قیمت طلا امروز




 سایت جماران / ۱۷ ساعت قبل

اعتراض تهیه‌کنندگان مستقل به طرح مجلس ؛ سینمای ایران را نشانه نروید

در پی تصویب کلیات طرح «مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌ها یا نهادهای بیگانه در کشور»، انجمن تهیه‌کنندگان مستقل سینمای ایران با انتقاد تند از رویکرد برخی نمایندگان مجلس، این طرح را تهدیدی برای سینمای ایران و عامل تشدید شکاف میان جامعه و حاکمیت دانست و از «عقلای حکومت» خواست مانع تصویب قوانینی شوند که به گفته این انجمن، حقوق اساسی مردم و آزادی فعالیت‌های فرهنگی و هنری را محدود می‌کند.
 اعتراض تهیه‌کنندگان مستقل به طرح مجلس ؛ سینمای ایران را نشانه نروید

به گزارش جماران، حیات فرهنگی ایران، پیش و پس از جنگ‌ها، نشان داده است، ایرانیان مردمانی متکثر، متحد و وفادار به یک آرمان ملی هستند که در این زیست بوم، فرهنگ متکثر و تاثیرگذار ایران زمین رشد و نمو داشته است.

امروز پیشانی بلند فرهنگ ایرانی، سینماست که بر بال شعر و حکمت ایرانی نشسته‌است. این سینمای شناخته شده در جهان دوست‌داران بسیار دارد که در مقابل سیل تولیدات تجاری و هالیوودی، صدایی بالغ و شنیدنی است. شوربختانه این سینما در داخل این زیست بوم دشمنانی دارد، که حتی علاقه‌ای به مخالف بودن و ایفای نقش مخالف را ندارند و مستقیما سینه سینمای ایران را نشانه می‌روند.

حضور گروه‌های کم برخوردار از فرهنگ در سپهر سیاسی ایران، یکی از بلیه‌های رایج ایران امروز است که نه قدردان همراهی سینماگران و مردم ایران با رزمندگان‌اند و نه در شرایط حساس کنونی دشمن شناس و مرز دوستند.

آنان به سیاق گذشته بر طبل جدایی و انشقاق اجتماعی می‌کوبند و هر مرجع اجتماعی‌ فرهنگی که علاقمند وفاق ملی باشد از منظر اینان، بیگانه و غیر خودی هستند.

وقتی مردم زیر آماج حملات دشمن هستند این بدان‌ معنی است که همه هویت ایرانی ـ اسلامی، مورد آماج خشم دشمن است و چگونه است که درکشاکش نبرد، عده‌ای به هر بهانه واهی دشمن مردم را سینما و سینماگر می‌دانند و باقوانین منافی حقوق اساسی مردم سعی در تشدید شکاف ملت ـ دولت می‌کنند؛ بی آنکه علاقه‌ای داشته باشند که بدانند؛ شکاف اطلاعاتی که منجر به ریختن خون فرزندان این ملت شد، در میان اهل فرهنگ و سینماگران نبوده و این خلا در میان کسانی است که منافع فردی و گروهی‌شان بر هر منفعت ملی می‌چربد.

در دوره نه جنگ و نه صلح به جای تمرکز بر دفاع از میهن و حل مشکلات مردم، وقت و فرصت نمایندگی مجلس را صرف تاراندن و دور کردن گروه‌های مختلف مردم از هم …





 خلاصه بازی رئال اسپانیول 1 - رئال مادرید 2
۲۶ دقیقه قبل / سایت ورزش ۳

خلاصه بازی رئال اسپانیول 1 - رئال مادرید 2

خلاصه بازی رئال اسپانیول 1 - رئال مادرید 2 در چارچوب رقابت های لالیگا اسپانیا 2026/27 - هفته 2

 هوش مصنوعی مانعی جدید در ورود به بازار کار ایجاد کرد - مردم سالاری آنلاین
۱۸ دقیقه قبل / روزنامه مردم سالاری

هوش مصنوعی مانعی جدید در ورود به بازار کار ایجاد کرد - مردم سالاری آنلاین

جست‌وجوی شغل در ۲۰۲۶ با چالش‌های جدیدی روبه‌رو شده است، به طوری که متقاضیان از یک سو می‌توانند با کمک هوش مصنوعی در مدت کوتاهی برای تعداد زیادی شغل درخواست ارسال کنند و از سوی دیگر، ممکن است توسط سامانه‌های هوش مصنوعی غربال شده و پذیرفته نشوند.

 قیمت افغانی امروز یکشنبه 1 شهریور 1405
۹ دقیقه قبل / سایت رکنا

قیمت افغانی امروز یکشنبه 1 شهریور 1405

رکنا اقتصادی: قیمت افغانی امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵، در بازار ۲,۹۸۵ تومان است که نسبت به دیروز ۵ تومان (۰.۱۷ درصد) افزایش یافته است. هر افغانی، دیروز با قیمت ۲,۹۸۰ تومان معامله می‌شد.

 فبلم خلاصه بازی رئال مادرید 2 اسپانیول 1
۱۲ دقیقه قبل / سایت رکنا

فبلم خلاصه بازی رئال مادرید 2 اسپانیول 1

رکنا ورزشی: رئال مادرید در نخستین بازی فصل لالیگا با نتیجه ۲ بر یک اسپانیول را شکست داد و شروعی شیرین در دوره جدید حضور ژوزه مورینیو روی نیمکت این تیم داشت.

 محسن رضایی: حماقت ترامپ اشتیاق مردم دنیا به بمب اتم را بیشتر کرده است
۴۷ دقیقه قبل / سایت روزنو

محسن رضایی: حماقت ترامپ اشتیاق مردم دنیا به بمب اتم را بیشتر کرده است

حتما در مسئله اداره و شیوه جنگ و رفتار دیپلماتیک ایران تغییراتی صورت خواهد گرفت. دلیل آن روشن است. آمریکایی‌ها به مذاکرات خیانت کردند و امضای خود را زیر پا گ...

 ثبت‌نام خودروهای وارداتی آغاز شد| توضیح مهم برای وکالتی‌ کردن حساب بانکی؛ اسامی خودروها و شرایط ثبت نام
۳۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ثبت‌نام خودروهای وارداتی آغاز شد| توضیح مهم برای وکالتی‌ کردن حساب بانکی؛ اسامی خودروها و شرایط ثبت نام

طبق اعلام سامانه جامع عرضه خودروهای وارداتی، دور جدید ثبت‌نام برای خرید چهار خودرو از امروز اول شهریور آغاز خواهد شد .



طرح پسر سردار صفوی برای بازتعریف رابطه ایران و آمریکا | نباید اقتصاد و جامعه را گروگان توافق یا تحریم کنیم
سایت رویداد‌ ۲۴

طرح پسر سردار صفوی برای بازتعریف رابطه ایران و آمریکا | نباید اقتصاد و جامعه را گروگان توافق یا تحریم کنیم

حمزه صفوی، با ارائه یک نقشه راه ۱۸ ماهه برای مواجهه ایران با فشار حداکثری آمریکا، بر ضرورت حرکت همزمان در دو مسیر «مذاکره و تاب‌آوری» تأکید کرده و معتقد است تهران باید بدون گروگان گرفتن اقتصاد و جامعه، خود را هم برای توافق و هم برای ادامه فشار آماده کند.
پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.