قیمت طلا امروز




 سایت جماران / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

عارف: ایران باید در جمع ۱۰ کشور برتر هوش مصنوعی قرار گیرد/ فاجعه مدرسه میناب شاید مهم‌ترین دلیل شکست آمریکا و رژیم صهیونیستی در جنگ رمضان بود/ آموزش و تربیت با بخشنامه و دستور پیش نمی‌رود

محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور در اختتامیه سی‌ونهمین اجلاس سراسری رؤسای آموزش و پرورش که با حضور وزیر آموزش و پرورش و مدیران و معاونان ۳۱ استان به‌صورت برخط برگزار شد، با گرامیداشت یاد شهدای مدرسه میناب، بیان کرد: فاجعه مدرسه میناب شاید مهم‌ترین دلیل شکست آمریکا و رژیم صهیونیستی در جنگ رمضان بود. این حادثه حتی با هیچ معیار ظالمانه و جنگلی نیز قابل توجیه نیست. دشمن برای این جنایت خود هیچ توجیهی نداشت و سکوت مدعیان حقوق بشر در برابر جنایات رژیم صهیونیستی و آمریکا در غزه و ایران، رسوایی ماندگاری برای تمدن غرب به‌جا گذاشت.
 عارف: ایران باید در جمع ۱۰ کشور برتر هوش مصنوعی قرار گیرد/ فاجعه مدرسه میناب شاید مهم‌ترین دلیل شکست آمریکا و رژیم صهیونیستی در جنگ رمضان بود/ آموزش و تربیت با بخشنامه و دستور پیش نمی‌رود

به گزارش جماران، معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی دیگر یک انتخاب نیست، گفت: ایران باید برای قرار گرفتن در جمع ۱۰ کشور برتر جهان در حوزه هوش مصنوعی برنامه‌ریزی کند و تحقق این هدف نیز مستلزم آغاز آموزش این فناوری از مدارس و تربیت دانش‌آموزان خلاق، پژوهشگر و مسئولیت‌پذیر از سال‌های نخست تحصیل است.

محمدرضا عارف در اختتامیه سی‌ونهمین اجلاس سراسری رؤسای آموزش و پرورش که با حضور وزیر آموزش و پرورش و مدیران و معاونان ۳۱ استان به‌صورت برخط برگزار شد، با بیان اینکه معلمان از تأثیرگذارترین اقشار در ساختن آینده کشور هستند، گفت: تمدن چند هزار ساله ایرانی مرهون نقش‌آفرینی معلمان این سرزمین در طول تاریخ است.

وی با گرامیداشت یاد شهدای مدرسه میناب، بیان کرد: فاجعه مدرسه میناب شاید مهم‌ترین دلیل شکست آمریکا و رژیم صهیونیستی در جنگ رمضان بود. این حادثه حتی با هیچ معیار ظالمانه و جنگلی نیز قابل توجیه نیست. دشمن برای این جنایت خود هیچ توجیهی نداشت و سکوت مدعیان حقوق بشر در برابر جنایات رژیم صهیونیستی و آمریکا در غزه و ایران، رسوایی ماندگاری برای تمدن غرب به‌جا گذاشت.

معاون اول رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه علم، آموزش و تربیت با بخشنامه و دستور پیش نمی‌رود، گفت: سطح علمی دانش‌آموزان صرفاً با دستور وزیر آموزش و پرورش ارتقا نمی‌یابد و برای دستیابی به اهداف آموزشی و تربیتی، به همفکری، رایزنی و جدل علمی نیاز داریم.

عارف با تأکید بر اینکه تربیت، پایه آموزش است، افزود: بهترین ساعات عمر دانش‌آموز در اختیار معلم قرار دارد و به همین دلیل، معلمان مسئولیت سنگینی بر عهده دارند. اگر میدان تعلیم و تربیت عملکرد مناسبی داشته باشد، در سایر حوزه‌های اجتماعی نیز مشکلات کمتری خواهیم داشت و پدیده‌هایی مانند گران‌فروشی، کم‌فروشی و احتکار کاهش خواهد یافت.

 

 

وی با تأکید بر ضرورت تدوین برنامه‌های بلندمدت در آموزش و پرورش تصریح کرد: برنامه‌های این حوزه باید حداقل ۱۰ ساله باشد. در مسیر تحقق سند چشم‌انداز و بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی نیز باید جایگاه علمی کشور و مرجعیت علمی زبان فارسی با جدیت دنبال شود.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به ضرورت افزایش ثروت ملی گفت: توسعه علم و فناوری‌های نوظهور باید از مدارس و حتی از کلاس اول آغاز شود. نفت نباید درآمد دولت محسوب شود، زیرا انفال و متعلق به نسل‌های آینده است و کشور باید با اتکا به جوانان خلاق خود، ثروت جدید خلق کند.

عارف افزود: دانش‌آموز باید از همان کلاس اول مسئولیت‌پذیر، خلاق، پژوهشگر و کنجکاو تربیت شود و مفاهیم پایه علمی و عددی را به‌درستی درک کند. اگر چنین نسلی تربیت نشود، بهره‌وری در کشور نیز افزایش نخواهد یافت.

وی با اشاره به موفقیت کشور در دو جنگ اخیر در جبهه‌های میدان، خیابان، خدمت، دیپلماسی و علم و فناوری گفت: ما جنگ‌طلب نیستیم، اما رزمنده‌هایی قوی هستیم و اگر دشمن خطا و تجاوز کند، پاسخی دریافت خواهد کرد که هرگاه نام ایران را شنید، به خود بلرزد.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین با اشاره به شرایط پساجنگ گفت: ایران وارد مرحله جدیدی شده و در موضوع مدیریت تنگه هرمز نیز بر حقوق خود ایستادگی خواهد کرد.

 

 

عارف با تأکید بر اینکه فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی دیگر یک انتخاب نیست، یادآور شد: بر اساس تأکیدات رهبر شهید انقلاب، باید تلاش کنیم ایران در جمع ۱۰ کشور برتر جهان در زمینه هوش مصنوعی قرار گیرد. برای دستیابی به این هدف، آموزش هوش مصنوعی باید از مدارس آغاز شود که البته این اقدامات نیز شروع شده است.

وی در ادامه بر اجرای سند تحول آموزش و پرورش، ارتقای منزلت و معیشت معلمان، تحقق عدالت آموزشی، حفظ گویش‌های محلی، تنوع قومی و تقویت انسجام ملی تأکید کرد و گفت: حفظ و ارتقای سرمایه اجتماعی یکی از راهبردهای اولویت‌دار دولت است و آموزش و پرورش نقش مهمی در این زمینه دارد.

عارف افزود: راهبرد دشمن فروپاشی اجتماعی است، اما راهبرد دولت ارتقای تاب‌آوری کشور در حوزه‌های اقتصادی و اجتماعی است. به همین دلیل، نهادهای علمی، آموزشی و تربیتی باید از نگاه‌های سیاسی مستقل باشند و مسائل تربیتی در مدارس نیز با جدیت بیشتری دنبال شود.

معاون اول رئیس‌جمهور در پایان با اشاره به نگاه ویژه رئیس‌جمهور به حوزه آموزش و پرورش، از وزیر آموزش و پرورش خواست برنامه‌ای راهبردی و بلندمدت برای شرایط پساجنگ تدوین کند که در آن به حوزه تمدنی ایران، علمی شدن زبان فارسی و توسعه علمی کشور توجه ویژه شود.

 



۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

انتقال مکتب امام شهید به نسل جدید تکلیف سنگین حوزه فرهنگ است

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ علیرضا کاظمی در حاشیه برگزاری آیین بزرگداشت چهلم رهبر شهید انقلاب اسلامی که شامگاه پنجشنبه، ۲۹ مرداد، در حرم مطهر رضوی برگزار شد، اظهار کرد: در چهلمین روز این ضایعه بزرگ، هنوز به نظر من این باور به‌طور کامل در میان مردم ما شکل نگرفته که رهبر و امام شهیدمان را از دست داده‌ایم. عمق این فقدان آن‌قدر سنگین و جانکاه است که شاید زمان بیشتری لازم باشد تا ابعاد آن برای جامعه روشن شود اما در کنار این داغ بزرگ، باید بدانیم که مسئولیت ما از همین امروز بیش از گذشته شده است.

وزیر آموزش و پرورش افزود: مراسم‌ها، مناسک و برنامه‌هایی که در این مدت برگزار شد، اگرچه برای گرامیداشت یاد و نام ایشان ضروری بود اما پایان راه نیست بلکه می‌توان گفت کار اصلی ما تازه آغاز شده است. امروز یک مسئولیت بسیار سنگین، به‌ویژه در حوزه فرهنگ بر دوش همه ما قرار دارد و آن، تبیین، ترویج و انتقال اندیشه‌های رهبر شهیدمان و مکتب ایشان به نسل جدید است.

وی خاطرنشان کرد: ما در یک نقطه عطف تاریخی قرار گرفته‌ایم و باید این فرصت را به‌درستی بشناسیم و از آن استفاده کنیم. نباید اجازه دهیم چراغی که ایشان با مجاهدت و سال‌ها تلاش روشن نگه داشتند، کم‌فروغ شود بلکه باید آن را پرفروغ‌تر و فروزنده‌تر از گذشته حفظ کنیم. به‌خصوص باید به بعثت و بیداری مردم و نسل جدید به‌عنوان یکی از بزرگترین فرصت‌های پیش‌ روی نظام جمهوری اسلامی نگاه کنیم و با برنامه‌ریزی درست، مکتب و اندیشه رهبرمان را برای این نسل تبیین کنیم.

کاظمی ادامه داد: اگر بتوانیم این اندیشه را از سطح مراسم و سخنرانی فراتر ببریم و آن را در ذهن، فکر و باور نسل جدید نهادینه کنیم، آن‌وقت می‌توان گفت توانسته‌ایم بخشی از مسئولیتی را که پس از شهادت ایشان بر دوش ما قرار گرفته است، به‌درستی انجام دهیم.


۳ ساعت قبل / سایت اقتصاد ۲۴

ونس: باید بتوانیم نفت بیشتری از تنگه هرمز خارج کنیم

اقتصاد۲۴-«جی دی ونس» روز پنجشنبه به وقت محلی در گفت وگویی با تکرار زیاده خواهی ها به رغم شکست سیاست فشار حداکثری و تحریم های واشنگتن طی دهه های گذشته مدعی شد: «ما به اعمال این فشار ادامه خواهیم داد، چون معتقدیم این بهترین راه برای دستیابی نهایی به هدف نهایی است.»

به نوشته ایرنا، معاو.ن رئیس جمهوری آمریکا در این گفت وگو همچنین مدعی شد: با تلاش فوق‌العاده نیروهای نظامی‌ آمریکا، توانسته ایم مقدار زیادی نفت و گاز را از تنگه هرمز خارج کنیم.»

رئیس هیات مذاکره کننده آمریکا ادعا کرد: «باید مقدار بیشتری (نفت) را (از طریق تنگه هرمز) خارج کنیم، اما این کار تا اینجا بسیار موفقیت‌آمیز بوده است، چون تنگه هرمز همان نقطه اهرم فشار ایران است.»  

آمریکا سال‌هاست از ابزارهای تحریم‌های مالی و اقتصادی که به اذعان رسانه های آمریکایی، کارایی خود را از دست داده اند، علیه کشورها و گروه هایی که همسو با سیاست ها و اهداف واشنگتن نیستند، استفاده می کند.


۴ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

صالحی: برای شکستن محاصره باید اقدام نظامی کنیم

احسان صالحی، کارشناس مسائل سیاسی: محاصره دریایی و نشتی نفت در بخش جنوبی تنگه هرمز، صورتی از جنگ نظامی است و جمهوری اسلامی ایران باید با تثبیت معادله «پاسخ متقابل و تشدید در برابر تشدید»، مانع پیشروی دشمن شود.

ناوها و ناوپیکارهای آمریکایی که دست به عملیات محاصره دریایی می‌زنند، واحدهای کاملاً نظامی هستند. از این رو، همان منطقی که در جنگ ۴۰ روزه برقرار کردیم—مبنی بر اینکه «تنش و تشدید را با تشدید بیشتر پاسخ می‌دهیم»—باید در صحنه فعلی نیز برقرار باشد.

اگر نتوانیم این معادله را به صورت معتبر در برابر طرف مقابل تثبیت و برقرار کنیم، شرایط پیچیده‌تر و سخت‌تر خواهد شد و طرف مقابل مجاب می‌شود تا قدم‌های بعدی را بردارد.

 




 [ولی‌الله سیف] پیش‌نیاز اصلاحات اقتصادی
۶ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

[ولی‌الله سیف] پیش‌نیاز اصلاحات اقتصادی

بدون ثبات و پیش‌بینی‌پذیری در بازار، هرگز اصلاحات اقتصادی به نتیجه نمی‌رسد.

 حال‌وهوای بازار مسکن در چند قدمی پایتخت | با حداقل 500 میلیون تومان پول رهن، وارد بازار اجاره شوید+جدول
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

حال‌وهوای بازار مسکن در چند قدمی پایتخت | با حداقل 500 میلیون تومان پول رهن، وارد بازار اجاره شوید+جدول

اقتصادنیوز: بررسی بازار رهن و اجاره اندیشه نشان می‌دهد رهن آپارتمان‌های ۶۰ تا ۷۰ متری دوخوابه بسته به فاز، سن بنا و امکانات، از حدود 500میلیون تومان تا ۹۰۰ میلیون تومان متغیر است.

 تاکسی‌های بدون راننده تسلا راهی خیابان می‌شوند
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

تاکسی‌های بدون راننده تسلا راهی خیابان می‌شوند

تسلا آزمایش نسخه‌های تولیدی Cybercab را در خیابان‌های عمومی آغاز کرده است.

 شاهزاده هری و همسرش پس از ۶ سال به بریتانیا برمی‌گردند | آیا خانواده سلطنتی از بازگشت هری و مگان استقبال می‌کنند؟
۴ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

شاهزاده هری و همسرش پس از ۶ سال به بریتانیا برمی‌گردند | آیا خانواده سلطنتی از بازگشت هری و مگان استقبال می‌کنند؟

شاهزاده هری مایل است با پدرش آشتی کند و زمان بیشتری را با او که به دلیل ابتلا به سرطان تحت درمان است، بگذراند.

 رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!
۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!

پایگاه خبری فوتبالی- دنیای فوتبال شاهد یکی از عجیب‌ترین بازگشت‌های سال‌های اخیر است؛ رونالدینیو، اسطوره برزیلی و برنده توپ طلای ۲۰۰۵، در ۴۶ سالگی بار دیگر به فوتبال ایتالیا برگشته و به‌عنوان بازیکن راونا در سری C فعالیت خواهد کرد. به گزارش فوتبالی، باشگاه راونا در ماه ژوئن رسما اعلام کرده بود که رونالدینیو به‌عنوان بازیکن ثبت خواهد شد و حتی قرار است پیراهن شماره ۱۰ را بر تن کند. این اتفاق بیش از یک دهه پس از آخرین حضور حرفه‌ای رونالدینیو در زمین رخ می‌دهد. آخرین بازی رسمی او در سپتامبر ۲۰۱۵ با پ ...,سری سی,راونا,رونالدینیو,بارسلونا,تیم ملی برزیل,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!
۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: وفادار به ترکیب برنده: یک قانون ساده در فوتبال وجود دارد، به تیمی که برنده شده دست نزنید و بیخودی دنبال جنگولک بازی نروید. منطق حکم می‌کند، مربیان موفق در دنیای فوتبال اکثرا با چرخه محدودی از بازیکنان ترکیب را می‌چینند و به ندرت دست به تغییر می‌زنند.دو: تیمهای مجتبی حسینی در سالهای اخیر یک ویژگی مشترک داشته‌اند. جمع شدن در زمین خودی، بازی فشرده و استفاده از ضدحمله. هر چند آنها به دروازه استقلال فشار خاصی نیاوردند چون زورش را نداشتند. تارتار در کنفرانس مطبوعاتی قبل از باز ...,استقلال,نساجی,مجتبی حسینی,سهراب بختیاری‌زاده,صالح حردانی,یاسر آسانی,عارف آقاسی,پیشنهاد سردبیر