قیمت طلا امروز




 سایت جماران / ۲ ساعت قبل

سردار جوانی: کسانی که جنگ را نتیجه غنی‌سازی می‌دانند، تاریخ را درست نخوانده‌اند/ هسته‌ای تنها بهانه‌ای برای فشار بر ایران است/ دشمنی آمریکا با ایران پیش از طرح مسئله هسته‌ای آغاز شد

سردار جوانی، معاون سیاسی سپاه خاطرنشان کرد: مسئله هسته‌ای ایران از دهه‌های بعد مطرح شد، اما از همان سال‌های ابتدایی انقلاب، جنگ هشت‌ساله، کودتاها، توطئه‌ها و اقدامات تجزیه‌طلبانه علیه ایران وجود داشت. بنابراین اینکه گفته شود اگر ایران غنی‌سازی را کنار می‌گذاشت، دیگر جنگ و فشار علیه کشور اتفاق نمی‌افتاد، با واقعیت‌های تاریخی سازگار نیست.
 سردار جوانی: کسانی که جنگ را نتیجه غنی‌سازی می‌دانند، تاریخ را درست نخوانده‌اند/ هسته‌ای تنها بهانه‌ای برای فشار بر ایران است/ دشمنی آمریکا با ایران پیش از طرح مسئله هسته‌ای آغاز شد

سردار یدالله جوانی، معاون سیاسی سپاه پاسداران، گفت: آنهایی که می‌گویند اگر غنی‌سازی را متوقف می‌کردیم جنگ نمی‌شد یا اطلاعات دقیق تاریخی ندارند یا از تحلیل درست بی‌بهره‌اند.

به گزارش جماران، سردار یدالله جوانی، معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در گفت‌وگویی تلویزیونی با تأکید بر اینکه «واقعیت‌های قدرت ایران» باید برای افکار عمومی روایت شود، اظهار داشت: واقعیت امروز این است که ایران کشوری قوی و قدرتمند است؛ البته هر کشوری اشکالات، نواقص، کاستی‌ها و کمبودهایی دارد، اما قدرت یک امر واقعی است و به‌ویژه زمانی که جنگی اتفاق می‌افتد، میزان قدرت کشورها و ملت‌ها آشکار می‌شود.

وی با اشاره به تجربه جمهوری اسلامی ایران در جنگ‌های مختلف افزود: ملت ایران طی ۴۷ سال گذشته در برابر فشارها و توطئه‌های دشمن ایستادگی کرده و جنگ هشت‌ساله، جنگ ۱۲روزه، جنگ ۴۰روزه و شش ماه درگیری اخیر را پشت سر گذاشته است؛ امروز در جهان قضاوتی درباره ایران شکل گرفته و آن، قضاوت «ایران قوی» است.

معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب بر ضرورت روایت قدرت ملت ایران گفت: روایت قدرت جمهوری اسلامی نباید صرفاً یک امر ذهنی، هیجانی یا عملیات روانی و شناختی باشد، بلکه باید بر پایه واقعیت‌ها صورت بگیرد. وقتی واقعیت‌ها را روایت می‌کنیم، سیمای امروز ایران، سیمای یک کشور قدرتمند است و این قضاوت فقط در داخل ایران نیست، بلکه در سطح جهان نیز وجود دارد.

سردار جوانی با اشاره به تحلیل برخی رسانه‌های غربی درباره تحولات جنگ اخیر گفت: رسانه‌هایی مانند رویترز، نیویورک‌تایمز نیز به واقعیت‌های موجود اشاره کرده‌اند. نیویورک‌تایمز اخیراً نوشته است که با گذشت شش ماه از جنگی که آمریکا با تصور غلبه ۴۸ تا نهایتاً ۷۲ ساعته بر ایران آغاز کرد، ایران قوی‌تر از گذشته شده و آمریکا سردرگم‌تر از قبل است.

وی ادامه داد: رویترز نیز از قرار گرفتن آمریکا و رژیم صهیونیستی در یک بن‌بست و شرایط پرهزینه سخن گفته و برخی تحلیلگران آمریکایی نیز معتقدند واشنگتن دیگر برگ نظامی جدیدی در برابر ایران ندارد؛ چراکه آنچه در اختیار …



 امنیت و صلح در اروپا بدون روسیه ممکن نیست
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

امنیت و صلح در اروپا بدون روسیه ممکن نیست

رابرت فیکو، نخست‌وزیر اسلواکی، با انتقاد از رویکرد تقابلی غرب نسبت به مسکو، بر لزوم پذیرش روسیه به عنوان یک طرف برابر در قاره اروپا و جایگزینی سیاست‌های نظامی با دیپلماسی و تقویت اقتصادی تأکید کرد.

 سناتور مورفی: ترامپ جنگی را با ایران آغاز کرد که احدی خواهان آن نبود
۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

سناتور مورفی: ترامپ جنگی را با ایران آغاز کرد که احدی خواهان آن نبود

سناتور برجسته و مشهور آمریکایی از ایالت کانکتیکات اعلام کرد: ترامپ جنگی را با ایران آغاز کرد که احدی خواهان آن نبود.

 تعلیم‌وتربیت فراراهبردی باید مبنای سیاست‌گذاری‌های کشور باشد
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تعلیم‌وتربیت فراراهبردی باید مبنای سیاست‌گذاری‌های کشور باشد

وزیر آموزش‌وپرورش در جلسه شورای معاونان با تأکید بر ضرورت توجه «فراراهبردی» به فرهنگ، تعلیم و تربیت، از مدیران و معاونان این وزارتخانه خواست در آستانه آغاز سال تحصیلی، تمام ظرفیت‌ها را برای بازگشایی متفاوت مدارس به کار گیرند و تمرکز خود را بر «آغاز سال تحصیلی»، «حضور دانش‌آموزان در مدارس» و مدیریت چالش‌ها و بحران‌های احتمالی قرار دهند.

 شکست النصر با حضور مهدی قایدی
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

شکست النصر با حضور مهدی قایدی

النصر در دیداری که مهدی قایدی به عنوان بازیکن تعویضی وارد زمین شد برابر العین شکست خورد.

 باقری: فوتبال، بسکتبال نیست؛ می‌توانستیم بیشتر هم گل بزنیم!
۴۹ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

باقری: فوتبال، بسکتبال نیست؛ می‌توانستیم بیشتر هم گل بزنیم!

پایگاه خبری فوتبالی- کریم باقری در نشست خبری پس از بازی با ملوان شرکت کرد و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.به گزارش فوتبالی، کریم باقری پس از پیروزی سه بر صفر پرسپولیس مقابل ملوان در هفته چهارم لیگ برتر با بیان اینکه تارتار دچار افت فشار شد و بابت عدم حضور در نشست عذرخواهی کرد، گفت: دو تیم فوتبال بازی کردند. به مازیار زارع تبریگ می‌گویم تیم خیلی خوبی درست کرده است. می‌دانم تیم‌شان دیر بسته شده و بازیکنان جوانی دارد. ضد فوتبال بازی نکردند. ما هم نسبت به بازی قبلی بهتر بودیم. در زمین خودمان و مقابل ...,کریم باقری,پرسپولیس,تراکتور,پیشنهاد سردبیر

 طوفان گرد و غبار به لرستان رسید | دورود در صدر شهرهای آلوده
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

طوفان گرد و غبار به لرستان رسید | دورود در صدر شهرهای آلوده

کیفیت هوای کشور طی شبانه‌ روز گذشته با افزایش غلظت آلاینده‌ ها در برخی مناطق غربی و جنوبی همراه شد، به طوریکه که یک شهر در وضعیت خطرناک، دو شهر در شرایط بسیار ناسالم و چندین شهر دیگر در محدوده ناسالم برای همه گروه‌های سنی قرار گرفتند.



نامجو برگشت که بماند یا بخواند؟
روزنامه هفت صبح

نامجو برگشت که بماند یا بخواند؟

بازگشت محسن نامجو یک موضوع قدیمی را مطرح کرده است، آیا خواننده‌های مهاجر می‌توانند به ایران برگردند و فعالیت حرفه‌ای داشته باشند؟
راه بازگشت جنگل به جلگه‌های گیلان
روزنامه هفت صبح

راه بازگشت جنگل به جلگه‌های گیلان

کاشت گونه‌های سریع‌الرشد در اراضی جنگلی جلگه‌ای که میل به تصرف آنها از سوی جامعه محلی بسیار زیاد است، راهکاری بود که چهار دهه قبل در بسیاری از اراضی جنگلی جلگه‌ای گیلان که به دلیل حذف درختان تبدیل به تمشک‌زار شده بودند، از سوی کارشناسان منابع طبیعی در پیش گرفته شد تا با استقرار گونه‌های بومی اصلی جنگل در سایه گونه‌های سریع الرشد، امکان ایجاد جنگلی پایدار در منطقه تخریب شده فراهم شود.
پرستارنماها را بشناسید
روزنامه هفت صبح

پرستارنماها را بشناسید

احمد نجاتیان، رئیس سازمان نظام پرستاری کشور از گزارش حضور افراد فاقد تحصیلات پرستاری در بیمارستان‌های غیردولتی خبر می‌دهد
بانک‌ مرکزی مستقل  چیست؟
روزنامه دنیای اقتصاد

بانک‌ مرکزی مستقل چیست؟

استقلال بانک مرکزی پای ثابت سیاستگذاری پولی مناسب است. یک مطالعه اقتصادی نشان می‌دهد که استقلال بانک مرکزی را می‌توان به سه نوع «هدف‌گذاری»، «سیاسی» و «ابزاری» تقسیم کرد و تنها استقلال ابزاری آن حائز اهمیت است.
راز بیکاری ۵.۲ درصدی چین | پکن چگونه با بیکاری جوانان و کارگران برخورد می‌کند؟ | آمارهای اقتصادی چین قابل اعتماد است؟
سایت اقتصادنیوز

راز بیکاری ۵.۲ درصدی چین | پکن چگونه با بیکاری جوانان و کارگران برخورد می‌کند؟ | آمارهای اقتصادی چین قابل اعتماد است؟

اقتصادنیوز: از سال ۲۰۱۸، چین انتشار شاخص ماهانهٔ جدیدی برای بیکاری شهری را آغاز کرد که مانند آمار مشابه در سایر نقاط جهان، بر پایهٔ سرشماری‌ها صورت می‌گرفت. اما بر خلاف آمار سایر کشورها، شاخص چین به شکلی خیره‌کننده باثبات باقی مانده است.
تغییر غیرمنتظره در ریاست صندوق توسعه ملی | تغییر رئیس به معنی تغییر رویکرد است؟ | مأموریت رئیس جدید چیست و چه کاری باید انجام دهد؟
سایت اقتصادنیوز

تغییر غیرمنتظره در ریاست صندوق توسعه ملی | تغییر رئیس به معنی تغییر رویکرد است؟ | مأموریت رئیس جدید چیست و چه کاری باید انجام …

اقتصادنیوز: صندوق توسعه ملی قرار است چه نسبتی با دولت و به‌ویژه صنعت نفت داشته باشد؟ پاسخ به این پرسش تعیین می‌کند، تغییر غضنفری با غریب‌پور صرفاً تغییر مدیر بوده یا نشانه تغییر رویکرد صندوق است.