قیمت طلا امروز




 سایت جماران / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

دیابت نوع ۲ عوارض یائسگی را تشدید می کند

یک مطالعه جدید می‌گوید زنان مبتلا به دیابت نوع ۲ ممکن است دوران سخت‌تری را در زمان یائسگی تجربه کنند.
 دیابت نوع ۲ عوارض یائسگی را تشدید می کند
به گزارش جماران به نقل از مدیسن نت، محققان گزارش دادند که در تمام مراحل یائسگی، زنان مبتلا به دیابت نوع ۲ علائم بدتری را در مقایسه با افراد بدون دیابت گزارش کردند. مهر نوشت، تیم تحقیق به رهبری «یو لی لانگ» از دانشگاه اولجی در کره جنوبی نوشت: «زنان مبتلا به دیابت تعداد بیشتری از علائم یائسگی و شدت کلی علائم بالاتر را نسبت به گروه غیر دیابتی گزارش کردند.»

برای مطالعه جدید، محققان نزدیک به ۳۰۰ زن ۴۰ تا ۶۴ ساله ساکن کره جنوبی را پیگیری کردند. وضعیت دیابت زنان بر اساس نتایج آزمایش خون بود و از پرسشنامه علائم یائسگی برای اندازه‌گیری علائم آنها استفاده شد.

محققان دریافتند که از بین این زنان، ۲۲۰ نفر یا دیابت داشتند یا پیش‌دیابتی بودند، در مقایسه با ۷۶ نفر بدون دیابت.

این مطالعه نشان داد که به طور متوسط، زنان مبتلا به دیابت تعداد علائم یائسگی بیشتری داشتند، کمی بیش از ۲۰ مورد در مقایسه با کمتر از ۱۶ مورد برای زنان بدون دیابت.

شدت علائم آنها نیز بالاتر بود، تقریباً ۳۷ امتیاز در مقایسه با ۲۶ امتیاز در بین زنان بدون دیابت.

دکتر «استفانی فابیون»، مدیر پزشکی انجمن یائسگی، در یک بیانیه خبری گفت: «این مطالعه نشان می‌دهد که زنان مبتلا به دیابت ممکن است بار بیشتری از علائم یائسگی را تجربه کنند.»

فابیون گفت: «این شرایط می‌توانند نقش خاصی در گرگرفتگی داشته باشند، که پزشکان آن را علائم وازوموتور می‌نامند.»

فابیون که در این مطالعه شرکت نداشت، افزود: «تحقیقات قبلی همچنین نشان داده است که عوامل خطر قلبی عروقی، از جمله دیابت، فشار خون بالا و دیس لیپیدمی [تعادل ناسالم چربی‌ها در خون]، با علائم وازوموتور مکرر مرتبط هستند و زنانی که بار علائم وازوموتور بالاتری دارند، معمولاً از نظر ریسک قلبی-متابولیکی وضعیت نامطلوب‌تری دارند.»

فابیون گفت: «این یافته‌ها نه تنها بر لزوم تشخیص و رسیدگی به علائم یائسگی در زنان مبتلا به دیابت تأکید می‌کند، بلکه بر گذار یائسگی به عنوان فرصتی مهم برای شناسایی و مدیریت عوامل خطر قلبی عروقی در همه زنان نیز تأکید دارد.»

 



 افزایش قیمت بنزین، مسیر حرکت نقدینگی را تغییر می‌دهد؟ | گلوانی: گرانی بنزین یک شوک موقت تورمی ایجاد می‌کند نه تورم 150 درصدی!

افزایش قیمت بنزین، مسیر حرکت نقدینگی را تغییر می‌دهد؟ | گلوانی: گرانی بنزین یک شوک موقت تورمی ایجاد می‌کند نه تورم 150 درصدی!

اقتصادنیوز: یک پژوهشگر و کارشناس اقتصادی گفت: در حال حاضر تورم ماهانه بالای ۵ تا ۶ درصد است و تورم نقطه‌ای و سالانه نیز بالای 83 یا 84 درصد قرار دارد. بنابراین این‌طور نیست که اگر در قیمت بنزین افزایش جدی صورت بگیرد، تورم ناگهان به سمت ۱۵۰ درصد یا اعداد مشابه حرکت کند؛ چنین اتفاقی رخ نخواهد داد.

 فال و طالع بینی امروز ۲۸ مرداد

فال و طالع بینی امروز ۲۸ مرداد

فال و طالع بینی ۲۸ مرداد ماه را در ادامه بخوانید.

 چراغ سبز ترامپ به اسرائیل برای بمباران | بهانه عجیب نتانیاهو برای حمله

چراغ سبز ترامپ به اسرائیل برای بمباران | بهانه عجیب نتانیاهو برای حمله

دولت ترامپ دقیقاً می‌دانست که بمب‌افکن‌های اسرائیلی در راه سوریه هستند. گزارش محرمانه آکسیوس نشان می‌دهد واشنگتن در یک بازی دوگانه، پس از دریافت پیش‌اخطار از تل‌آویو، چشمان خود را بر بمباران باندهای فرودگاهی سوریه بست .

 دفتر نتانیاهو بالاخره مسئولیت این حمله را پذیرفت | هشدار دوباره به ترکیه

دفتر نتانیاهو بالاخره مسئولیت این حمله را پذیرفت | هشدار دوباره به ترکیه

رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی پس از حدود ۲۴ ساعت رسماً مسئولیت حمله اخیر در سوریه را پذیرفت.

 قیمت انواع خودرو داخلی در بازار +جدول

قیمت انواع خودرو داخلی در بازار +جدول

اقتصادنیوز: ​بررسی بازار خودرو نشان می‌دهد در حالی که رکود معاملاتی و انتظار همچنان بر بازار حاکم است، قیمت برخی خودروهای داخلی طی دو ماه گذشته با تغییرات قابل توجهی همراه نبوده؛ با این حال در میان ۱۵ مدل خودروی مورد بررسی، «ری‌را» با ۲۶۵ میلیون تومان افزایش بیشترین رشد قیمت و «۲۰۷ دنده‌ای پانوراما» با ۵۰ میلیون تومان کاهش، بیشترین افت قیمت را به ثبت رسانده‌اند.

 پاسخ بازیکن استقلال به بازگشت رقیبش؛ خسته نباشید!

پاسخ بازیکن استقلال به بازگشت رقیبش؛ خسته نباشید!

حبیب فرعباسی دروازه‌بان تیم فوتبال استقلال، پس از پیروزی آبی پوشان برابر نساجی، درحالی که ورزشگاه را ترک می‌کرد، پاسخ جالبی به سوال خبرنگاران داد.

 تاریخ و ورزشگاه دربی تهران لو رفت؛ ۱۱ شهریور در اصفهان

تاریخ و ورزشگاه دربی تهران لو رفت؛ ۱۱ شهریور در اصفهان

گزارشگر مسابقه سپاهان و تراکتور تاریخ و محل برگزاری دیدار استقلال و پرسپولیس را لو داد.

 جنگ آبراه‌ها در راه است؟ | قمار اوکراین و دوری تهران از دام پهن شده

جنگ آبراه‌ها در راه است؟ | قمار اوکراین و دوری تهران از دام پهن شده

اقتصادنیوز: تنش‌های ایران و اوکراین اگر باعث ادغام جبهه‌های نبرد در اروپا و خاورمیانه نشود، دست‌کم جغرافیای بی‌ثباتی را گسترش می‌دهد.