قیمت طلا امروز




 سایت انصاف نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

حمله به دو کشتی مرتبط با شرکت نفتی امارات در تنگه هرمز | انصاف نیوز

هم میهن: شرکت دولتی نفت ابوظبی (ADNOC) اعلام کرد دو فروند از کشتی‌های این شرکت هنگام عبور از تنگه هرمز هدف حمله قرار گرفته‌اند.
 حمله به دو کشتی مرتبط با شرکت نفتی امارات در تنگه هرمز |  انصاف نیوز

هم میهن: شرکت دولتی نفت ابوظبی (ADNOC) اعلام کرد دو فروند از کشتی‌های این شرکت هنگام عبور از تنگه هرمز هدف حمله قرار گرفته‌اند.

بر اساس این گزارش، پیش از این دو حمله، موشک‌های کروز ضدکشتی از منطقه سیریک در خاک ایران و در فاصله حدود یک ساعت از یکدیگر شلیک شده بودند.

گزارش منتشرشده مدعی است که این موشک‌ها احتمالاً کشتی‌های نفتکش متعلق به ADNOC را هدف قرار داده‌اند.

انتهای پیام



 ادعای دو مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان شکست خورده/ این مذاکرات به دلیل احتمال وضع عوارض برای عبور از تنگه هرمز و پیش بردن مسیری که جدا از مذاکرات تهران و واشنگتن بود، موجب نارضایتی ترامپ شده بود
۳۹ دقیقه قبل / سایت انتخاب

ادعای دو مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان شکست خورده/ این مذاکرات به دلیل احتمال وضع عوارض برای عبور از تنگه هرمز و پیش بردن مسیری که جدا از مذاکرات تهران و واشنگتن بود، موجب نارضایتی ترامپ شده بود

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

دو مقام آمریکایی مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شدند.

به گزارش انتخاب، رسانه «سمافور» به نقل از یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید ادعا داد که دولت آمریکا معتقد است مذاکرات ایران و عمان چند هفته پیش شکست خورده است.

این مذاکرات به دلیل مطرح شدن احتمال وضع عوارض برای عبور از تنگه هرمز و همچنین پیش بردن مسیری که به نظر می‌رسید جدا از مذاکرات متزلزل ایران و آمریکا باشد، موجب نارضایتی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، شده بود.



 عمان: عبور امن از تنگه هرمز جدا از امنیت کل منطقه نیست/ خواهان تشدید تنش نیستیم
۴۱ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

عمان: عبور امن از تنگه هرمز جدا از امنیت کل منطقه نیست/ خواهان تشدید تنش نیستیم

به گزارش تجارت نیوز، «بدر البوسعیدی» وزیر خارجه عمان با بیان این مطلب افزود: موضع ما در تعهدمان به امنیت دریایی و قوانین بین‌المللی و جلوگیری از تشدید تنش و درگیری بیشتر، همچنان ثابت و پابرجاست است.

به گزارش شبکه الجزیره، جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان پیش از ۱۷ تیرماه (روز نقض تفاهم اسلام‌آباد از سوی آمریکا) و هم پس از آن، گفت‌وگوهای تفصیلی را به عنوان دو دولت ساحلی تنگه هرمز آغاز کردند تا به سازکاری برای سامان‌دادن به بحران ایجاد شده توسط آمریکا دست یابند.

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ۱۷ مرداد با بیان اینکه مذاکرات با عمان در خصوص سازکار حقوقی و مدیریت تنگه هرمز در خصوص تعیین مسیر تردد تنگه هرمز در حال انجام است و خیلی به توافق نزدیک هستیم، توضیح داد: در گذشته TSS یا مسیری وجود داشت که دیگر از نظر جمهوری اسلامی این مسیر برای تردد کشتی‌ها قابل قبول نیست و لازم است یک TSS جدیدی در نظر گرفته شود که البته دارای پیچیدگی‌های گسترده فنی و حقوقی است.

«اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه هم با اشاره به اینکه در مورد نقشه تردد تفاهم حاصل شده است، درباره روند گفت‌وگوها با عمان توضیح داد: «در مورد بیانیه مشترک همچنان برخی نکات فنی وجود دارد که در مورد آن بحث می‌شود، ولی مذاکرات به شکل خیلی روان و سازنده دارد انجام می‌شود. در مورد نقشه مسیر تردد تفاهم شده اما قرار این بوده است که تفاهم را در قالب یک بسته نهایی کنیم؛ یعنی نقشه به همراه بیانیه مشترک.»

بر مبنای این اظهارات مسئولان دیپلماسی ایران، این نقشه راه در حال نهایی شدن است اما بر همین مبنا و به گفته بقائی به سه دلیل روند در حال طولانی‌شدن است: «پیچیدگی موضوع، تعدد بازیگران اثرگذار و در نهایتا تلاش طرف‌های بدسگال که نشان دادند هیچ‌وقت به صلح و امنیت منطقه بها نمی‌دهند و اساساً دوست دارند که منطقه ما همیشه در حالت کشمکش و آشوب باشد.»

فرآیند سازنده میان ایران و عمان در صورت رسیدن به تفاهم می‌تواند مسیر تازه‌ای برای پایان دادن به بحران تلقی شود اما این فرض در صورتی درست خواهد بود که فرایند سازنده دیگری هم در ذهن و درک تصمیم‌گیران آمریکا آغاز شود.

از این روست که درست در روزهایی که مذاکرات ایران و عمان درباره سازوکار مدیریت …



 وزیر خارجه عمان: عبور امن از تنگه هرمز از امنیت منطقه جدایی‌ناپذیر است
۵۰ دقیقه قبل / سایت انتخاب

وزیر خارجه عمان: عبور امن از تنگه هرمز از امنیت منطقه جدایی‌ناپذیر است

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

تسنیم: وزیر خارجه عمان اظهار کرد: عبور امن از تنگه هرمز به امنیت منطقه گره خورده است.

بدر البوسعیدی، وزیر امور خارجه عمان امروز پنجشنبه در اظهاراتی گفت: عبور امن از تنگه هرمز از ثبات و امنیت منطقه جدایی‌ناپذیر است.



 جنگی که یک مزاحم همسایه‌های خلیج فارس را به جان هم انداخت
۱ ساعت قبل / سایت روزنو

جنگی که یک مزاحم همسایه‌های خلیج فارس را به جان هم انداخت

شعله‌های آتش جنگ در خلیج فارس دامن دو شریک بزرگ تجاری را گرفته است. امارات پس از جنگ برای فروش نفت خود به دیواره سخت تنگه هرمز برخورد کرده است و رکود صنعت گردشگری را تجربه می‌کند و از آن سو، ایران روابط تیره و تار را با یکی از بزرگ‌ترین شرکای تجاری خود تجربه می‌کند؛ همسایه‌ای که حدود یک‌سوم تجارت ایران را در دست داشت و با شبکه بزرگ و خیره‌کننده مالی، تحریم‌های اقتصادی ایران را دور می‌زد.

به گزارش روز نو حالا جنگ باعث رویگردانی این دو شریک تجاری و همسایه از یکدیگر شده تا آنجا که ایران اجازه تردد نفتکش‌های اماراتی از تنگه هرمز را سلب کرده و این کشور به‌صراحت اعلام کرده است تمام مراودات تجاری و تراکنش‌های مالی با ایران را تا اطلاع ثانوی قطع می‌کند.

خط و نشان‌های دو‌طرفه‌ای که مشخص نیست چه وضعیتی را برای آینده اقتصاد دو کشور رقم می‌زند.

‌توقف مبادلات تجاری امارات با ایران

‌شامگاه سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵ وزارت دفاع امارات گزارش داد دو موشک بالستیک شلیک‌شده از ایران را شناسایی کرده که یکی از موشک‌ها به خارج از آب‌های سرزمینی این کشور و دیگری در آب‌های امارات سقوط کرده است.

در توضیحات وزارت دفاع امارات همچنین آمده بود ارزیابی‌ها نشان می‌دهد هدف این موشک‌ها، کشتی‌های عبوری از تنگه هرمز بوده‌اند. ساعاتی پس از این گزارش، وزارت خارجه امارات متحده عربی اعلام کرد تمام مبادلات تجاری و تراکنش‌های مالی با ایران تا اطلاع ثانوی متوقف می‌شود.

عفراء الحاملی، مدیر ارتباطات راهبردی وزارت خارجه امارات گفت: «با توجه به تشدید تنش‌های منطقه‌ای که صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی را تضعیف می‌کند، تمام تجارت، مبادلات تجاری و تراکنش‌های مالی با ایران تا اطلاع ثانوی متوقف شده است».

 این مقام اماراتی در عین حال «همه ادعا‌ها درباره وضعیت روابط اقتصادی میان امارات متحده عربی و جمهوری اسلامی ایران» را رد کرد، اما توضیح بیشتری در این باره نداده است. با این حال ایران ادعای امارات مبنی بر شلیک موشک بالستیک به حریم این کشور را رد کرد و اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت خارجه آن را «ادعایی بی‌اساس» توصیف کرد.

 این مقام وزارت خارجه ایران در ادامه تأکید کرده است: «این رفتار امارات خلاف اصل حسن همجواری و مخل تلاش‌های …



 توطئه دوگانه؛ فشار کشورهای عربی و کمین آمریکا برای ایران/ چرا کشورهای عربی با ایران دشمنی می‌کنند؟
۲ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

توطئه دوگانه؛ فشار کشورهای عربی و کمین آمریکا برای ایران/ چرا کشورهای عربی با ایران دشمنی می‌کنند؟

احمد بخشایش اردستانی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، در گفت‌وگو با افکارنیوز،با تأکید بر شکست راهبردی امریکا در برابر ایران،گفت:امریکا در سه مرحله با چالش‌های غیرمنتظره‌ای در تقابل با ایران مواجه شد که هر یک ریشه در واقعیت‌های میدانی داشت.

نماینده مردم اردستان و اصفهان با اشاره به تاب‌آوری ایران در جنگ ۱۲ روزه، تاکید کرد:آمریکا با تصور اینکه می‌تواند ایران را در بازه‌ای کوتاه شکست دهد، اما با پدیده شهرک‌های موشکی مواجه شد، ایران با تجهیز حدود ۲۵۰ شهرک موشکی در سراسر کشور، توانست در برابر حملات، تاب‌آوری بی‌نظیری از خود نشان دهد.

به گفته این نماینده مجلس؛استحکام ساختاری ایران چشمگیر است، چرا که دشمن تصور می‌کرد با هدف قرار دادن رأس نظام، کل ساختار جمهوری اسلامی سقوط خواهد کرد؛ اما در عمل مشخص شد که جمهوری اسلامی ایران دارای ساختاری مستحکم و غیرمتمرکز است که با حذف یک رکن، فرو نمی‌ریزد.

وی با اشاره به اتحاد ملی مردم در برابر بیگانگان،افزود: علی‌رغم وجود انتقادات داخلی، در زمان حمله دشمنان، تمایل مردم به همراهی با مهاجم نبود و در جریان جنگ ۱۲ روزه، شاهد نوعی وحدت ملی در برابر تهدیدات خارجی بودیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با تاکید بر تغییر ماهیت جنگ؛ از تقابل مستقیم تا جنگ منطقه‌ای،ادامه داد:در جنگ تحمیلی ۴۰ روزه، ایالات متحده تلاش کرد با هدف قرار دادن زیرساخت‌ها، ایران را به عقب براند، اما ما با تغییر استراتژی، جنگ را منطقه‌ای کردیم، این به معنای آن بود که با هدف قرار دادن زنجیره‌های تأمین کشتی‌های آمریکایی در مناطق استراتژیک از جمله اردن، بحرین، کویت، عربستان و امارات، میدان نبرد را به منطقه گسترش دادیم، هرچه جنگ پیش می‌رفت، تاب‌آوری ایران نه تنها کاهش نیافت، بلکه در بازه‌های ۱۰، ۲۰، ۳۰ و ۶۰ روزه، پایداری خود را اثبات کرد.

بخشایش اظهار داشت:پس از آنکه فشار نظامی به نتیجه نرسید، آمریکا سعی کرد با افزایش فشارهای اقتصادی و روانی، شکاف میان مردم و حکومت را تعمیق کند و با جنگ فرسایشی ۱۳ روزه در تنگه هرمز، اهداف آمریکا از هسته‌ای شدن ایران به باز کردن تنگه هرمز تغییر یافت، اما این هدف نیز …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 اجرای حکم اعدام تبعه‌خارجی دخیل در جنایت اصفهان
سایت تابناک

اجرای حکم اعدام تبعه‌خارجی دخیل در جنایت اصفهان

قائم حسینی، تبعه خارجی و از عناصر دخیل در جنایت میدان علیخانی اصفهان که منجر به شهادت مظلومانه چهار نیروی فراجا شد، پس از رسیدگی به پرونده و تأیید حکم در دیو...
 حمله سایت جبهه پایداری به قالیباف: به آمریکا پالس مذاکراتی می‌دهد
سایت آفتاب نیوز

حمله سایت جبهه پایداری به قالیباف: به آمریکا پالس مذاکراتی می‌دهد

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، نطق خود در جلسه مجازی مجلس را با تشریح شروط خود برای بازگشایی تنگه هرمز آغاز کرد. او تاکید کرد که تنگه هرمز تا زمان...
 حکم اعدام تبعه خارجی دخیل در جنایت میدان علیخانی اصفهان اجرا شد
سایت مشرق

حکم اعدام تبعه خارجی دخیل در جنایت میدان علیخانی اصفهان اجرا شد

قائم حسینی، تبعه خارجی و از عناصر دخیل در جنایت میدان علیخانی اصفهان، پس از طی روال قانونی به دار مجازات آویخته شد.
 مردم چه می‌خواهند؟
سایت روزنامه سازندگی

مردم چه می‌خواهند؟

معاون اجرایی رئیس‌جمهور: ۵۰ تا ۶۰‌ درصد مردم خواهان مذاکره با آمریکا هستند
 فرانسه رایزن فرهنگی ایران را اخراج کرد / نیلوفر شادمهری کیست؟ + عکس و سوابق
سایت اعتماد آنلاین

فرانسه رایزن فرهنگی ایران را اخراج کرد / نیلوفر شادمهری کیست؟ + عکس و سوابق

دولت فرانسه نیلوفر شادمهری، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، را از این کشور اخراج کرد. به گزارش مهر، شادمهری در دوران مسئولیت خود، با برگزاری رویدادهای هنری و نمایش‌های ایرانی و اسلامی، تلاش کرد تصویری متفاوت از ایران و اسلام ارائه دهد. شایان ذکر است، نیلوفر شادمهری پیش از این با کتاب «خاطرات سفیر» شناخته شده بود؛ کتابی با مضمون روایت تجربه یک زن مسلمان ایرانی در فرانسه که مورد توجه رهبر انقلاب قرار گرفت.
 متن کامل طرح مقابله با نفوذ بیگانگان
سایت افکارنیوز

متن کامل طرح مقابله با نفوذ بیگانگان

متن کامل گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در خصوص طرح مقابله با نفوذ بیگانگان منتشر شد.
 دیدار قالیباف با مشاور امنیت ملی عراق
سایت آفتاب نیوز

دیدار قالیباف با مشاور امنیت ملی عراق

رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان سفر به کشور عراق با مشاور امنیت ملی این کشور دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
 عراقچی: تروریسم اقتصادی آمریکا، اقتصاد جهانی و حاکمیت ملی کشورها در سراسر جهان را تهدید می‌کند - سلام نو
سایت سلام نو

عراقچی: تروریسم اقتصادی آمریکا، اقتصاد جهانی و حاکمیت ملی کشورها در سراسر جهان را تهدید می‌کند - سلام نو

وزیر امور خارجه به تهدیدات اقتصادی جد‌ید آمریکا علیه ایران واکنش نشان داد.