قیمت طلا امروز




 سایت انصاف نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

ساخت بیمارستان 700 تختخوابی قزوین به کجا رسید؟ | انصاف نیوز

سرپرست دانشگاه علوم‌پزشکی قزوین با بیان اینکه ساخت بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی به تنهایی سرانه تخت بیمارستانی را به اندازه ۰.۵ واحد ارتقا می‌دهد، گفت: میزان پیشرفت فیزیکی ساخت این بیمارستان کمتر از ۳۰ درصد است.
 ساخت بیمارستان 700 تختخوابی قزوین به کجا رسید؟ |  انصاف نیوز

سرپرست دانشگاه علوم‌پزشکی قزوین با بیان اینکه ساخت بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی به تنهایی سرانه تخت بیمارستانی را به اندازه ۰.۵ واحد ارتقا می‌دهد، گفت: میزان پیشرفت فیزیکی ساخت این بیمارستان کمتر از ۳۰ درصد است.

به گزارش خبرنگار تیتر قزوین، سیدحمیدرضا قافله‌باشی عصر امروز در نشست خبری با اهالی رسانه گفت: در حال حاضر سرانه تخت بیمارستانی در استان قزوین ۱.۵ به ازای هر ۱۰۰۰ نفر است، در حالی که این سرانه در کشور ۱.۷ نفر به ازای هر ۱۰۰۰ نفر بوده و هدف‌گذاری ملی در این حوزه رسیدن به سرانه ۱.۹ نفر به ازای هر ۱۰۰۰ نفر است.

وی اضافه کرد: البته سرانه تخت بیمارستانی در بسیاری از کشورها خیلی‌بیشتر از این معدل است و حتی در برخی کشورها این عدد به ۱۰ تخت به ازای هر ۱۰۰۰ نفر جمعیت می‌رسد.

سرپرست دانشگاه علوم‌پزشکی و خدمات‌ بهداشتی-درمانی قزوین با بیان اینکه ساخت بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی به تنهایی سرانه تخت بیمارستانی را به اندازه ۰.۵ واحد ارتقا می‌دهد، گفت: ساخت و تکمیل بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی سرانه تخت بیمارستانی ما را از ۱.۵ به ۲ ارتقا می‌دهد.

قافله‌باشی میزان پیشرفت فیزیکی ساخت بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی را کمتر از ۳۰ درصد عنوان کرد و افزود: با محاسبات صورت‌گرفته امروز برای تکمیل بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی به ۱۰ همت بودجه نیاز داریم و بنابراین در کوتاه‌مدت نمی‌توانیم روی ظرفیت بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی حساب باز کنیم و مهمترین مانع ما برای تکمیل این پروژه نبود اعتبار است.

وی درباره به‌کارگیری ظرفیت مولدسازی برای تامین هزینه تکمیل این بیمارستان به یک توضیح کلی اکتفا کرد و گفت: بی‌تردید همه ظرفیت‌ها را برای تکمیل بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی قزوین پای کار می‌آوریم.

سرپرست دانشگاه علوم‌پزشکی قزوین در بخش دیگری از سخنانش درباره اجرای پزشک خانواده و نظام ارجاع گفت: …



 تولد نوزاد ۵ کیلوگرمی با زایمان طبیعی
۵ ساعت قبل / سایت برترینها

تولد نوزاد ۵ کیلوگرمی با زایمان طبیعی

روابط‌عمومی بیمارستان ثامن‌الحجج(ع) آران و بیدگل اعلام کرد: یک نوزاد با وزن ۵ کیلوگرم با زایمان طبیعی در بیمارستان متولد شد.​

 نوجوان خرم‌آبادی پس از احیای اولیه در استخر جان باخت
۵ ساعت قبل / سایت برترینها

نوجوان خرم‌آبادی پس از احیای اولیه در استخر جان باخت

یک نوجوان ۱۶ ساله عصر روز جمعه ۳۰ مرداد پس از غرق شدن در استخر کارگران خرم‌آباد با کمک نجات غریق از آب خارج و با حضور عوامل اورژانس ۱۱۵ احیا شد اما یک روز بعد در بیمارستان جان باخت.

 جاده قزوین-الموت-رحیم‌آباد-کلاچای با رفع موانع زیست‌محیطی وارد مسیر جدید اجرایی می‌شود
۶ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

جاده قزوین-الموت-رحیم‌آباد-کلاچای با رفع موانع زیست‌محیطی وارد مسیر جدید اجرایی می‌شود

برنا- گروه استانها: معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین گفت: با توجه به اهمیت تاریخی، تجاری، گردشگری و ارتباطی مسیر قزوین-الموت-رحیم‌آباد-کلاچای، بررسی...



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]