قیمت طلا امروز




 سایت جماران / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

مخبر: روابط تهران و پکن راهبردی است/ چین می‌تواند به یک‌جانبه‌گرایی آمریکا که تهدیدکننده امنیت و اقتصاد جهانی است، پاسخ دهد

مخبر مشاور و دستیار رهبر انقلاب با تاکید بر ضرورت اهتمام در پیگیری برنامه ۲۵ ساله همکاری‌های مشترک، گفت: روابط ایران و چین، راهبردی است و ظرفیت‌های موجود میان دو کشور باید مورد استفاده قرار گیرد.
 مخبر: روابط تهران و پکن راهبردی است/ چین می‌تواند به یک‌جانبه‌گرایی آمریکا که تهدیدکننده امنیت و اقتصاد جهانی است، پاسخ دهد

به گزارش جماران، مشاور و دستیار مقام معظم رهبری در دیدار «جین، زونگ پی وو» سفیر جمهوری خلق چین، ضمن گفت‌وگو درباره روابط تهران و پکن، بر ظرفیت‌های موجود برای توسعه همکاری‌های دو کشور در حوزه‌های مختلف، به‌ویژه توسعه همکاری میان شرکت‌های دانش‌بنیان و همچنین نقش طرفین در صلح و ثبات منطقه تأکید کرد.

در این دیدار که صبح امروز (سه‌شنبه) انجام شد، محمد مخبر با تأکید بر استحکام درونی جمهوری اسلامی ایران در جنگی که آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران به راه انداخته‌اند، گفت: ایران همواره با تأکید بر عدم آغازگری جنگ، اثبات کرده که می‌تواند به هرگونه تهاجمی پاسخ پشیمان‌کننده بدهد؛ همان‌طور که در جنگ‌های اخیر نیز آمریکا با همه توان نظامی خود مجبور به پذیرش اراده و توان نظامی ایران و عقب‌نشینی شد.

وی افزود: جمهوری اسلامی با همسایگان و متحدان خود روابط حسنه دارد، اما تمامی ارکان قدرت ایران در مقابل دشمن خارجی و تجاوز، همسو، متحد و متفق هستند و مردم، دولت و نیروهای مسلح همواره برای پاسخ به هرگونه تجاوز سیاسی، روانی و نظامی دشمن آمادگی کامل دارند.

مخبر با اشاره به آثار حضور و اقدامات آمریکا در منطقه تأکید کرد: تهدید صلح و ثبات در منطقه خلیج فارس از سوی آمریکا به ضرر همه کشورهاست و ایران حتماً می‌تواند در شرایط فعلی، صلح و ثبات منطقه را با محوریت کشورهای منطقه تأمین کند و کشورهای منطقه و همسایگان نیز می‌توانند با تکیه بر ظرفیت‌های خود، امنیت و ثبات منطقه را دنبال کنند.

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری در ادامه با تاکید بر ضرورت اهتمام جدی در پیگیری برنامه ۲۵ ساله همکاری های مشترک فی مابین، گفت: روابط ایران و چین، راهبردی است و ظرفیت‌های موجود میان دو کشور باید بیش از پیش مورد استفاده قرار گیرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به ظرفیت چین در عرصه روابط بین‌الملل تصریح کرد: چین می‌تواند با ظرفیت‌های بالای خود در روابط بین‌الملل، بازیگری مؤثر باشد و به یک‌جانبه‌گرایی آمریکا که تهدیدکننده امنیت و اقتصاد جهانی است، پاسخ دهد.

وی همچنین بر ظرفیت‌های علمی و فناورانه کشور تأکید کرد و گفت: شرکت‌های …





 هوش مصنوعی یک فناوری‌ فراگیر است | گزارشی درباره الکام‌پیچ پیش رو
۳۷ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هوش مصنوعی یک فناوری‌ فراگیر است | گزارشی درباره الکام‌پیچ پیش رو

پس از بررسی اولیه درخواست‌های دریافت‌شده، ۵۶ استارت‌آپ و تیم نوآور شرایط حضور در بخش ارایه الکام‌پیچ ۱۴۰۵ را به دست آورده‌اند؛ تیم‌هایی که از میان تعداد قابل توجهی از درخواست‌های ثبت‌شده انتخاب شده‌اند و از نظر حوزه فعالیت، تنوع قابل توجهی دارند.

 ببینید | ساخت محیط سه بعدی با قابلیت جدید هوش مصنوعی
۲۸ دقیقه قبل / سایت خبرآنلاین

ببینید | ساخت محیط سه بعدی با قابلیت جدید هوش مصنوعی

با قابلیت جدید هوش مصنوعی می‌توان از یک تصویر یا توضیحِ متنی، یک محیطِ سه‌بعدیِ قابل‌کاوش بسازید./خبرفوری

 سناریوی طولانی‌مدت چین برای بسته‌بودن تنگه هرمز؛ مسیر متفاوتی که در پیش گرفت
۲۴ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

سناریوی طولانی‌مدت چین برای بسته‌بودن تنگه هرمز؛ مسیر متفاوتی که در پیش گرفت

چین در حالی در ماه‌های ابتدایی بحران واردات نفت خود را ۴۸ درصد کاهش داد و از مخازن راهبردی برداشت کرد که اکنون با افزایش دوباره واردات و پر کردن ذخایر، بسته‌بودن طولانی‌مدت تنگه هرمز را باور کرده است.

 در شیوه جنگ حتما تحول خواهیم داشت
۱۷ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

در شیوه جنگ حتما تحول خواهیم داشت

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: در شیوه جنگ حتما تحول خواهیم داشت.

 قیمت حواله دلار امروز یکشنبه 1 شهریور 1405
۲۶ دقیقه قبل / سایت رکنا

قیمت حواله دلار امروز یکشنبه 1 شهریور 1405

رکنا اقتصادی: حواله دلار در بازار ارز تجاری امروز به 156 هزار و 972 تومان رسید.

 مصرف کننده‌های تریاک فقط بخوانند!
۳۴ دقیقه قبل / سایت روزنو

مصرف کننده‌های تریاک فقط بخوانند!

مراکز ترک اعتیاد، به جای حرکت به سمت کنترل مصرف، به سمت مصرف مواد رفتند و به همین دلیل، مصرف شربت تریاک در مراکز ترک اعتیاد، ظرف یک سال به ۱۳ میلیون شیشه رسی...