قیمت طلا امروز




 سایت جماران / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

وزیر کشاورزی: اگر منافع ملی ایجاب کند بجنگیم، محکم خواهیم جنگید

غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه با وجود چالش‌های ۱۴ ماه گذشته، امنیت غذایی کشور حتی برای یک ساعت مختل نشد، تاکید کرد: هر اقدامی که به صلاح کشور و در راستای منافع ملی باشد، انجام خواهیم داد. اگر منافع ملی ایجاب کند بجنگیم، محکم خواهیم جنگید. نباید اجازه داد عده‌ای اندک به دلیل منافع شخصی، جناحی، حزبی یا رقابت‌های انتخاباتی، زمینه تفرقه و نفاق را در کشور فراهم کنند.
 وزیر کشاورزی: اگر منافع ملی ایجاب کند بجنگیم، محکم خواهیم جنگید

به گزارش جماران، غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی، در مراسم گرامیداشت روز خبرنگار ضمن تبریک این روز به اهالی رسانه، اظهار کرد: خبرنگاران به‌ویژه به طرح پرسش‌های انتقادی علاقه‌مندند و ما نیز از این موضوع استقبال می‌کنیم، اما برنامه امروز به‌گونه‌ای تنظیم شده است که امکان پرسش و پاسخ وجود ندارد. به‌زودی و به مناسبت هفته دولت، نشست خبری مفصلی برگزار خواهد شد تا دیدگاه‌ها و پرسش‌های خبرنگاران مطرح و به آنها پاسخ داده شود.

وی همچنین خواستار تداوم و تقویت همکاری بخش‌های تخصصی وزارت جهاد کشاورزی، به‌ویژه حوزه ترویج و آموزش، با خبرنگاران تخصصی شد.

  امنیت غذایی کشور حتی برای یک ساعت مختل نشد

نوری قزلجه با اشاره به نزدیک شدن هفته دولت و پایان دومین سال فعالیت دولت چهاردهم گفت: با وجود تمام چالش‌ها و تنش‌هایی که دولت طی ۱۴ ماه گذشته با آنها مواجه بود، امنیت غذایی کشور به خطر نیفتاد و کمبود هیچ کالایی در هیچ نقطه‌ای از کشور، حتی برای یک ساعت، رخ نداد.

وی افزود: این موضوع را می‌توان خلاصه‌ای از عملکرد، دوام و انسجام مجموعه تأمین امنیت غذایی کشور دانست. تلاش مدیران، دست‌اندرکاران، تولیدکنندگان، کشاورزان و تمام فعالان زنجیره تولید و تأمین موجب شد تنش‌ها و چالش‌های موجود نتواند به این زنجیره آسیب وارد کند.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به برخی پیش‌بینی‌های مطرح‌شده در جریان جنگ اظهار کرد: پیش‌بینی کرده بودند ایران تا پایان هفته سوم در حوزه امنیت غذایی دچار فروپاشی شود و پس از آن اتفاقات دیگری رخ دهد. برخی نیز به تحقق این پیش‌بینی‌ها امید بسته بودند، اما چنین اتفاقی رخ نداد. با این حال، نباید مغرور شویم؛ وقتی به گذشته نگاه می‌کنیم، بیش از هر عامل دیگری لطف خداوند دیده می‌شود که ما را از این شرایط دشوار عبور داد.

نوری قزلجه ادامه داد: پس از جنگ با ۱۰ تا ۱۲ نفر از همتایان خارجی خود دیدار داشتم و همه آنها مقاومت و تاب‌آوری دولت و ملت ایران را تبریک گفتند. آنان به‌طور مشخص درباره چگونگی حفظ امنیت غذایی کشور پرس‌وجو و از اقداماتی که در این زمینه انجام شده …



 چالش‌های نظام بانکی و مالیاتی؛ درخواست فعالان اقتصادی خراسان رضوی از مجلس برای اصلاحات ساختاری
۳۰ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

چالش‌های نظام بانکی و مالیاتی؛ درخواست فعالان اقتصادی خراسان رضوی از مجلس برای اصلاحات ساختاری

صفحه سیاست-

محسن زنگنه روز پنجشنبه در نشستی با فعالان اقتصادی در اتاق بازرگانی مشهد با اشاره به رویکرد مجلس برای رفع موانع تولید اظهار کرد: بر اساس اصلاحیه جدید ماده ۲۵ قانون بهبود فضای کسب‌وکار، خسارت وارده به واحدهای تولیدی ناشی از تصمیمات دولت، به‌عنوان «بدهی قطعی دولت» محسوب می‌شود. وی بیان کرد: در این راستا دولت مکلف می‌شود نحوه جبران این خسارت را با احتساب جریمه تأخیری معادل ۲.۵ درصد سود تسهیلات بانکی سالانه اعلامی بانک مرکزی پرداخت کند که جزئیات آن در آیین‌نامه‌های اجرایی دولت تبیین خواهد شد.

رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید مجلس با اشاره به اختلالات اخیر در سیستم بانکی تصریح کرد: در مطالبه‌ای که از سوی فعالان اقتصادی از نظام بانکی صورت گرفته، تأکید شده است که مبنای ارزیابی اعتبار اشخاص و بنگاه‌ها باید گردش واقعی عملیات اقتصادی باشد نه صرفا مانده حساب بانکی. از این رو مسوولان مربوطه اعلام کردند که این ارزیابی اعتبار تا ۱۵ شهریورماه اجرا نخواهد شد و اعطای ضریب به گردش مالی که در رتبه بندی ضریب قابل قبولی است، مدنظر قرار خواهد گرفت.

زنگنه در خصوص قانون ۱۰-۹۰ برای تسهیل در واردات مواد اولیه گفت: طبق این قانون به واردکنندگان و واحدهای تولیدی اجازه داده می‌شود تا قبل از تسویه نهایی حساب ارزی، ۹۰ درصد کالای خود را از گمرک ترخیص و به خط تولید منتقل کنند و ۱۰ درصد باقی‌مانده به عنوان وثیقه در گمرک بماند.

وی عنوان کرد: برای اعمال این قانون هشت ماه مهلت برای واردات مواد اولیه فارغ از اینکه بازرگان یا تولیدکننده باشد و ۱۱ ماه برای واردات ماشین آلات تولیدکنندگان در نظر گرفته شده که این موضوع طی هفته آینده در جلسه‌ای با بانک مرکزی نهایی می‌شود.

نماینده مردم تربت حیدریه، زاوه و مه ولات در مجلس شورای اسلامی درباره مشوق‌های انرژی نیز گفت: روز گذشته ماده‌ قانونی بسیار موثری در کمیسیون حمایت از تولید برای سرمایه‌گذاران نیروگاه‌های تجدیدپذیر، زغال‌سنگ و سایر نیروگاه‌ها به تصویب رسید که برای بررسی و تصویب نهایی به صحن علنی مجلس تقدیم خواهد شد. در خصوص ذخیره سازی سوخت برای بخش معدن و صنعت هم انتظار می رود تولیدکنندگان، سوخت تخصیصی را در این دو یا سه ماه آینده برای مصرف زمستان انجام شود.

زنگنه همچنین از …



 قرارگیری سبوس در سامانه بازارگاه؛ گامی برای رفع موانع تولید آرد
۱ ساعت قبل / سایت صفحه سیاست

قرارگیری سبوس در سامانه بازارگاه؛ گامی برای رفع موانع تولید آرد

صفحه سیاست-

غلامرضا نوری قزلجه در جریان سفر به استان هرمزگان به مناسبت هفته دولت و در حاشیه بهره برداری از سیلوی ۷۰ هزار تنی مروارید بندرعباس با اشاره به برنامه‌های دولت برای رفع بخشی از موانع پیش‌روی صنایع آردسازی و ذخیره‌سازی غلات، گفت: به‌تازگی سبوس در سامانه بازارگاه قرار گرفته که این اقدام بخشی از مشکلات فعالان حوزه آردسازی را برطرف کرده است.

وی از ابلاغ قریب‌الوقوع بخشنامه‌ای جدید خبر داد و افزود: بر اساس این بخشنامه، واحدهای صنف و صنعت می‌توانند برای خرید گندم مورد نیاز خود در داخل کشور اقدام کنند و همچنین امکان واردات مستقیم گندم نیز برای آنان فراهم خواهد شد.

وی افزود: این ظرفیت طی روزهای آینده برای فعالان صنف و صنعت در سراسر کشور فراهم می‌شود و می‌تواند مسیر تازه‌ای را پیش‌روی واحدهای آردسازی، سیلوداری و صنایع وابسته قرار دهد.

ظرفیت سیلویی کشور بالاتر از نیاز داخلی

وزیرجهاد کشاورزی، با تأکید بر اینکه ظرفیت سیلویی و آردسازی کشور بالاتر از نیاز داخلی است، اظهار کرد: برنامه وزارت جهاد کشاورزی، فعال‌سازی این ظرفیت‌ها در مسیر واردات، فرآوری و صادرات مجدد است؛ به‌گونه‌ای که غلات از کشورهای تولیدکننده، به‌ویژه کشورهای شمالی، وارد کشور شود، پس از فرآوری و تبدیل به محصولات آردی، به بازارهای هدف از جمله کشورهای آفریقایی و همسایه صادر شود.

نوری ادامه داد: این رویکرد علاوه بر فعال‌سازی ظرفیت‌های موجود کشور، زمینه ایجاد ارزش افزوده، توسعه صادرات و افزایش بهره‌وری واحدهای تولیدی را نیز فراهم می‌کند.

وی اصلاحات ارزی انجام‌شده را از زمینه‌های مهم تحقق این برنامه دانست و گفت: برخی شرایط و محدودیت‌ها اجرای این طرح را با تأخیر همراه کرد، اما با آغاز اجرای سازوکارهای جدید، فعالیت واحدهای صنف و صنعت وارد مرحله تازه‌ای خواهد شد.

 افتتاح سیلوی ۷۰ هزار تنی مروارید هرمزگان در شرایطی انجام می‌شود که این استان به واسطه برخورداری از بنادر مهم، موقعیت راهبردی در کریدورهای تجاری و دسترسی به بازارهای منطقه‌ای، ظرفیت بالایی برای تبدیل شدن به یکی از قطب‌های ذخیره، فرآوری و صادرات مجدد غلات کشور دارد.

وزیر جهاد کشاورزی صبح امروز به نمایندگی از هیات دولت به منظور حضور در آیین های …



 مرسدس بنز C کلاس ۲۰۲۷ رونمایی شد
۱ ساعت قبل / سایت برترینها

مرسدس بنز C کلاس ۲۰۲۷ رونمایی شد

آخرین خودرو: مرسدس بنز C کلاس مدل ۲۰۲۷ پرده برداری شد. این مدل با بروز رسانی های فراوان راهی بازار خواهد شد. میزان تغییرات در این نسخه آنقدر زیاد است که با یکی از گسترده ترین بروز آوری های فنی در تاریخ خانواده این خودرو طرف هستیم. عمده این تغییرات، در بخش های نرم افزاری و سامانه های کمک راننده قابل مشاهده است. تغییرات ظاهری مرسدس بنز C کلاس ۲۰۲۷

مرسدس بنز در C کلاس جدید تلاش کرده ظاهر خودرو را تا جایی که امکان دارد، متحول کند. در نمای روبرو، جلو پنجره جدید با ستاره مرکزی نورپردازی شده و قاب نورانی در اطراف آن جلوه خاصی پیدا کرده است. علاوه بر این، ستاره های کوچک کرومی نیز درون جلو پنجره قرار گرفته اند تا ظاهر خودرو با سبک طراحی محصولات اخیر مرسدس بنز هماهنگ شود. چراغ ها نیز دستخوش تغییر شده و حالا به جلو پنجره چسبیده هستند.

به گفته مرسدس بنز، چراغ های دیجیتال سفارشی اکنون از فناوری Micro-LED استفاده می کنند. این فناوری میدان روشنایی بزرگ تر و با وضوح بالاتر ایجاد کرده و در عین حال می تواند مصرف انرژی را تا ۵۰ درصد نسبت به گذشته کاهش دهد. در نمای عقب دامنه تغییرات محدودتر بوده و به مواردی مثل استفاده از گرافیک ستاره ای در چراغ ها و باز طراحی خفیف سپر مربوط می شود.

برای مشتریانی که ظاهر تهاجمی تری می خواهند، مرسدس بنز برای نخستین بار پکیج AMG Line Plus را پیشنهاد می کند. این پکیج خود شامل بسته شب، اسپویلر مشکی براق، تریم مشکی براق خروجی اگزوز، صندلی های اسپرت با دوخت قرمز و کمربندهای ایمنی قرمز می شود.

سیستم عامل MB.OS و ورود جدی هوش مصنوعی به مرسدس C کلاس جدید

مهم ترین تحول مرسدس بنز C کلاس جدید را باید استفاده از سیستم عامل MB.OS دانست. این سیستم عامل پیشرفته مرسدس را قادر می سازد قابلیت های بیشتری را به صورت آنلاین و از طریق بروز رسانی های از راه دور (موسوم به OTA) اضافه کند.

در کنار رابط کاربری جدید، امکانات بیشتری به سیستم اطلاعات و سرگرمی خودرو افزوده شده است. مرسدس بنز از ترکیب هوش مصنوعی چت جی پی تی، مایکروسافت بینگ و گوگل جمینای در سیستم عامل اختصاصی خود استفاده کرده است. در نتیجه، دستیار مجازی MBUX به شکل قابل توجهی هوشمندتر شده است.

مرسدس می گوید این دستیار می تواند …



 پاکستان از حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه حمایت کرد
۴ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

پاکستان از حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه حمایت کرد

جوان آنلاین: سناتور محمد اسحاق دار معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان امروز در اسلام‌آباد با اسعد الشیبانی وزیر خارجه حکومت موقت سوریه دیدار کرد.

به گزارش ایرنا، طرفین توافق کردند که همکاری‌های دوجانبه را در زمینه‌های مورد علاقه مشترک تقویت کنند.

آنان همچنین در مورد تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله فلسطین، بلندی‌های جولان اشغالی، افغانستان، وضعیت جنوب آسیا و تحولات خاورمیانه تبادل نظر کردند.

وزیر خارجه پاکستان بر تعهد کشورش به حمایت از حاکمیت، وحدت و تمامیت ارضی سوریه تاکید کرد.

الشیبانی نیز ضمن استقبال از پیمان مشترک دفاعی پاکستان، عربستان و ترکیه از نقش اسلام‌آباد برای کمک به تنش زدایی بین ایران و ایالات متحده آمریکا قدردانی کرد.

وزرای خارجه پاکستان و سوریه بر تعهد یکدیگر برای ادامه تعامل و همکاری برای صلح، ثبات و رفاه در منطقه و فراتر از آن تاکید کردند.

الشیبانی امروز همچنین با جام کمال خان وزیر بازرگانی پاکستان دیدار و خواستار تاسیس مجمع سرمایه‌گذاری مشترک و تعمیق همکاری‌های اقتصادی با پاکستان شد.

 این اولین سفر یک وزیر خارجه از سوریه به پاکستان پس از ۱۹ سال به شما رفته و اولین سفر یک مقام رسمی حکومت موقت سوریه به اسلام‌آباد پس از سقوط حکومت بشار اسد می‌باشد.



 اینفوگرافیک| ارقام جدید برنج گیلان - تسنیم
۵ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

اینفوگرافیک| ارقام جدید برنج گیلان - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، ارقام جدید برنج با تکیه بر نتایج تحقیقات به‌نژادی، برای سازگاری بیشتر با شرایط اقلیمی و نیازهای شالیزارهای گیلان معرفی شده‌اند.
* کیان و تیسا: تحمل بیشتر به خشکی و شوری
* گیلانه و آنام: عملکرد و کیفیت مطلوب
* توکا: زودرس و مناسب کشت دوم
* تیتی: تحمل تنش‌های محیطی
* ندا و نعمت: عملکرد بالا و ویژگی‌های مطلوب زراعی
بر اساس متن منبع، برخی ارقام جدید در شرایط مناسب می‌توانند حدود 1.5 تا 2 تن در هکتار بیشتر از رقم هاشمی عملکرد داشته باشند.
انتخاب رقم مناسب، نخستین گام برای تولید اقتصادی‌تر برنج است.

انتهای پیام/

   



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 ادعای دو مقام آمریکایی: معتقدیم مذاکرات ایران و عمان شکست خورده/ سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا: وقوع یک حادثه در ۱۳۶ مایلی شرق مکلا در یمن/ نفت ۹۳.۸۳ دلار شد/ ادعای الحدث به نقل از منابع آگاه: ترامپ دستور داده که مذاکرات با ایران برای چند هفته متوقف شود/ سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم
سایت انتخاب

ادعای دو مقام آمریکایی: معتقدیم مذاکرات ایران و عمان شکست خورده/ سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا: وقوع یک حادثه در ۱۳۶ …

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهلم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۵ روز می‌گذرد، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در خصوص...
 نوری قزلجه: امکان واردات مستقیم گندم برای واحدهای صنف و صنعت فراهم می شود
سایت ایران آنلاین

نوری قزلجه: امکان واردات مستقیم گندم برای واحدهای صنف و صنعت فراهم می شود

وزیر جهاد کشاورزی از ابلاغ قریب الوقوع بخشنامه جدیدی خبر داد که به موجب آن، واحدهای صنف و صنعت امکان خرید گندم مورد نیاز خود از داخل کشور را خواهند داشت و زمینه واردات مستقیم این محصول نیز برای آنان فراهم می شود.
 وزیر جنگ اسرائیل اردوغان را تهدید کرد / اردوغان بهتر است به همان سخنرانی‌های پوچ و خیال‌پردازانه خود بپردازد
سایت اعتماد آنلاین

وزیر جنگ اسرائیل اردوغان را تهدید کرد / اردوغان بهتر است به همان سخنرانی‌های پوچ و خیال‌پردازانه خود بپردازد

یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در پستی به زبان ترکی رجب طیب اردوغان، رئیس‌ جمهور ترکیه را مورد هجمه قرار داد و تصریح کرد اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های غیرضروری در سوریه سوق می‌دهد.
 حضور رئیس مجلس در کاظمین + عکس
سایت تابناک

حضور رئیس مجلس در کاظمین + عکس

رئیس مجلس در ادامه سفر به عراق به زیارت مضجع شریف امام کاظم(ع) و امام جواد(ع) در کاظمین مشرف شد.
 اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع!
سایت خبر ورزشی

اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع!

شاید بهتر باشد یک بار برای همیشه تکلیف این موضوع را روشن کنیم؛ آیا در انتخاب بازیکنان تیم ملی، غیر از مسائل فنی، معیار و استاندارد دیگری هم وجود دارد یا نه؟
 پرداخت یارانه به ایرانیان خارج از کشور منطقی است؟
سایت روزنو

پرداخت یارانه به ایرانیان خارج از کشور منطقی است؟

قادری درباره تعیین تکلیف یارانه ایرانیان مقیم خارج از کشور نیز می‌گوید: اصل هدفمند کردن پرداخت‌ها قابل دفاع است. اگر فردی سال‌ها خارج از کشور زندگی می‌کند و...
 روسیه دو شهر دیگر را تصرف کرد
سایت هم میهن

روسیه دو شهر دیگر را تصرف کرد

روسیه از تصرف دو شهرک نیکولایپولیه و ماتیاشِوو خبر داد.
 آمریکا در حال آماده شدن برای جنگ فراگیر با ایران در آبان یا آذر است
سایت اقتصاد 120

آمریکا در حال آماده شدن برای جنگ فراگیر با ایران در آبان یا آذر است

هدف آمریکا اینست که با دیپلماسی اجبار، ایران را مجبور به توافق کند.