قیمت طلا امروز




 سایت انصاف نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

ابهام درباره زمان و مکان مذاکرات ایران و آمریکا | انصاف نیوز

اعتماد: منابع دولتی پاکستان اعلام کردند زمان و محل برگزاری دور جدید مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا هنوز مشخص نشده است.
 ابهام درباره زمان و مکان مذاکرات ایران و آمریکا |  انصاف نیوز

اعتماد: منابع دولتی پاکستان اعلام کردند زمان و محل برگزاری دور جدید مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا هنوز مشخص نشده است.

منابع دولتی پاکستان به خبرگزاری آناتولی اعلام کردند: هنوز تاریخ یا محل برگزاری دور جدید مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا که با هدف پایان دادن به جنگ چندماهه دو کشور برنامه‌ریزی شده، نهایی نشده است.

در حال حاضر هیچ نشستی میان مذاکره‌کنندگان ایران و آمریکا، دست‌کم در ۲۴ ساعت آینده، در اسلام‌آباد برنامه‌ریزی نشده است.

انتهای پیام



۳ ساعت قبل / سایت خبرفوری

ادعای جنجالی تانکر ترکرز درباره جزیره خارک/ احتمال حمله اسرائیل به ترکیه/ ترس ناتو از حمله ایران به بلغارستان

به گزارش خبر فوری، آخرین اخبار از مذاکرات ایران و آمریکا، احتمال جنگ و تحولات منطقه در روز 30 مرداد 1405 را بخوانید:

اسرائیل هیوم: در اسرائیل درباره فعال شدن ماده ۵ ناتو در صورت حمله به مواضع ترکیه بحث می‌شود

اسرائیل هیوم گزارش داد که محافل نظامی این رژیم اسرائیل درباره چگونگی فعال شدن ماده پنجم پیمان ناتو در صورت حمله به مواضع ترکیه بحث می‌کنند و استدلال می‌کنند که حملات اسرائیل به نیروهای ترکیه‌ای مستقر در خارج از این کشور، لزوماً منجر به دخالت ناتو نخواهد شد.

ادعای تانکر ترکرز: تولید نفت خام در ایران کاهش یافته/ ایران فشاری برای صادرات ندارد

تانکر ترکرز: دلیل اینکه دیگر در خارک شاهد بارگیری‌های زیادی نیستیم، این است که تولید نفت خام ایران در ماه‌های اخیر به سطحی کاهش یافته که فقط اندکی بالاتر از میزان مصرف/پالایش داخلی این کشور است. این یعنی ایران در حال حاضر فشار چندانی برای صادرات نفت ندارد.

اولین اقدام ناتو در بلغارستان از ترس حمله احتمالی ایران

خبرگزاری bta بلغارستان: شورای وزیران بلغارستان در یک بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد که رومن رادف، نخست وزیر با مارک روته، دبیرکل ناتو، گفتگوی تلفنی داشت.

طبق گزارش‌های رسانه‌های خارجی، این دو در مورد فضای امنیتی اروپا با تمرکز بر خطر احتمالی اقدامات تهاجمی ایران گفتگو کردند.

روته شخصاً حمایت کامل ناتو را تأیید کرد و از آمادگی نیروهای دفاعی اتحاد برای پاسخ به حمله احتمالی خبر داد. در بیانیه مطبوعاتی آمده است که هرگونه حمله به یک کشور عضو ناتو به طور قطعی به عنوان حمله‌ای علیه اتحاد تلقی خواهد شد و تمام اقدامات ناشی از پیمان آتلانتیک شمالی متعاقباً انجام خواهد شد./ خبرفوری

 

در حال تکمیل ...


۱ ساعت قبل / سایت خبرفوری

ادعا‌ و لفاظی‌های جدید ترامپ: توافق با ایران آسان نیست/ (در صورت لزوم) صد بار هم به ایران حمله می‌کردم

ترامپ درباره حمله به ایران ادعاهای زیر را کرد:

- ما هیچ گزینه دیگری نداشتیم (و باید حمله می کردیم).

- من این کار را بارها و بارها، حتی ۱۰۰ بار، تکرار می‌کردم.

- آنها نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند.

- ایران به کشورهایی که تقریباً بی‌طرف هستند، مانند عربستان سعودی، قطر، امارات متحده عربی، کویت و بحرین، حمله کرده است.

- ما نیروی دریایی و هوایی ایران را تضعیف کردیم و به همین دلیل، بستن یک توافق با ایران کار آسانی نیست، زیرا ما رهبری ایران را تضعیف کرده‌ایم.

 


۱ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

ادعای ترامپ: آمریکا کنترل تنگه هرمز را در اختیار دارد | اگر ایران سلاح هسته‌ای داشت، اسرائیل و خاورمیانه را نابود می‌کرد

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ مدعی شد: ایران هرگز به سلاح هسته‌ای دست پیدا نخواهد کرد و آمریکا کنترل تنگه هرمز را در اختیار دارد.

وی اضافه کرد که اگر ایران به سلاح هسته‌ای دست یافته بود، از آن استفاده می‌کرد و اسرائیل و سراسر خاورمیانه را نابود می‌کرد.

ترامپ عنوان کرد: ما نیرو‌های دریایی و هوایی ایران را نابود کرده‌ایم. رسیدن به توافق آسان نیست، زیرا سران ایران را نیز از بین برده‌ایم و معلوم نیست چه کسی رهبر ایران است.

رئیس‌جمهور آمریکا در دفاع از تحمیل جنگ علیه ملت ایران گفت: ما انتخاب دیگری نداشتیم و اگر لازم باشد این کار را ۱۰۰ بار دیگر هم تکرار می‌کنیم.

منبع: مهر

در ادامه حتما بخوانید مخالفت چینی‌ها با کمپین فشار اقتصادی ترامپ | اعمال تحریم بر ایران کمکی به حل مساله نمی‌کند




 ادعای رسانه آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شکست خورد
۱۲ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ادعای رسانه آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شکست خورد

رسانه «سمافور» به نقل از یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید ادعا داد که دولت آمریکا معتقد است مذاکرات ایران و عمان چند هفته پیش شکست خورده است.

 نمی‌توانند دختران جوان خود را کنترل کنند؛ پلیس برخورد کند | انتقاد تند سردار کارگر؛ نسبت دادن این وضعیت به رهبر شهید و رئیس‌جمهور دروغ است
۹ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

نمی‌توانند دختران جوان خود را کنترل کنند؛ پلیس برخورد کند | انتقاد تند سردار کارگر؛ نسبت دادن این وضعیت به رهبر شهید و رئیس‌جمهور دروغ است

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت، با انتقاد از وضعیت حجاب در کشور، بی‌حجابی و ولنگاری موجود را نتیجه ترک فعل دستگاه‌های مسئول دانست و گفت: مسئولان برای انجام ندادن وظایف خود نباید جنگ را بهانه قرار دهند و دستگاه‌های فرهنگی و حاکمیتی باید در این زمینه پاسخگو باشند.

 فوری/ فرودگاه بن‌گوریون اسرائیل تعطیل شد
۱۰ ساعت قبل / سایت اکوایران

فوری/ فرودگاه بن‌گوریون اسرائیل تعطیل شد

اعتصاب ناگهانی کارکنان و کمبود نیرو در فرودگاه بن‌گوریون، همزمان با شلوغ‌ترین روز سال، صدها پرواز و بیش از ۱۰۰ هزار مسافر را با اختلال گسترده مواجه کرد.

 هشدار شدیداللحن ایران؛ از همه ابزارها برای دفع شرارت دشمن آمریکایی-صهیونیستی بهره می‌گیریم
۹ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار شدیداللحن ایران؛ از همه ابزارها برای دفع شرارت دشمن آمریکایی-صهیونیستی بهره می‌گیریم

وزارت امور خارجه در بیانیه‎‌ای تاکید کرد: هیات‌حاکمه آمریکا همزمان با سالروز کودتای ننگین ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، مدعی اعمال تحریم‌های گسترده اقتصادی و تجاری علیه ملت ایران شد.

 خیز «راهب مرموز» برای نشستن بر جایگاه نارندرا مودی | مسلمانان هند در خطرند؟ | یوگی از کجا به قدرت رسید؟
۹ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

خیز «راهب مرموز» برای نشستن بر جایگاه نارندرا مودی | مسلمانان هند در خطرند؟ | یوگی از کجا به قدرت رسید؟

اقتصادنیوز: تأکید شدید آدیتیانات بر هویت هندو نتوانسته حمایت همه مردم را به دست آورد. او در انتخابات ایالتی سال ۲۰۲۲ توانست برای دومین دوره به مقام خود بازگردد، اما دو سال بعد حزب بهاراتیا جاناتا (BJP) به رهبری مودی در انتخابات سراسری با شکست غیرمنتظره‌ای در اوتار پرادش مواجه شد. این شکست نشان داد که حتی در مهم‌ترین پایگاه سیاسی جریان هندوگرا نیز حمایت از حزب حاکم تضمین‌شده نیست.

 پایان یک شرط ۴۳ ساله؟ | بحران‌های امنیتی، وزارت اطلاعات را به بازنگری کشاند
۱۳ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

پایان یک شرط ۴۳ ساله؟ | بحران‌های امنیتی، وزارت اطلاعات را به بازنگری کشاند

بحران‌های امنیتی اخیر، بحث بازنگری در ساختار وزارت اطلاعات را به یکی از موضوعات جدی در محافل سیاسی تبدیل کرده است؛ تا جایی که ایده حذف شرط ۴۳ ساله «اجتهاد» برای وزیر اطلاعات، حالا از سطح گمانه‌زنی فراتر رفته و به موضوع اصلاح قانون رسیده است.