف آن اذعان کرده و به سران خود هشدار داده‌اند که مراقب باشند اشتباهات گذشته را در تهران تکرار نکنند، چرا که با ضربه‌ای بسیار مهلک و پشیمان‌کننده مواجه خواهند شد.

فرمانده سپاه تهران بزرگ با تقدیر از ولایت‌مداری، بصیرت و خستگی‌ناپذیری رزمندگان اسلام یادآور شد: مکتب امام شهیدمان به ما آموخت که هرگز نباید به دشمن اعتماد کرد، نباید او را دست‌کم گرفت و تنها راه غلبه بر کفر و استکبار، حفظ وحدت، حضور در صحنه و آمادگی تمام‌عیار است.

وی با قرائت آیه شریفه «إحدی الحسنیین» افزود: سرانجام این مسیر مبارک، یا پیروزی بر دشمن، اهتزاز پرچم اسلام و نابودی استکبار است و یا نائل آمدن به فیض عظیم شهادت؛ که هر دو برای ملت ایران افتخار، پیروزی و رستگاری ابدی به همراه دارد.



۳۹ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

رژیم صهیونسیتی همچنان در حال بمباران جنوب لبنان + فیلم

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ منابع خبری گزارش دادند که رژیم صهیونیستی در یک حمله هوایی دقایقی پیش محله الدوحه در حومه کفر رمان در جنوب لبنان را هدف قرار داد.

 

 

کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی


۴۱ دقیقه قبل / سایت مشرق

پولیتیکو: جنگ اقتصادی کارساز نیست/ ایران پرچم تسلیم را بالا نمی‌برد

به گزارش مشرق، در حالی که با پایان به‌اصطلاح مهلت ۶۰ روزه تعیین‌شده در مذاکرات اسلام‌آباد، تحلیل‌های متعددی در رسانه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی و نیز منابع صهیونیستی در مورد سناریوهای مرحله جدید و محدودیت‌های گزینه‌های آمریکا ارائه می‌شود، محافل آمریکایی تاکید دارند که استراتژی دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور، برای خفه کردن اقتصاد ایران از طریق تحریم‌ها و محاصره دریایی با آزمون دشواری روبرو است، زیرا تهران همچنان در موضع خود ثابت قدم است و حاضر است به جای پذیرش شرایط آمریکا، بارهای اقتصادی قابل توجهی را تحمل کند.

در این زمینه مجله آمریکایی پولیتیکو، در گزارشی با استناد به مقامات سابق دولت ترامپ، سفرای آمریکا و کارشناسان منطقه اعلام کرد که تردیدهای زیادی درباره جنگ اقتصادی وعده داده شده توسط آمریکا علیه ایران وجود دارد و اسکات بیسنت، وزیر خزانه داری، مدعی بود که این جنگ با جنگ‌های قبلی متفاوت خواهد بود، اما به نظر می‌رسد که اینگونه نیست.

ایران پرچم سفید را بالا نخواهد برد

پولیتیکو در این مقاله به بررسی مخمصه ترامپ در جنگ با ایران و دلایل عدم تسلیم کشورمان در برابر فشارهای آمریکا پرداخته و نوشت: دونالد ترامپ منتظر است تا ایران در نتیجه جنگ اقتصادی پرچم سفید را بالا ببرد، اما به نظر می‌رسد تهران آماده است تا بیشتر منتظر بماند و از خواسته‌های او برای لغو هزینه‌های اعمال شده بر کشتی‌هایی که از تنگه هرمز عبور می‌کنند یا سایر خواسته‌هایی که ترامپ می‌خواهد برای پایان دادن به درگیری به آنها دست یابد، پیروی نخواهد کرد.

بر اساس این گزارش، جیمز جفری، سفیر سابق آمریکا که در سه دولت، از جمله دولت اول ترامپ، خدمت کرده است، در این زمینه گفت: این یک جنگ فرسایشی است و من مطمئنم که وزارت خزانه‌داری در حال انجام اصلاحات جزئی در اینجا و آنجا برای بستن روزنه‌ها یا گسترش تحریم‌ها است. اما باور اینکه پس از ۲۰ سال تحریم‌های ایالات متحده و تجربه ایران در دور زدن آنها، اتفاق قاطعی رخ دهد، دشوار است.

این رسانه آمریکایی تصریح کرد: در این میان دولت ترامپ در بحبوحه یک جنگ نامحبوب که قیمت نفت را به نزدیک ۹۰ دلار در هر بشکه رسانده و به افزایش هزینه‌های استقراض بلندمدت به بالاترین سطح خود در تقریباً دو دهه گذشته کمک کرده است، با انتخابات میان‌دوره‌ای مهمی روبرو است، آن هم در زمانی که امیدها برای توافق صلح در حال کمرنگ شدن است.

پولیتیکو افزود که در مقابل، رهبران ایران این درگیری را حیاتی می‌دانند، که به تهران توجیهی برای تحمل سختی‌های اقتصادی عظیم به جای تسلیم شدن می‌دهد، به ویژه با توجه به تورم بالای مداوم در ایالات متحده و قیمت پایین اوراق قرضه خزانه‌داری. بازده اوراق قرضه ۳۰ ساله خزانه‌داری ایالات متحده، شاخصی که ترامپ مدت‌هاست به آن علاقه زیادی دارد، روز سه‌شنبه به بالاترین سطح خود از قبل از بحران مالی جهانی رسید.

در ادامه این گزارش آمده است که افزایش بازده به بالاترین حد خود در تقریباً دو دهه گذشته صرفاً به جنگ شش ماهه مربوط نمی‌شود. کمبود سوخت جهانی و بی‌ثباتی عمومی نیز در بالا نگه داشتن قیمت انرژی برای مدت طولانی نقش داشته و خطر تورم پایدار را افزایش داده است. این امر، خطرات بازارهای اوراق قرضه جهانی را که مدت‌هاست تحت تأثیر منفی شوک‌های مربوط به موضع‌گیری‌های متناقض ترامپ قرار گرفته‌اند، افزایش داده است.

مقاومت ایران، آمریکایی‌ها را درباره اثربخشی جنگ اقتصادی دچار تردید کرده است

پولیتیکو خاطرنشان کرد که در این زمینه، مقاومت عجیب ایران یکی از دلایلی است که موجب شده برخی از مقامات سابق دولت آمریکا تردید داشته باشند که محاصره دریایی هر اندازه هم بزرگ باشد یا هر استراتژی جدیدی که آمریکا در سطح تحریم‌ها رونمایی کند، برای تغییر محاسبات ایران کافی باشد.

بر اساس این یادداشت، یک مقام سابق دولت ترامپ که نخواست نامش فاش شود، گفت: «من فکر می‌کنم فشار اقتصادی باید به روش‌های جدیدی اعمال شود که هنوز ندیده‌ایم و تاکنون هیچ یک از روش‌ها برای تسلیم کردن ایران کارساز نبوده است». دولت آمریکا هنوز اقدامات اضافی که قصد انجام آن را دارد اعلام نکرده است، اما گزینه‌های موجود شامل هدف قرار دادن بانک‌های بزرگ چینی که تجارت نفت ایران را تسهیل می‌کنند، گسترش تحریم‌های ثانویه بر کشورهایی که با ایران تجارت می‌کنند و مصادره دارایی‌های ایران به جای صرفا مسدود کردن آنها است.

رسانه مذکور آمریکایی ادامه داد: در این راستا مقامات ایرانی علناً تلاش‌های ایالات متحده برای مطیع کردن آنها با تحریم‌ها را به سخره گرفته‌اند. محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس ایران، روز سه‌شنبه در پلتفرم X نوشت: «آمریکایی‌ها فکر می‌کنند که اعمال فشار بر ایران به امتیازاتی منجر می‌شود که هرگز بخشی از توافق نبوده‌اند. بسنت و پیت هگست برای این کار مناسب نیستند و منتظر این نباشید که این دلقک‌ها گندی را که شما به پا کرده‌اید، درست کنند».

در ادامه این گزارش آمده است که در شش ماه پس از آغاز جنگ علیه ایران، ترامپ مجموعه‌ای از تاکتیک‌های فشار را برای خفه کردن اقتصاد ایران به کار گرفته است، از جمله جلوگیری از فروش مهمترین صادرات ایران، یعنی نفت، از طریق محاصره دریایی مداوم بنادر ایران. دولت ایالات متحده همچنین تحریم‌هایی را علیه خریداران خارجی نفت ایران اعمال کرده، ناوگان کشتیرانی غیررسمی که نفت را حمل می‌کند را هدف قرار داده و تلاش کرده است تا ایران را از شبکه‌های مالی که برای انتقال وجوه استفاده می‌کند، قطع کند.

مجله پولیتیکو در ادامه تاکید کرد که با این حال، افرادی که در مذاکرات قبلی با ایران کار کرده‌اند، می‌گویند این میزان فشار برای وادار کردن این کشور به تسلیم به خصوص ۶ ماه بعد از حملات گسترده علیه آن به هیچ وجه کافی نیست و هیچ نقطه شکستی برای ایران وجود ندارد.


۵۴ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

حمله تند الازهر به رژیم صهیونیستی و انتقاد از ناتوانی جامعه جهانی

به گزارش برنا، الازهر در بیانیه‌ای تأکید کرد این طرح، «جنایت سرقت علنی اراضی فلسطین و تجاوزی آشکار» است که با هدف منزوی‌کردن قدس و جدا کردن کامل آن از پیرامون جغرافیایی‌اش و نیز تکه‌تکه‌کردن کرانه باختری، برای نابود کردن حق ملت فلسطین در برپایی کشور خود بر خاکشان با پایتختی همیشگی یعنی قدس شریف انجام می‌شود.

الازهر تأکید کرد که «گسترش شهرک‌سازی که از سوی کابینه افراطی اشغالگر اجرا می‌شود، تجاوزی نظام‌مند و نقض آشکار همه قطعنامه‌های بین‌المللی است».

الازهر عنوان داشت، «این زیاده‌روی‌ها بدون ناتوانی فاحش جامعه جهانی و سکوت نگران‌کننده در برابر سیاست‌های تحمیل امر واقع و سرقت زمین‌ها رخ نمی‌داد.»

الازهر از جامعه جهانی و نهاد‌های سازمان ملل خواست اقدامات بازدارنده و الزام‌آوری اتخاذ کنند که «این هجمه شهرک‌سازی‌ها را مهار کند و اشغالگران را به‌خاطر نقض‌هایشان علیه اراضی و انسان‌ها مجازات کند.»

همچنین الازهر بار دیگر از همه کشور‌های آزاد و صاحبان وجدان‌های بیدار خواست در کنار ملت فلسطین بایستند و از حقوق مشروع و غیرقابل‌سلب آن حمایت کنند.

انتهای پیام/




 وزیر خزانه‌داری آمریکا: شدیدترین تحریم‌های تاریخ را علیه ایران اعمال خواهیم کرد/ فشار اقتصادی جایگزین درگیری نظامی با ایران می‌شود/ ویدئو
۵ ساعت قبل / سایت خبرفوری

وزیر خزانه‌داری آمریکا: شدیدترین تحریم‌های تاریخ را علیه ایران اعمال خواهیم کرد/ فشار اقتصادی جایگزین درگیری نظامی با ایران می‌شود/ ویدئو

وزیر خزانه‌داری آمریکا با تکرار تهدیدها علیه ایران، مدعی شد زمان آن رسیده است که متحدان آمریکا و سایر کشورهای جهان از تعامل با جمهوری اسلامی دست بکشند و گفت واشنگتن شدیدترین تحریم‌های تاریخ را علیه ایران اعمال خواهد کرد.

 از سامرای محاصره‌شده تا عصر غیبت/روایت راهبرد امام عسکری(ع) برای شیعه
۸ دقیقه قبل / خبرگزاری مهر

از سامرای محاصره‌شده تا عصر غیبت/روایت راهبرد امام عسکری(ع) برای شیعه

با وجود همه محدودیت‌ها، شخصیت معنوی و علمی امام حسن عسکری(ع) چنان اثرگذار بود که حتی برخی از مخالفان و کارگزاران حکومتی نیز تحت تأثیر اخلاق و جایگاه ایشان قرار می‌گرفتند.

 بهانه ترامپ برای حمله به ایران + فیلم
۴۰ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بهانه ترامپ برای حمله به ایران + فیلم

رئیس‌جمهور آمریکا درباره تجاوز به ایران گفت: چاره دیگری نداشتیم. اگر صد بار دیگر هم لازم بود این کار را انجام می‌دادم. آن‌ها نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کنند.»

 سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود
۵ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود

دیدار دو تیم تراکتور تبریز و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر بدون تماشاگر است.

 بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است
۴ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: بازی تراکتور پرسپولیس این فصل هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد

 رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است
۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است

پایگاه خبری فوتبالی- علیرغم اصرار باشگاه تراکتور برای حضور هواداران در بازی با پرسپولیس به نظر می‌رسد این بازی بدون حضور تماشاگران برگزار خواهد شد.به گزارش فوتبالی، بازی‌های هفته سوم لیگ برتر ایران طی روزهای یکشبه و دوشنبه هفته آینده برگزار خواهد شد. بازی‌های استقلال با سپاهان و تراکتور با پرسپولیس حساس‌ترین بازی‌های این هفته هستند.طبق رای کمیته انضباطی که فصل گذشته صادر شد بازی‌های رودرروی تراکتور و پرسپولیس در لیگ و بیست و پنجم و لیگ بیست و ششم باید بدون تماشاگر برگزار شود.فصل گذشته بازی رفت د ...,پرسپولیس,تراکتور,لیگ برتر ایران,حجت الله بهمنی,پیشنهاد سردبیر