قیمت طلا امروز




 سایت جماران / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

وضعیت جو بایدن وخیم شد

پسر رئیس‌جمهور پیشین آمریکا، در مصاحبه‌ای که به صورت آنلاین از بی‌بی‌سی منتشر شد، گفت که سرطان جو بایدن فراتر از استخوان‌هایش گسترش یافته و درد قابل توجهی برای او ایجاد کرده است.
 وضعیت جو بایدن وخیم شد

به گزارش جماران، هانتر بایدن، پسر رئیس‌جمهور پیشین آمریکا، در مصاحبه‌ای که روز جمعه به صورت آنلاین از بی‌بی‌سی منتشر شد، گفت که سرطان جو بایدن فراتر از استخوان‌هایش گسترش یافته و درد قابل توجهی برای او ایجاد کرده است.

هانتر بایدن در جریان گفت‌وگو با برنامه «نیوزنایت» بی‌بی‌سی، هنگام صحبت درباره وضعیت سلامتی پدرش احساساتی شد و گفت که سرطان پدرش «به استخوان‌هایش و فراتر از آن متاستاز داده است.» 

او این بیماری را «بسیار دردناک» و «بسیار ناتوان‌کننده» توصیف کرد.

هانتر بایدن در این مصاحبه در خصوص اوضاع بیماری پدرش گفت «سرطان واقعاً سخت است. تماشای آن واقعاً غم‌انگیز است.»

او گفت که پدرش همچنان کانون خانواده بایدن است و تاب‌آوری رئیس‌جمهور پیشین را در ادامه مقابله با این بیماری ستود.

او گفت: «پدرم، تا امروز، مرکز خانواده ماست. او بهترین پدر، بهترین همسر و بهترین پدربزرگ است.»

جو بایدن، ۸۳ ساله، در ماه می ۲۰۲۵ پس از تجربه علائم ادراری، به نوعی تهاجمی از سرطان پروستات مبتلا تشخیص داده شد. پزشکان یک ندول (توده و غده غیرعادی) روی پروستات او کشف کردند و سرطان تا زمان تشخیص، از قبل به استخوان‌هایش سرایت کرده بود.

رئیس‌جمهور پیشین همچنان برای این بیماری تحت درمان است. درمان او شامل پرتودرمانی و هورمون‌درمانی بود که از اکتبر گذشته آغاز شد.

بایدن پیش‌تر پس از تشخیص بیماری‌اش گفته بود که «احساس خوبی» دارد و پزشکان انتظار داشتند درمانش مؤثر واقع شود.

جیل بایدن، بانوی اول پیشین آمریکا، روز چهارشنبه گفت که سرطان همسرش نیازمند پایش و درمان مداوم است.

او در مصاحبه‌ای با برنامه «بیا بدون دوربین حرف بزنیم با کلی ریپا» در سیریوس‌ایکس‌ام گفت که همسرش شب‌ها مکرراً برای رفتن به دستشویی از خواب بیدار می‌شود، گاهی تا هفت بار در یک شب. 

او گفت این مشکل پس از ترک کاخ سفید توسط این زوج در ژانویه ۲۰۲۵ نیز ادامه داشت و همین موضوع باعث شد او همسرش را ترغیب کند تا به دنبال مراقبت‌های پزشکی بیشتر باشد.

جیل بایدن به ریپا گفت: «ما باید هر سه ماه یک‌بار، با آزمایش‌ها و داروها، حواسمان به آن باشد. و هر کسی که این مسیر سرطان را طی کرده باشد می‌داند که این یک وضعیت دائمی است. روزانه است. و به نظر من چالش‌برانگیز است.»

بیو بایدن، پسر ارشد جو بایدن، در سال ۲۰۱۵ در سن ۴۶ سالگی پس از مبارزه با سرطان مغز درگذشت.

هانتر بایدن در مصاحبه با بی‌بی‌سی جزئیات بیشتری درباره میزان گسترش سرطان پدرش یا اینکه آیا درمان او تغییر کرده است، ارائه نکرد.

بر اساس اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا، سرطان پروستات، به غیر از سرطان‌های پوست غیرملانوما، شایع‌ترین سرطان در میان مردان در ایالات متحده است. طبق آمار انجمن سرطان آمریکا، از هر ۸ مرد، یک نفر در طول زندگی خود به سرطان پروستات مبتلا می‌شود.

 





 علم‌الهدی: رهبر شهید در علوم غریبه وارد بودند؛ گاهی معجزه و غیب‌گویی می‌کردند / پوتین گفت مسیح را در رهبر ایران دیدم
۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

علم‌الهدی: رهبر شهید در علوم غریبه وارد بودند؛ گاهی معجزه و غیب‌گویی می‌کردند / پوتین گفت مسیح را در رهبر ایران دیدم

امام جمعه مشهد با اشاره به نقش رهبر شهید انقلاب در بیداری، دشمن‌شناسی، فردسازی، جامعه‌سازی و شکل‌گیری جریان مقاومت، گفت: شش ماه پس از شهادت ایشان، ملت ایران...

 تداوم صدرنشینی تیم والیبال زیر ۱۷ سال ایران با شکست پاکستان
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تداوم صدرنشینی تیم والیبال زیر ۱۷ سال ایران با شکست پاکستان

تیم والیبال زیر ۱۷ سال پسر ایران در دومین دیدار خود در قهرمانی جهان دوحه موفق به شکست پاکستان شد و در صدر جدول گروه پنجم مرحله مقدماتی باقی ماند.

 پرداخت 3500 میلیارد تومان خسارت خودروهای آسیب دیده از جنگ/وام 1419 شهید جنگی تسویه شد
۴۳ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

پرداخت 3500 میلیارد تومان خسارت خودروهای آسیب دیده از جنگ/وام 1419 شهید جنگی تسویه شد

اقتصادنیوز: اف‌بی‌آی در روزهای اخیر به اداره‌های پلیس در ایالت کالیفرنیا هشدار داده است که ایران ممکن است در واکنش به حملات آمریکا، با پهپاد به سواحل غربی ایالات متحده حمله کند؛ این موضوع بر اساس هشداری است که شبکه ABC News به آن دست یافته است.

  گزارش تصویری | رهاسازی حیوانات در زیستگاه‌هایشان
۴۵ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

گزارش تصویری | رهاسازی حیوانات در زیستگاه‌هایشان

لحظه رهاسازی ؛ زمانی که گونه های مختلف حیوانات پس از درمان یا به عنوان بخشی از تلاش‌های افزایش جمعیت گونه ها، یا صرفاً برای کمک به رشد یک اکوسیستم، دوباره به زیستگاه‌های طبیعی خود بازگردانده شدند. نوشته

 خودروهای ایرانی تست ایمنی نمی شوند؟ | آزمون تصادف خودرو از نگاه استاندارد
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

خودروهای ایرانی تست ایمنی نمی شوند؟ | آزمون تصادف خودرو از نگاه استاندارد

مسئولان سازمان ملی استاندارد می‌گویند: براساس استانداردهای اجباری که از سوی این سازمان برای خودروهای تولید یا مونتاژ داخل صادر شده، خودروها ملزم به رعایت استانداردهای تعیین شده هستند و پایش این موضوع نیز از سوی سازمان ملی استاندارد انجام می شود.

 راز انفجارهای کیهانی با اندازه‌گیری‌های هسته‌ای فاش شد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

راز انفجارهای کیهانی با اندازه‌گیری‌های هسته‌ای فاش شد

پژوهشگران با اندازه‌گیری دقیق واکنش‌های هسته‌ای در اَبَرنواَخترها و انفجارهای پرتو ایکس، گامی بلند به سوی درک مرگ ستارگان و منشأ عناصر شیمیایی برداشته‌اند.