قیمت طلا امروز




 سایت جماران / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

وزیر کشور: پشت اینکه هیچ کمبود و قحطی نبود، فکر و مدیریت وجود داشت/ در ایام جنگ شاهد بودیم که یکباره چند میلیون نفر به یک استان رفتند، اما کمبود نان، آب و سوختی نداشتیم

اسکندر مومنی وزیر کشور با بیان اینکه خوشبختانه امنیت کشور، پایدار و قابل قبول است گفت: مردم در جنگ کنار رزمندگان و سایر نیروها حضور داشتند و دولت نیز را کنار خودشان احساس کردند.
 وزیر کشور: پشت اینکه هیچ کمبود و قحطی نبود، فکر و مدیریت وجود داشت/ در ایام جنگ شاهد بودیم که یکباره چند میلیون نفر به یک استان رفتند، اما کمبود نان، آب و سوختی نداشتیم

به گزارش جماران، اسکندر مومنی در حاشیه نشست خبری روز خبرنگار در وزارت کشور در جمع اصحاب رسانه درباره مؤلفه‌های مؤثر در پیروزی ایران در جنگ گفت: در این جنگ چندین مؤلفه نقش اساسی داشت یکی نیروهای مسلح و رزمندگان ما بودند که پاسخ دشمن را دادند. مؤلفه‌ دیگر، همبستگی ملی، همراهی همه مردم و وحدت ملی بود.

وی افزود: دشمن حساب کرده بود که بعد از جنگ، ناآرامی‌های داخلی را شکل دهد، اما مردم به گونه دیگری برای دفاع از کشور، وطن، آب و خاکشان، اسلام و انقلاب به میدان آمدند.

وزیر کشور خاطرنشان کرد: مهم‌ترین نقش و بازدارندگی برای هر کشوری و کشور ما، حفظ انسجام و همبستگی است. همه باید تلاش کنیم؛ مردم، مسئولان، جناح‌ها، دیدگاه‌ها، رسانه‌ها و خود دولت، تا این همبستگی حفظ شود و هر کسی که در این انسجام، در این همبستگی، در این وحدت ملی و در این وفاق خدشه ایجاد کند، واقعاً بی‌انصافی کرده است که گناهی نابخشودنی است و باید پیگیری شود.

مومنی ادامه داد: همه ما باید دست به دست هم دهیم، مهم‌ترین مؤلفه قدرت ملی هر کشوری و ایران که از بسیاری از سلاح‌ها قوی‌تر و برنده‌تر است، همین همبستگی ملی است.

وی افزود: مردم در جنگ کنار رزمندگان و سایر نیروها حضور داشتند و دولت نیز را کنار خودشان احساس کردند. هم جنگ بود و هم مشکلات، اما واقعا ما کمبود کالا در کشور نداشتیم.

وزیر کشور خاطرنشان کرد: در ایام جنگ شاهد بودیم که یکباره چند میلیون نفر به یک استان رفتند، اما کمبود نان، آب و سوختی نداشتیم؛ به دلیل اینکه در وزارت کشور و مراکز هماهنگی وجود داشت و هر شب برای روز بعد برنامه‌ریزی می‌شد که مثلا این کالا از یک استان و یا سهمیه آرد فلان استان، کمتر شود و به استانی که مسافرپذیر است، بیشتر داده شود.

مومنی افزود: پشت اینکه هیچ کمبود و قحطی یا مشکلاتی مثل نبود آرد، نان، برنج و سوخت در استان‌های دیگر وجود نداشت، فکر و مدیریت وجود داشت.

وزیر کشور در مورد نقش استانداران در مدیریت شرایط کشور گفت: مهم‌ترین نقش را استانداران ما داشتند. ما استانداران را فارغ از هر جناح، هر نگاه و هر مذهبی انتخاب …



 پزشکیان: با جنگ نمی‌توان تا ابد پیش رفت/ روزی باید تصمیم گرفت کشور را از وضعیت «نه جنگ و نه صلح» نجات داد/ حتی یک بند در تفاهم‌نامه پیدا نمی‌شود که نشان‌دهنده وادادگی باشد
۵ دقیقه قبل / سایت جماران

پزشکیان: با جنگ نمی‌توان تا ابد پیش رفت/ روزی باید تصمیم گرفت کشور را از وضعیت «نه جنگ و نه صلح» نجات داد/ حتی یک بند در تفاهم‌نامه پیدا نمی‌شود که نشان‌دهنده وادادگی باشد

رئیس جمهور پزشکیان با اشاره به تفاهمنامه اخیر، آن را عزتمندانه و عاری از هر گونه وادادگی دانست و با تاکید بر ضرورت عبور از وضعیت نه جنگ و نه صلح با منطق و حفظ قدرت گفت: رهبر معظم انقلاب سیاست‌ها را تعیین می‌کنند و ما همان راه را خواهیم رفت.

 آکسیوس: تأثیر پست‌های ترامپ بر قیمت نفت کاهش پیدا کرده است
۸ دقیقه قبل / سایت جماران

آکسیوس: تأثیر پست‌های ترامپ بر قیمت نفت کاهش پیدا کرده است

پایگاه آمریکایی آکسیوس به کاهش قدرت تأثیرگذاری پست های ترامپ درباره ایران و تنگه هرمز بر قیمت جهانی نفت اشاره کرد.



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]