قیمت طلا امروز




 سایت انصاف نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

بهترین دریاچه‌های نزدیک تهران برای آخر هفته | انصاف نیوز

خبرآنلاین: در روزهایی که گرمای تابستان بر بسیاری از شهرهای کشور سایه انداخته، تعطیلی‌های مردادماه برای بسیاری از خانواده‌ها بهانه‌ای برای سفرهای کوتاه و کم‌دردسر است؛ سفرهایی که نه به مرخصی طولانی نیاز دارند و نه به برنامه‌ریزی پیچیده.
 بهترین دریاچه‌های نزدیک تهران برای آخر هفته |  انصاف نیوز

خبرآنلاین: در روزهایی که گرمای تابستان بر بسیاری از شهرهای کشور سایه انداخته، تعطیلی‌های مردادماه برای بسیاری از خانواده‌ها بهانه‌ای برای سفرهای کوتاه و کم‌دردسر است؛ سفرهایی که نه به مرخصی طولانی نیاز دارند و نه به برنامه‌ریزی پیچیده.

در چنین شرایطی، مقاصد آبی و دریاچه‌های اطراف پایتخت به یکی از بهترین گزینه‌ها تبدیل می‌شوند. جایی که آب، کوهستان و هوای خنک‌تر در کنار هم قرار گرفته‌اند و می‌توانند چند ساعتی گردشگران را از گرمای شهر دور کنند.

لازم هم نیست برای دیدن چشم‌اندازهای آبی و گذراندن ساعاتی در دل طبیعت، مسیرهای طولانی را طی کرد. در فاصله چند ساعته از تهران، دریاچه‌ها و پهنه‌های آبی متعددی وجود دارند که هر کدام با ویژگی‌های خاص خود، مقصدی مناسب برای یک سفر کوتاه تابستانی محسوب می‌شوند؛ از دریاچه‌ای آرام در دل الموت گرفته تا پهنه‌های آبی محصور میان جنگل و کوهستان.

این دریاچه‌ها علاوه بر چشم‌اندازهای تماشایی، معمولاً آب‌وهوایی مطبوع‌تر از شهرهای بزرگ دارند و می‌توانند مقصدی مناسب برای تعطیلات مردادی باشند؛ سفرهایی کوتاه که گاهی تنها با نشستن کنار آب، تماشای انعکاس کوه‌ها بر سطح دریاچه و دور شدن از شلوغی روزمره، حال‌وهوایی تازه به همراه می‌آورند. ۱) دریاچه اوان؛ نگین آبی الموت

اگر قرار باشد تنها یک دریاچه را به‌عنوان مشهورترین مقصد آبی نزدیک تهران معرفی کنیم، احتمالاً نام اوان در صدر فهرست قرار می‌گیرد. این دریاچه طبیعی در منطقه الموت قزوین قرار گرفته و سال‌هاست یکی از محبوب‌ترین مقاصد طبیعت‌گردی شمال‌غرب تهران محسوب می‌شود.

اوان در میان تپه‌ها و ارتفاعات سرسبز محصور شده و در روزهای تابستان منظره‌ای آرام و چشم‌نواز ایجاد می‌کند. آب دریاچه همچون آینه‌ای بزرگ، تصویر کوه‌های اطراف را منعکس می‌کند و همین موضوع آن را به یکی از محبوب‌ترین سوژه‌های عکاسی تبدیل کرده است.

در مردادماه، هوای منطقه همچنان مطبوع است و بسیاری از گردشگران ترجیح می‌دهند بخشی از روز را در کنار آب سپری کنند و سپس راهی روستاها و جاده‌های زیبای الموت شوند. ۲) دریاچه شورمست؛ آرامش در دل جنگل

در نزدیکی سوادکوه و در میان درختان جنگلی مازندران، دریاچه‌ای قرار گرفته که حال‌وهوای آن با بسیاری از دریاچه‌های …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 تصادف شدید و مرگبار قایق با پل در تالاب انزلی
سایت تابناک

تصادف شدید و مرگبار قایق با پل در تالاب انزلی

سخنگوی اورژانس گیلان گفت: حادثه برخورد یک فروند قایق با پل در تالاب انزلی طی عصر امروز، چهار مصدوم و فوتی برجای گذاشت.
 در نقد درگیری مجالس عزاداری |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

در نقد درگیری مجالس عزاداری | انصاف نیوز

علی برقراری در یادداشت ارسالی به انصاف نیوز با عنوان «در نقد درگیری مجالس عزاداری» نوشت:
 آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ تا دقایقی دیگر آغاز می‌شود
سایت تابناک

آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ تا دقایقی دیگر آغاز می‌شود

امروز داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در آزمون سراسری حاضر شدند در این آزمون ۴۵۱۵۲۲ داوطلب شرکت کردند که در این آزمون ۶۹ درصد خانم و ۳۱ درصد آقا هستند.
 آخرین وضعیت بناهای تاریخی آسیب‌دیده جنگ/پایان بازسازی کلیسای مریم مقدس وخانه نیما یوشیج
سایت جهان صنعت نیوز

آخرین وضعیت بناهای تاریخی آسیب‌دیده جنگ/پایان بازسازی کلیسای مریم مقدس وخانه نیما یوشیج

رئیس کمیته گردشگری و میراث فرهنگی شورای شهر تهران با تشریح آخرین وضعیت بناهای تاریخی و میراثی آسیب‌دیده در جریان جنگ رمضان، از پایان تعمیرات و بازسازی شماری از این بناها از جمله کلیسای مریم مقدس، خانه نیما یوشیج، عمارت ارباب هرمز و موزه لانه جاسوسی خبر داد و گفت: با وجود آغاز روند مرمت در بخش قابل توجهی از اماکن آسیب‌دیده، درباره برخی بناها همچنان پاسخی از دستگاه‌های مسئول دریافت نشده است.
 مرگ دل خراش زنی ۱۵ساله که شلاق خورده بود
سایت تابناک

مرگ دل خراش زنی ۱۵ساله که شلاق خورده بود

اوایل هفته منابع بیمارستانی، مرگ مشکوک زنی جوان در بیمارستان هاشمی نژاد را به پلیس اطلاع می‌دهند. با حضور مأموران در بیمارستان و تأیید موضوع، با دستور قضایی...
 حادثه مرگبار برای ۲ زن جوان در بزرگراه امام علی(ع)
سایت تابناک

حادثه مرگبار برای ۲ زن جوان در بزرگراه امام علی(ع)

یک زن حدود ۳۰ ساله نیز در صندلی جلو سمت شاگرد خودروی تیبا محبوس شده بود که آتش‌نشانان با انجام عملیات رهاسازی و برش قطعات خودرو، او را خارج کردند.
 ترمیم زخم‌های جنگ در منطقه ۱۱
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ترمیم زخم‌های جنگ در منطقه ۱۱

مهدی قمی، شهردار منطقه ۱۱ در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن ارائه گزارشی از اقدامات این نهاد در این دوره از مدیریت شهری، از آغاز نوسازی واحدهای تخریب‌شده در جنگ تحمیلی سوم خبر داد.
 فال حافظ برای متولدین هر ماه، ۲۹ مرداد ۱۴۰۵
سایت تابناک

فال حافظ برای متولدین هر ماه، ۲۹ مرداد ۱۴۰۵

نیتت را در دل کن و فال حافظ را به نیت خیر بخوان.