
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به اینکه امام حرّیت، آزادگی، نفی استبداد و نفی طاغوت را به ما آموخت، گفت: بیش از ۸۰ درصد اسناد مالکیت اخذ شده است و انشاءالله سال آینده به اتمام میرسد. اگر این اسناد اخذ شود، دعاوی حقوقی به شدت کاهش مییابد. وظیفه ما حفظ عین فیزیکی است؛ اگر عمارتی مستهلک شده، باید تجدید بنا شود. در تهران باغی در شمیران بود که ۱۰۰ سال اجرای نیت نشده بود؛ ما آن را احیا کردیم تا مردم در هویت دینی و فرهنگی از آن استفاده کنند. اجرای نیات سال به سال در حال رشد است؛ سال گذشته ۶ همت اجرای نیت داشتیم و پیشبینی امسال ۸ همت است. در اربعین هم سعی کردیم با تابلو مشخص کنیم چه موقوفاتی در موکبها هزینه شده است؛ قریب ۳۵۰ مورد عمدتاً در ایران و سپس در عراق به زوار خدمترسانی کردند.
به گزارش خبرنگار جماران، حجتالاسلام و المسلمین سید مهدی خاموشی طی سخنانی در دیدار مدیران و اصحاب وقف با آیتالله سید حسن خمینی، ضمن ابراز ارادت به حضرت محمد(ص) و امام صادق(ع)، گفت: امام خمینی(ره) حق بزرگی بر گردن ما دارند؛ حق عزتمندی، استقلال، حریت و خودباوری. من در دوران نوجوانی جزء همان گروه سرودی بودم که در بهشت زهرا هنگام سخنرانی امام سرود میخواندیم؛ آن صحنه فراموشنشدنی بود.
وی تأکید کرد: امام حرّیت، آزادگی، نفی استبداد و نفی طاغوت را به ما آموخت. قبل از انقلاب برای پخش اذان از بلندگوی بوقی ساده روی خرپشته خانه، آن را با تیر میزدند. اما امروز امام مساجد را آباد کرد؛ قبل از انقلاب تعداد محافل قرآنی محدود بود ولی امروز حضرت آقا فرمودند ۱۰ میلیون حافظ میخواهیم.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: نظام سلطه باور نمیکرد مردم اینگونه جواب دندانشکن به او بدهند. امام به ما راه را نشان داد. در گام دوم انقلاب، گزارش تعالی و تمدنسازی ذکر شده است، بیاییم آن را محقق کنیم. امام به ما مقاومت را یاد داد. تسلیم ارزشی ندارد، اگر دشمن صهیونیست زورش میرسید، ایران به غزه دوم تبدیل میشد، اما زورش نرسید. دشمن تنها تسلیم میخواهد.
وی با اشاره به جایگاه رفیع شهدا رهبر شهید، اظهار داشت: درک حقیقتِ قدرتِ شهدا و تأثیرگذاری آنان در …












