قیمت طلا امروز




 سایت جماران / ۲ ساعت قبل

هشدار فرمانده نیروی زمینی ارتش به تکفیری‌ها: به مرزهای ایران نزدیک نشوید

امیر سرتیپ علی جهانشاهی فرمانده نیروی زمینی ارتش به گروهک‌های تکفیری و عناصر معاند مستقر در آن‌سوی مرزها هشدار داد: مرزهای ایران خط قرمز است و هرگونه تحرک، شرارت و اقدام علیه آن با پاسخی قاطع و کوبنده مواجه خواهد شد.
 هشدار فرمانده نیروی زمینی ارتش به تکفیری‌ها: به مرزهای ایران نزدیک نشوید

به گزارش جماران، امیر سرتیپ علی جهانشاهی فرمانده نیروی زمینی ارتش در جریان بازدید از مناطق مرزی شمال‌شرق کشور و بررسی میزان آمادگی رزمی، توان دفاعی و نحوه استقرار یگان‌های این نیرو در مرزها، گفت: نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران با برخورداری از اشراف اطلاعاتی کامل، تمامی تحرکات دشمن در آن‌سوی مرز‌ها را به‌صورت شبانه‌روزی رصد و پایش می‌کند.

وی افزود: این اشراف اطلاعاتی موجب شده است تا طرح‌های عملیاتی رزم زمینی دشمن پیش از هرگونه اقدام مؤثر، شناسایی و خنثی شود و دشمن نتواند اهداف خود را در نزدیکی مرز‌های جمهوری اسلامی ایران عملیاتی کند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به آمادگی بالای یگان‌های این نیرو در مرز‌های شمال‌شرق کشور تصریح کرد: استقرار یگان‌های متحرک هجومی و واکنش سریع در مرزها، در کنار آمادگی همه‌جانبه نیرو‌های مسلح، موجب ایجاد بازدارندگی مؤثر در برابر تهدیدات دشمن شده است.

امیر سرتیپ جهانشاهی ادامه داد: امروز تمامی ظرفیت و توان یگان‌های نیروی زمینی ارتش در مرز‌های کشور، در خدمت تأمین امنیت، صیانت از مرز‌های جمهوری اسلامی ایران و مقابله با هرگونه تهدید قرار دارد و اجازه نخواهیم داد هیچ دشمنی امنیت مرزنشینان عزیز و مردم ایران اسلامی را خدشه‌دار کند.

وی با اشاره به عملکرد نیروی زمینی ارتش در جنگ تحمیلی اخیر در حوزه پهپادی گفت: نیروی زمینی ارتش در حوزه پهپادی به دستاورد‌های ارزشمندی …



 عارف: مزیت اصلی ایران نیروی انسانی و فناوری است، نه منابع زیرزمینی
۳۹ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

عارف: مزیت اصلی ایران نیروی انسانی و فناوری است، نه منابع زیرزمینی

تهران - ایرنا - معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه مزیت اصلی کشور نه منابع زیرزمینی، بلکه نیروی انسانی و پیشرفت در علم و فناوری است، گفت: دستاوردهای ایران در فناوری‌های پیشرفته، پایه موفقیت کشور در دو جنگ تحمیلی اخیر بود و نشان داد اتکا به دانشمندان و جوانان متخصص، مهم‌ترین پشتوانه اقتدار کشور است.

 پیش بینی بورس فردا چهارشنبه 4شهریور 1405/ شاخص کل به ۶.۳میلیون واحد می‌رسد؟ - سرمایه و بورس
۱ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

پیش بینی بورس فردا چهارشنبه 4شهریور 1405/ شاخص کل به ۶.۳میلیون واحد می‌رسد؟ - سرمایه و بورس

ثبت رکوردهای تاریخی جدید شاخص کل و شاخص هم‌وزن در پایان معاملات سه‌شنبه، ورود حدود ۳.۵ همت پول حقیقی و ماندگاری ۹.۷ همت تقاضا در صف‌های خرید، چشم‌انداز مثبتی برای بورس فردا چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ ترسیم کرده است.

 جاده چالوس و آزادراه تهران–شمال یک‌طرفه شد
۵۱ دقیقه قبل / سایت تابناک

جاده چالوس و آزادراه تهران–شمال یک‌طرفه شد

جانشین پلیس راه راهور فراجا از اعمال محدودیت ترافیکی در جاده چالوس و آزادراه تهران–شمال به‌دلیل ترافیک سنگین در مسیر جنوب به شمال خبر داد.

 رویترز: بی توجهی بازار نفت به دور جدید تحریم‌ها علیه ایران | آیا چین به خاطر ایران مقابل آمریکا می‌ایستد؟ | نشانه‌های اندک از راه‌حل دیپلماتیک دیده می شود
۲۶ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

رویترز: بی توجهی بازار نفت به دور جدید تحریم‌ها علیه ایران | آیا چین به خاطر ایران مقابل آمریکا می‌ایستد؟ | نشانه‌های اندک از راه‌حل دیپلماتیک دیده می شود

اقتصادنیوز: ایران در واکنش به گسترش تحریم‌های آمریکا وعده مقابله داد. همزمان چین همکاری با تهران را قانونی دانست و در نزدیکی تنگه هرمز یک نفتکش هدف پرتابه ناشناس قرار گرفت.

 عارف: تنگه هرمز ملک ایران و متعلق به ایران است
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

عارف: تنگه هرمز ملک ایران و متعلق به ایران است

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه ایران راهبردی مبتنی بر جنگ‌طلبی ندارد، گفت: اگر جنگی به ما تحمیل شود، به‌خوبی دفاع می‌کنیم و هر کسی که جرأت کند آغازکننده جنگ باشد، حتماً باید از اقدام خود پشیمان شود.

 نشست بقایی با سفرای پیشین ایران در فرانسه
۴۸ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

نشست بقایی با سفرای پیشین ایران در فرانسه

سخنگوی وزارت امور خارجه، در ادامه نشست‌های همفکری با پیشکسوتان دیپلماسی، با علی آهنی و حمیدرضا آصفی، سفرای پیشین ایران در فرانسه، دیدار و گفت‌وگو کرد.



از سراب ۳۰۰ میلیارد دلاری تا دلار ۲۰۰ هزار تومانی! | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

از سراب ۳۰۰ میلیارد دلاری تا دلار ۲۰۰ هزار تومانی! | آخرین خبر

کیهان/متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست این روزها جریان تسلیم‌طلب خط عملیات روانی جدیدی را کلید زده‌است؛ پروپاگاندایی ناشیانه برای گره زدن دلار ۲۰۰ هزار تومانی به پیامدهای جنگ و بستن تنگه هرمز. سناریویی تکراری برای تطهیر خود و آدرس غلط دادن به مردم. اما سؤال ا
سایت رکنا

فیلم /حماسه سازی یک شبه پسر بچه ایرانی با خوانندگی خاص اش / امیرمحمد حسین پور در ایران و ترکیه حتی چین مشهور شد

سایت رکنا

دست گروگان در صندوق عقب از جای چراغ بیرون بود/ پلیس راه در جاده ارومیه این صحنه را دید + جزییان رهایی گروگان در ماجرایی …

‌واگذاری آبشار آهکی به یک غیربومی
روزنامه هفت صبح

‌واگذاری آبشار آهکی به یک غیربومی

واگذاری پروژه آبشار آهکی به مجری غیربومی با اصول اولیه طرح مشارکتی مغایرت دارد
بوته‌ها پیشروی می‌کنند اما‌ اسب‌ها‌ محاکـمه‌ می‌شوند
روزنامه هفت صبح

بوته‌ها پیشروی می‌کنند اما‌ اسب‌ها‌ محاکـمه‌ می‌شوند

مسئولان محیط زیست می‌گویند اسب‌ها سال‌ها در بوجاق حضور داشته‌اند و به بخشی از اکوسیستم تبدیل شده‌اند
روزنامه هفت صبح

حبس مسافران در کابین داغ