قیمت طلا امروز




 سایت انصاف نیوز / ۵۸ دقیقه قبل

اسنپ‌پی در حال تلاش برای مطرح نشدن پرونده انحصار در سازمان نظام صنفی رایانه‌ای است | انصاف نیوز

پیشینه پرونده دیجی‌پی و اسنپ‌پی به زمانی بازمی‌گردد که در اردیبهشت ۱۴۰۴، شورای رقابت، رویه‌های اسنپ‌پی را مغایر اصول رقابت تشخیص داد. محور شکایت دیجی‌پی، قراردادهایی بود که به گفته شاکی، از طریق مشوق‌ها و جرایم قراردادی، پذیرندگان را به همکاری انحصاری با اسنپ‌پی سوق می‌داد. اسنپ‌پی در نامه‌ای به شورای انتظامی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران، خواستار مطرح نشدن پرونده شکایت دیجی‌پی از این شرکت در این شورا شده است.
 اسنپ‌پی در حال تلاش برای مطرح نشدن پرونده انحصار در سازمان نظام صنفی رایانه‌ای است |  انصاف نیوز

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

پیشینه پرونده دیجی‌پی و اسنپ‌پی به زمانی بازمی‌گردد که در اردیبهشت ۱۴۰۴، شورای رقابت، رویه‌های اسنپ‌پی را مغایر اصول رقابت تشخیص داد. محور شکایت دیجی‌پی، قراردادهایی بود که به گفته شاکی، از طریق مشوق‌ها و جرایم قراردادی، پذیرندگان را به همکاری انحصاری با اسنپ‌پی سوق می‌داد.

اسنپ‌پی در نامه‌ای به شورای انتظامی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران، خواستار مطرح نشدن پرونده شکایت دیجی‌پی از این شرکت در این شورا شده است.

به گزارش دیجیاتو، اسنپ‌پی در این نامه خطاب به رئیس شورای انتظامی نصر تهران، حمید فروزنده، گفته این پرونده در شورای رقابت در حال رسیدگی است و پیشنهاد کرده بررسی و پیگیری موضوع در همان مرجع ادامه پیدا کند «تا تصمیمات و اقدامات لازم در چارچوب فرایندهای شورای رقابت انجام پذیرد.

اما این نامه اولین درخواستی نیست که اسنپ‌پی از سازمان نظام صنفی رایانه‌ای مطرح کرده است. عقب‌نشینی اسنپ‌پی از «بی‌صلاحیت» خواندن نصر

اولین نامه اسنپ‌پی خطاب به شورای انتظامی نصر تهران، ادبیات متفاوت داشت. اسنپ‌پی در این نامه شورای انتظامی نصر تهران را «فاقد صلاحیت و وجاهت قانونی» برای رسیدگی به این پرونده دانسته و گفته بود تنها شورای رقابت می‌تواند به پرونده شکایت دیجی‌پی از اسنپ‌پی رسیدگی کند.

اسنپ‌پی در بخش دیگری از این نامه نیز اعلام کرده بود شاکی (دیجی‌پی) پیش از شورای انتظامی، پرونده را در شورای رقابت مطرح کرده است؛ به همین علت شورای انتظامی نباید به این پرونده ورود کند.

پس از نامه اول تصویر جدیدی از نامه اسنپ‌پی در اختیار دیجیاتو قرار گرفت که به وضوح، ادبیات «عدم صلاحیت» در آن تعدیل شده است. چه گذشته‌ای پشت پرونده دیجی‌پی و اسنپ‌پی است؟

پیشینه پرونده دیجی‌پی و اسنپ‌پی به زمانی بازمی‌گردد که در اردیبهشت ۱۴۰۴، شورای رقابت، رویه‌های اسنپ‌پی را مغایر اصول رقابت تشخیص داد. محور شکایت دیجی‌پی، قراردادهایی بود که به گفته شاکی، از طریق مشوق‌ها و جرایم قراردادی، پذیرندگان را به همکاری انحصاری با اسنپ‌پی سوق می‌داد. …




 اخبار جدید

 کرملین: نشست سه جانبه فقط برای نهایی کردن توافقات اوکراین ممکن است
۳۴ دقیقه قبل / سایت هم میهن

کرملین: نشست سه جانبه فقط برای نهایی کردن توافقات اوکراین ممکن است

سخنگوی کرملین گفت که نشست پوتین، ترامپ و زلنسکی فقط برای نهایی کردن توافقات اوکراین ممکن است.

 نامه تعدادی از نمایندگان مجلس به سران قوا درباره وضعیت بازار ارز
۲۴ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

نامه تعدادی از نمایندگان مجلس به سران قوا درباره وضعیت بازار ارز

تعدادی از نمایندگان مجلس در نامه‌ای به سران قوا ضمن انتقاد از نوسانات بازار ارز، ۵ محور را به عنوان انتظارات از رئیس کل بانک مرکزی و مجموعه سیاست‌گذار پولی بیان کردند.

 اتفاق عجیب برای جهانبخش در حاشیه بازی با اسپارتا روتردام(ویدیو)
۲۸ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

اتفاق عجیب برای جهانبخش در حاشیه بازی با اسپارتا روتردام(ویدیو)

پایگاه خبری فوتبالی- علیرضا جهانبخش به خاطر یک اتفاق عجیب، سوژه رسانه‌های هلندی شده است.به گزارش فوتبالی، در جریان هفته چهارم اردیویسه هلند، تیم فوتبال اکسلسیور به مصاف اسپارتا روتردام رفت که این دیدار در نهایت با برتری ۲ بر یک اکسلسیور به پایان رسید.سوژه مهم این بازی برای فوتبالدوستان ایرانی، اتفاقی بود که در دقیقه 84 برای جهانبخش رخ داد.سایت fcupdate هلند درباره آن صحنه نوشته است: علیرضا که از دقیقه 58 وارد میدان شده بود، در دقیقه 84 برای کنترل پاس همبازی‌اش، بیش از حد به زحمت افتاد و اگرچه ما ...,لژیونر,علیرضا جهانبخش,اکسلسیور,پیشنهاد سردبیر

 ایران نیازی به واردات گوشت قرمز ندارد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

ایران نیازی به واردات گوشت قرمز ندارد

مدیر عامل اتحادیه دام سبک گفت: با توجه به جمعیت دامی کشور نیازی به واردات گوشت قرمز نداریم، درحالیکه مسئولان امر برای واردات برنامه ریزی می کنند.

 آرامش بازار نفت با نسخه اوپک پلاس
۱۷ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

آرامش بازار نفت با نسخه اوپک پلاس

بازار جهانی نفت، هفته معاملاتی جدید را با رشد بیش از ۲ دلاری قیمت آغاز کرد. با این حال، برخلاف انتظار این روند ادامه نیافت.

 تصاویری از لحظه شکار مزدوران سعودی توسط ارتش یمن | تصاویر
۶ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویری از لحظه شکار مزدوران سعودی توسط ارتش یمن | تصاویر

نیروهای مسلح یمن تصاویری از حملات دقیق پهپادی علیه مزدوران سعودی در مناطق مختلف یمن منتشر کردند.

دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026