قیمت طلا امروز




 سایت جماران / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

استاندار خراسان رضوی: در حوادث دی ماه 1404 حاضر نیستیم بپذیریم که اشتباه کردیم/ خیلی جاها ما باید مقابل جوانان تقابل ایجاد نمی‌کردیم حداقل این که همراهی می‌کردیم

غلامحسین مظفری استاندار خراسان رضوی گفت: خیلی جاها ما باید مقابل جوانان تقابل ایجاد نمی‌کردیم حداقل این که همراهی می‌کردیم، حتی اگر همراهی نمی‌کردیم حرفشان را گوش می‌کردیم. آن‌ها به این باور می‌رسیدند که قصدمان این است که شرایط بهتر و با آرامش تری برای ایجاد کار و زندگی آن‌ها فراهم کنیم و حداقل اش این است که نتوانستیم این را به جوانان منتقل کنیم.
 استاندار خراسان رضوی: در حوادث دی ماه 1404 حاضر نیستیم بپذیریم که اشتباه کردیم/ خیلی جاها ما باید مقابل جوانان تقابل ایجاد نمی‌کردیم حداقل این که همراهی می‌کردیم

به گزارش جماران، استاندار خراسان رضوی در باره حوادث دی ماه 1404 گفت: این که دشمن دخالت داشته، قطعاً دخالت داشته و از هر موقعیتی برای موج‌سواری استفاده می‌کند، [اما] قطعاً ما بی‌تقصیر نیستیم و یکی از اشکالات ما (ساختار) این است که حاضر نیستیم بپذیریم که اشتباه کردیم.

روزنامه خراسان به نقل از غلامحسین مظفری افزود: خیلی جاها ما باید مقابل جوانان تقابل ایجاد نمی‌کردیم حداقل این که همراهی می‌کردیم، حتی اگر همراهی نمی‌کردیم حرفشان را گوش می‌کردیم. آن‌ها به این باور می‌رسیدند که قصدمان این است که شرایط بهتر و با آرامش تری برای ایجاد کار و زندگی آن‌ها فراهم کنیم و حداقل اش این است که نتوانستیم این را به جوانان منتقل کنیم.

-  در اوج بحران‌های دی‌ماه بنده در جلسه شورای تأمین استان به همراه اعضا مشاهده کردیم که در یک خیابانی که این شرایط حاکم بود عده‌ای جوان به‌جای این که جایی را آتش بزنند خوشحالی می‌کنند و بنده عرض کردم کاش ما در گذشته خوشحالی این بچه‌ها را بیشتر به رسمیت می‌شناختیم که امروز دچار این اتفاقات نمی‌شدیم.

-  بنده به‌عنوان رئیس شورای تأمین آرزویم این است که مردم و جوانان ما خوشحال باشند و متأسفانه حتی در آموزه‌های دینی خودمان هم کمتر به این مسئله توجه می‌کنیم. عزاداری‌ها را بسیار بسیار پررنگ می‌گیریم ولی به جشن‌ها توجه نمی‌کنیم درحالی‌که همان جامعه‌ای که به عزاداری نیاز دارد و نیاز است، باید در این‌طرف هم مقداری فضا ایجاد کنیم. باید تعادل در رفتارها را ایجاد کنیم البته که مشهد شرایطی دارد و حریمی دارد ولی با همه این‌ها می‌شود کار کرد و حتی عنوان می‌کنیم که محدودیت ایجاد می‌کنیم در حالی که واقعاً چنین نیست.

-  ما قریب به ۱۵۰۰ کافه در مشهد داریم. مثل‌این که از بنده بپرسید شما با بسته شدن فروشگاه مخالف هستید یا موافق، درحالی‌که باید بررسی شود شاید تخلفی کرده است. اصل ما این است که ما باید فضاهای بانشاط داشته باشیم. امروز بسیاری از کسانی که مقداری با باز شدن فضا موافق بودند الان نگران هستند به خاطر این است که صفر و یک نگاه می‌کنیم مسائل را و این نوع نگاه را باید مدیریت کنیم و تعادل حفظ شود.

 گفتگوی روزنامه خراسان با استاندار خراسان رضوی را می توانید در ادامه بخوانید.

 

خراسان: آقای استاندار شاخص‌ها نشان می‌دهد تب اجتماعی در استان و کشور چندان مطلوب نیست، بعد از حوادث دی‌ماه و رخدادهای مشابه بعضاً عنوان می‌شود که باید به‌گونه‌ای رفتار شود که این تلخی‌ها در جامعه تکرار نشود اما رویه‌ها نشان می‌دهد بعد از گذار از این بحران‌ها تغییرات محسوسی رخ نداده شما در قامت رئیس شورای تأمین استان نظرات قابل‌تأملی درباره حوادث دی‌ماه داشته‌اید و در جلسات گفته‌اید کاش می‌شد طور دیگری راهبری کرد که به دی‌ماه منتهی نشود. به خصوص تزریق نشاط اجتماعی در کلان‌شهری مانند مشهد.

استاندار خراسان رضوی: مسائل این‌چنینی باید توسط متخصصان تحلیل و ریشه‌یابی شود که در حال انجام است و شرایط تنها در خراسان رضوی نبود، بلکه در کل کشور طوری بوده که این رویدادها حادث شدند. قابل‌بحث است که چرا این شرایط پیش آمد، این که دشمن دخالت داشته، قطعاً دخالت داشته و از هر موقعیتی برای موج‌سواری استفاده می‌کند، این که بگوییم ما مقصریم قطعاً ما بی‌تقصیر نیستیم و یکی از اشکالات ما (ساختار) این است که حاضر نیستیم بپذیریم که اشتباه کردیم. خیلی جاها ما باید فضایی ایجاد می‌کردیم که مقابل جوانان تقابل ایجاد نمی‌کردیم حداقل این که همراهی می‌کردیم، حتی اگر همراهی نمی‌کردیم حرفشان را گوش می‌کردیم. آن‌ها به این باور می‌رسیدند که قصدمان این است که شرایط بهتر و با آرامش تری برای ایجاد کار و زندگی آن‌ها فراهم کنیم و حداقل اش این است که نتوانستیم این را به جوانان منتقل کنیم.

مظفری ادامه داد: در اوج بحران‌های دی‌ماه بنده در جلسه شورای تأمین استان به همراه اعضا مشاهده کردیم که در یک خیابانی که این شرایط حاکم بود عده‌ای جوان به‌جای این که جایی را آتش بزنند خوشحالی می‌کنند و بنده عرض کردم کاش ما در گذشته خوشحالی این بچه‌ها را بیشتر به رسمیت می‌شناختیم که امروز دچار این اتفاقات نمی‌شدیم.

 

 امروز شما به رسمیت شناخته‌اید این شادی را؟

 بنده به‌عنوان رئیس شورای تأمین آرزویم این است که مردم و جوانان ما خوشحال باشند و متأسفانه حتی در آموزه‌های دینی خودمان هم کمتر به این مسئله توجه می‌کنیم. عزاداری‌ها را بسیار بسیار پررنگ می‌گیریم ولی به جشن‌ها توجه نمی‌کنیم درحالی‌که همان جامعه‌ای که به عزاداری نیاز دارد و نیاز است، باید در این‌طرف هم مقداری فضا ایجاد کنیم. باید تعادل در رفتارها را ایجاد کنیم البته که مشهد شرایطی دارد و حریمی دارد ولی با همه این‌ها می‌شود کار کرد و حتی عنوان می‌کنیم که محدودیت ایجاد می‌کنیم در حالی که واقعاً چنین نیست.

 

 آقای استاندار شما مخالف پلمب کافه کتاب‌ها هستید؟

 ما قریب به ۱۵۰۰ کافه در مشهد داریم. مثل‌این که از بنده بپرسید شما با بسته شدن فروشگاه مخالف هستید یا موافق، درحالی‌که باید بررسی شود شاید تخلفی کرده است. اصل ما این است که ما باید فضاهای بانشاط داشته باشیم. امروز بسیاری از کسانی که مقداری با باز شدن فضا موافق بودند الان نگران هستند به خاطر این است که صفر و یک نگاه می‌کنیم مسائل را و این نوع نگاه را باید مدیریت کنیم و تعادل حفظ شود.

مظفری تأکید کرد: نفس وجود کافه کتاب یکی از بهترین شیوه‌ها و روش‌هایی است که جوان‌ها دورهم جمع شوند، پاتوق فرهنگی جوانان باشد، کتاب نقد کنند و نفس راه‌اندازی آن‌ها خوب است و تعطیلی آن کار خوبی نیست مگر این که مشکلی داشته باشد و مراجعی که آن را تعطیل کرده‌اند حتماً توضیحی دارند.





 امید متعهد پذیره‌نویسی و بازارگردانی اوراق شهرداری بجنورد شد
۶ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

امید متعهد پذیره‌نویسی و بازارگردانی اوراق شهرداری بجنورد شد

شرکت تأمین سرمایه امید از پذیرش تعهد پذیره‌نویسی و بازارگردانی اوراق مشارکت شهرداری بجنورد به ارزش خدماتی یک‌هزار و ۱۵۲ میلیارد ریال خبر داد.

 گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!
۶ ساعت قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: وفادار به ترکیب برنده: یک قانون ساده در فوتبال وجود دارد، به تیمی که برنده شده دست نزنید و بیخودی دنبال جنگولک بازی نروید. منطق حکم می‌کند، مربیان موفق در دنیای فوتبال اکثرا با چرخه محدودی از بازیکنان ترکیب را می‌چینند و به ندرت دست به تغییر می‌زنند.دو: تیمهای مجتبی حسینی در سالهای اخیر یک ویژگی مشترک داشته‌اند. جمع شدن در زمین خودی، بازی فشرده و استفاده از ضدحمله. هر چند آنها به دروازه استقلال فشار خاصی نیاوردند چون زورش را نداشتند. تارتار در کنفرانس مطبوعاتی قبل از باز ...,استقلال,نساجی,مجتبی حسینی,سهراب بختیاری‌زاده,صالح حردانی,یاسر آسانی,عارف آقاسی,پیشنهاد سردبیر

 بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس
۱۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس در مذاکره با تیم فولاد موفق شده امتیاز تیم دوم این که که راهی لیگ آزادگان شده خریداری و قصد دارد هدایت آن را به کاپیتان اسبق خود بسپارد.

 جای زخم ۱۸متری ایلان ماسک بر چهره ماه
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

جای زخم ۱۸متری ایلان ماسک بر چهره ماه

برخورد بقایای موشک فالکون ۹ متعلق به شرکت فضایی ایلان ماسک، با سطح ماه، دهانه‌ای ۱۸ متری بر جای گذاشت.

 قیمت یک عدد شلیل به ۴۱ هزار تومان رسید!
۷ ساعت قبل / سایت خبرفوری

قیمت یک عدد شلیل به ۴۱ هزار تومان رسید!

انتشار این ویدیو از قیمت سرسام‌آور شلیل در بازار میوه طی ساعات اخیر مورد توجه کاربران قرار گرفته است.

 تداوم حملات متجاوزانه رژیم اشغالگر به جنوب لبنان
۳۱ دقیقه قبل / سایت تابناک

تداوم حملات متجاوزانه رژیم اشغالگر به جنوب لبنان

جنگنده‌های رژیم اشغالگر بامداد امروز (جمعه) حملات متعددی به ارتفاعات «علی الطاهر» و اطراف «دوحه کفررمان» انجام دادند.