وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، پیش از ظهر امروز(سهشنبه ۲۰ مرداد) به مناسبت روز خبرنگار، با حضور در پایگاه خبری جماران از بخشهای مختلف تحریریه این رسانه بازدید کرد.
سید رضا صالحی امیری در این بازدید در پاسخ به پرسشی درباره احتمال انحلال «پژوهشکده هنرهای سنتی» به خبرنگار جماران گفت: بحث انحلال «گروه پژوهشی هنرهای سنتی» مطرح نیست و این گروه باید عملکردش را با جدیت، برنامه و کارنامه مشخص ادامه دهد.
وزیر میراث فرهنگی با اشاره به سیاستگذاریهای انجامشده در پژوهشگاه میراثفرهنگی گفت: ما بهتازگی چند سیاست ساده را ابلاغ کردیم. این سیاستها در جلساتی که از سوی حوزه وزارتی مدون شده، به همه معاونتها و بخشهای وزارتخانه ابلاغ میشود. در آخرین جلسه پژوهشگاه هم سیاستهای این مجموعه در ۱۸ محور تدوین و ابلاغ شد که یکی دو بند از آن به گروه پژوهشی هنرهای سنتی اختصاص دارد. حتماً گروه پژوهشی هنرهای سنتی باید باشد و انحلالش خلاف منطق و اصول است.
انتقال اشیای هنرهای سنتی به مخازن امن …













