قیمت طلا امروز




 سایت جماران / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

سید محمد خاتمی: بعد از جنگ فرصتی فوق العاده برای کشور و مردم پدید آمد که جلوه آن را در تفاهم نامه ژنو می بینیم/ امروز بقاء و موجودیت خود را به دشمن تحمیل کرده ایم/ تفاهم نامه از سوی هیچ یک از طرفین نقض نشود

سید محمد خاتمی گفت: تهاجم خارجی و جنگ همه‌جانبه ایران را از پا در نمی آورد، مگر اینکه بعد از آن حکمرانی نتواند نقص ها و نارسائی ها و عواملی که منجر به جدائی اکثریت جامعه شده است به کمک خود مردم درمان کند.
 سید محمد خاتمی: بعد از جنگ فرصتی فوق العاده برای کشور و مردم پدید آمد که جلوه آن را در تفاهم نامه ژنو می بینیم/ امروز بقاء و موجودیت خود را به دشمن تحمیل کرده ایم/ تفاهم نامه از سوی هیچ یک از طرفین نقض نشود

سید محمد خاتمی با بیان اینکه امروز بقاء و موجودیت خود را به دشمن تحمیل کرده ایم، گفت: می توانیم با پرهیز از تنش مصالح عمومی و خیر جامعه و عزت ایران و آینده آن را تأمین کنیم. و فضای زندگی را به روی مردمی که در تنگنای سخت زندگی به خصوص از نظر معیشت و نومیدی از آینده بهتر بسر می برند بگشاییم و به سوی ایران آباد و سربلند برویم؛ این است معنی «صلح شرافتمندانه».
به گزارش جماران، خلاصه سخنان حجت الاسلام و المسلمین سید محمد خاتمی در دیدار صبح امروز با جمعی از اصحاب رسانه در پی می آید:

 تهاجم خارجی و جنگ همه‌جانبه ایران را از پا در نمی آورد، مگر اینکه بعد از آن حکمرانی نتواند نقص ها و نارسائی ها و عواملی که منجر به جدائی اکثریت جامعه شده است به کمک خود مردم درمان کند.

دو عامل ناکام گذاشتن دولت و موفقیت جمهوری اسلامی:

1- مقاومت نظامی و فداکاری نیروهای مسلح و فرماندهان و مسئولان در دفاع که دشمن را در رسیدن به اهداف خود ناکام کرد.

2- حضور مردم حتی ناراضیان از وضع سیاسی و اقتصادی در صحنه دفاع از میهن و مخالفت با تهاجم وحشیانه به ایران و تمامیت ارضی.

بعد از جنگ فرصتی فوق العاده برای کشور و مردم پدید آمد که جلوه آن را در تفاهم نامه ژنو که به امضاء دو رئیس جمهور رسید می بینیم.

باید از شورای عالی امنیت ملی و فرماندهان که به چنین تصمیم بزرگی رسیدند و رهبری که آن را تائید کردند، تقدیر بعمل آورد.

به ویژه باید از شجاعت و فداکاری رئیس جمهور محترم که با امضاء تفاهم نامه افتخاری را نصیب ایران عزیز کردند، قدردانی کرد.

چند امتیاز تفاهم نامه: انعقاد آن در موقع عزت ایران و ناکامی دشمن از رسیدن به اهدافش امضاء دو رئیس جمهور که اعتبار آن را بیشتر می کند. بعد از جنگ جهانی دوم، آمریکا در هیچ تفاهم و توافقی چنین نکرد و صریح تعهد نداده است. 9 بار تعهد کرده است که 3 بار آن با ایران شریک است.

باید تفاهم نامه از سوی هیچ یک از طرفین نقض نشود. نقض با نقض پاسخ داده نشود و کاری که تنش را افزایش می دهد انجام نگردد.

مراد از «صلح شرافتمندانه»، تن دادن به حکم خرد در عرصه عمل است که مورد تأیید خدای خرد آفرین است؛ …





 «نخست‌وزیر، استعفا» تظاهرات گسترده در توکیو در اعتراض به تلاش برای نظامی‌سازی ژاپن

«نخست‌وزیر، استعفا» تظاهرات گسترده در توکیو در اعتراض به تلاش برای نظامی‌سازی ژاپن

ده‌ها هزار شهروند ژاپنی مقابل ساختمان پارلمان ملی ژاپن در توکیو تجمع کردند تا به مجموعه‌ای از اقدامات خطرناک دولت «سانائه تاکایچی» نخست‌وزیر ژاپن از جمله نگاه تحریف‌شده آن به تاریخ و تلاش برای گسترش نظامی‌گری اعتراض کنند.

 افزایش سنگین قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵

افزایش سنگین قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین؛ بازار طلا در روزهای اخیر بار دیگر تحت‌تأثیر تشدید ابهام‌های سیاسی و ازسرگرفته‌نشدن مذاکرات، مسیر افزایشی را در پیش گرفته است. افزا...

 نمی‌توانند دختران جوان خود را کنترل کنند؛ پلیس برخورد کند | انتقاد تند سردار کارگر؛ نسبت دادن این وضعیت به رهبر شهید و رئیس‌جمهور دروغ است

نمی‌توانند دختران جوان خود را کنترل کنند؛ پلیس برخورد کند | انتقاد تند سردار کارگر؛ نسبت دادن این وضعیت به رهبر شهید و رئیس‌جمهور دروغ است

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت، با انتقاد از وضعیت حجاب در کشور، بی‌حجابی و ولنگاری موجود را نتیجه ترک فعل دستگاه‌های مسئول دانست و گفت: مسئولان برای انجام ندادن وظایف خود نباید جنگ را بهانه قرار دهند و دستگاه‌های فرهنگی و حاکمیتی باید در این زمینه پاسخگو باشند.

 تورم مواد اولیه محصولات ورزشی افسارگسیخته شد

تورم مواد اولیه محصولات ورزشی افسارگسیخته شد

افزایش هزینه‌ها، نوسان قیمت و دشواری تأمین برخی کالاها، بازار لوازم ورزشی را در شرایطی متفاوت از گذشته قرار داده است؛ این بازار حالا میان فشار هزینه‌ها، محدودیت عرضه و کاهش قدرت خرید مصرف‌کنندگان گرفتار شده است.

 عراقچی: تهدید عملیات اقتصادی علیه ایران، برای انحراف افکار عمومی آمریکا از بحران مالی است

عراقچی: تهدید عملیات اقتصادی علیه ایران، برای انحراف افکار عمومی آمریکا از بحران مالی است

وزیر خارجه ایران در واکنش به تهدیدهای اقتصادی جدید ترامپ علیه ایران تاکید کرد: اصرار بر ادامه سیاست‌های شکست‌خورده، تنها شکست‌های بیشتری به بار خواهد آورد و...

 ویژه‌برنامه «امین ایران» با حضور یاران خراسانی رهبر شهید برگزار شد

ویژه‌برنامه «امین ایران» با حضور یاران خراسانی رهبر شهید برگزار شد

ویژه‌برنامه امین ایران با عنوان «یاران خراسانی»، به مناسبت اربعین خاکسپاری رهبر شهید با حضور وزیر ارشاد و اهالی فرهنگ و هنر در مشهد برگزار شد.