واکنش رئیس سابق میز ایران در اطلاعات نظامی اسرائیل به احتمال حمله به زیرساختهای غیرنظامی ایران: نتیجه راهبردی متفاوتی نخواهد داشت/ تهران بهجای تسلیم، بهدنبال تحمیل درد و رنجی قابلمقایسه بر کشورهای حاشیه خلیج فارس خواهد بود/ نه تنگه هرمز بهسادگی بازگشایی خواهد شد و نه بابالمندب/ برای ایران به دنبال گلوله نقرهای نباشید!

به گزارش سرویس بین الملل جماران، دنیس سیترونوویچ، رئیس سابق میز ایران در اطلاعات نظامی اسرائیل ، نوشت:
ناامیدی از این جنگ قابلدرک است. ایالات متحده خسارتهای عظیمی به ایران وارد کرده، اما تهران همچنان از دادن امتیازات اساسی سر باز میزند؛ بااینحال، این مسئله نباید تعجبآور باشد.
مشکل اینجاست که گسترش کارزار نظامی به زیرساختهای غیرنظامی و اقتصادی، به نظر نمیرسد نتیجهای راهبردی و متفاوت به بار آورد. ایران بدون شک خسارتهای اقتصادی سنگینی متحمل خواهد شد، اما به همان اندازه محتمل است که با افزایش هزینهها برای دشمنان خود پاسخ دهد.
تهران بهجای تسلیم، بهدنبال تحمیل درد و رنجی قابلمقایسه بر کشورهای حاشیه خلیج فارس …








