قیمت طلا امروز




 سایت جماران / ۱۷ ساعت قبل

آیت‌الله سید حسن خمینی: گاهی ماندن و پس از شهادت‌ها مسئولیت را به دوش کشیدن، به مراتب سخت‌تر است/ ان شاء الله خداوند ما را گرفتار توجیهات دنیاپسندانه نکند

آیت‌الله سید حسن خمینی در دیدار با جمعی از آزادگان شهر قم و مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم، گفت: کسانی که پس از دوره شهادت، اسارت و جنگ وظیفه بر دوش می‌گیرند، باید مراقب باشند گرفتار تحلیلی نشوند که آنها را از مسیر الهی جدا کند. ان شاء الله خداوند ما را گرفتار توجیهات دنیاپسندانه نکند که گاهی انسان برای خودش می‌تراشد.
 آیت‌الله سید حسن خمینی: گاهی ماندن و پس از شهادت‌ها مسئولیت را به دوش کشیدن، به مراتب سخت‌تر است/ ان شاء الله خداوند ما را گرفتار توجیهات دنیاپسندانه نکند
یادگار امام با بیان اینکه گاهی ماندن و پس از شهادت‌ها مسئولیت را به دوش کشیدن، به مراتب سخت‌تر است، گفت: کسانی که پس از دوره شهادت، اسارت و جنگ وظیفه بر دوش می‌گیرند، باید مراقب باشند گرفتار تحلیلی نشوند که آنها را از مسیر الهی جدا کند. ان شاء الله خداوند ما را گرفتار توجیهات دنیاپسندانه نکند که گاهی انسان برای خودش می‌تراشد.

به گزارش خبرنگار جماران، آیت‌الله سید حسن خمینی در دیدار با جمعی از آزادگان شهر قم و مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم، با گرامیداشت سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی، گفت: در آیه «مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ» خداوند می‌فرماید مؤمنین دو گروه هستند؛ یک گروه کسانی هستند که وظیفه خودشان را انجام دادند و رفتند و گروه دوم منتظران هستند.

یادگار امام تصریح کرد: گروه دوم وظیفه‌ای دارند؛ نباید در عهدی که با خدا بسته‌اند، دست ببرند و آن را عوض کنند. گروه سوم کسانی هستند که نفاق دارند؛ عهدی بسته‌اند اما در آن دست می‌برند و توجیه می‌کنند. در روایت داریم که «اکثر اهل الجنةِ البله»؛ چرا که کسی که دو خط سواد یاد گرفت و خرده شیشه‌ای در او پیدا شد، توان توجیه‌گری پیدا می‌کند. به او می‌گویید چرا دروغ می‌گویی؟ می‌گوید مصلحت‌آمیز است. می‌گویید چرا تهمت می‌زنی؟ می‌گوید این فاسق است. در حالی که او به خاطر فسق تهمت نمی‌زند و غیبت نمی کند، بلکه می‌خواهد خودش را آرام کند.

وی یادآور شد: حضرت امام می‌فرمایند، «دعواهای ما دعوایی نیست که برای خدا باشد. این را همه از گوشتان بیرون کنید!‌‎ ‎‌همه تان همۀ ما، از گوشمان بیرون کنیم که دعوای ما برای خدا است، ما برای مصالح‌‎ ‎‌اسلام دعوا می کنیم.»  البته ممکن است چنین افرادی توبه کنند و خدا توبه آنها را بپذیرد.

آیت‌الله سید حسن خمینی افزود: یکبار فرمانده وقت نیروی هوایی در ملاقات با امام شعری خوانده بود با این مضمون که «ما بسته تو هستیم، حاجت به بستنی نیست/ عهدی که با تو بستیم، هرگز شکستنی نیست». این همان عهدی است که به آن وفا می‌شود.این یک قاعده تاریخی است و مختص دوره پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) نیست. گاهی ماندن و پس از شهادت‌ها مسئولیت را به دوش کشیدن، به مراتب سخت‌تر است. شما از دوره اسارت گذشتید و جامعه ما هم الحمدلله از دوره جنگ عبور کرد. پیامبر(ص) فرمود «مرحبا به قومی که جهاد اکبرشان شروع شد». دوره اسارت صدام تمام شد اما دوره اسارت نفس، باقی است.

یادگار امام با بیان اینکه برای هرکسی دام‌های خاص خودش را گسترانده‌اند، تصریح کرد: کسانی که پس از دوره شهادت، اسارت و جنگ وظیفه بر دوش می‌گیرند، باید مراقب باشند گرفتار تحلیلی نشوند که آنها را از مسیر الهی جدا کند. ان شاء الله خداوند ما را گرفتار توجیهات دنیاپسندانه نکند که گاهی انسان برای خودش می‌تراشد.



 فیلم | غنی‌نژاد: لیبرال‌ها بزرگترین منتقدان وضع موجودند | دخانچی: نظام حکمرانی ما دستوری است

فیلم | غنی‌نژاد: لیبرال‌ها بزرگترین منتقدان وضع موجودند | دخانچی: نظام حکمرانی ما دستوری است

اقتصادنیوز: محور اصلی مناظره موسی غنی‌نژاد و میلاد دخانچی این است که آیا می‌توان از دل میراث علی شریعتی و پروژه روشنفکری دینی، قرائتی تازه و قابل‌دفاع از «چپ» بیرون کشید، یا اینکه این عناوین صرفاً بازتولید همان سنت شکست‌خورده چپ با زبانی جدید هستند.

 گردشگری گلستان با ظرفیت و بی‌برنامه

گردشگری گلستان با ظرفیت و بی‌برنامه

استان گلستان با تکیه بر تنوع کم‌نظیر طبیعی، تاریخی و فرهنگی خود، یکی از مستعدترین پهنه‌های گردشگری کشور به شمار می‌رود

 خشم شدید ترامپ از عمان به دلیل توافق با ایران/ ای بی سی: کاخ سفید بر سر اولویت جنگ با ایران اختلاف دارد

خشم شدید ترامپ از عمان به دلیل توافق با ایران/ ای بی سی: کاخ سفید بر سر اولویت جنگ با ایران اختلاف دارد

ای‌بی‌سی‌نیوز نوشت: ترامپ در تضاد با ونس می‌گوید اولویت اول در ایران، سلاح‌های هسته‌ای است، نه قیمت نفت.

 دونالد  ترامپ

دونالد ترامپ


 این کشور اروپایی دو دیپلمات ایرانی را اخراج می‌کند | اقدام متقابل ایران

این کشور اروپایی دو دیپلمات ایرانی را اخراج می‌کند | اقدام متقابل ایران

وزیر امور خارجه فرانسه ژان نوئل بارو به‌جای پاسخگویی در قبال اقدامات دیپلمات‌های خود، روز سه‌شنبه اعلام کرد که دو دیپلمات ایرانی را از فرانسه اخراج خواهد کرد.,

 قیمت تتر امروز

قیمت تتر امروز

اقتصادنیوز:قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش 1.11 درصدی، به 187,450 (یکصد و هشتاد و هفت هزار و‌ چهارصد و پنجاه) تومان رسید.

 حمله آمریکا و اسرائیل به ایران

حمله آمریکا و اسرائیل به ایران


 ترامپ رویکردش با ایران را تغییر داده است | دستور به مقامات مذاکره کننده

ترامپ رویکردش با ایران را تغییر داده است | دستور به مقامات مذاکره کننده

شبکه خبری سی‌ان‌ان روز چهارشنبه به نقل از یک مقام آمریکایی مدعی شد که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا رویکرد خود در قبال ایران را تغییر داده و به نمایندگان ارشد دولت خود دستور داده تا گفت‌وگوهای ادعایی با ایران را متوقف کنند.