قیمت طلا امروز




 سایت جماران / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

میدل‌ایست‌آی: عربستان با عضویت مصر در توافق مکه مخالفت کرد

سه منبع آگاه سعودی گفته‌اند افزایش نارضایتی ریاض از عملکرد دولت عبدالفتاح السیسی و کاهش اعتماد عربستان به نقش مصر در تأمین امنیت منطقه، از مهم‌ترین دلایل این مخالفت بوده است.
 میدل‌ایست‌آی: عربستان با عضویت مصر در توافق مکه مخالفت کرد

به گزارش سرویس جماران، بر اساس گزارش «میدل ایست آی»، با وجود تلاش ترکیه برای پیوستن مصر به توافق دفاعی اخیر مکه، عربستان سعودی با این موضوع مخالفت کرده و در نهایت توافق بدون حضور مصر نهایی شده است.

 سه منبع آگاه سعودی گفته‌اند افزایش نارضایتی ریاض از عملکرد دولت عبدالفتاح السیسی و کاهش اعتماد عربستان به نقش مصر در تأمین امنیت منطقه، از مهم‌ترین دلایل این مخالفت بوده است.

عربستان پس از روی کار آمدن السیسی در سال ۲۰۱۳، حدود ۲۵ میلیارد دلار برای حمایت از اقتصاد مصر هزینه کرده؛ با این حال، ریاض اکنون معتقد است قاهره در پرونده‌های امنیتی منطقه، به‌ویژه جنگ یمن، حمایت متقابل کافی از عربستان نداشته است.

منابع همچنین از نگرانی عربستان نسبت به نزدیکی فزاینده مصر به امارات خبر داده‌اند؛ موضوعی که در شرایط اختلاف ریاض و ابوظبی بر سر پرونده‌هایی مانند یمن، سودان و اتیوپی بر بی‌اعتمادی‌ها افزوده است.

به گفته منابع سعودی، توانمندی نظامی و صنعتی مصر نیز در مقایسه با ترکیه و پاکستان ضعیف‌تر ارزیابی شده است.

 با این حال، مخالفت عربستان قطعی و دائمی توصیف نشده و در صورت بهبود روابط و افزایش اعتماد میان ریاض و قاهره، احتمال پیوستن مصر به این توافق در آینده همچنان وجود دارد.



 وقوع حادثه دریایی در سواحل یمن
۴۲ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

وقوع حادثه دریایی در سواحل یمن

به گزارش برنا، سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس اعلام کرد که گزارشی در خصوص وقوع حادثه دریایی در ۱۳۶ مایلی شرق شهر المکلا در یمن دریافت کرده است.

بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس همچنین تأکید کرد که یک نفتکش پس از نزدیک شدن یک کشتی دیگر به آن در خلیج عدن پیام اضطراری کمک ارسال کرده است.

سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا (UKMTO) در پیامی جدید تأیید کرده که ۶ فرد مسلح وارد نفتکش شده‌اند و اکنون کنترل کشتی را در دست گرفته و آن را به سمت سومالی هدایت می‌کنند.

طبق اعلام سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس یک نفتکش هنگام حرکت به سمت غرب در خلیج عدن، با ارسال پیام اضطراری از نزدیک شدن یک شناور غیرمجاز خبر داد.

انتهای پیام/



 صنعا هشدار داد: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود
۱ ساعت قبل / سایت عصر خبر

صنعا هشدار داد: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود

به گزارش عصر خبر، صنعا در چارچوب آمادگی برای ورود به «مرحله دوم» تشدید تنش نظامی دریایی و هوایی علیه عربستان اعلام کرد که نیروهای صنعا طی هفته‌های گذشته موفق شده‌اند سه معادله نظامی را تثبیت کنند. نخست «محاصره در برابر محاصره» است که آن را از جنوب دریای سرخ تا شمال آن، از طریق خلیج عدن و دریای عرب تثبیت کرده‌اند. معادله دوم نیز بر هدف قرار دادن مراکز تجمع و استقرار نیروهای عربستانی در هر نقطه‌ای از غرب یمن تا شرق آن استوار بوده است؛ معادله سوم نیز «بازدارندگی و پاسخ مستقیم» است که بر پاسخ به نقض حریم هوایی یمن از طریق هدف قرار دادن تأسیسات راهبردی در عمق خاک عربستان استوار بوده است.

به روایت ایسنا، بر اساس نوشته روزنامه الاخبار، در همین چارچوب، نیروهای صنعا از طریق سرتیپ یحیی سریع، سخنگوی نظامی خود از نتایج عملیات نظامی در چارچوب «مرحله نخست» پرده برداشتند و اعلام کردند که از بیستم ماه گذشته تاکنون، هشت کشتی نفتی عربستان را هدف قرار داده‌اند که پنج فروند از آن‌ها در دریای سرخ و سه فروند در خلیج عدن و دریای عرب بوده‌اند. این نیروها همچنین تأکید کردند که موفق شده‌اند از عبور ۴۸ کشتی نفتی عربستان از دریای سرخ و دریای عرب جلوگیری و آن‌ها را وادار کنند از همان مسیری که آمده بودند، بازگردند. نوشته های مشابه تصاویر بدرقه محمدرضا عارف در حال سفر به عربستان 1403/08/21 حمله ثابتی به قالیباف و رجز خوانی برای وزیر اقتصاد از تریبون مجلس/ اینکه گفته شود استیضاح وزرا الان به مصلحت نیست، عقیم کردن مجلس است 1403/10/12

بر اساس بیانیه یحیی سریع، نیروهای صنعا مجموعه‌ای از عملیات بازدارندگی هوایی را با استفاده از موشک‌های بالستیک و پهپادها در عمق خاک عربستان اجرا کردند که اهداف خود را با دقت مورد اصابت قرار دادند و خسارت‌های گسترده‌ای به تأسیسات شرکت نفتی آرامکو عربستان در شماری از مناطق جنوب و شرق این کشور وارد کردندسخنگوی نظامی نیروهای مسلح یمن ادامه داد که ۹ حمله در ینبع، نجران، جیزان و ابها انجام شده و همچنین سامانه انتقال محموله‌های نفتی از استان شرقی به شبه جزیره عربستان هدف قرار گرفته است. این عملیات در پاسخ به تجاوز عربستان که فرودگاه …



 اعتراف دیرهنگام رژیم صهیونیستی به جنایت قتل هند رجب
۴ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

اعتراف دیرهنگام رژیم صهیونیستی به جنایت قتل هند رجب

به گزارش برنا، ارتش رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که نظامیانش در سال ۲۰۲۴ به سمت خودرویی که هند رجب، دختر ۵ ساله فلسطینی و اعضای خانواده‌اش را در غزه حمل می‌کرد، آتش گشوده‌اند.

به گزارش رویترز، ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد که تحقیقات جنایی را آغاز کرده است، اگرچه گروه‌های حقوق بشری می‌گویند چنین تحقیقاتی به‌ندرت منجر به محکومیت می‌شود.

به شهادت رساندن هند رجب یکی از برجسته‌ترین جنایت‌های مربوط به کشتار غیرنظامیان در جریان حمله نظامی رژیم صهیونیستی به غزه بود.

این دختر ۵ ساله فلسطینی پس از ساعت‌ها گیر افتادن در ماشین و التماس به پزشکان فلسطینی از طریق تلفن همراه برای ارسال کمک، به شهادت رسید، در حالی که خانواده ۵ نفره عمویش پیش از وی بر اثر حمله رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده بودند.

یک آمبولانس اعزام شد، اما کمی پس از رسیدن به محل حادثه، امدادگران تماس خود را با دختر و امدادگران از دست دادند؛ ۱۲ روز بعد، پیکر هند رجب، بستگانش و ۲ نفر از کارکنان آمبولانس از منطقه پیدا شد.

ارتش رژیم صهیونیستی پیش از این حضور نیروهایش در منطقه نزدیک به محل شهادت هند رجب را تکذیب کرده بود، اما روز گذشته اعتراف کرد که پس از یک تحقیق چند ماهه متوجه شده است که نظامیانش هنگام نزدیک شدن به وسیله نقلیه حامل هند رجب به سمت آنها آتش گشوده‌اند.

ارتش رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که یک گلوله به سمت آمبولانس هلال احمر فلسطین که برای نجات هند رجب اعزام شده بود، شلیک شده است.

ارتش رژیم صهیونیستی همچنین ادعا کرد که تحقیقات جنایی در مورد به شهادت رساندن ۱۵ امدادگر و کارمند اورژانس در مارس ۲۰۲۵ را آغاز خواهد کرد؛ با وجود این، ادعا کرد که در ۳ جنایت دیگر، ازجمله شهادت ۷ امدادگر در خیریه آشپزخانه مرکزی جهانی در آوریل ۲۰۲۴، هیچ مبنایی برای آغاز تحقیقات جنایی نیافته است.

فیلمی درباره شهادت هند رجب در جشنواره فیلم ونیز جایزه گرفت و نامزد جایزه اسکار شد.

مادربزرگ هند رجب که در اردوگاه آوارگان در شهر غزه حضور دارد، گفت که وی و خانواده هند رجب به تحقیقات و دستگاه قضایی رژیم صهیونیستی اعتماد ندارند.

گروه‌های حقوق بشری صهیونیستی می‌گویند که تحقیقات مربوط به سوءرفتار جنایی در مورد نظامیان رژیم صهیونیستی …



 مسکو برای دیدار با«استیو ویتکاف» و «جرد کوشنر» در کوتاه‌ترین زمان آماده است
۴ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

مسکو برای دیدار با«استیو ویتکاف» و «جرد کوشنر» در کوتاه‌ترین زمان آماده است

به گزارش برنا، ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد این کشور هیچ پیشنهادی درباره سفر احتمالی استیو ویتکاف و جرد کوشنر مذاکره‌کنندگان آمریکایی به مسکو دریافت نکرده است، اما آمادگی دارد چنین دیداری را به‌سرعت ترتیب دهد.

زاخارووا در گفت‌و‌گو با روزنامه «ایزوستیا» گفت: «ما موضع واشنگتن درباره حل‌وفصل بحران اوکراین را از نزدیک دنبال می‌کنیم. هیچ پیشنهاد مشخصی درباره دیدار‌های جدید با مذاکره‌کنندگان آمریکایی دریافت نکرده‌ایم؛ ظاهراً آنها اکنون بر وضعیت خاورمیانه متمرکز هستند.»

او افزود: «گزارش‌هایی درباره سفر احتمالی استیو ویتکاف فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا و جرد کوشنر به مسکو به‌طور دوره‌ای در رسانه‌ها منتشر می‌شود. طبیعتاً ما آماده‌ایم این دیدار را خیلی سریع ترتیب دهیم، اما هیچ درخواست رسمی در این زمینه دریافت نشده است.»

سخنگوی وزارت خارجه روسیه همچنین به اظهارات پیشین «مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا اشاره کرد که گفته بود مذاکرات برای حل‌وفصل بحران اوکراین به ایده‌های جدید نیاز دارد.

زاخارووا در این رابطه گفت: «از طرف خودمان، آماده شنیدن ابتکارات سازنده واشنگتن هستیم.»

او در عین حال تأکید کرد هرگونه طرح برای پایان دادن به بحران اوکراین باید منافع روسیه را در نظر بگیرد.

زاخارووا گفت: «تأکید می‌کنیم که هر گزینه‌ای برای پایان دادن به بحران پیرامون اوکراین باید منافع روسیه را در نظر داشته باشد؛ بحث درباره خواسته‌های حداکثری کی‌یف و حامیان اروپایی آن که واقعیت‌های میدانی را منعکس نمی‌کند، هیچ معنایی ندارد.»

انتهای پیام/



 مقاومت طلای گرمی در کانال ۱۹ میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی
۴ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

مقاومت طلای گرمی در کانال ۱۹ میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی

ایران آنلاین:

اتحادیه طلا امروز پنجشنبه نرخ هر اونس طلا را ۴۴۸۷ دلار اعلام کرد که بر این اساس آن طلای ۱۸ عیار ۱۹ میلیون و ۸۲۰ هزار تومان و طلای ۲۴ عیار ۲۶ میلیون و ۴۲۵ هزار تومان قیمت‌گذاری شد.

به گزارش ایرنا، در بازار سکه نیز قیمت سکه طرح جدید ۱۹۷ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان، طرح قدیم ۱۹۵ میلیون تومان، نیم سکه ۱۰۰ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان و ربع سکه ۵۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به فروش رفت که قیمت همه مصنوعات طلا نسبت به روز گذشته افزایش یافتند.

سکه گرمی امروز، ۲۹ میلیون تومان معامله شد.
انتهای پیام/





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 هشدار سازمان مدیریت بحران/ این ۵ پنج استان منتظر وقوع سیل باشند
روزنامه شرق

هشدار سازمان مدیریت بحران/ این ۵ پنج استان منتظر وقوع سیل باشند

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال وقوع سیل در پنج استان به دنبال صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی مبنی بر تشدید بارش‌ها خبر داد.
 اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع!
سایت خبر ورزشی

اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع!

شاید بهتر باشد یک بار برای همیشه تکلیف این موضوع را روشن کنیم؛ آیا در انتخاب بازیکنان تیم ملی، غیر از مسائل فنی، معیار و استاندارد دیگری هم وجود دارد یا نه؟
 گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او /  عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد
سایت اعتماد آنلاین

گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او / عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد

همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او گلایه کرد.
 نوری قزلجه: امکان واردات مستقیم گندم برای واحدهای صنف و صنعت فراهم می شود
سایت ایران آنلاین

نوری قزلجه: امکان واردات مستقیم گندم برای واحدهای صنف و صنعت فراهم می شود

وزیر جهاد کشاورزی از ابلاغ قریب الوقوع بخشنامه جدیدی خبر داد که به موجب آن، واحدهای صنف و صنعت امکان خرید گندم مورد نیاز خود از داخل کشور را خواهند داشت و زمینه واردات مستقیم این محصول نیز برای آنان فراهم می شود.
 معلمان نقش مهمی در روایتگری صادق و انتقال اندیشه‌های ناب دارند
سایت دیدارنیوز

معلمان نقش مهمی در روایتگری صادق و انتقال اندیشه‌های ناب دارند

علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش به نقش معلمان در روایتگری صادق و انتقال اندیشه‌های ناب در سپهر فرهنگ و سیاست جامعه اشاره کرد.
 استرس مزمن؛ قطعه تازه‌ای از پازل آپنه خواب
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

استرس مزمن؛ قطعه تازه‌ای از پازل آپنه خواب

پژوهشگران در مطالعه‌ای جدید دریافته‌اند که استرس روانی-اجتماعی مزمن و احساس تنهایی ممکن است نه‌تنها پیامد آپنه خواب، بلکه یکی از عوامل مؤثر بر افزایش خطر ابتلا به این اختلال باشند.
 جوان‌ترین و پیرترین داوطلبان کنکور معرفی شدند
سایت هم میهن

جوان‌ترین و پیرترین داوطلبان کنکور معرفی شدند

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به حضور داوطلبان با سنین مختلف در کنکور سراسری ۱۴۰۵ گفت: پیرترین داوطلب این آزمون ۸۵ ساله و از استان کرمانشاه است و جوان‌ترین داوطلبان، یک دختر و یک پسر متولد سال ۱۳۹۳ و ۱۲ ساله هستند.
 نتایج مثبت واکسن سرطان پوست سهام شرکت مدرنا را سه برابر کرد
سایت اکوایران

نتایج مثبت واکسن سرطان پوست سهام شرکت مدرنا را سه برابر کرد

سهام مدرنا پس از اعلام نتایج موفقیت‌آمیز واکسن سرطان پوست، در معاملات روز چهارشنبه ۱۷۷ درصد جهش کرد و حدود ۴۴ میلیارد دلار به ارزش بازار این شرکت افزود؛ اتفاقی که نگاه سرمایه‌گذاران را دوباره به آینده مدرنا و ظرفیت رشد آن در صنعت داروسازی جلب کرده است.