قیمت طلا امروز




 سایت انصاف نیوز / ۳۰ ساعت قبل

نقش رهبری شهید در تقویت جوانگرایی در جریان اصولگرا | انصاف نیوز

مهدی شیرزاد، فعال سیاسی میانه‌رو، در گفت‌وگو با انصاف نیوز با مقایسه عملکرد اصلاح‌طلبان و اصولگرایان در جذب نسل جوان، تأکید کرد که یکی از مهم‌ترین عوامل موفقیت اصولگرایان در بازتولید نیرو، تأکید و حمایت رهبر شهید از جوان‌گرایی بوده است.
 نقش رهبری شهید در تقویت جوانگرایی در جریان اصولگرا |  انصاف نیوز

مهدی شیرزاد، فعال سیاسی میانه‌رو، در گفت‌وگو با انصاف نیوز با مقایسه عملکرد اصلاح‌طلبان و اصولگرایان در جذب نسل جوان، تأکید کرد که یکی از مهم‌ترین عوامل موفقیت اصولگرایان در بازتولید نیرو، تأکید و حمایت رهبر شهید از جوان‌گرایی بوده است.

آقای شیرزاد با ارزیابی وضعیت دو جریان اصلاح‌طلب و اصولگرا در زمینه جذب نسل جوان و بازتولید نیروهای سیاسی، گفت: جریان اصولگرا در این زمینه به‌مراتب موفق‌تر از اصلاح‌طلبان عمل کرده است و مهم‌ترین دلیل این موفقیت را باید در تأکید مستمر رهبری شهید بر جوان‌گرایی و اعتماد به نیروهای جوان جست‌وجو کرد.

او گفت: به اعتقاد من اگر این باور و پیگیری از سوی رهبر شهید وجود نداشت، حتی در درون جریان اصولگرا نیز جوان‌گرایی به این شکل تحقق پیدا نمی‌کرد. آیت الله خامنه‌ای از سال‌ها قبل بر ظرفیت، خلاقیت، نوآوری و توانایی نسل جوان تأکید داشته و صرفاً به بیان این موضوع اکتفا نکرده، بلکه در عمل نیز با سپردن مسئولیت‌های مهم به چهره‌های جوان، این نگاه را دنبال کرده اند.

شیرزاد گفت: در سال‌های گذشته نمونه‌های متعددی از سپردن مسئولیت‌های مهم به نیروهای جوان توسط ایشان دیده شد و همین مسئله پیام روشنی برای جریان اصولگرا داشت که باید به سمت تربیت نسل جدید مدیران حرکت کند. این «پایمردی» در حمایت از جوان‌گرایی، مهم‌ترین تفاوت میان دو جریان سیاسی کشور بوده است.

او سپس به عملکرد اصلاح‌طلبان پرداخت و گفت: با وجود آنکه سیدمحمد خاتمی در آغاز دولت اصلاحات، شعار باور کردن جوانان را مطرح می‌کرد و بر حضور فعال نسل جوان تأکید داشت، این نگاه در عمل به اندازه کافی تحقق پیدا نکرد. اصلاح‌طلبان نتوانستند میان نسل اول و نسل‌های بعدی خود پیوند برقرار کنند و فرآیند جانشین‌پروری را به یک برنامه مستمر تبدیل کنند.

این فعال سیاسی تأکید کرد که اصلاح‌طلبان از همان سال‌های نخست، بیش از آنکه به تربیت مدیران آینده فکر کنند، درگیر اداره روزمره قدرت شدند و نتیجه آن شد که امروز بسیاری از چهره‌های شاخص این جریان همچنان همان مدیران و فعالان دهه‌های گذشته هستند و نسل جدید کمتر فرصت حضور در جایگاه‌های تصمیم‌گیری پیدا کرده است.

شیرزاد البته بخشی از این وضعیت را ناشی از ساختار قدرت نیز دانست و گفت: اصلاح‌طلبان هیچ‌گاه به همه ارکان حاکمیت دسترسی نداشتند. این جریان …



 مذاکره در جهان چندلایه
۴ ساعت قبل / سایت روزنامه سازندگی

مذاکره در جهان چندلایه

سرنوشت توافق در گرو موازنه منافع قدرت‌های جهانی است به‌قلم؛ علی هاشمی؛ قائم‌مقام دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران

 دلار 200 هزارتومانی تومنی موقتی است؟!
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

دلار 200 هزارتومانی تومنی موقتی است؟!

در این گزارش مروری داریم بر تیتر مهمترین روزنامه‌های صبح امروز. با ما باشید.

 دیدار عطریان‌فر برای مطالعه نمونه روزنامه جدید شرق
۳ ساعت قبل / روزنامه شرق

دیدار عطریان‌فر برای مطالعه نمونه روزنامه جدید شرق

آقای [محمد] عطریان‌فر، [رئیس سابق شورای شهر تهران و مدیرمسئول سابق روزنامه همشهری] آمد. نمونه روزنامه جدید «شرق» را آورد. امتیاز از آقای [مهدی] رحمانیان است، ولی مسئولیت به ایشان داده شده است. از عملکرد [حزب] مشارکتی‌ها و دوم خردادی‌های تُند انتقاد کرد و گفت، اکنون پشیمان‌اند و درصدد ترمیم خرابکاری‌های خود هستند و قرار دارند با شما و رهبری، در این‌ خصوص مذاکره‌ کنند. گفت، متأسفانه‌ آقای [سعید] حجاریان، [به دلیل عوارض ترور]، در روز فقط سه ساعت می‌تواند حرف بزند.

 پیام مهم اسلام‌آباد از تهران؛ گفت‌وگوهای عاصم منیر با مقام‌های ایرانی «بسیار سازنده» بود
۴ ساعت قبل / سایت اکوایران

پیام مهم اسلام‌آباد از تهران؛ گفت‌وگوهای عاصم منیر با مقام‌های ایرانی «بسیار سازنده» بود

ارتش پاکستان در پایان سفر یک‌روزه فرمانده خود به تهران اعلام کرد که عاصم منیر با مقام‌های عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران درباره صلح منطقه‌ای، جلوگیری از تشدید تنش‌ها و بررسی راهکارهای حل اختلافات از مسیر گفت‌وگو، رایزنی‌های بسیار سازنده‌ای داشته است.

 عضو هیات رئیسه مجلس: مجلس با هر نوع افزایش قیمت بنزین مخالف است - مردم سالاری آنلاین
۴ ساعت قبل / روزنامه مردم سالاری

عضو هیات رئیسه مجلس: مجلس با هر نوع افزایش قیمت بنزین مخالف است - مردم سالاری آنلاین

یک عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد:  مجلس با هر نوع افزایش قیمت بنزین مخالف بوده و تأکید ما بر این است که از راهکارهای غیرقیمتی برای مدیریت مصرف باید استفاده شود.

 نفتکش‌های سعودی از هرمز فرار کردند
۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

نفتکش‌های سعودی از هرمز فرار کردند

طبق آخرین رصد آب‌های خلیج فارس، نفتکش‌های سعودی با سرعت زیادی در حال دور شدن از محدوده تنگه هرمز هستند.



خبرگزاری دانشجو

نیکزاد: اگر قرار باشد معیشت و اقتصاد مردم ایران تنگ‌تر شود اجازه داده نخواهد شد که دشمنان این ملت در رفاه باشند+ فیلم

افشاگری به سبک معاون جنجالی پزشکیان؛ آقای سقاب اصفهانی اعتماد مردم هم به اندازه شیشه‌‎ها شکستنی است
سایت رویداد‌ ۲۴

افشاگری به سبک معاون جنجالی پزشکیان؛ آقای سقاب اصفهانی اعتماد مردم هم به اندازه شیشه‌‎ها شکستنی است

اظهارات سقاب اصفهانی درباره مافیای قاچاق سوخت، بیش از آنکه پرده از یک شبکه فساد بردارد، یک سؤال ساده را پیش روی افکار عمومی گذاشته است: اگر دکان قاچاقچیان را می‌شناسید، چرا آدرس نمی‌دهید؟ و اگر از شکستن شیشه دفترتان می‌ترسید، چگونه قرار است با مافیایی چند میلیارد دلاری مقابله کنید؟
نیکزاد نقل قول عارف از قالیباف را تکذیب کرد/ دولت در امورات مجلس دخالت نکند
خبرگزاری ایمنا

نیکزاد نقل قول عارف از قالیباف را تکذیب کرد/ دولت در امورات مجلس دخالت نکند

نایب رئیس مجلس، با بیان اینکه اظهار نظرها پیرامون قول قالیباف برای خروج طرح مقابله با نفوذ بیگانگان از دستور کار مجلس واقعیت ندارد، گفت: مجلس یک قوه مستقل است و آیین نامه مجلس هم مشخص است و طبق آیین نامه کارها را پیش می‌بریم.
سایت جهان نیوز

وزارت علوم، حکم اخراج دانشجوی شریف را تایید کرد | جهان نیوز

برترین‌توافقنامه بین المللی جمهوری اسلامی کدام بود؟ حیف نشد که نشد!
سایت عصرایران

برترین‌توافقنامه بین المللی جمهوری اسلامی کدام بود؟ حیف نشد که نشد!

دستاوردهای بالقوه این تفاهمنامه می توانست پایان جنگ‌، رفع یا کاهش محاصره دریایی‌، عادی شدن کشتیرانی، امکان‌ صادرات نفت و پتروشیمی، دسترسی به بخشی از دارایی ه...
سایت فرارو

پاسخ یوسف پزشکیان به علیمی مداح/ کی از ایران حمایت می‌کنه؟